Možda griješim ali pitam se da li se tko sjetio?
Page 7 of 11
Page 7 of 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Re: Možda griješim ali pitam se da li se tko sjetio?
izmisljas...u Sarajevu mozes vidjeti arapske natpise kod trgovaca nekretnina i javnih biljeznika sto je normalno jer su im oni glavna klijentela i mozda na par arapskih i libanonskih restorana na Bascarsiji...kajo ba, krenes sa tudjmanom maldim domobranom pa dodjes do sarajeva ispsianog arapskim..de smanji ribu...kaja wrote:nema kod mene, u bosni ima. al ne znaju arapski pa krivo napišu.govinda wrote:a kod tebe u Hrvatskoj ima arapskih ducana?kaja wrote:moji nisu, hvala lijepo. dok su bili normalni još ajde ali dok su počeli ljepiti na dućane arapske nazive koje su prepisali sa smokija moji nisu više.dzango wrote:Jseu li Balije vaši ili nisu?kaja wrote:
kak naš?
kaže jedan moj prijatelj, inače arapski jezik završio , u sarajevu na svakom dućanu nešto krivo napisali.
kao da ja napišem na dućanu Bakina kusinja ili Didov sun. budale.
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
ne da mi zena da chatujem sa drugim zenama...samo smijem politicke parole izbacivati...maggie13 wrote:za zezanje mozemo na cha@ :-)govinda wrote:A koja je razlika u Hrvatskoj?maggie13 wrote:ako neces puno po javnim mjestima, neces mislit samostalno i nemas nikakve zenske rodbine-odlicno ^_~govinda wrote:a zasto ne bih? Zivio bi u jednoj od najbrze rastucih privreda svijeta, srao po forumima protiv Erdogana ili po Erdoganovoj opoziciji, nisam jos siguran od tog dvoga sta...i imao bih Formulu 1 kod kuce i Ligu Sampiona ili Evropsku ligu. U picku materinu sto bi mi bilo lose...maggie13 wrote:
usrecio bi se ;-)
2016-11-17
http://www.telegraf.rs/vesti/2505626-bankarska-sluzbenica-koja-je-razotkrila-tudjmana-17-godina-od-njegove-smrti-se-ponovo-priseca-pakla
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
linda je saljiv, pa da ne zachatavamo ozbiljnu temu 8-)dzango wrote:Megi u akciji.maggie13 wrote:za zezanje mozemo na cha@ :-)govinda wrote:A koja je razlika u Hrvatskoj?maggie13 wrote:ako neces puno po javnim mjestima, neces mislit samostalno i nemas nikakve zenske rodbine-odlicno ^_~govinda wrote:
a zasto ne bih? Zivio bi u jednoj od najbrze rastucih privreda svijeta, srao po forumima protiv Erdogana ili po Erdoganovoj opoziciji, nisam jos siguran od tog dvoga sta...i imao bih Formulu 1 kod kuce i Ligu Sampiona ili Evropsku ligu. U picku materinu sto bi mi bilo lose...
2014-04-12
Žena ti admin?govinda wrote:ne da mi zena da chatujem sa drugim zenama...samo smijem politicke parole izbacivati...maggie13 wrote:za zezanje mozemo na cha@ :-)govinda wrote:A koja je razlika u Hrvatskoj?maggie13 wrote:ako neces puno po javnim mjestima, neces mislit samostalno i nemas nikakve zenske rodbine-odlicno ^_~govinda wrote:
a zasto ne bih? Zivio bi u jednoj od najbrze rastucih privreda svijeta, srao po forumima protiv Erdogana ili po Erdoganovoj opoziciji, nisam jos siguran od tog dvoga sta...i imao bih Formulu 1 kod kuce i Ligu Sampiona ili Evropsku ligu. U picku materinu sto bi mi bilo lose...
