serie A 2015/2016
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 45 of 50
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Re: serie A 2015/2016
Jebiga, ja bih odavno smjenio luzera Eda Woodwarda pa bi Đilkoš igrao u Man Unitedu.
Guest- Guest
ne bi nikada takav ciganin i propalica igrala u unitedu, ne plasi se.
Guest- Guest
Fénix wrote:Mandžo sve osvojio na klupskoj razini. U 3 od 4 lige bio prvak države i osvajač nacionalnog kupa.
Ferguson je 100 puta gore igrače dovodio od njega - kao pojačanja.Braćala wrote:ne bi nikada takav ciganin i propalica igrala u unitedu, ne plasi se.
Guest- Guest
Fénix wrote:Ferguson je 100 puta gore igrače dovodio od njega - kao pojačanja.Braćala wrote:ne bi nikada takav ciganin i propalica igrala u unitedu, ne plasi se.
ne govorim o igrackim kvalitetima, koji su itekako skromni, vec i o ljudskim koje ni najmanje ne poseduje...
Guest- Guest
United nije jednako Crbija, iako neki od vas to vole tako pokazati kod klubova za koje navijaju. Barem sam imao prilike vidjeti po komentarima nekih kako je bilo izgledalo sa Shaqirijem u Bayernu prije 3 i pol godine.Braćala wrote:Fénix wrote:Ferguson je 100 puta gore igrače dovodio od njega - kao pojačanja.Braćala wrote:ne bi nikada takav ciganin i propalica igrala u unitedu, ne plasi se.
ne govorim o igrackim kvalitetima, koji su itekako skromni, vec i o ljudskim koje ni najmanje ne poseduje...
Štoviše, Đilkoš ima tu narav kao Roy Keane. Mora da je i on imao loše ljudske kvalitete...
Guest- Guest
kakve veze ima srbija sa unitedom, jedino to sto je srbin nekoliko godina bio kapiten?
Guest- Guest
a ti ga poznaješ pa znaš kakav je?Braćala wrote:Fénix wrote:Ferguson je 100 puta gore igrače dovodio od njega - kao pojačanja.Braćala wrote:ne bi nikada takav ciganin i propalica igrala u unitedu, ne plasi se.
ne moraš odgovoriti već ću te odma u startu našamarati argumentima oko njegovih ljudskih kvaliteta:
Mario Mandžukić opet pomaže, donirao je i djeci iz Goljaka...
http://www.24sata.hr/sport/mario-mandzukic-opet-pomaze-donirao-je-i-djeci-iz-goljaka-285042
http://www.24sata.hr/news/svaka-cast-mandzukic-maloj-stephanie-donirao-10000-eura-282341
http://www.brodportal.hr/m/clanak/mandzukic-donirao-sportsku-opremu-3040
Phttp://www.vecernji.hr/nogomet/i-mandzukic-dosao-pomoci-slavoniji-donio-hranu-i-pice-939621
tako da bracala nemoj biti glup ko kurac
donirati nesto te ne abolira od tvog ciganskog ponasanja na terenu. mozda je i diego costa kao covek privatno jedna mica i dusa-pa je za tebe takodje ciganin...
to sto je za tebe npr. diego costa ciganin, a mindzukic kralj-govori samo o tvojoj ,,objektivnosti''
to sto je za tebe npr. diego costa ciganin, a mindzukic kralj-govori samo o tvojoj ,,objektivnosti''
Guest- Guest
Govori se o Hrvatu u kontekstu Uniteda, a vid' slučajnosti- ti Srbin i priča o ljudskim kvalitetama i Unitedu.
Nije mi jedino jasno kako si uspio Vidića uvaliti iz ničega u ovo, heh...
Nije mi jedino jasno kako si uspio Vidića uvaliti iz ničega u ovo, heh...
Guest- Guest
ti si govorio o mandžin ljudskim kvalitetetama a ne o ponašanjem na terenu,tako da bolje ne kenjaj jer si ispao glup ko kuracBraćala wrote:donirati nesto te ne abolira od tvog ciganskog ponasanja na terenu. mozda je i diego costa kao covek privatno jedna mica i dusa-pa je za tebe takodje ciganin...
