Možda griješim ali pitam se da li se tko sjetio?
Page 8 of 11
Page 8 of 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Re: Možda griješim ali pitam se da li se tko sjetio?
ubise me krediti...michaellcmacha wrote:jel moš ti o četiri žene skrbiti... ;)),...mislim financijski...govinda wrote:prva prati moje pisanje na forumu, druga ne izlazi iz spavace sobe, treca radi po kuci...kontam se i cetvrti put ozeniti, kontam neku crnku, tri plavuse su dosta....maggie13 wrote:nisam znala da ti je prva zena na forumu :Dgovinda wrote:ne da mi zena da chatujem sa drugim zenama...samo smijem politicke parole izbacivati...maggie13 wrote:
za zezanje mozemo na cha@ :-)
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
Samo muškarce. Onda kupuju motore i jure klinke od 20 i nešto.maggie13 wrote:to me tek ceka..ili to samo muskarce hvata ;Pdzango wrote:Ništa posebno. Možda krizu srednjih godina.maggie13 wrote:sto ja tu propustam :-odzango wrote:Jebe ga lokalni admin.maggie13 wrote:
linda je saljiv, pa da ne zachatavamo ozbiljnu temu 8-)
ah, sad..rekao si zene, ne ljubavnice, pobocnice, prileznice..:Dgovinda wrote:U nas u Bosni zakon ke kaze koliko zena smijes jebat, ne znam mozda kod vas u Hrvatskoj Tudjman odredio koliko se smijete jebat i sa kime...maggie13 wrote:ako mozes sve financirat, sve 5 :Dgovinda wrote:prva prati moje pisanje na forumu, druga ne izlazi iz spavace sobe, treca radi po kuci...kontam se i cetvrti put ozeniti, kontam neku crnku, tri plavuse su dosta....maggie13 wrote:nisam znala da ti je prva zena na forumu :Dgovinda wrote:
ne da mi zena da chatujem sa drugim zenama...samo smijem politicke parole izbacivati...
Samo da nisi u Maoci,to i kod vas nezakonito :0)
Sto si se prepao odmah ideje?:-o
:D
2014-04-12
i, je li te? ^_~dzango wrote:Samo muškarce. Onda kupuju motore i jure klinke od 20 i nešto.maggie13 wrote:to me tek ceka..ili to samo muskarce hvata ;Pdzango wrote:Ništa posebno. Možda krizu srednjih godina.maggie13 wrote:sto ja tu propustam :-odzango wrote:
Jebe ga lokalni admin.
2014-04-12
Kod njih je zakon malo drugačiji. U njemu piše koliko njih sme da ti jebe ženu.govinda wrote:U nas u Bosni zakon ke kaze koliko zena smijes jebat, ne znam mozda kod vas u Hrvatskoj Tudjman odredio koliko se smijete jebat i sa kime...maggie13 wrote:ako mozes sve financirat, sve 5 :Dgovinda wrote:prva prati moje pisanje na forumu, druga ne izlazi iz spavace sobe, treca radi po kuci...kontam se i cetvrti put ozeniti, kontam neku crnku, tri plavuse su dosta....maggie13 wrote:nisam znala da ti je prva zena na forumu :Dgovinda wrote:
ne da mi zena da chatujem sa drugim zenama...samo smijem politicke parole izbacivati...
