Fifa 18
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Fifa 18
Je igra ko fifu, tocnije ultimate team?
nowitzki-
2014-04-27
Re: Fifa 18
Casper me izaziva na PES kad dodjen u Split...
Da san mu dužan revanš hahaha...
:D
Da san mu dužan revanš hahaha...
:D
Guest- Guest
PES '18 je vrhunski napravljen, bas mi se svideo. iako i dalje nije na nivou fife, nije PES vise arkada, kao sto je bio ranijih godina...
Guest- Guest
probao sam fifu nakon dugo vremena nemaju ni free training lol ali nije više teška arkada da se igrat
Fifa je teska za popizdit, a te pizdarije za pes pricajte neznalicama....pes je od 13 ili 14 otiso u krasni kurac, fifa ih je prestigla
Ja kao lojalan nekad pesovac mogu rec da je fifa svemirski brod postala na svim bazama, a pogotovo u onlineu kojeg jedino i igram
Neznam zasto bit zadrt neki fan boy umjesto da igras kvalitetnije
Ja kao lojalan nekad pesovac mogu rec da je fifa svemirski brod postala na svim bazama, a pogotovo u onlineu kojeg jedino i igram
Neznam zasto bit zadrt neki fan boy umjesto da igras kvalitetnije
nowitzki-
2014-04-27
fifa je za malu djecu, treba igrat FM i briši ovu prokletu temu.
End- Posts : 21177
2015-08-25
pes mi je dobar bio u onom modeu become a legend kad sam uzmeš igrača... sve ostalo s vremenom postane dosadno i prelagano kad već napamet znaš sve pozicije i golove unaprijed...
End- Posts : 21177
2015-08-25
PES nekad, FIFA-u nikad! Sve je to postalo sranje, sad samo ratne igrice
Zato odigras jednu utakmicu online i postane ti sve drugo dosadno, mada su napravili na fifi sad squad battlese di igras ofline 45 utakmica tjedno sa drugim ekipama iz cijelog svijeta tj. kod nas europe, sto bolje mjesto vise coinsa i boljih packova.....fifa ima strasnu online bazu, znam nekad po 4,5 sati slagat ekipu i treadat igrace bez da odigram jednu utakmicu, imas squad builder chalenge di doslovni mozak mora radit na sto posto takodjer za dobre nagradeEnd wrote:pes mi je dobar bio u onom modeu become a legend kad sam uzmeš igrača... sve ostalo s vremenom postane dosadno i prelagano kad već napamet znaš sve pozicije i golove unaprijed...
Ali sad kad sam u istom packu packovo griezmana i ronalda, i stavio si na konto 2 milijuna coinsa od njih mogu sastavit par space shuttle ekipa
nowitzki-
2014-04-27
Necu ni pricat o licencama za sve zivo sto ti ubije pojam za igranje pesa i ako malo valja
nowitzki-
2014-04-27
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» FIFA Club World Cup 2016.
» Izmena pravila FIFA-e
» FIFA BEST TEAM OF THE YEAR
» Fifa men's player of the year
» FIFA rijesila korupciju
» Izmena pravila FIFA-e
» FIFA BEST TEAM OF THE YEAR
» Fifa men's player of the year