Debela tajnica Kolinda izvinila se zbog srpskih čokoladica
Page 32 of 33
Page 32 of 33 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33
Re: Debela tajnica Kolinda izvinila se zbog srpskih čokoladica
ma neću ja meni pare nisu bitne... to će nihil obavit, on se loži na lovušu... :))) a viš da veli da hoće i neku privatnu jedinicu osnovat... :)))Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:ok more... a moja štela u kontraobavještajnoj će ti doturiti info gdje gnječ skriva pare.... :)))))))) ali s obzirom da je sklon vriskanju strogo stavljam naglasak na nježnom postupanju... nemoj da ga se uzbuđuje više od potrebnog...:)))))))))))Milo Yiannopoulos wrote:kic wrote:michaellcmacha wrote:mislim ono... jebe se njemu on ionako ne misli obuć uniformu pa onda more sa strane slinit na vrhovnicu... jbg njenim vojnicima to ipak ne priliči.... :))
on će bit naš ratni profiter, zajebat će i nas i sebe..
morat će vam netko nabaviti oružje , naravno uzmen i dio zuba pri svakoj transakciji itd.. ili sam ja radije tip onoga Židova u Ukraini što financira Azov.. tako ću i ja imati svoju bojnu
ma nema problema, pare ćeš dobit u zamjenu za život. pa ti biraj što ti je bitnije pare ili život.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
ma neću ali konačno da se i on malo opusti jebote stalno je nategnut ko opruga na fapu... :))... se je ovo zajebancija kada i ako zagrmi onda ćete svi vi ukoliko vas zapadne neki obligatorni oblik djelatnosti u tom okviru vidjeti kao sve odjednom postane užasno ozbiljno.... sve je dobro dok se puca virtualno i dok smo na gotovs sa riječima makar bile i zlobne ili vulgarne... A nihil pa i meni je on ok, čak štoviše dobri smo si i tako će i ostati... ali red se mora znati... a eto on svoj zna.... :)))kic wrote:
miha fanfic autor..
dobro, nemoj mi zezat više gnječa aj, svak je rekao svoje, nama je Kolinda vrh, njima nije, a nihi je super lik inače samo ga zezam..
2015-08-08
kic wrote:
miha fanfic autor..
dobro, nemoj mi zezat više gnječa aj, svak je rekao svoje, nama je Kolinda vrh, njima nije, a nihi je super lik inače samo ga zezam..
koji ste to vi, a ko su oni?
Guest- Guest
računaj da vi niste ni u jednoj kategoriji...Sto'jan wrote:kic wrote:
miha fanfic autor..
2015-08-08
michaellcmacha wrote:računaj da vi niste ni u jednoj kategoriji...Sto'jan wrote:kic wrote:
miha fanfic autor..
fala bogu da nismo, nego koji ste to vi-a ko su oni?
Guest- Guest
ne brini ti za to, ti si u Bugarskim šumama i gledaj Grčko more..
kic wrote:
opet se kic, kao nadzorni organ ovog foruma, van svakih pravila stavlja na neciju stranu...
cestitam na uclanjenju u ekipu undeadova...
Guest- Guest
ćuti, puši ako pušiš, i prati u miru i tišini,,, traku si moš onako radi intimnog dojma stavit oko rukava... ako ne znaš na koji i s kakvom pribadačom kontaktiraj onog našeg ubogog milorada.... ;)Sto'jan wrote:michaellcmacha wrote:računaj da vi niste ni u jednoj kategoriji...Sto'jan wrote:kic wrote:
miha fanfic autor..
fala bogu da nismo, nego koji ste to vi-a ko su oni?
2015-08-08
ček jel ti stvarno misliš da bi u hrvatskoj da zastraniš kao srbijanski nacionalista imao pošteno suđenje.... :)))Sto'jan wrote:kic wrote:
opet se kic, kao nadzorni organ ovog foruma, van svakih pravila stavlja na neciju stranu...