nisam znala da ti je prva zena na forumu :Dgovinda wrote:ne da mi zena da chatujem sa drugim zenama...samo smijem politicke parole izbacivati...maggie13 wrote:za zezanje mozemo na cha@ :-)govinda wrote:A koja je razlika u Hrvatskoj?maggie13 wrote:ako neces puno po javnim mjestima, neces mislit samostalno i nemas nikakve zenske rodbine-odlicno ^_~govinda wrote:
2014-04-12
Jebe ga lokalni admin.maggie13 wrote:linda je saljiv, pa da ne zachatavamo ozbiljnu temu 8-)dzango wrote:Megi u akciji.maggie13 wrote:za zezanje mozemo na cha@ :-)govinda wrote:A koja je razlika u Hrvatskoj?maggie13 wrote:
ako neces puno po javnim mjestima, neces mislit samostalno i nemas nikakve zenske rodbine-odlicno ^_~
glavni i odgovorni urednik...dzango wrote:Žena ti admin?govinda wrote:ne da mi zena da chatujem sa drugim zenama...samo smijem politicke parole izbacivati...maggie13 wrote:za zezanje mozemo na cha@ :-)govinda wrote:A koja je razlika u Hrvatskoj?maggie13 wrote:
ako neces puno po javnim mjestima, neces mislit samostalno i nemas nikakve zenske rodbine-odlicno ^_~
2016-11-17
sto ja tu propustam :-odzango wrote:Jebe ga lokalni admin.maggie13 wrote:linda je saljiv, pa da ne zachatavamo ozbiljnu temu 8-)dzango wrote:Megi u akciji.maggie13 wrote:za zezanje mozemo na cha@ :-)govinda wrote:
A koja je razlika u Hrvatskoj?
2014-04-12
u čemu ga je razotkrila.... jedino je sebe razotkrilaSerbinho-3 wrote:http://www.telegraf.rs/vesti/2505626-bankarska-sluzbenica-koja-je-razotkrila-tudjmana-17-godina-od-njegove-smrti-se-ponovo-priseca-pakla
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
prva prati moje pisanje na forumu, druga ne izlazi iz spavace sobe, treca radi po kuci...kontam se i cetvrti put ozeniti, kontam neku crnku, tri plavuse su dosta....maggie13 wrote:nisam znala da ti je prva zena na forumu :Dgovinda wrote:ne da mi zena da chatujem sa drugim zenama...samo smijem politicke parole izbacivati...maggie13 wrote:za zezanje mozemo na cha@ :-)govinda wrote:A koja je razlika u Hrvatskoj?maggie13 wrote:
2016-11-17
Stop cenzuri. Sloboda za sredovečne prdonje.govinda wrote:glavni i odgovorni urednik...dzango wrote:Žena ti admin?govinda wrote:ne da mi zena da chatujem sa drugim zenama...samo smijem politicke parole izbacivati...maggie13 wrote:za zezanje mozemo na cha@ :-)govinda wrote:
eto nek si ti mladi cetnik sa subarom na glavi...dzango wrote:Stop cenzuri. Sloboda za sredovečne prdonje.govinda wrote:glavni i odgovorni urednik...dzango wrote:Žena ti admin?govinda wrote:ne da mi zena da chatujem sa drugim zenama...samo smijem politicke parole izbacivati...maggie13 wrote:
za zezanje mozemo na cha@ :-)
2016-11-17
ako mozes sve financirat, sve 5 :Dgovinda wrote:prva prati moje pisanje na forumu, druga ne izlazi iz spavace sobe, treca radi po kuci...kontam se i cetvrti put ozeniti, kontam neku crnku, tri plavuse su dosta....maggie13 wrote:nisam znala da ti je prva zena na forumu :Dgovinda wrote:ne da mi zena da chatujem sa drugim zenama...samo smijem politicke parole izbacivati...maggie13 wrote:za zezanje mozemo na cha@ :-)govinda wrote:
Samo da nisi u Maoci,to i kod vas nezakonito :0)
2014-04-12
jel moš ti o četiri žene skrbiti... ;)),...mislim financijski...govinda wrote:prva prati moje pisanje na forumu, druga ne izlazi iz spavace sobe, treca radi po kuci...kontam se i cetvrti put ozeniti, kontam neku crnku, tri plavuse su dosta....maggie13 wrote:nisam znala da ti je prva zena na forumu :Dgovinda wrote:ne da mi zena da chatujem sa drugim zenama...samo smijem politicke parole izbacivati...maggie13 wrote:za zezanje mozemo na cha@ :-)govinda wrote:
2015-08-08
Ništa posebno. Možda krizu srednjih godina.maggie13 wrote:sto ja tu propustam :-odzango wrote:Jebe ga lokalni admin.maggie13 wrote:linda je saljiv, pa da ne zachatavamo ozbiljnu temu 8-)dzango wrote:Megi u akciji.maggie13 wrote:
Eto vidiš zašto Hrvati imaju Tita na Dedinju. I mrtav vam vlada...Serbinho-3 wrote:Vidite tog Tita da preselite, rasirio se na pola Dedinja, ko da nas je zaduzio a Drazi se ne zna ni grob.
