serie A 2015/2016
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 46 of 50
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Re: serie A 2015/2016
Mario je slab na djecu, rado se druži s njima
Slavni nogometaš uvijek je isticao kako ga djeca najviše dirnu. Mališani su uvijek među prvima dobili autogram, dres ili osmijeh. Često pomaže siromašnim sugrađanima s više djece.
Slavni nogometaš uvijek je isticao kako ga djeca najviše dirnu. Mališani su uvijek među prvima dobili autogram, dres ili osmijeh. Često pomaže siromašnim sugrađanima s više djece.
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
muckodjubre wrote:Mario je slab na djecu, rado se druži s njima
ma dignite mu vise taj spomenik, proglasite ga sa svecem.
demo da je srbin, slavio bi svetog maria velikomucenika kao krsnu slavu...
Guest- Guest
ovo je još jedan dokaz koliko je forum besmisleno mjesto za voditi bilo kakve razgovore ili nešto...nakon očitoga dokaza i pobijanje tvoje tvrdnje ti i dalje ustraješ u glupostima...Braćala wrote:muckodjubre wrote:spinovi i prebacivanje priče na neke druge osobe ti neće pomoći da pobjegneš od činjenice da si ispao glup i da sam te našamarao...tako da bolje prekini dok je vrijeme i pospi se pepelom
to je tvoj stav-ali dobro, sada cu biti dovoljno pristojan da te ne uvredim, nego cu ti reci da si subjektivan...
a ti hvalospevi i clanci nece promeniti cinjenicu da je mindzukic i kurac od igraca i kurac od coveka...
muckodjubre wrote:
ovo je još jedan dokaz koliko je forum besmisleno mjesto za voditi bilo kakve razgovore ili nešto...nakon očitoga dokaza i pobijanje tvoje tvrdnje ti i dalje ustraješ u glupostima...
a cime si ti pobio moju tvrdnju?
time sto je neki novnarcic napisao da se druzi sa decom ili sto je donirao 2, 3 kartona vode?
Guest- Guest
Nekima ima veze. Nekima je imalo i veze što je u Bayernu bio Shaqiri, a 'slučajnost' je bila da su neki od navijača bili iz Srbije što ga nisu mogli smisliti isključivo zbog nacionalnosti, a ne zbog bilo čega drugoga.Braćala wrote:Fénix wrote:Govori se o Hrvatu u kontekstu Uniteda, a vid' slučajnosti- ti Srbin i priča o ljudskim kvalitetama i Unitedu.
kakve veze ima sto je hrvat? ivco, isuvise je povrsno, barem od tebe, da ljudske kvalitete meris po necijoj nacionalnosti.
i modric i rakitic su hrvati pa su obojica super momci-doduse rakitic je teska seljacina, ali dobro. koji fudbaler nije?
Koliko ja znam od prije, meni Dragan Žilić nije nijednom smetao što je bio nekoliko godina golman Rijeke, niti Ljupko Petrović trener sesvetske Croatije. Budalaštine...
To opet ne mijenja ništa u odnosu na ono što sam rekao za nekompetentnost Eda Woodwarda koji 3 godine samo nudi isprike. Samo tu je stajao i Đilkoš pa je sve ovo krenulo.
Guest- Guest
naveo sam ti nekoliko članaka,a ti meni navedi barem 1 ili 2 koji će potkrijepiti tvoju tvrdnju?Braćala wrote:muckodjubre wrote:
ovo je još jedan dokaz koliko je forum besmisleno mjesto za voditi bilo kakve razgovore ili nešto...nakon očitoga dokaza i pobijanje tvoje tvrdnje ti i dalje ustraješ u glupostima...
a cime si ti pobio moju tvrdnju?
time sto je neki novnarcic napisao da se druzi sa decom ili sto je donirao 2, 3 kartona vode?
nemanja vidic je najveci igrac svih vremena sa ovih prostora, pa je opstepoznato da je veliko govno od coveka. toliko je daleko isao da je 2006. fingirao povredu da ne bi igrao na SP, jer se ne podnosi sa matejom kezmanom...
i da, mandzukic se, hvala bogu, nikada nije dovodio u kontekst sa unitedom. da je dosao, tek bi njegovi fudbalski ,,kvaliteti'' dosli do izrazaja kod lvg-a.
i da, mandzukic se, hvala bogu, nikada nije dovodio u kontekst sa unitedom. da je dosao, tek bi njegovi fudbalski ,,kvaliteti'' dosli do izrazaja kod lvg-a.