2015-08-08
michaellcmacha wrote:ček jel ti stvarno misliš da bi u hrvatskoj da zastraniš kao srbijanski nacionalista imao pošteno suđenje.... :)))Sto'jan wrote:kic wrote:
a ti sudis i presudjujes? :)))
Guest- Guest
i fer i korektan odnos u hrvatskoj ćumurani... ;)))
2015-08-08
jest vala, strašan teror nadzornog organa, ne možete disati
nisi ti sposoban da nekoga terorises...
Guest- Guest
a da ti testno angažiraš nekog od prekodrinske braće da vidimo hoće li oni biti objektiva boysi.... :))))kic wrote:
jest vala, strašan teror nadzornog organa, ne možete disati
2015-08-08
pa i nije naime radi se o kvalificiranoj dobričini.... to ste do sad morali skužiti....Sto'jan wrote:nisi ti sposoban da nekoga terorises...
2015-08-08
opet smiješne provokacije, već si ovako ograničen kažnjen, taman da ulažem effort da od vas radim mučenike, ulažem bolje vrijeme..
michaellcmacha wrote:ma neću ali konačno da se i on malo opusti jebote stalno je nategnut ko opruga na fapu... :))... se je ovo zajebancija kada i ako zagrmi onda ćete svi vi ukoliko vas zapadne neki obligatorni oblik djelatnosti u tom okviru vidjeti kao sve odjednom postane užasno ozbiljno.... sve je dobro dok se puca virtualno i dok smo na gotovs sa riječima makar bile i zlobne ili vulgarne... A nihil pa i meni je on ok, čak štoviše dobri smo si i tako će i ostati... ali red se mora znati... a eto on svoj zna.... :)))kic wrote:
miha fanfic autor..
ako je vama kolinda vrh onda ste zaista pali na dno dna. no svaka budala ima svoje veselje pa tako i vi.
ako zagrmi kažite Istri ciao jer će ići tamo gdje pripada Italiji i nazad je ne vidite nikada a ni onda. vi ćete se riješit mene a mi ćemo se riješiti vas zauvijek. susjedi da ali u istoj državi nikada više.
Guest- Guest
hahahahha, ti nemas legitimaciju da meni nazoves ogranicenim...
ali dobro, mozda dobijes neki plus kod svog novog gospodara, posto te mici sutnuo.
sada si mihina kuckica.
ali dobro, mozda dobijes neki plus kod svog novog gospodara, posto te mici sutnuo.
sada si mihina kuckica.
Guest- Guest
Italija samo što nije ušla u fazu disolucije a ne da nešt pripaja..
Sto'jan wrote:hahahahha, ti nemas legitimaciju da meni nazoves ogranicenim...
sada si mihina kuckica.
površan si, u tom je stvar, ne znaš o čemu pričaš ali voliš da o tome pričaš, ne znaš ti pola toga što se događa inače bi drugačije pričao, ili nebi, ajd možda ne bi..
baš jebote oni gledaju kako da se podijele i onda si dopeljaju ovjerene jugoslavene iz istre.... ni u ludilu....kic wrote:
Italija samo što nije ušla u fazu disolucije a ne da nešt pripaja..
2015-08-08
Page 32 of 33 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33
Similar topics
» Dok država ide u bankrot debela kokoš Kolinda kljuca selfije
» Hrvat iz Zemuna:'Zbog Vucica su nas prozvali ustasama.Sada je u nasem stanu Seseljeva tajnica.'
» KFOR upozorio Srbiju zbog srpskih aviona nad Preševom:Ostanite mirni...
» Vučic i Vulin sazvali izvanrednu sjednicu zbog skidanja srpskih tablica na ulazu u Kosovo
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Hrvat iz Zemuna:'Zbog Vucica su nas prozvali ustasama.Sada je u nasem stanu Seseljeva tajnica.'
» KFOR upozorio Srbiju zbog srpskih aviona nad Preševom:Ostanite mirni...
» Vučic i Vulin sazvali izvanrednu sjednicu zbog skidanja srpskih tablica na ulazu u Kosovo
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
Page 32 of 33