Luda baba sjekirom razbila psu glavu
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Luda baba sjekirom razbila psu glavu
ebote,pa jel ti "ljudi2 znaju sto je uspavljivanje injekcijom???..reko bi covjek,ko da su tek sada iz afrike dosli..kaja wrote:nije baba ovaj put, nego kod triny doma, ubio tata čekićem psa valjda.bogomdani wrote:Kaya nema mira dok babi ne padne glava...
Guest- Guest
a zašto bi uspavao psa uopće, jer je nered napravio, igrao se, rastu mu zubi pa zgrizo staru cipelu ili ukrao salamu iz sendvića ko winterov?bogomdani wrote:ebote,pa jel ti "ljudi2 znaju sto je uspavljivanje injekcijom???..reko bi covjek,ko da su tek sada iz afrike dosli..kaja wrote:nije baba ovaj put, nego kod triny doma, ubio tata čekićem psa valjda.bogomdani wrote:Kaya nema mira dok babi ne padne glava...
jeste bolesni vi ljudi toliko ? pa zar ste toliko bolesni?
Last edited by kaja on 6/12/2016, 19:01; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Odi kayo podmetni kojoj curici nogu da se smiriš.kaja wrote:- tata šta radiš
- čekaj da flokija ubijem čekićem
pa jebem ti život kojih bolesnih ljudi ima..
Trinity-
2014-04-17
I kolju svinje pred djecom ...i piliće...kaja wrote:a mene zabrinjava tata koji pred djecom ubija psa čekićem i ta djeca.Triny wrote:Gadan da.
Ali mene više zabrinjava mentalni sklop onih koji bi potapali brodove s ljudima.
E sad...
mislim da ne mogu najzdravija mozga ostati.
Trinity-
2014-04-17
nemoj sada relativizirati pilićima, salatom koju možda boli kad ju odrežeš, grubim seljačkim životom.Triny wrote:I kolju svinje pred djecom ...i piliće...kaja wrote:a mene zabrinjava tata koji pred djecom ubija psa čekićem i ta djeca.Triny wrote:Gadan da.
Ali mene više zabrinjava mentalni sklop onih koji bi potapali brodove s ljudima.
E sad...
pas nije hrana, krvoločno zatući psa čekićem jer je nered radio, zgazio cvijeće možda? ili ukrao salamu iz sendvića jer van svakih ljudskih kriterija, moralnih.. to je nakazno. šokirana sam još od kada sam pročitala
2015-08-15
svejedno, nećete biti mentalno zdraviji koliko god curicu pokušala ubaciti u priču..Triny wrote:Odi kayo podmetni kojoj curici nogu da se smiriš.kaja wrote:- tata šta radiš
2015-08-15
S našim mentalnim zdravljem je sve u redu, znamo di je mjesto životinji a di čovjeku.kaja wrote:svejedno, nećete biti mentalno zdraviji koliko god curicu pokušala ubaciti u priču..Triny wrote:Odi kayo podmetni kojoj curici nogu da se smiriš.kaja wrote:- tata šta radiš
Za razliku od tebe.
Trinity-
2014-04-17
vidim. ispod čekića. jer se zaigrao previše.Triny wrote:S našim mentalnim zdravljem je sve u redu, znamo di je mjesto životinji a di čovjeku.kaja wrote:svejedno, nećete biti mentalno zdraviji koliko god curicu pokušala ubaciti u priču..Triny wrote:Odi kayo podmetni kojoj curici nogu da se smiriš.kaja wrote:- tata šta radiš
Za razliku od tebe.
prestrašno.
