FIFA Club World Cup 2016.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 8
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: FIFA Club World Cup 2016.
muckodjubre wrote:Misljenje novina je bitno ponekad a ponekad nije,ovisno koga hvaleZiil Los Dii ! wrote:Aha ...ok shvatio sam .misljenje novinara je nebitno.misljenje strucnjaka koji su ga proglasili igracem utakmice(i to zadnjih nekoliko) je nebitno .misljenje suigraca ,drugih nogometasa i trenera je nebitnofridrih_niche wrote:Bankomat nije los vodonoša, al daleko je od nekog bitnog faktora na terenu...Ziil Los Dii ! wrote:Modric igrac utakmice ...koje pisanje po niceendu
;)
Jedino bitno i relevantvno je tvoje misljenje
Guest- Guest
Navijajte za Bankomata i Drukera, meni nije ni u primozgu da navijan za tu netalentiranu varalicu/vodonošu...
I nemojte mi vas dvojica spočitavat licemjerje, jer vi ste prvak i viceprvak u licemjerju...
;)
I nemojte mi vas dvojica spočitavat licemjerje, jer vi ste prvak i viceprvak u licemjerju...
;)
Guest- Guest
Ziil Los Dii !- Posts : 5807
2015-10-11
Ziil Los Dii !- Posts : 5807
2015-10-11
i zato što je stariji-to je jednom izneo kao ,,argument'' kurvickom, na pokojnom forumu...
Guest- Guest
Citaj s razumijevanjem...Ziil Los Dii ! wrote:A na temelju cega sam licemjer?
Al ako triba crtat, nema veze...
Od vas trojice san izdvojia dvojicu...
Now, do your math...
;)
Guest- Guest
Demonski, jel pratiš ti ovo? Prvi put u povijesti dosuđen penal nakon pregledane snimke
Nadam se da će to postat praksa u budućnosti. Tako će cigani iz katalonije odma imat 90% trofeja manje
Nadam se da će to postat praksa u budućnosti. Tako će cigani iz katalonije odma imat 90% trofeja manje
što se tiče penala,crvenih kartona,jel prešla gol liniju itd. svakako DA za tehnologiju...
eventualni problem bi mogao biti kod zaleđa jer onda pomoćni suci gube smisao kod zaleđa jer nema smisla da napadač stane u akciji za gol makar bio i 3m u zaleđu i trebati će svaku akciju odraditi do kraja pa se onda gleda zaleđe
eventualni problem bi mogao biti kod zaleđa jer onda pomoćni suci gube smisao kod zaleđa jer nema smisla da napadač stane u akciji za gol makar bio i 3m u zaleđu i trebati će svaku akciju odraditi do kraja pa se onda gleda zaleđe
Joj več smo o tome 100 puta pričali. Pomoćni suci u tom slučaju ne bi bili sa zastavicama na crti, nego bi sjedili pored terena i gledali u monitor. Ako je ofsajd, on odma signalizira glavnom sucu i gotovo (isto kao i sad, samo što u ovom slučaju nikad ne bi bilo nikakve greške)muckodjubre wrote:što se tiče penala,crvenih kartona,jel prešla gol liniju itd. svakako DA za tehnologiju...
nogomet je po pitanju tehnologije u kamenom dobu. svaki veći sport koristi pomoć kamera i pregleda i iako to nije savršeno sto je puta bolje od bilo kakvog čovjeka pogotovo danas kad je bit sudac najteža uloga jer se na travnjaku u isto vrijeme nađe i petnaestak varalica pa ti vidi
u tenisu kamera u milimetar izmjeri malu lopticu po cijelom terenu a ovim klošarima treba 10 godina za postavit 2 senzora na stative. šta dalje pričat
što je najbolje u nogometu gol, poen ili kako god hoćeš vrijedi stoput više nego u drugim sportovima dakle jedna greška sjebe sve i usmjeri utakimicu
Jesi mogao rastavit to na još jedno 3-4 posta?
Ja sam apsolutno za tehnologiju. Samo kad se sjetim one godine kako je Bayern izbacio Fiorentinu golom iz ofsajda od 3 metra. Te godine klošarski Bayern uđe u finale
Ja sam apsolutno za tehnologiju. Samo kad se sjetim one godine kako je Bayern izbacio Fiorentinu golom iz ofsajda od 3 metra. Te godine klošarski Bayern uđe u finale
Gluposti. U redu je da se tehnologija koristi kod prelaska lopte preko gol crte, za sve ostalo ne treba. Kud će nogomet doći ako se bude svako zaleđe ili aut išlo provjeravat.
Guest- Guest
Ni dan danas mi nije jasno kako se Bayern provukao protiv Uniteda. To ono kad je GOlić igrao sezonu životaSto'jan wrote:tada kada je united trebalo da uzme svoju cetvrtu...
aut ne, ali ofsajd i penali bi se sigurno morali proveravati. previse je previda.
ja bih uveo kao u tenisu, da trener moze da zatrazi challenge...
ja bih uveo kao u tenisu, da trener moze da zatrazi challenge...
Guest- Guest
scorpion wrote:Ni dan danas mi nije jasno kako se Bayern provukao protiv Uniteda. To ono kad je GOlić igrao sezonu životaSto'jan wrote:tada kada je united trebalo da uzme svoju cetvrtu...
usralo budjavog robbena...
Guest- Guest
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Croatia jumps up FIFA world rankings after World Cup bronze
» The 2016 IMD World Competitiveness Scoreboard
» World Government Summit 2022 Asks: ‘Are You All Ready for a New World Order?
» Fifa 18
» Fifa men's player of the year
» The 2016 IMD World Competitiveness Scoreboard
» World Government Summit 2022 Asks: ‘Are You All Ready for a New World Order?
» Fifa 18
» Fifa men's player of the year
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 8