Fénix wrote:Govori se o Hrvatu u kontekstu Uniteda, a vid' slučajnosti- ti Srbin i priča o ljudskim kvalitetama i Unitedu.
kakve veze ima sto je hrvat? ivco, isuvise je povrsno, barem od tebe, da ljudske kvalitete meris po necijoj nacionalnosti.
i modric i rakitic su hrvati pa su obojica super momci-doduse rakitic je teska seljacina, ali dobro. koji fudbaler nije?
Guest- Guest
evo da ti boldam i podvuček kako si posebno istakao njegove ljudske kvalitete,a ne samo igračkeBraćala wrote:Fénix wrote:Ferguson je 100 puta gore igrače dovodio od njega - kao pojačanja.Braćala wrote:ne bi nikada takav ciganin i propalica igrala u unitedu, ne plasi se.
muckodjubre wrote:
ti si govorio o mandžin ljudskim kvalitetetama a ne o ponašanjem na terenu,tako da bolje ne kenjaj jer si ispao glup ko kurac
to sto je doneo par kartona vode i 3, 4 cebeta ga ne cini dobrim covekom...
tako da ne kenjas, jer si ispao glup ko kurac.
Guest- Guest
da te opet našamaram oko par ćebadi i par kartona vode:Braćala wrote:muckodjubre wrote:
ti si govorio o mandžin ljudskim kvalitetetama a ne o ponašanjem na terenu,tako da bolje ne kenjaj jer si ispao glup ko kurac
Mandžukić u Gunji i Slavonskom Brodu iskrcao 6 tona namirnica
http://www.vecernji.hr/nogomet/i-mandzukic-dosao-pomoci-slavoniji-donio-hranu-i-pice-939621
i bolje prestani jer se samo još više ukopavaš i ispadaš stvarno glu ko kurac da ću pomisliti da ne trolaš već da i jesi glup
muckodjubre wrote:da te opet našamaram oko par ćebadi i par kartona vode:Braćala wrote:muckodjubre wrote:
Mandžukić u Gunji i Slavonskom Brodu iskrcao 6 tona namirnica
http://www.vecernji.hr/nogomet/i-mandzukic-dosao-pomoci-slavoniji-donio-hranu-i-pice-939621
i bolje prestani jer se samo još više ukopavaš i ispadaš stvarno glu ko kurac da ću pomisliti da ne trolaš već da i jesi glup
koliko je pablo escobar humnitarne pomoci dao, pa je jedan od najvecih zlikovaca u zadnjih 20 godina?
Guest- Guest
E sad si se zapetljao i kreće maraton. Sad je gotovo.
Opet isto: Đilkoš je bio nacionalni prvak i osvajač kupa u 3 od 4 lige, a u svojoj karijeri je sve osvojio na klupskoj razini. Kraj.
Opet isto: Đilkoš je bio nacionalni prvak i osvajač kupa u 3 od 4 lige, a u svojoj karijeri je sve osvojio na klupskoj razini. Kraj.
Guest- Guest
spinovi i prebacivanje priče na neke druge osobe ti neće pomoći da pobjegneš od činjenice da si ispao glup i da sam te našamarao...tako da bolje prekini dok je vrijeme i pospi se pepelom
muckodjubre wrote:spinovi i prebacivanje priče na neke druge osobe ti neće pomoći da pobjegneš od činjenice da si ispao glup i da sam te našamarao...tako da bolje prekini dok je vrijeme i pospi se pepelom
to je tvoj stav-ali dobro, sada cu biti dovoljno pristojan da te ne uvredim, nego cu ti reci da si subjektivan...
a ti hvalospevi i clanci nece promeniti cinjenicu da je mindzukic i kurac od igraca i kurac od coveka...
Guest- Guest
Mario je slab na djecu, rado se druži s njima
Slavni nogometaš uvijek je isticao kako ga djeca najviše dirnu. Mališani su uvijek među prvima dobili autogram, dres ili osmijeh. Često pomaže siromašnim sugrađanima s više djece.
Slavni nogometaš uvijek je isticao kako ga djeca najviše dirnu. Mališani su uvijek među prvima dobili autogram, dres ili osmijeh. Često pomaže siromašnim sugrađanima s više djece.
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Similar topics
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» Premier liga 2015/2016
» Premier liga 2015/2016
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» Premier liga 2015/2016
» Premier liga 2015/2016
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet