Možda griješim ali pitam se da li se tko sjetio?
Page 10 of 11
Page 10 of 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Re: Možda griješim ali pitam se da li se tko sjetio?
još ako raspolažeš informacijom koja drugima nije dostupna pa se opskrbiš sa urnama i škrutama u malo većem broju... pa kad krene navala a ti spreman za biznis... a cijene rukaju u nebo.... ;)
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
U tu svrhu smo otvorili najsavremeniji krematorijum:
:D pogrebno poduzece'Ucjena&ZadnjaPomastmichaellcmacha wrote:još ako raspolažeš informacijom koja drugima nije dostupna pa se opskrbiš sa urnama i škrutama u malo većem broju... pa kad krene navala a ti spreman za biznis... a cijene rukaju u nebo.... ;)
2014-04-12
ja sam na njega ponosan svaki dan, nemam volje za budnicu na 10. prosinac jer mi je to tužan dan, ali smrt je prirodna, a njemu, svaka čast i slava, imao je velik život..
kic wrote:
ja sam na njega ponosan svaki dan, nemam volje za budnicu na 10. prosinac jer mi je to tužan dan, ali smrt je prirodna, a njemu, svaka čast i slava, imao je velik život..
Ja najčešće ujutro, popodne rijetko kad.
crvenkasti-
2014-04-17
Ja samo na forumu. Ali tu je i najvaznije.
Guest- Guest
Ja sam se sjetio i uvijek se sjetim, to je vrijeme kad popijem litru i po vodke da proslavim (inače pijem po samo 1 litru na dan).
10.12.
4.5.
i 30.4.
to su dani kada ja slavim.
a o ono govno od pavelića nije dostojno niti da mu znam datum smrti jer je govno licemjerno što se uvlažio u guzicu hitleru, a žena mu je bila židovka.
10.12.
4.5.
i 30.4.
to su dani kada ja slavim.
a o ono govno od pavelića nije dostojno niti da mu znam datum smrti jer je govno licemjerno što se uvlažio u guzicu hitleru, a žena mu je bila židovka.
Guest- Guest
Ma sitim se i ja Tudjmana Franje
Pravi je drug i Komunist
PS - Samo tako je odradio ustaše sa Blajburga....za to je i dobio čin Titovog Generala JNA
Nikad robom
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Ovako ili onako Franjo Tuđman je utemeljitelj hrvatske države i slava mu!
http://www.vecernji.hr/hrvatska/da-tudman-1996-nije-nadvladao-bolest-danas-ne-bismo-imali-podunavlje-1134629
http://www.vecernji.hr/hrvatska/da-tudman-1996-nije-nadvladao-bolest-danas-ne-bismo-imali-podunavlje-1134629
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
I nakon njega Hrvatska nije vidjela državnika nego puke političare, karijeriste i trgovce...
2015-08-06
a to ti je razlika izmedu politicara domoljuba (starog kova) I politicara dolaroljuba (ovi novi trgovci)epikur37 wrote:I nakon njega Hrvatska nije vidjela državnika nego puke političare, karijeriste i trgovce...
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
prckov wrote:a to ti je razlika izmedu politicara domoljuba (starog kova) I politicara dolaroljuba (ovi novi trgovci)epikur37 wrote:I nakon njega Hrvatska nije vidjela državnika nego puke političare, karijeriste i trgovce...
Povijest se ponavlja...uvijek...
2015-08-06
Pa što? Partizan je bil respektabilan klub. Neki su ga čak isticali kao treći hrvatski klub.govinda wrote:I predsjednik fudbalskog kluba Partizan, nemojmo to zaboraviti.
Prva generacija Partizana je bila skoro pa hrvatska (Bobek,Šoštarić,Firm,Belin,Čajkovski,Glaser,Matekalo...)
Od strane navijača najboljim Partizanovim igračem svih vremena proglašen je Stjepan Bobek-Štef. Počasni predsjednici Partizana su Bobek i Ivan Ćurković,oba Hrvati.
A idol navijača Partizana je Dragan Mance,Hrvat iz Zemuna.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
To nije bilo točno. U to doba predsjednik Makedonije bil je Kiro Gligorov,koji je također imao istaknutu ulogu u NOB.provocator wrote:Kaj ti nikada nisi gedala TV? Gdje si ti živjela??? Pa ne jednom je Tuđman isticao svoju ulogu NOB-u i činjenicu da je jedini živući predsjednik jedne države koji je aktivno sudjelovao u borbi protiv nacizma.kaja wrote:
pa krivo si napisao da je često isticao, daj nađi mi njegov govor gdje je on to istaknuo da je bio general.
2014-04-22
Tuđman je bez problema išal u Moskvu,a ovi današnji nisu bili vrijedni Kubi poslati brzojav sućuti.epikur37 wrote:I nakon njega Hrvatska nije vidjela državnika nego puke političare, karijeriste i trgovce...
Prasci!
2014-04-22
provocator wrote:Dakle, sedamnaest je godina od smrti čovjeka, pod čijim je vodstvom obranjena hrvatska država, prvog hrvatskog predsjednika, dr. Franje Tuđmana.
Čovjeka koji je bio partizan, Titov general i koji se time ponosio te je to u javnim istupima često isticao.
N1
To je to ........drugovi i drugarice ......zdravo
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
de sad jednu svoju partizansku... iz šepurina.... može onu legendarnu... :)))
2015-08-08
Moja susjeda Štefica je često u razgovoru znala upotrijebiti riječ 'pizdolizac'. Nikad nisam znao što joj to znači.
I sad kad čitam našeg mihu, sjetim se susjede. Ne znam zašto.
Miha, jesi li ti pizdolizac?
I sad kad čitam našeg mihu, sjetim se susjede. Ne znam zašto.
Miha, jesi li ti pizdolizac?
crvenkasti-
2014-04-17
jel ta Štefica i đangina susjeda...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Znači, jesi. Što to znači, pizdolizac?
crvenkasti-
2014-04-17
Page 10 of 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Similar topics
» Pitam se pitam:Da li da branimo Srbe i uđemo u sukob sa KFOROM
» Berni iskreno Plenkiju koji mu se rugao na selfie sa kupusom:'Mozda sam glup,mozda sam anitalent za politiku ali bolje i to nego privatizacija,Fimi media,Agrokor...'
» Putin mozda zbog geostrategije i svoje politicke karizme mozda nece pasti ali bi mogao zbog - ekonomije
» Zar se nitko nije sjetio.
» Izrael se sjetio: "Ajte vi fino u EU!!!!"
» Berni iskreno Plenkiju koji mu se rugao na selfie sa kupusom:'Mozda sam glup,mozda sam anitalent za politiku ali bolje i to nego privatizacija,Fimi media,Agrokor...'
» Putin mozda zbog geostrategije i svoje politicke karizme mozda nece pasti ali bi mogao zbog - ekonomije
» Zar se nitko nije sjetio.
» Izrael se sjetio: "Ajte vi fino u EU!!!!"
Page 10 of 11