Eroo- Posts : 78956
2016-07-22
to me tek ceka..ili to samo muskarce hvata ;Pdzango wrote:Ništa posebno. Možda krizu srednjih godina.maggie13 wrote:sto ja tu propustam :-odzango wrote:Jebe ga lokalni admin.maggie13 wrote:linda je saljiv, pa da ne zachatavamo ozbiljnu temu 8-)dzango wrote:
Megi u akciji.
2014-04-12
U nas u Bosni zakon ke kaze koliko zena smijes jebat, ne znam mozda kod vas u Hrvatskoj Tudjman odredio koliko se smijete jebat i sa kime...maggie13 wrote:ako mozes sve financirat, sve 5 :Dgovinda wrote:prva prati moje pisanje na forumu, druga ne izlazi iz spavace sobe, treca radi po kuci...kontam se i cetvrti put ozeniti, kontam neku crnku, tri plavuse su dosta....maggie13 wrote:nisam znala da ti je prva zena na forumu :Dgovinda wrote:ne da mi zena da chatujem sa drugim zenama...samo smijem politicke parole izbacivati...maggie13 wrote:
Samo da nisi u Maoci,to i kod vas nezakonito :0)
2016-11-17
Lako je za finansiski...michaellcmacha wrote:jel moš ti o četiri žene skrbiti... ;)),...mislim financijski...govinda wrote:prva prati moje pisanje na forumu, druga ne izlazi iz spavace sobe, treca radi po kuci...kontam se i cetvrti put ozeniti, kontam neku crnku, tri plavuse su dosta....maggie13 wrote:nisam znala da ti je prva zena na forumu :Dgovinda wrote:ne da mi zena da chatujem sa drugim zenama...samo smijem politicke parole izbacivati...maggie13 wrote:
ubise me krediti...michaellcmacha wrote:jel moš ti o četiri žene skrbiti... ;)),...mislim financijski...govinda wrote:prva prati moje pisanje na forumu, druga ne izlazi iz spavace sobe, treca radi po kuci...kontam se i cetvrti put ozeniti, kontam neku crnku, tri plavuse su dosta....maggie13 wrote:nisam znala da ti je prva zena na forumu :Dgovinda wrote:ne da mi zena da chatujem sa drugim zenama...samo smijem politicke parole izbacivati...maggie13 wrote:
2016-11-17
Page 7 of 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Similar topics
» Pitam se pitam:Da li da branimo Srbe i uđemo u sukob sa KFOROM
» Berni iskreno Plenkiju koji mu se rugao na selfie sa kupusom:'Mozda sam glup,mozda sam anitalent za politiku ali bolje i to nego privatizacija,Fimi media,Agrokor...'
» Putin mozda zbog geostrategije i svoje politicke karizme mozda nece pasti ali bi mogao zbog - ekonomije
» Zar se nitko nije sjetio.
» Izrael se sjetio: "Ajte vi fino u EU!!!!"
» Berni iskreno Plenkiju koji mu se rugao na selfie sa kupusom:'Mozda sam glup,mozda sam anitalent za politiku ali bolje i to nego privatizacija,Fimi media,Agrokor...'
» Putin mozda zbog geostrategije i svoje politicke karizme mozda nece pasti ali bi mogao zbog - ekonomije
» Zar se nitko nije sjetio.
» Izrael se sjetio: "Ajte vi fino u EU!!!!"
Page 7 of 11