serie A 2015/2016
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 40 of 50
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Re: serie A 2015/2016
Maticu je sama zainteresiranost najveceg svjetskog kluba dovoljna da ga motivira
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
A to sto man utd danas daje 100 milja eura za pogbu to neznaci niata jel ??? I sta Alex kaze da mu je pogba greska karijere to je nedokucivo za tebe glupane. Man utd je veliki klub treci najveci ali jos no sjena ni prilika gigantu iz Torina
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Gigant koji nije nijednu titulu u Europi pošteno osvojio, o ovima u Italiji da ne pričamo.
Guest- Guest
Tommy Ramone wrote:Gigant koji nije nijednu titulu u Europi pošteno osvojio, o ovima u Italiji da ne pričamo.
Guest- Guest
100 godina u vlasnistvu familije. Najponosniji klub na svijetu titula koja se ne moze.kupiti nego se mora zasluziti.
Guest- Guest
Tominjo dragi ime i obraz se ne kupuje PADRONI DI ITALIA. GLEDAJ I PLACI NAD RASPALINOM KOJU VODI BERLUSCONI
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Ili Darko Kovačević one dvije godine koliko je doista trajao od 99'.operw wrote:To sto hipotetski postoji antropska sansa da se Juventus zanima za njega, i u slucaju realizacije transfera ne znaci da ce nemanja poprimit pobjednicki mentalitet kakav posjeduje mandzo ili drugi sampioni.
Krasic je trajao 4 mjeseca, pitanje koliko.bi matic istrajao.
Guest- Guest
Uz njega, ako se ne varam najveci trag su ostavili jugovic, mirkovic
Inace igraci s ovih prostora.nisu ostavili veci trag u Juventusu. Od nasih, samo tudor je odigrao zapazenu ulogu i vise.od.toga.napravio.karijeru s klubom, i sad mandzo koji je.vazan dio kluba.
Inace igraci s ovih prostora.nisu ostavili veci trag u Juventusu. Od nasih, samo tudor je odigrao zapazenu ulogu i vise.od.toga.napravio.karijeru s klubom, i sad mandzo koji je.vazan dio kluba.
Guest- Guest
a boksic, gluperdo? eto koliko ti poznajes svoj klub.
jugovic je bio jedan od integralnih pokretaca djubrentusa devedesetih, jedna od najbitnijih karika i igrac koji je ostvario ubedljivo najvecu karijeru od cele zvezdine generacije '91.
darko kovacevic nije trajao samo 2 sezone, nakon toga je sa sociedadom do 3 kola pre kraja bio prvi u primeri, a i dugo je bio prvi strelac primere. jednostavno u djubrentusu nije mogao da se izbori za vecu ulogu, a i kada je ulazio igrao je sjajno (sam potopio inter kada im je dao 2 gola). tada su prosjaci imali mozda najjaci napadacki kvartet na svetu del piero, inzaghi, kovacevic i trezeguet.
jugovic je bio jedan od integralnih pokretaca djubrentusa devedesetih, jedna od najbitnijih karika i igrac koji je ostvario ubedljivo najvecu karijeru od cele zvezdine generacije '91.
darko kovacevic nije trajao samo 2 sezone, nakon toga je sa sociedadom do 3 kola pre kraja bio prvi u primeri, a i dugo je bio prvi strelac primere. jednostavno u djubrentusu nije mogao da se izbori za vecu ulogu, a i kada je ulazio igrao je sjajno (sam potopio inter kada im je dao 2 gola). tada su prosjaci imali mozda najjaci napadacki kvartet na svetu del piero, inzaghi, kovacevic i trezeguet.
Guest- Guest
U Juventusu, ne u Sociedadu. Inače mu je Sociedad najdraži strani klub pošto je tamo napravio najbolju karijeru u dva navrata.
Posebnu vezu je imao s Turčinom Nihatom 2002/2003. Ta godina je po meni zadnja najbolja koju je taj klub odigrao i imali su super igrače.
Posebnu vezu je imao s Turčinom Nihatom 2002/2003. Ta godina je po meni zadnja najbolja koju je taj klub odigrao i imali su super igrače.
Guest- Guest
Srbin i Turcin..... veza koju nista nemoze prekinut
2015-09-13
Fénix wrote:U Juventusu, ne u Sociedadu. Inače mu je Sociedad najdraži strani klub pošto je tamo napravio najbolju karijeru u dva navrata.
strasna ratnicka ekipa. nesto slicno kao danasnji atletico.
valerij karpin, mladi xabi alonso, mikel aranburu, nihat i on napred. steta sto nisu izdrzali do kraja
Guest- Guest
Boksic je ubiljezio 22 nastupa i.zabio 3 gola, nikakav ucinak.
On je vjerojatno nakon mandze najveci hrvatski nogometas koji je potpisao za Juve, ali nikakav trag nije tamo.ostavio niti ga navijaci.po necemu vrednuju.
On je vjerojatno nakon mandze najveci hrvatski nogometas koji je potpisao za Juve, ali nikakav trag nije tamo.ostavio niti ga navijaci.po necemu vrednuju.
Guest- Guest
postigao je jako bitan gol u ls koji je trasirao put osvajanju '96...
Guest- Guest
Juventus je službeno potvrdio vijest da je Max Allegri produžio svoj ugovor s bianconerima.
Talijanski trener u klubu ostaje još najmanje dvije sezone, prethodni ugovor mu je važio do ljeta 2018. godine.
Allegri je s Juventusom osvojio dva scudetta, Superkup i kup Italije.
Cestitke misteru na novom ugovoru. Iduce sezone ocekujem da se sve snage mobiliziraju ka obrani scudetta, kupa, superkupa, a u europi novu titulu.
Talijanski trener u klubu ostaje još najmanje dvije sezone, prethodni ugovor mu je važio do ljeta 2018. godine.
Allegri je s Juventusom osvojio dva scudetta, Superkup i kup Italije.
Cestitke misteru na novom ugovoru. Iduce sezone ocekujem da se sve snage mobiliziraju ka obrani scudetta, kupa, superkupa, a u europi novu titulu.
Guest- Guest
Allegri je s Milanom bio prvak. Pirlo je sve osvojio s Milanom i najbolje godine je ostavio u Milanu. Allegri je otišao iz drugih razloga, a ne zato što nije bio dobar za Milan. Naprotiv.operw wrote:Nakon pirla, jos jedan poklon silvija
Guest- Guest
operw wrote:Ne znamkojih, dobio je otkaz kao i pirlo
pirlu je istekao ugovor...
Guest- Guest
Fénix wrote:Allegri loš za Milan, odličan za Juventus.
jbg, sve je lakse kada imas filijale, sudije i savez uz sebe...
Guest- Guest
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Similar topics
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» Premier liga 2015/2016
» Premier liga 2015/2016
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» Premier liga 2015/2016
» Premier liga 2015/2016