FIFA Club World Cup 2016.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 7 of 8
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: FIFA Club World Cup 2016.
http://www.srpskijezik.rs/jezicke-nedoumice/mr-i-dr-ili-mr-i-dr
Guest- Guest
A ne moraš, neću te ja tjerati. Ja bi popio piće sa bilo kim tu sa foruma, ali imam ja s kim pit pivo i bez vas ;)
scorpion-
2014-04-18
ja ne bih popio sa malim spermenkom i klosperwom jer bi me stvarno bilo sramota bilo da me ljudi sa njima vide u drustvu, iako sam anonimus u hr...
Guest- Guest
Da i ?Sto'jan wrote:Ziil Los Dii ! wrote:Sto'jan wrote:Ziil Los Dii ! wrote:Sto'jan wrote:
nista, stoji klot bez tacke samo dr
Nisam siguran, ali mislim da grijesis
na faxu su mi zbog toga vracali seminarski rad na doradu...
Ne znam , za doktore medicine koji su profesori ide tako, pogledaj na netu i sve koje ti izbaci pise tako
to mozda u srbiji tako D
zato sto je dr. sa tackom skracenica za drugi, drugo...
Medju tituliranjem ne postoji titula drugo :D
Da.svakako vjerodostojno ..samo sto vam je srbijanski ...koliko znam niste srpijaSto'jan wrote:http://www.srpskijezik.rs/jezicke-nedoumice/mr-i-dr-ili-mr-i-dr
Ahahahaha a dobro forumska zajebancija i sve to, ali uživo bi bila totalno druga atmosfera. Mi svi da se uživo nadjemo, niko nikome ne bi rekao da je glup, da mu jebe kevu, da je cigan, klosar i slične pizdarije
scorpion wrote:Mogao bih ti na pivu ispričat koliko je ljudi u ZG Holdingu izletilo jer su imali krivotvorene diplome s mostarskog sveučilišta i da to što ima prefiks Hrvatsko ne znači da je u rangu s npr. Zagrebačkim sveučilištem ili da sam dok sam studirao imao priliku za pet tisuća maraka kupiti diplomu baš s mostarskog sveučilišta ili možda o presuđivanju zaleđa uz pomoć ekrana. Sve to bih mogao, ali mi se neda. Ne vidim smisao.
Guest- Guest
scorpion wrote:Ahahahaha a dobro forumska zajebancija i sve to, ali uživo bi bila totalno druga atmosfera. Mi svi da se uživo nadjemo, niko nikome ne bi rekao da je glup, da mu jebe kevu, da je cigan, klosar i slične pizdarije
jel si siguran, nakon petog piva?
Guest- Guest
ja bih tominju persirao, jbg. naucili me da postujem starije...
Guest- Guest
Zašto nebi? Da me netko potakne. Ne ustručavam se takvih stvari.scorpion wrote:Ahahahaha a dobro forumska zajebancija i sve to, ali uživo bi bila totalno druga atmosfera. Mi svi da se uživo nadjemo, niko nikome ne bi rekao da je glup, da mu jebe kevu, da je cigan, klosar i slične pizdarije
Guest- Guest
Licemjeri bi se pravili fini ^^scorpion wrote:Ahahahaha a dobro forumska zajebancija i sve to, ali uživo bi bila totalno druga atmosfera. Mi svi da se uživo nadjemo, niko nikome ne bi rekao da je glup, da mu jebe kevu, da je cigan, klosar i slične pizdarije
Meni nije bio problem forumasima na pitju reci da su glupi ^^
Ne bi. Ne volim to. Ja i od svojih podređenih koji su uz to mlađi od mene tražim da mi se obraćaju s ti.Sto'jan wrote:ja bih tominju persirao, jbg. naucili me da postujem starije...
Guest- Guest
Tommy Ramone wrote:Ne bi. Ne volim to. Ja i od svojih podređenih koji su uz to mlađi od mene tražim da mi se obraćaju s ti.Sto'jan wrote:ja bih tominju persirao, jbg. naucili me da postujem starije...
uz odobrenje sa tvoje strane bi presli na ti...
i moj mentor dok sam radio pripravnicki u tuzilastvu je insistirao da mu ne persiram, iako je bio 30 godina stariji od mene...
Guest- Guest
Joj debili, nećeš čovjeku reći da je glup i klosar jer navija za neki klub, kao što se ovdje radi. Ovdje je svako glup ko se ne slaže s tvojim mišljenjem
scorpion-
2014-04-18
Moje je mišljenje da ljudi koji rade zajedno si ne trebaju persirati bez obzira na godine i hijerarhiju. Druga stvar je poslovni odnos između dviju strana.Sto'jan wrote:Tommy Ramone wrote:Ne bi. Ne volim to. Ja i od svojih podređenih koji su uz to mlađi od mene tražim da mi se obraćaju s ti.Sto'jan wrote:ja bih tominju persirao, jbg. naucili me da postujem starije...
uz odobrenje sa tvoje strane bi presli na ti...
i moj mentor dok sam radio pripravnicki u tuzilastvu je insistirao da mu ne persiram, iako je bio 30 godina stariji od mene...
Guest- Guest
End ionako nebi smio ostat duže od 22 sata na piću.Sto'jan wrote:ja ne bih popio sa malim spermenkom i klosperwom jer bi me stvarno bilo sramota bilo da me ljudi sa njima vide u drustvu, iako sam anonimus u hr...
Guest- Guest
Tommy Ramone wrote:End ionako nebi smio ostat duže od 22 sata na piću.Sto'jan wrote:ja ne bih popio sa malim spermenkom i klosperwom jer bi me stvarno bilo sramota bilo da me ljudi sa njima vide u drustvu, iako sam anonimus u hr...
Ziil Los Dii ! wrote:Tommy Ramone wrote:End ionako nebi smio ostat duže od 22 sata na piću.Sto'jan wrote:ja ne bih popio sa malim spermenkom i klosperwom jer bi me stvarno bilo sramota bilo da me ljudi sa njima vide u drustvu, iako sam anonimus u hr...
Guest- Guest
Ja bi rekao " daj da budemo zajedno"
Ja bi popio pice sa vama svima naime osobno sam nekoliko puta i sazivao forumsku veceru samo ne na teritoriji srbije i bih.
Naravno da bih prvi i osigurao i kola hitne pomoci u slucaju da Gospodin pozove odredjenog gospodina tu koji navija za luzere i milance na vjecni sud
Naravno da bih prvi i osigurao i kola hitne pomoci u slucaju da Gospodin pozove odredjenog gospodina tu koji navija za luzere i milance na vjecni sud
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Ja nisam isa na fakultet a mislio sam,u opatiju na ugostiteljsko turisticki taj sam posal volii i radio ga sad ga mrzim i draze mi je ciszit govna ispod krava nego posluzivat govna govnima
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Croatia jumps up FIFA world rankings after World Cup bronze
» The 2016 IMD World Competitiveness Scoreboard
» World Government Summit 2022 Asks: ‘Are You All Ready for a New World Order?
» Fifa 18
» Fifa men's player of the year
» The 2016 IMD World Competitiveness Scoreboard
» World Government Summit 2022 Asks: ‘Are You All Ready for a New World Order?
» Fifa 18
» Fifa men's player of the year
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 7 of 8