2015-08-15
Injekcija košta, sjekiricu,lopatu,čekić, vrećicu...to ima svako domaćinstvo. U gradu je jednostavnije to obaviti injekcijom na selu nema potrebe za tim finesama. Seljaci su skloniji mehanici nego kemiji.bogomdani wrote:ebote,pa jel ti "ljudi2 znaju sto je uspavljivanje injekcijom???..reko bi covjek,ko da su tek sada iz afrike dosli..kaja wrote:nije baba ovaj put, nego kod triny doma, ubio tata čekićem psa valjda.bogomdani wrote:Kaya nema mira dok babi ne padne glava...
danni1-
2014-04-16
Kayo,govorim da ako je vec odlucio da usmrti psa,trebalo je injekcijom..Nisam rekao da TREBA psa uspavati opcenito..kaja wrote:a zašto bi uspavao psa uopće, jer je nered napravio, igrao se, rastu mu zubi pa zgrizo staru cipelu ili ukrao salamu iz sendvića ko winterov?bogomdani wrote:ebote,pa jel ti "ljudi2 znaju sto je uspavljivanje injekcijom???..reko bi covjek,ko da su tek sada iz afrike dosli..kaja wrote:nije baba ovaj put, nego kod triny doma, ubio tata čekićem psa valjda.bogomdani wrote:Kaya nema mira dok babi ne padne glava...
jeste bolesni vi ljudi toliko ? pa zar ste toliko bolesni?
Guest- Guest
uzas..jos odvedu dijete na selo, dijete se cijeli dan igra sa jagnjetom, sutradan jagnje na stolu za rucak...Triny wrote:I kolju svinje pred djecom ...i piliće...kaja wrote:a mene zabrinjava tata koji pred djecom ubija psa čekićem i ta djeca.Triny wrote:Gadan da.
E sad...
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
Kod mene to puskom srede..danni1 wrote:Injekcija košta, sjekiricu,lopatu,čekić, vrećicu...to ima svako domaćinstvo. U gradu je jednostavnije to obaviti injekcijom na selu nema potrebe za tim finesama. Seljaci su skloniji mehanici nego kemiji.bogomdani wrote:ebote,pa jel ti "ljudi2 znaju sto je uspavljivanje injekcijom???..reko bi covjek,ko da su tek sada iz afrike dosli..kaja wrote:nije baba ovaj put, nego kod triny doma, ubio tata čekićem psa valjda.bogomdani wrote:Kaya nema mira dok babi ne padne glava...
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
Na trosjedu, na tanjuru, u loncu...ovisi...kaja wrote:vidim. ispod čekića. jer se zaigrao previše.Triny wrote:S našim mentalnim zdravljem je sve u redu, znamo di je mjesto životinji a di čovjeku.kaja wrote:svejedno, nećete biti mentalno zdraviji koliko god curicu pokušala ubaciti u priču..Triny wrote:Odi kayo podmetni kojoj curici nogu da se smiriš.kaja wrote:- tata šta radiš
Za razliku od tebe.
prestrašno.
Trinity-
2014-04-17
tja..i ja sam jedno kratko vrijeme imao Šarplaninca..taj je trgao jastuke perine,uvaljivao se u fotelje..vukao zene sa bacikala,hvatajuci ih zubima za kapute..i stari ga je samo poklonio nekom na selu..muko moja prijedji....jel...cemu ubijanje???Triny wrote:Na trosjedu, na tanjuru, u loncu...ovisi...kaja wrote:vidim. ispod čekića. jer se zaigrao previše.Triny wrote:S našim mentalnim zdravljem je sve u redu, znamo di je mjesto životinji a di čovjeku.kaja wrote:svejedno, nećete biti mentalno zdraviji koliko god curicu pokušala ubaciti u priču..Triny wrote:
Odi kayo podmetni kojoj curici nogu da se smiriš.
Za razliku od tebe.
prestrašno.
Guest- Guest
Sutra je novi dan.kaja wrote:preprestrašno.
Trinity-
2014-04-17
Sve si rekao.danni1 wrote:Injekcija košta, sjekiricu,lopatu,čekić, vrećicu...to ima svako domaćinstvo. U gradu je jednostavnije to obaviti injekcijom na selu nema potrebe za tim finesama. Seljaci su skloniji mehanici nego kemiji.bogomdani wrote:ebote,pa jel ti "ljudi2 znaju sto je uspavljivanje injekcijom???..reko bi covjek,ko da su tek sada iz afrike dosli..kaja wrote:nije baba ovaj put, nego kod triny doma, ubio tata čekićem psa valjda.bogomdani wrote:Kaya nema mira dok babi ne padne glava...
