Kolinda deci delila srpsku čokoladu za Dan branitelja
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Kolinda deci delila srpsku čokoladu za Dan branitelja
Nije ona, ali nije ni zgodno.newuser wrote:Ako je istina to joj je netko podvalio, najbolje da je ona uzimala te čokolade i pakovala ih... dajte uozbiljite se a svakako treba vidjeti tko je odgovoran za to jer nije stvar u čokoladi već očitom namjernom diskreditiranju.
Trinity- Posts : 12923
2014-04-17
a što da ih je i dala, i mi prodajemo tamo čokolade..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
a uskoro cete sa Srbijom biti bratski u zajednicko materi EU, nek se deca navikavaju na srpske cokolade od malena.
2016-11-17
a meni si rekao da su ti ustaše najpozitivnije zadnji put, na pp.govinda wrote:Eto.Ako mislis na ove partizane iz Drugog svjetskog, smatram ih pozitivnima, tjerali su Nijemca, Italijane, ustase i cetnike i bili su dio koalicije koja se borila protiv nacizma. Sta se desavalo poslije rata o tome se moze diskutovati. Eto.kaja wrote:jesil ti partizan?govinda wrote:Mozeskaja wrote:ej govinda , mogu te pitati nešto?
2015-08-15
jbt, kad god podjem u goste nekom u BG moram bajaderu ponijeti, to samo bajadere hoce..ludilo za njima, ozbiljno..kaja wrote:a što da ih je i dala, i mi prodajemo tamo čokolade..
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
boli kiki djecu od kuda su, bitno da je čokolada.govinda wrote:a uskoro cete sa Srbijom biti bratski u zajednicko materi EU, nek se deca navikavaju na srpske cokolade od malena.
a što bi ti ljudi, od čega bi živjeli da nema trgovine, od kurca i domoljubne pjesme...
2015-08-15
pa najfinije su, da. i griote meni.govinda wrote:jbt, kad god podjem u goste nekom u BG moram bajaderu ponijeti, to samo bajadere hoce..ludilo za njima, ozbiljno..kaja wrote:a što da ih je i dala, i mi prodajemo tamo čokolade..
2015-08-15
Koja konstrukcija i boleština od vijesti. Otišlo je sve u kurac u javnom prostoru.
Guest- Guest
Kad smo, draga duso, ti i ja razgovarali na pp? Ne kontam sta treba da znaci ovakvo podjebavanje?kaja wrote:a meni si rekao da su ti ustaše najpozitivnije zadnji put, na pp.govinda wrote:Eto.Ako mislis na ove partizane iz Drugog svjetskog, smatram ih pozitivnima, tjerali su Nijemca, Italijane, ustase i cetnike i bili su dio koalicije koja se borila protiv nacizma. Sta se desavalo poslije rata o tome se moze diskutovati. Eto.kaja wrote:jesil ti partizan?govinda wrote:Mozeskaja wrote:ej govinda , mogu te pitati nešto?
2016-11-17
ma šalim se, ajde, šta se pališ odmah..govinda wrote:Kad smo, draga duso, ti i ja razgovarali na pp? Ne kontam sta treba da znaci ovakvo podjebavanje?kaja wrote:a meni si rekao da su ti ustaše najpozitivnije zadnji put, na pp.govinda wrote:Eto.Ako mislis na ove partizane iz Drugog svjetskog, smatram ih pozitivnima, tjerali su Nijemca, Italijane, ustase i cetnike i bili su dio koalicije koja se borila protiv nacizma. Sta se desavalo poslije rata o tome se moze diskutovati. Eto.kaja wrote:jesil ti partizan?govinda wrote:
Mozes
2015-08-15
Muva te konjino.govinda wrote:Kad smo, draga duso, ti i ja razgovarali na pp? Ne kontam sta treba da znaci ovakvo podjebavanje?kaja wrote:a meni si rekao da su ti ustaše najpozitivnije zadnji put, na pp.govinda wrote:Eto.Ako mislis na ove partizane iz Drugog svjetskog, smatram ih pozitivnima, tjerali su Nijemca, Italijane, ustase i cetnike i bili su dio koalicije koja se borila protiv nacizma. Sta se desavalo poslije rata o tome se moze diskutovati. Eto.kaja wrote:jesil ti partizan?govinda wrote:
Mozes
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
mkaja wrote:ma šalim se, ajde, šta se pališ odmah..govinda wrote:Kad smo, draga duso, ti i ja razgovarali na pp? Ne kontam sta treba da znaci ovakvo podjebavanje?kaja wrote:a meni si rekao da su ti ustaše najpozitivnije zadnji put, na pp.govinda wrote:Eto.Ako mislis na ove partizane iz Drugog svjetskog, smatram ih pozitivnima, tjerali su Nijemca, Italijane, ustase i cetnike i bili su dio koalicije koja se borila protiv nacizma. Sta se desavalo poslije rata o tome se moze diskutovati. Eto.kaja wrote:
jesil ti partizan?
2016-11-17
ti cetnik svoj posao...dzango wrote:Muva te konjino.govinda wrote:Kad smo, draga duso, ti i ja razgovarali na pp? Ne kontam sta treba da znaci ovakvo podjebavanje?kaja wrote:a meni si rekao da su ti ustaše najpozitivnije zadnji put, na pp.govinda wrote:Eto.Ako mislis na ove partizane iz Drugog svjetskog, smatram ih pozitivnima, tjerali su Nijemca, Italijane, ustase i cetnike i bili su dio koalicije koja se borila protiv nacizma. Sta se desavalo poslije rata o tome se moze diskutovati. Eto.kaja wrote:
jesil ti partizan?