Moja žena kaže da ja nemam pare za krizu srednjih godina. Tako da ništa. Ostajem u pubertetu.maggie13 wrote:i, je li te? ^_~dzango wrote:Samo muškarce. Onda kupuju motore i jure klinke od 20 i nešto.maggie13 wrote:to me tek ceka..ili to samo muskarce hvata ;Pdzango wrote:Ništa posebno. Možda krizu srednjih godina.maggie13 wrote:
sto ja tu propustam :-o
Vi
Kod vas je sigurno kombinovano..vi ste po tom pitanju najnapredniji 8-)dzango wrote:Kod njih je zakon malo drugačiji. U njemu piše koliko njih sme da ti jebe ženu.govinda wrote:U nas u Bosni zakon ke kaze koliko zena smijes jebat, ne znam mozda kod vas u Hrvatskoj Tudjman odredio koliko se smijete jebat i sa kime...maggie13 wrote:ako mozes sve financirat, sve 5 :Dgovinda wrote:prva prati moje pisanje na forumu, druga ne izlazi iz spavace sobe, treca radi po kuci...kontam se i cetvrti put ozeniti, kontam neku crnku, tri plavuse su dosta....maggie13 wrote:
nisam znala da ti je prva zena na forumu :D
2014-04-12
nije se tebi izletilo prva..nemas para ni za tu, hehedzango wrote:Moja žena kaže da ja nemam pare za krizu srednjih godina. Tako da ništa. Ostajem u pubertetu.maggie13 wrote:i, je li te? ^_~dzango wrote:Samo muškarce. Onda kupuju motore i jure klinke od 20 i nešto.maggie13 wrote:to me tek ceka..ili to samo muskarce hvata ;Pdzango wrote:
Ništa posebno. Možda krizu srednjih godina.
2014-04-12
Salu na stranu, u muslimanskom svijetu devet desetina brakova su monogamni..ono bogatih seika sto kupuju plavuse sa zapada i poneki vodja beduina sto imaju vise zena, ovo ostalo jedva more izdurat i jednu a kamoli cetiri :)))))))))
2016-11-17
Evo, dzani to potvrđuje :D
2014-04-12
ma i bolje s jednom boj vojevati.. kad bi ih imao više moraš zaposliti i nadzornu službu koja će to sve nadzirati... inače ode mast u propast...a to je opet trošak plus...govinda wrote:Salu na stranu, u muslimanskom svijetu devet desetina brakova su monogamni..ono bogatih seika sto kupuju plavuse sa zapada i poneki vodja beduina sto imaju vise zena, ovo ostalo jedva more izdurat i jednu a kamoli cetiri :)))))))))
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
men'se cini da su naseg Franju otrovali...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Nas jebu političari a mi šta stignemo.maggie13 wrote:ViKod vas je sigurno kombinovano..vi ste po tom pitanju najnapredniji 8-)dzango wrote:Kod njih je zakon malo drugačiji. U njemu piše koliko njih sme da ti jebe ženu.govinda wrote:U nas u Bosni zakon ke kaze koliko zena smijes jebat, ne znam mozda kod vas u Hrvatskoj Tudjman odredio koliko se smijete jebat i sa kime...maggie13 wrote:ako mozes sve financirat, sve 5 :Dgovinda wrote:
prva prati moje pisanje na forumu, druga ne izlazi iz spavace sobe, treca radi po kuci...kontam se i cetvrti put ozeniti, kontam neku crnku, tri plavuse su dosta....
dodju ovi Arapi,, koji su vec ozenjeni, pa kupe kucu ili stan na Ilidzi i ozene Bosanku..e sad kod nas zakonom nije dozvoljena bigamija a ni Islamska zajednica ne dozvoljava mnogozenstvo pa nece da vrsi serijatska vjencanja ako je muskarac vec ozenjen..onda on nadje nekog hodzu koji za lovu ipak odradi serijatsko vjencanje, zenu ostavi u tom stanu koji je prepisan na nju jer on kao stranac ne moze biti vlasnik, dodje jednom u mjesec dana da je kresne, ostavi joj love da ona fakat moze dobro zivjeti..i onda ona sjedi tako u stanu ili kuci, trosi nejgove pare i kaze kako je sretna...michaellcmacha wrote:ma i bolje s jednom boj vojevati.. kad bi ih imao više moraš zaposliti i nadzornu službu koja će to sve nadzirati... inače ode mast u propast...a to je opet trošak plus...govinda wrote:Salu na stranu, u muslimanskom svijetu devet desetina brakova su monogamni..ono bogatih seika sto kupuju plavuse sa zapada i poneki vodja beduina sto imaju vise zena, ovo ostalo jedva more izdurat i jednu a kamoli cetiri :)))))))))
