Kolinda deci delila srpsku čokoladu za Dan branitelja
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Kolinda deci delila srpsku čokoladu za Dan branitelja
Šta ti je, mati negdje skrila, svaki dan jedna čokolada na nas pet.govinda wrote:Heheh, ma nama mama da paket i kaze nemojte sve odjednom :))) onda cekaj do Bajrama da dobijes od nene para kad je poljubis u ruku :)))Triny wrote:Jeste bili lakomi.govinda wrote:ma da..onaj paket je bilo nesto ma ne znam sa cime da usporedim. A i ja sam kad kod mene ponestane krisom krao iz sestrina paketica :)))))bogomdani wrote:
-Kakogod,mozda zato jer smo bili djeca,ipak neka sretnija vremena,puna topline prema bliznjem..a vid sada...zivi uzas..
Mi smo dobili pet paketa i to mati rastegla do Uskrsa.
Trinity- Posts : 12923
2014-04-17
Kakve pare pored baklave i hurmasica ili kako se vec kaze, ormasice, hurmasice, a onda tulumbe da secer ode u tri fine.govinda wrote:Heheh, ma nama mama da paket i kaze nemojte sve odjednom :))) onda cekaj do Bajrama da dobijes od nene para kad je poljubis u ruku :)))Triny wrote:Jeste bili lakomi.govinda wrote:ma da..onaj paket je bilo nesto ma ne znam sa cime da usporedim. A i ja sam kad kod mene ponestane krisom krao iz sestrina paketica :)))))bogomdani wrote:
-Kakogod,mozda zato jer smo bili djeca,ipak neka sretnija vremena,puna topline prema bliznjem..a vid sada...zivi uzas..
Mi smo dobili pet paketa i to mati rastegla do Uskrsa.
omni-
2014-04-12
ufffff..balkave...prosli mjesec Rujka napravila po mom receptu..u jednu veliku tepsiju spicila kilo orasa..i vrhunski zaliveno sirupom,da sve bude socno...ajoj kuku lelele,ali se sladio shupak...
Guest- Guest
Pa ne bi, pa i da je neka druga prigoda ne bi bilo problema,ali ovako....ovo je jebena provokacija i nečija glava treba pasti zbog toga ili više njih.jastreb wrote:A strašna stvar. Da je bila belgijska ili slovenska nitko ne bi ni primijetio.
danni1-
2014-04-16
Nema slatkisa dok zubi ne utrnu od secera. Sjecam se onih zvakacih "cigara". Uh Poslije karies i kao da si petarde pusio.
2014-04-14
Sva sreća da vlasnici ovog foruma ne razumiju hrvatski jezik...danni1 wrote:Pa ne bi, pa i da je neka druga prigoda ne bi bilo problema,ali ovako....ovo je jebena provokacija i nečija glava treba pasti zbog toga ili više njih.jastreb wrote:A strašna stvar. Da je bila belgijska ili slovenska nitko ne bi ni primijetio.
red wolf-
2016-02-10
Vidio je snimku rukovanja njegove predsjednice, pa je doživio šok...Razumi ga. hahahahahahahahahahahahahahahahahahahabogomdani wrote:Ero..!!! Niti Rijeci??
red wolf-
2016-02-10
Da ebes zvaku koja nakon pola minuta nema nikakav okus. Jos one imitacije cigareta, danas je to po EU vecinom zabranjeno da se ne daj Boze petogodisnjaci ne navuku na duhan u 3 PM :D. Tu djecu ce napravit idiotima vec u tinejdzerstvu.abraham wrote:Nema slatkisa dok zubi ne utrnu od secera. Sjecam se onih zvakacih "cigara". Uh Poslije karies i kao da si petarde pusio.
omni-
2014-04-12
Mislim da je zdraviji i duhan nego secer iz tih zvakacih.omni wrote:Da ebes zvaku koja nakon pola minuta nema nikakav okus. Jos one imitacije cigareta, danas je to po EU vecinom zabranjeno da se ne daj Boze petogodisnjaci ne navuku na duhan u 3 PM :D. Tu djecu ce napravit idiotima vec u tinejdzerstvu.abraham wrote:Nema slatkisa dok zubi ne utrnu od secera. Sjecam se onih zvakacih "cigara". Uh Poslije karies i kao da si petarde pusio.
