MODRIĆ LOPOV
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 9 of 13
Page 9 of 13 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Re: MODRIĆ LOPOV
Ne triba nam ta ostarjela lopovcina...Sto'jan wrote:sanjao sam sinoc kako modric prelazi u milanceta...
Milan sad ima mlade klase u vezi, lopov nije ni do kolina Pasalicu...
Jos Badelj dolazi, milina...
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Milan sad ima mlade klase u vezi, lopov nije ni do kolina Pasalicu...Sto'jan wrote:sanjao sam sinoc kako modric prelazi u milanceta...
niche, kakav deckic...
Guest- Guest
Fala ti Boze sta ta lopovska kreatura nikad nije zaigra za svoj klub iz snova - Hajduk...
;)
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Fala ti Boze sta ta lopovska kreatura nikad nije zaigra za svoj klub iz snova - Hajduk...
;)
ehh, kako bi ti to voleo...
Guest- Guest
Sto'jan wrote:fridrih_niche wrote:Fala ti Boze sta ta lopovska kreatura nikad nije zaigra za svoj klub iz snova - Hajduk...
;)
Koji spin Ničea...
Guest- Guest
Tommy Ramone wrote:Sto'jan wrote:fridrih_niche wrote:Fala ti Boze sta ta lopovska kreatura nikad nije zaigra za svoj klub iz snova - Hajduk...
;)
Koji spin Ničea...
Guest- Guest
Luka Modrić najveći hr igrač svih vremena kojega je još dok je bio malo štene usvojio i odgojio najveći hr klub zagrebački dinamo
prvo ja izjavljivao ljubav hajduku i barceloni da bi prešao u dinamo i loreal, ne trebaš dalje gledati da shvatiš o kakvom se lopovu radi.
End- Posts : 21177
2015-08-25
End1899 wrote:prvo ja izjavljivao ljubav hajduku i barceloni da bi prešao u dinamo i loreal, ne trebaš dalje gledati da shvatiš o kakvom se lopovu radi.
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:End1899 wrote:prvo ja izjavljivao ljubav hajduku i barceloni da bi prešao u dinamo i loreal, ne trebaš dalje gledati da shvatiš o kakvom se lopovu radi.
Guest- Guest
amper1950 wrote:fridrih_niche wrote:End1899 wrote:prvo ja izjavljivao ljubav hajduku i barceloni da bi prešao u dinamo i loreal, ne trebaš dalje gledati da shvatiš o kakvom se lopovu radi.
Guest- Guest
muckodjubre wrote:Luka Modrić najveći hr igrač svih vremena kojega je još dok je bio malo štene usvojio i odgojio najveći hr klub zagrebački dinamo
fridrih_niche wrote:amper1950 wrote:fridrih_niche wrote:End1899 wrote:prvo ja izjavljivao ljubav hajduku i barceloni da bi prešao u dinamo i loreal, ne trebaš dalje gledati da shvatiš o kakvom se lopovu radi.
Guest- Guest
Page 9 of 13 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Similar topics
» 2 udbaša i 1 lopov
» Da li ce lopov zavrsiti tamo gde mu je mesto?
» Traže se svinje i lopov prasac
» Lopov iz HNS-a šeksovim stopama, HDZ I SDP ujedinite se u KPJ
» Đeneral lopov Krstičević priča o poštenju
» Da li ce lopov zavrsiti tamo gde mu je mesto?
» Traže se svinje i lopov prasac
» Lopov iz HNS-a šeksovim stopama, HDZ I SDP ujedinite se u KPJ
» Đeneral lopov Krstičević priča o poštenju
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 9 of 13