Debela tajnica Kolinda izvinila se zbog srpskih čokoladica
Page 31 of 33
Page 31 of 33 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32, 33
Re: Debela tajnica Kolinda izvinila se zbog srpskih čokoladica
michaellcmacha wrote:jbg sory KIC...
je je, nije ti žao..
pa to je vrhovna zapovjednica... zna se kog se štiti po svaku cijenu.... pa i po cijenu ovih klempavaca....kic wrote:michaellcmacha wrote:jbg sory KIC...
je je, nije ti žao..
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
ajmo sad biti realni da do čega dođe i da to bude onako grdo i krvavo... bi li ovakvi likovi bili predmet kontraobavještajne obrade.... nek me netko demantira...
2015-08-08
the name of the game - je demokracija..
nek govore što misle, mislim da je tako bolje za sve, prepoznajemo se i odmah znamo da nismo na istoj strani..
pa niš ja ne kažem nego upravo to... ja sam za to da svak kaže što misli, tako se pol posla unaprijed odradi....kic wrote:
the name of the game - je demokracija..
nek govore što misle, mislim da je tako bolje za sve, prepoznajemo se i odmah znamo da nismo na istoj strani..
2015-08-08
smršavila kolinda, još par kg dolje, i izgleda će kao veoma veoma zgodna matorka
Guest- Guest
Milo Yiannopoulos wrote:smršavila kolinda, još par kg dolje, i izgleda će kao veoma veoma zgodna matorka
ti ćeš postat svetac ako ovak nastaviš, it's all fun and games now, but :D
mislim ono... jebe se njemu on ionako ne misli obuć uniformu pa onda more sa strane slinit na vrhovnicu... jbg njenim vojnicima to ipak ne priliči.... :))
2015-08-08
što bi ti o tome znao Milo?Milo Yiannopoulos wrote:smršavila kolinda, još par kg dolje, i izgleda će kao veoma veoma zgodna matorka
2014-04-15
michaellcmacha wrote:ajmo sad biti realni da do čega dođe i da to bude onako grdo i krvavo... bi li ovakvi likovi bili predmet kontraobavještajne obrade.... nek me netko demantira...
opet brekćeš ko matora budala jel ustašo? opet prijetnje obradama... koga bi ti obrađivao ništarijo tulava?
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:mislim ono... jebe se njemu on ionako ne misli obuć uniformu pa onda more sa strane slinit na vrhovnicu... jbg njenim vojnicima to ipak ne priliči.... :))
on će bit naš ratni profiter, zajebat će i nas i sebe..
pa on bi rekao isto što i ja .. da je na dobrom putu, da skine još par kg i pošto je ona desno, njemu je to plus.. itd.. pohvalio bi je on svakkaon_razbojnik wrote:što bi ti o tome znao Milo?Milo Yiannopoulos wrote:smršavila kolinda, još par kg dolje, i izgleda će kao veoma veoma zgodna matorka
edit: doduše desno u RH ne znači što i desno u USA.. u RH desno uglavnom podrazumjeva lopovluk i krađu
Guest- Guest
Milo Yiannopoulos wrote:pa on bi rekao isto što i ja .. da je na dobrom putu, da skine još par kg i pošto je ona desno, njemu je to plus.. itd.. pohvalio bi je on svakkaon_razbojnik wrote:što bi ti o tome znao Milo?Milo Yiannopoulos wrote:smršavila kolinda, još par kg dolje, i izgleda će kao veoma veoma zgodna matorka
edit: doduše desno u RH ne znači što i desno u USA.. u RH desno uglavnom podrazumjeva lopovluk i krađu
pohvalio bi qrac Koli je Hillyn igrač
2014-04-15
ma pusti to kad nama svima smrkne ima da njemu svane... zamisli kad on gnječu dođe na vrata i kad mu kaže ajmo gnječko istovar daj sve i paru... ili put putuješ.... :)))))... nihil u ulozi pozadinskih otimača izgubljenog blaga... gnječovog jel... ;)))))kic wrote:michaellcmacha wrote:mislim ono... jebe se njemu on ionako ne misli obuć uniformu pa onda more sa strane slinit na vrhovnicu... jbg njenim vojnicima to ipak ne priliči.... :))
2015-08-08
kic wrote:michaellcmacha wrote:mislim ono... jebe se njemu on ionako ne misli obuć uniformu pa onda more sa strane slinit na vrhovnicu... jbg njenim vojnicima to ipak ne priliči.... :))