Guest- Guest
za vidića ne znam kakav je niti baš pratim srspke igrače,ajde da ti vjerujem da je to tako bilo...
mada ne vidim kakve veze ima to što je vidić govno od čovjeka s mandžom...po tvojim zaključcima prema ponašanju na terenu je onda i cristiano ronaldo govno veće od 2 vidića,a znamo da to nije tako jer je jedno ponašanje ronalda i mandže na terenu a sasvim nešto je drugo njegova ljudska kvaliteta van terena
mada ne vidim kakve veze ima to što je vidić govno od čovjeka s mandžom...po tvojim zaključcima prema ponašanju na terenu je onda i cristiano ronaldo govno veće od 2 vidića,a znamo da to nije tako jer je jedno ponašanje ronalda i mandže na terenu a sasvim nešto je drugo njegova ljudska kvaliteta van terena
kaznio ga je radi isključenja u salzburgu ...ti bracala izgleda imaš problema s razlikovanjima pojmova igrače kvalitete i ponašanje na terenu od pojma ljudske kvalitete koja se pokazuje privatno van terena...realno ni mandžino i ronaldovo ponašanje na terenu nije baš najbolje,ali to nema veze s njihovim ljudskim kvalitetama van terena...mandžo nije nikoga namjerno ozlijedio ili nanio nekome tešku povredu za razliku od nekih igrača manchetser uniteda,točnije igrača koji je bio i kapaetan uniteda ako ćemo već spominjati i ponašanje na terenu
kad si već zapeo za tu kaznu evo ti objašnjenje:
Drugi žuti za Mandžukića koji mora napustiti teren i neće igrati u uzvratnoj utakmici u Zagrebu, jednako kao i Etto i Janko, obojica su imaju kumulativne žute kartone.
Konfuzija na terenu, navijači Salzburga zasuli su suca plastičnim bocama, jedna je pogodila i Mandžukića točno u glavu.
Dok je bio izvan igre i raspravljao se s linijskim sucem, Dinamov je napadač s tribina pogođen plastičnom bocom. Ona se od njegove glave rubom odbila u predio lijeve arkade pomoćnog suca rakrvarivši ga pritom. Glavni sudac, Čeh Pavel Kralovec, reagirao je crvenim kartonom Mandžukiću.
Čini se da je Mandžukić dobio žuti karton zbog zadržavanja igre.
mada ako se dobro sjećam mislim da je dobio jer je pokazivao prstom prema glavi da je sudac pogođen u glavu,a sudac je mislio da ga mandžo vrijeđa i pokazuje mu kao nisi sav svoj
Kaznili ste ga sa 100.000 eura zbog zarađenog crvenog kartona u Salzburgu? Je li platio?
- Nije! Platio je samo jedan manji dio kazne. Ostalo smo mu oprostili.
Drugi žuti za Mandžukića koji mora napustiti teren i neće igrati u uzvratnoj utakmici u Zagrebu, jednako kao i Etto i Janko, obojica su imaju kumulativne žute kartone.
Konfuzija na terenu, navijači Salzburga zasuli su suca plastičnim bocama, jedna je pogodila i Mandžukića točno u glavu.
Dok je bio izvan igre i raspravljao se s linijskim sucem, Dinamov je napadač s tribina pogođen plastičnom bocom. Ona se od njegove glave rubom odbila u predio lijeve arkade pomoćnog suca rakrvarivši ga pritom. Glavni sudac, Čeh Pavel Kralovec, reagirao je crvenim kartonom Mandžukiću.