2016-11-17
ahhh,ne budi duduk..ako ne ides po njihovom,,slijerdi ti degradiranje,pljuckanje,omalovazavanje,proglasavanje lazovom,srbinom i tako svasta nesto...cek,cek,nemaš pojma gdje si upao... sorry ti ti se javih..govinda wrote:Kad smo, draga duso, ti i ja razgovarali na pp? Ne kontam sta treba da znaci ovakvo podjebavanje?kaja wrote:a meni si rekao da su ti ustaše najpozitivnije zadnji put, na pp.govinda wrote:Eto.Ako mislis na ove partizane iz Drugog svjetskog, smatram ih pozitivnima, tjerali su Nijemca, Italijane, ustase i cetnike i bili su dio koalicije koja se borila protiv nacizma. Sta se desavalo poslije rata o tome se moze diskutovati. Eto.kaja wrote:jesil ti partizan?govinda wrote:
Mozes
Guest- Guest
Osim s tobom, vodim jos dva razgovora na netu pa dok se prebacim s kim kako razgovaram...kaja wrote:ma šalim se, ajde, šta se pališ odmah..govinda wrote:Kad smo, draga duso, ti i ja razgovarali na pp? Ne kontam sta treba da znaci ovakvo podjebavanje?kaja wrote:a meni si rekao da su ti ustaše najpozitivnije zadnji put, na pp.govinda wrote:Eto.Ako mislis na ove partizane iz Drugog svjetskog, smatram ih pozitivnima, tjerali su Nijemca, Italijane, ustase i cetnike i bili su dio koalicije koja se borila protiv nacizma. Sta se desavalo poslije rata o tome se moze diskutovati. Eto.kaja wrote:
jesil ti partizan?
2016-11-17
ne kuzim ja te vase forumske spike, svi ste mi na istom mjestu..osim epikura, njega znam licno i moja zajebancija sa njim je nastavak nase zajebancije jos iz Bosne..tako da bilo ko zeli u neke forumske klanove da me ubacuje nek me zaobidje.bogomdani wrote:ahhh,ne budi duduk..ako ne ides po njihovom,,slijerdi ti degradiranje,pljuckanje,omalovazavanje,proglasavanje lazovom,srbinom i tako svasta nesto...cek,cek,nemaš pojma gdje si upao... sorry ti ti se javih..govinda wrote:Kad smo, draga duso, ti i ja razgovarali na pp? Ne kontam sta treba da znaci ovakvo podjebavanje?kaja wrote:a meni si rekao da su ti ustaše najpozitivnije zadnji put, na pp.govinda wrote:Eto.Ako mislis na ove partizane iz Drugog svjetskog, smatram ih pozitivnima, tjerali su Nijemca, Italijane, ustase i cetnike i bili su dio koalicije koja se borila protiv nacizma. Sta se desavalo poslije rata o tome se moze diskutovati. Eto.kaja wrote:
jesil ti partizan?
2016-11-17
izvinite ja sam jučer pojela neki srpski bonbon , za grlo.
2015-08-15
respect..samo rtadi ovog boldanog..imaš kicmu,to postivm..govinda wrote:ne kuzim ja te vase forumske spike, svi ste mi na istom mjestu..osim epikura, njega znam licno i moja zajebancija sa njim je nastavak nase zajebancije jos iz Bosne..tako da bilo ko zeli u neke forumske klanove da me ubacuje nek me zaobidje.bogomdani wrote:ahhh,ne budi duduk..ako ne ides po njihovom,,slijerdi ti degradiranje,pljuckanje,omalovazavanje,proglasavanje lazovom,srbinom i tako svasta nesto...cek,cek,nemaš pojma gdje si upao... sorry ti ti se javih..govinda wrote:Kad smo, draga duso, ti i ja razgovarali na pp? Ne kontam sta treba da znaci ovakvo podjebavanje?kaja wrote:a meni si rekao da su ti ustaše najpozitivnije zadnji put, na pp.govinda wrote:Eto.
Ako mislis na ove partizane iz Drugog svjetskog, smatram ih pozitivnima, tjerali su Nijemca, Italijane, ustase i cetnike i bili su dio koalicije koja se borila protiv nacizma. Sta se desavalo poslije rata o tome se moze diskutovati. Eto.
Guest- Guest
Ima ovdje malo i dvostrukih mjerila, pa i licemjerja..je li legalno vanjsko-trgovinsko poslovanje sa Srbijom? Je.
Jedino sto nije bas sjelo, s obzirom na prigodu.
Greska je njena. To su trebali njeni ljudi provjeriti.
Jedino sto nije bas sjelo, s obzirom na prigodu.
Greska je njena. To su trebali njeni ljudi provjeriti.
2014-04-12
ehhh,Bractvo&Jedinstvo ponovno cvijeta...
Guest- Guest
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» "Zapad je hrišćanima i njihovoj deci spremio pakao, bežite odatle"
» Žižek: ‘Zdrava hrana je glupa moda, treba pušiti, jesti čokoladu i mnogo piti’
» Mila (31) ubijena u Berlinu: Otišla iz Hrvatske da svojoj maloletnoj deci obezbedi bolji život
» TEROR "BRANITELJA"
» "Zapad je hrišćanima i njihovoj deci spremio pakao, bežite odatle"
» Žižek: ‘Zdrava hrana je glupa moda, treba pušiti, jesti čokoladu i mnogo piti’
» Mila (31) ubijena u Berlinu: Otišla iz Hrvatske da svojoj maloletnoj deci obezbedi bolji život
» TEROR "BRANITELJA"
Page 3 of 6