morat će vam netko nabaviti oružje , naravno uzmen i dio zuba pri svakoj transakciji itd.. ili sam ja radije tip onoga Židova u Ukraini što financira Azov.. tako ću i ja imati svoju bojnu
Guest- Guest
ne zna on to.. on bio vidio da je ona iz "konzervativno-desne stranke", njemu bi bio odmah to plus i lik mrzi debele žene, a vidio bi napredak kod nje, još par kg dolje i eto je super.n_razbojnik wrote:Milo Yiannopoulos wrote:pa on bi rekao isto što i ja .. da je na dobrom putu, da skine još par kg i pošto je ona desno, njemu je to plus.. itd.. pohvalio bi je on svakkaon_razbojnik wrote:što bi ti o tome znao Milo?Milo Yiannopoulos wrote:smršavila kolinda, još par kg dolje, i izgleda će kao veoma veoma zgodna matorka
pohvalio bi qrac Koli je Hillyn igrač
Guest- Guest
ok more... a moja štela u kontraobavještajnoj će ti doturiti info gdje gnječ skriva pare.... :)))))))) ali s obzirom da je sklon vriskanju strogo stavljam naglasak na nježnom postupanju... nemoj da ga se uzbuđuje više od potrebnog...:)))))))))))Milo Yiannopoulos wrote:kic wrote:michaellcmacha wrote:mislim ono... jebe se njemu on ionako ne misli obuć uniformu pa onda more sa strane slinit na vrhovnicu... jbg njenim vojnicima to ipak ne priliči.... :))
morat će vam netko nabaviti oružje , naravno uzmen i dio zuba pri svakoj transakciji itd.. ili sam ja radije tip onoga Židova u Ukraini što financira Azov.. tako ću i ja imati svoju bojnu
2015-08-08
miha fanfic autor..
dobro, nemoj mi zezat više gnječa aj, svak je rekao svoje, nama je Kolinda vrh, njima nije, a nihi je super lik inače samo ga zezam..
michaellcmacha wrote:ok more... a moja štela u kontraobavještajnoj će ti doturiti info gdje gnječ skriva pare.... :)))))))) ali s obzirom da je sklon vriskanju strogo stavljam naglasak na nježnom postupanju... nemoj da ga se uzbuđuje više od potrebnog...:)))))))))))Milo Yiannopoulos wrote:kic wrote:michaellcmacha wrote:mislim ono... jebe se njemu on ionako ne misli obuć uniformu pa onda more sa strane slinit na vrhovnicu... jbg njenim vojnicima to ipak ne priliči.... :))
ma nema problema, pare ćeš dobit u zamjenu za život. pa ti biraj što ti je bitnije pare ili život.
Guest- Guest
ma neću ja meni pare nisu bitne... to će nihil obavit, on se loži na lovušu... :))) a viš da veli da hoće i neku privatnu jedinicu osnovat... :)))Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:ok more... a moja štela u kontraobavještajnoj će ti doturiti info gdje gnječ skriva pare.... :)))))))) ali s obzirom da je sklon vriskanju strogo stavljam naglasak na nježnom postupanju... nemoj da ga se uzbuđuje više od potrebnog...:)))))))))))Milo Yiannopoulos wrote:kic wrote:michaellcmacha wrote:mislim ono... jebe se njemu on ionako ne misli obuć uniformu pa onda more sa strane slinit na vrhovnicu... jbg njenim vojnicima to ipak ne priliči.... :))
ma nema problema, pare ćeš dobit u zamjenu za život. pa ti biraj što ti je bitnije pare ili život.
2015-08-08
Page 31 of 33 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32, 33
Similar topics
» Dok država ide u bankrot debela kokoš Kolinda kljuca selfije
» Hrvat iz Zemuna:'Zbog Vucica su nas prozvali ustasama.Sada je u nasem stanu Seseljeva tajnica.'
» KFOR upozorio Srbiju zbog srpskih aviona nad Preševom:Ostanite mirni...
» Vučic i Vulin sazvali izvanrednu sjednicu zbog skidanja srpskih tablica na ulazu u Kosovo
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Hrvat iz Zemuna:'Zbog Vucica su nas prozvali ustasama.Sada je u nasem stanu Seseljeva tajnica.'
» KFOR upozorio Srbiju zbog srpskih aviona nad Preševom:Ostanite mirni...
» Vučic i Vulin sazvali izvanrednu sjednicu zbog skidanja srpskih tablica na ulazu u Kosovo
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
Page 31 of 33