2014-04-14
Naravno a uz to Hitler je mrzio duhan i pusenje tako da onaj koji se zalaze da se zabrani duhan je samim time jelte kao i Hitler.abraham wrote:Mislim da je zdraviji i duhan nego secer iz tih zvakacih.omni wrote:Da ebes zvaku koja nakon pola minuta nema nikakav okus. Jos one imitacije cigareta, danas je to po EU vecinom zabranjeno da se ne daj Boze petogodisnjaci ne navuku na duhan u 3 PM :D. Tu djecu ce napravit idiotima vec u tinejdzerstvu.abraham wrote:Nema slatkisa dok zubi ne utrnu od secera. Sjecam se onih zvakacih "cigara". Uh Poslije karies i kao da si petarde pusio.
omni-
2014-04-12
KGK na usluzi Lisici...red wolf wrote:Vidio je snimku rukovanja njegove predsjednice, pa je doživio šok...Razumi ga. hahahahahahahahahahahahahahahahahahahabogomdani wrote:Ero..!!! Niti Rijeci??
Guest- Guest
Ne. Način rukovanja. To ga je dotuklo. hahahahahahahahahahahahahahahahahahabogomdani wrote:KGK na usluzi Lisici...red wolf wrote:Vidio je snimku rukovanja njegove predsjednice, pa je doživio šok...Razumi ga. hahahahahahahahahahahahahahahahahahahabogomdani wrote:Ero..!!! Niti Rijeci??
red wolf-
2016-02-10
bogomdani wrote:Mogu otvoreno reci nakon zderanja Milke,belgijskih,Lindta,kojegod razvikanih,i dalje mi ja najukusnija obicna mlijecna od Zvečeva..taj ukus...nes nevidjeno...omni wrote:Jok, ima velike razlike u kolicini kakao, mada mozda grijesim jer mozda mislis na cokoladu na tvojoj planeti. ;)red wolf wrote:Čokolada je čokolada...
2014-04-14
o tome i govorim..Lisica onako kao Kraljica,a KGK Erina kao servis dama..red wolf wrote:Ne. Način rukovanja. To ga je dotuklo. hahahahahahahahahahahahahahahahahahabogomdani wrote:KGK na usluzi Lisici...red wolf wrote:Vidio je snimku rukovanja njegove predsjednice, pa je doživio šok...Razumi ga. hahahahahahahahahahahahahahahahahahahabogomdani wrote:Ero..!!! Niti Rijeci??
Guest- Guest
Ima ih tod u Svabiji..u Amerisi??Winter is coming wrote:bogomdani wrote:Mogu otvoreno reci nakon zderanja Milke,belgijskih,Lindta,kojegod razvikanih,i dalje mi ja najukusnija obicna mlijecna od Zvečeva..taj ukus...nes nevidjeno...omni wrote:Jok, ima velike razlike u kolicini kakao, mada mozda grijesim jer mozda mislis na cokoladu na tvojoj planeti. ;)red wolf wrote:Čokolada je čokolada...
Guest- Guest
Nisi me razumio.bogomdani wrote:o tome i govorim..Lisica onako kao Kraljica,a KGK Erina kao servis dama..red wolf wrote:Ne. Način rukovanja. To ga je dotuklo. hahahahahahahahahahahahahahahahahahabogomdani wrote:KGK na usluzi Lisici...red wolf wrote:Vidio je snimku rukovanja njegove predsjednice, pa je doživio šok...Razumi ga. hahahahahahahahahahahahahahahahahahahabogomdani wrote:Ero..!!! Niti Rijeci??
red wolf-
2016-02-10
ima ponegdje,ne bas u svakoj radnjibogomdani wrote:Ima ih tod u Svabiji..u Amerisi??Winter is coming wrote:bogomdani wrote:Mogu otvoreno reci nakon zderanja Milke,belgijskih,Lindta,kojegod razvikanih,i dalje mi ja najukusnija obicna mlijecna od Zvečeva..taj ukus...nes nevidjeno...omni wrote:Jok, ima velike razlike u kolicini kakao, mada mozda grijesim jer mozda mislis na cokoladu na tvojoj planeti. ;)red wolf wrote:Čokolada je čokolada...
2014-04-14
nekad je bilo pola kilograma..tudej...jadno...
Guest- Guest
ja sam najviše voljela Krašev "Runolist"
Guest- Guest
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» "Zapad je hrišćanima i njihovoj deci spremio pakao, bežite odatle"
» Žižek: ‘Zdrava hrana je glupa moda, treba pušiti, jesti čokoladu i mnogo piti’
» Mila (31) ubijena u Berlinu: Otišla iz Hrvatske da svojoj maloletnoj deci obezbedi bolji život
» TEROR "BRANITELJA"
» "Zapad je hrišćanima i njihovoj deci spremio pakao, bežite odatle"
» Žižek: ‘Zdrava hrana je glupa moda, treba pušiti, jesti čokoladu i mnogo piti’
» Mila (31) ubijena u Berlinu: Otišla iz Hrvatske da svojoj maloletnoj deci obezbedi bolji život
» TEROR "BRANITELJA"
Page 6 of 6