Čini se da je Mandžukić dobio žuti karton zbog zadržavanja igre.
mada ako se dobro sjećam mislim da je dobio jer je pokazivao prstom prema glavi da je sudac pogođen u glavu,a sudac je mislio da ga mandžo vrijeđa i pokazuje mu kao nisi sav svoj
Kaznili ste ga sa 100.000 eura zbog zarađenog crvenog kartona u Salzburgu? Je li platio?
- Nije! Platio je samo jedan manji dio kazne. Ostalo smo mu oprostili.
Last edited by muckodjubre on 15/5/2016, 16:23; edited 1 time in total
Kakav je tko privatno to ne mogu za najboljeg prijatelja garantirati. Ono sto se zna o mandzukicu na osnovu informacija iz medija prenesenih od ljudi iz nogometa s kojima je suradivao, dojam je da je u pitanju voljen karakter i dopadljiv jer o njemu uvijek samo pohvale cujes, od zagreba do Juventusa.
Guest- Guest
operw wrote:Kakav je tko privatno to ne mogu za najboljeg prijatelja garantirati. Ono sto se zna o mandzukicu na osnovu informacija iz medija prenesenih od ljudi iz nogometa s kojima je suradivao, dojam je da je u pitanju voljen karakter i dopadljiv jer o njemu uvijek samo pohvale cujes, od zagreba do Juventusa.
ma kurac ppitaj bracalu bracala ga zna bolje,vidiš da ako bracala kaže da je govno od čovjeka onda je to tako...samo još čekamo barem 1-2 dokaza te tvrdnje
ponekad je dovoljno samo da mu vidiš tu klošarsku facu da znaš kakav je cigan, uostalom ako ga nije sramota se ciganiti pred milijunima ljudi i kamerama onda je privatno valjda još sto puta veći cigojner
End- Posts : 21177
2015-08-25
o komu ti to alvesu,busketcu,piqueu,suarezu,neymaru,maskeranu...?End1899 wrote:ponekad je dovoljno samo da mu vidiš tu klošarsku facu da znaš kakav je cigan, uostalom ako ga nije sramota se ciganiti pred milijunima ljudi i kamerama onda je privatno valjda još sto puta veći cgojner
kako sam našamarao bracalu,a i end je uletio grlom u jagode pa sam i njega ispljeskao...sad mogu pogledati finiš premier lige
Busquets i Pique su gospoda, a Suarez i Neymar su za Mandžukića Pele + Maradona + Messi + Cruyff. Mandžo je jednostavno igrač tipa Costa, svoj individulane nekvalitete pokriva ciganjenjem i to ga čini "boljim" igračem.
2015-08-25
ti niti svoju žensku ne možeš našamarati čovječe pa ti je drugi šamaraju u bulju skuliraj se
2015-08-25
Za gattusa ljudi misle da je najveci divljak. Kolege i suigraci pricaju da je privatno potpuna suprotnost i miran.
Pirlo, na terenu hladan i smiren, privatno glavni saljivdzija izmedu redova.
Pirlo, na terenu hladan i smiren, privatno glavni saljivdzija izmedu redova.
Guest- Guest
hoćeš da ti dođem u zagorje ili zagreb na pola puta pa da vidiš kako tebe našamaram 1 rukom čak ću ti dati da imaš pravo na prvi udarac a onda ja krećem?End1899 wrote:ti niti svoju žensku ne možeš našamarati čovječe pa ti je drugi šamaraju u bulju skuliraj se
bolje budi pametan pa pusti sa strane vrijeđanje obitelji jer bi ti se moglo obiti o glavu
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Similar topics
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» Premier liga 2015/2016
» Premier liga 2015/2016
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» Premier liga 2015/2016
» Premier liga 2015/2016
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet