Tužna priča o tome kako Trump uništio život Stephanie Land
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Tužna priča o tome kako Trump uništio život Stephanie Land
Stanojko wrote:Jes, cuo sam da im se ni kita ne dize od kako je Tramp pobedio... :)
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
2014-04-16
2014-04-16
nedojebane i isfrustrirane babuskere
Guest- Guest
dobro sad, Trump je dobio, vrijedilo je samo radi pljuske etabliranoj politickoj eliti i podguzim medijima. Ali sad od toga pravit neku daljnju festu je retardirano.
Budala je svak ko je uvucen u tu debilu raspravu tipa sjw vs. alt-right i te gluposti. To nema veze sa nicim, i na to grizu samo ljudi koji uopce ne zive u stavrnom zivotu i koji sve informacije kupe na netu i na kojekakvim opskurnim stranicama.
Cinjenica ostaje da cijena rada pada, generacije maldih ljudi mogu samo sanjat o vlastitoj nekretnini, korportivni utjecaj u politici nikad nije bio jaci, radnička prava polako postaju misaona imenica, neki relikt proslosti, dok s druge strane radni tjedan postaje sve duzi i duzi, granica za umirrovljenje se stalno pomice prema stotoj, itd itd,,
neka, docekat ce se krah socijalne drzave,,a onda ce vam jebat majku, mislim proces jebanja je vec u dobrom jeku. Pa cemo onda vidit. ne trbam ja to nista pricat, ta svak na iz vlastitog iskustva i iz vlastite pozicije,, ah, ja, ja zaboravio da smo ovdje svi manageri sa debelim bousima.
cinjenica je, navija se za stare koje nam rade o glavi. Glupani eto sta
Budala je svak ko je uvucen u tu debilu raspravu tipa sjw vs. alt-right i te gluposti. To nema veze sa nicim, i na to grizu samo ljudi koji uopce ne zive u stavrnom zivotu i koji sve informacije kupe na netu i na kojekakvim opskurnim stranicama.
Cinjenica ostaje da cijena rada pada, generacije maldih ljudi mogu samo sanjat o vlastitoj nekretnini, korportivni utjecaj u politici nikad nije bio jaci, radnička prava polako postaju misaona imenica, neki relikt proslosti, dok s druge strane radni tjedan postaje sve duzi i duzi, granica za umirrovljenje se stalno pomice prema stotoj, itd itd,,
neka, docekat ce se krah socijalne drzave,,a onda ce vam jebat majku, mislim proces jebanja je vec u dobrom jeku. Pa cemo onda vidit. ne trbam ja to nista pricat, ta svak na iz vlastitog iskustva i iz vlastite pozicije,, ah, ja, ja zaboravio da smo ovdje svi manageri sa debelim bousima.
cinjenica je, navija se za stare koje nam rade o glavi. Glupani eto sta
sad hilariji sponzori traze pare nazad
2014-04-14
Winter is coming wrote:sad hilariji sponzori traze pare nazad
a svi su se trumpu smijali zbog izjave da mu ne treba milijardu dolara da bi dobio izbore.
On je potrošio 600 milijuna dolara, od toga 66 svojih milijuna.
ona milijardu i dvjesto
zato dedalos više voli hilary, ona više troši, više bi ratovala..marcellus wrote:Winter is coming wrote:sad hilariji sponzori traze pare nazad
a svi su se trumpu smijali zbog izjave da mu ne treba milijardu dolara da bi dobio izbore.
On je potrošio 600 milijuna dolara, od toga 66 svojih milijuna.
ona milijardu i dvjesto
break more windows...press
2014-04-16
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Tužna priča iz Srbije:Dječak skuplja ostatke za izbjeglicama kako bi prehranio obitelj
» Tužna priča četničkog snajperiste Seada Duračka
» Zivot Tome Horvatincica
» Kakva se tužna priča krije iza video-snimka "Četnički snajperist Sead Duračak"
» Trump uništio elite
» Tužna priča četničkog snajperiste Seada Duračka
» Zivot Tome Horvatincica
» Kakva se tužna priča krije iza video-snimka "Četnički snajperist Sead Duračak"
» Trump uništio elite
Page 3 of 3