liga prvaka
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 9 of 50
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Re: liga prvaka
ja mislio da si bio na utakmici LP negdje vani.. Onda sam skužio da si klošar i da ti je odlazak na Maksimir ko odlazak na Maldive.End1899 wrote:bio sam 2006. na cmarsenalu i onda su igrali finale s Barcom.. il je to bila godina kasnije
strikan borko- Posts : 145
2015-09-01
End1899 wrote:najvise cekam utakmice seville, ovi ostali klosari nisu ni svjesni kakva ih karanja cekaju, dubretari po obicaju ne prolaze skupinu...
Atletico će ubit Juve
Real će ubit Juve
Dobit će Juve kantu od Dortmunda - vidjet ćete kako će ih nakantat u njemačkoj
itako dalje i tako bliže.. Dokle stoko? Koliko se puta Juve mora tebi ispišat u facu da bi sam sebi rekao "dosta je"?
2015-09-01
ne plasi se dzeparu, ubrzo se vi vracate tamo gdje vam je mjesto u kategoriju s lech poznanom vec od ove sezone..
End- Posts : 21177
2015-08-25
Na vrh europe, na isto mjesto s kojega je Juve uvijek pišao po Barceloni. To je povijest, a povijest kluba moraš znat kretenko. Barca je uvijek bila Juventusu topovsko meso.End1899 wrote:ne plasi se dzeparu, ubrzo se vi vracate tamo gdje vam je mjesto u kategoriju s lech poznanom vec od ove sezone..
2015-09-01
i tih par pobjeda je lagano palo u vodu nakon prosle sezone, sad ste na meniju drazih musterija, lol.
End- Posts : 21177
2015-08-25
ne znam, samo cu rec da su mi svi s nogometa uvijek bili dragi, unatoc razlikama u vjeri, naciji i u psihijatrijskoj svjedodzbi..
kic....?
pozdravi kevu...
kako je sevencent nasjeo na tu foru kad je bila na svome vrhuncu. mlad i lud.
Guest- Guest
Jest ono, svi ste vi meni dragi. Nije bitno koliko ste glupi i retardirani! Bio sam na milion foruma, ali ovako nešto nije viđeno. Toliko psihijatrijskih slučajeva, a nema nikakvih pravila i zabrana u pisanju. Svi ostali forumi su pičkin dim u usporedbi sa našimkic wrote:ne znam, samo cu rec da su mi svi s nogometa uvijek bili dragi, unatoc razlikama u vjeri, naciji i u psihijatrijskoj svjedodzbi..
:<heart:
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 9 of 50