MODRIĆ LOPOV
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 10 of 13
Page 10 of 13 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13
Re: MODRIĆ LOPOV
fridrih_niche wrote:amper1950 wrote:fridrih_niche wrote:End1899 wrote:prvo ja izjavljivao ljubav hajduku i barceloni da bi prešao u dinamo i loreal, ne trebaš dalje gledati da shvatiš o kakvom se lopovu radi.
Guest- Guest
amper1950 wrote:fridrih_niche wrote:amper1950 wrote:fridrih_niche wrote:End1899 wrote:prvo ja izjavljivao ljubav hajduku i barceloni da bi prešao u dinamo i loreal, ne trebaš dalje gledati da shvatiš o kakvom se lopovu radi.
End- Posts : 21177
2015-08-25
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
[size=40]LUKA MODRIĆ 2006.: 'Moj san je Barcelona!'[/size]End1899 wrote:amper1950 wrote:fridrih_niche wrote:amper1950 wrote:fridrih_niche wrote:
Guest- Guest
LUKA MODRIĆ najveći hrvatski igrač svih vremena...
ne blamiraj se, prejak si za ovaj glupi forum...muckodjubre wrote:LUKA MODRIĆ najveći hrvatski igrač svih vremena...
End- Posts : 21177
2015-08-25
muckodjubre wrote:LUKA MODRIĆ najveći hrvatski igrač svih vremena...
Luka kralj, kako ih je spojio jednim potezom.Sto'jan wrote:Kako se najveće gluperde ovog foruma ujedinile...
Last edited by Tommy Ramone on 9/12/2016, 15:25; edited 1 time in total (Reason for editing : t)
Guest- Guest
Ali stvarno tribaš biti debil da firmu priko koje pereš lovu nazoveš po sinu...
Sve mi se čini da se rađa novi Davor Šuker. Vrhunski igrač - i još veče govno od čovika...
Sve mi se čini da se rađa novi Davor Šuker. Vrhunski igrač - i još veče govno od čovika...
Guest- Guest
Dread_Pirate_Roberts wrote:Dread_Pirate_Roberts wrote:ko o čemu braćala o pušenju kurca...
Guest- Guest
I Hajduk ti je osta samo san, hobitska lopovcino!amper1950 wrote:
[size=40]LUKA MODRIĆ 2006.: 'Moj san je Barcelona!'[/size]
:p
Guest- Guest
Meni toliko ni nije zanimljivo to muljanje s porezom, već ovo vezano za suđenje Mamiću, Vrbanoviću i ekipi...fridrih_niche wrote:Koja moralna nula i ljigavac...
Lukica je veća prevara od Del Boya...
:D
Baš me zanima njegovo svjedočenje, iskaz koji je dao (koji će kad-tad biti objavljen),ako je stvarno dizao lovu i davao na ruke Mamiću, onda je stvarno ovo boldano šta si napisa...
Guest- Guest
Page 10 of 13 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13
Similar topics
» 2 udbaša i 1 lopov
» Da li ce lopov zavrsiti tamo gde mu je mesto?
» Traže se svinje i lopov prasac
» Lopov iz HNS-a šeksovim stopama, HDZ I SDP ujedinite se u KPJ
» Đeneral lopov Krstičević priča o poštenju
» Da li ce lopov zavrsiti tamo gde mu je mesto?
» Traže se svinje i lopov prasac
» Lopov iz HNS-a šeksovim stopama, HDZ I SDP ujedinite se u KPJ
» Đeneral lopov Krstičević priča o poštenju
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 10 of 13