2016-11-17
Imam nešto drugo. Ne može sve u životu.maggie13 wrote:nije se tebi izletilo prva..nemas para ni za tu, hehedzango wrote:Moja žena kaže da ja nemam pare za krizu srednjih godina. Tako da ništa. Ostajem u pubertetu.maggie13 wrote:i, je li te? ^_~dzango wrote:Samo muškarce. Onda kupuju motore i jure klinke od 20 i nešto.maggie13 wrote:
to me tek ceka..ili to samo muskarce hvata ;P
Megi skrenula temu kao i uvek u smeru .....nja
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Ja ba, da se vratimo na temu..elem, Franjo, mlad major u utegnutoj partizanskoj uniformi zuri na sastanak komiteta partije partizanskog odreda kad tamo Ankica, mlada skojevka vodi zapisnik..i zaiskri nesto u Franjinom oku...Serbinho-3 wrote:Megi skrenula temu kao i uvek u smeru .....nja
2016-11-17
Koks?govinda wrote:Ja ba, da se vratimo na temu..elem, Franjo, mlad major u utegnutoj partizanskoj uniformi zuri na sastanak komiteta partije partizanskog odreda kad tamo Ankica, mlada skojevka vodi zapisnik..i zaiskri nesto u Franjinom oku...Serbinho-3 wrote:Megi skrenula temu kao i uvek u smeru .....nja
prije ce biti neka spidara, oteta od Nijemaca...dzango wrote:Koks?govinda wrote:Ja ba, da se vratimo na temu..elem, Franjo, mlad major u utegnutoj partizanskoj uniformi zuri na sastanak komiteta partije partizanskog odreda kad tamo Ankica, mlada skojevka vodi zapisnik..i zaiskri nesto u Franjinom oku...Serbinho-3 wrote:Megi skrenula temu kao i uvek u smeru .....nja
2016-11-17
:Dgovinda wrote:Ja ba, da se vratimo na temu..elem, Franjo, mlad major u utegnutoj partizanskoj uniformi zuri na sastanak komiteta partije partizanskog odreda kad tamo Ankica, mlada skojevka vodi zapisnik..i zaiskri nesto u Franjinom oku...Serbinho-3 wrote:Megi skrenula temu kao i uvek u smeru .....nja
Sad ti i dzani malo ubacite koju recenicu o cipelama dok mene nema, cisto da serbinju bude zanimljivije 8-)
2014-04-12
Deichmann cipele na nogama, naravno...maggie13 wrote::Dgovinda wrote:Ja ba, da se vratimo na temu..elem, Franjo, mlad major u utegnutoj partizanskoj uniformi zuri na sastanak komiteta partije partizanskog odreda kad tamo Ankica, mlada skojevka vodi zapisnik..i zaiskri nesto u Franjinom oku...Serbinho-3 wrote:Megi skrenula temu kao i uvek u smeru .....nja
Sad ti i dzani malo ubacite koju recenicu o cipelama dok mene nema, cisto da serbinju bude zanimljivije 8-
2016-11-17
Page 8 of 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Similar topics
» Pitam se pitam:Da li da branimo Srbe i uđemo u sukob sa KFOROM
» Berni iskreno Plenkiju koji mu se rugao na selfie sa kupusom:'Mozda sam glup,mozda sam anitalent za politiku ali bolje i to nego privatizacija,Fimi media,Agrokor...'
» Putin mozda zbog geostrategije i svoje politicke karizme mozda nece pasti ali bi mogao zbog - ekonomije
» Zar se nitko nije sjetio.
» Izrael se sjetio: "Ajte vi fino u EU!!!!"
» Berni iskreno Plenkiju koji mu se rugao na selfie sa kupusom:'Mozda sam glup,mozda sam anitalent za politiku ali bolje i to nego privatizacija,Fimi media,Agrokor...'
» Putin mozda zbog geostrategije i svoje politicke karizme mozda nece pasti ali bi mogao zbog - ekonomije
» Zar se nitko nije sjetio.
» Izrael se sjetio: "Ajte vi fino u EU!!!!"
Page 8 of 11