Trinity-
2014-04-17
I ja sam prije ovoga imala malog Yorkija, ostarila, oslijepila, ostala bez zubi, stalno neka boleština, nemo'š nadavat novaca veterinaru.bogomdani wrote:tja..i ja sam jedno kratko vrijeme imao Šarplaninca..taj je trgao jastuke perine,uvaljivao se u fotelje..vukao zene sa bacikala,hvatajuci ih zubima za kapute..i stari ga je samo poklonio nekom na selu..muko moja prijedji....jel...cemu ubijanje???Triny wrote:Na trosjedu, na tanjuru, u loncu...ovisi...kaja wrote:vidim. ispod čekića. jer se zaigrao previše.Triny wrote:S našim mentalnim zdravljem je sve u redu, znamo di je mjesto životinji a di čovjeku.kaja wrote:
svejedno, nećete biti mentalno zdraviji koliko god curicu pokušala ubaciti u priču..
Za razliku od tebe.
prestrašno.
Kako da ne. Išla na uspavljivanje. Ćerce ju sama odnijela, nije to lako, ali se mora.
A ovaj je gušio kokoši po cijelom komšiluku, jbg, došlo ga glave.
Trinity-
2014-04-17
Ekshumira se Saranova jama, a ovdje o cukenju lamentiraju:)
dijagram-
2015-08-09
e ja....tako to ide....kad sam bio stvarno klinac..4-5 godina,imali smo neku ovcarsku šugavu kerusu,ono sto ima siske preko ociju..e taj me nije volio...cak me za podlakticu i ugrizao..i tudej nosim taj oziljak ,i kad ga vidim,nasmijesim se i sjetim nasih fajteva..nakon toga,ja njega letvom trisnuo po guzici dok je jeo..ebi ga..pejbek..1!! pa onda on gleda da u svakoj situaciji opet dohvati mene..naj mi je bilo kad sam se popeo na supu iznad njegova carstva i gadjao ga zelenim zerzelijama sljivama,a on se pjenio....ehhh ta stara dobra vremena...Triny wrote:I ja sam prije ovoga imala malog Yorkija, ostarila, oslijepila, ostala bez zubi, stalno neka boleština, nemo'š nadavat novaca veterinaru.bogomdani wrote:tja..i ja sam jedno kratko vrijeme imao Šarplaninca..taj je trgao jastuke perine,uvaljivao se u fotelje..vukao zene sa bacikala,hvatajuci ih zubima za kapute..i stari ga je samo poklonio nekom na selu..muko moja prijedji....jel...cemu ubijanje???Triny wrote:Na trosjedu, na tanjuru, u loncu...ovisi...kaja wrote:vidim. ispod čekića. jer se zaigrao previše.Triny wrote:
S našim mentalnim zdravljem je sve u redu, znamo di je mjesto životinji a di čovjeku.
Za razliku od tebe.
prestrašno.
Kako da ne. Išla na uspavljivanje. Ćerce ju sama odnijela, nije to lako, ali se mora.
A ovaj je gušio kokoši po cijelom komšiluku, jbg, došlo ga glave.
Guest- Guest
Nažalost tamo nema ničega. Al opet...ako bog da možda nešto i nađu od srbadije al sumnjam.dijagram wrote:Ekshumira se Saranova jama, a ovdje o cukenju lamentiraju:)
danni1-
2014-04-16
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» luda rudan baba
» Luda baba Rudanica napala Djokovica:On je lazljivac!Ne volim ga vise
» Užas: Kina razbila proizvodnju mikročipova
» Kina razbila kompletnu CIA-inu mrežu na svom tlu
» VOJSKA SRBIJE BI RAZBILA ŠIPTARE, NI ALBANIJA IM NE BI POMOGLA
» Luda baba Rudanica napala Djokovica:On je lazljivac!Ne volim ga vise
» Užas: Kina razbila proizvodnju mikročipova
» Kina razbila kompletnu CIA-inu mrežu na svom tlu