Luda baba sjekirom razbila psu glavu
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Luda baba sjekirom razbila psu glavu
E, zamisli , kolju svinje i kokoši.
Trinity- Posts : 12923
2014-04-17
moji dali ubiti kuju jer je kad sam jeo sendvic otela mi salamu iz sendvica,kru nije htjela,kao neka spika mogu se zaraziti ovo ono,par dana sam ih pitao gdje je suzi oni mi govorili da je otisla,kasnije skuzim nakon dugo godina da su platili nekom gradjevincu da je zadavi sa lancom,jezivoTriny wrote:Ja sam jednom gledala kako otac čekićem ubija psa, ono...radio štetu doma i po komšiluku...ali da vas više ne šokiram neću o tome kako se i dandanas na selu "eutanaziraju" psi i mačke.
2014-04-14
Ljudska vrsta mora nestati sa Zemlje...Ako Zemlja misli opstati.
red wolf-
2016-02-10
Evo njega...eto ti prvi nestani...
Trinity-
2014-04-17
Ja sam već pristao, shvaćaš li smradu ljudski?Triny wrote:Evo njega...eto ti prvi nestani...
red wolf-
2016-02-10
Šta je jezivije, zaklati svinju ili pile ili živinu zadaviti lancem?Winter is coming wrote:moji dali ubiti kuju jer je kad sam jeo sendvic otela mi salamu iz sendvica,kru nije htjela,kao neka spika mogu se zaraziti ovo ono,par dana sam ih pitao gdje je suzi oni mi govorili da je otisla,kasnije skuzim nakon dugo godina da su platili nekom gradjevincu da je zadavi sa lancom,jezivoTriny wrote:Ja sam jednom gledala kako otac čekićem ubija psa, ono...radio štetu doma i po komšiluku...ali da vas više ne šokiram neću o tome kako se i dandanas na selu "eutanaziraju" psi i mačke.
Trinity-
2014-04-17
Mirisu neljudski, nije dovoljan pristanak, djeluj...red wolf wrote:Ja sam već pristao, shvaćaš li smradu ljudski?Triny wrote:Evo njega...eto ti prvi nestani...
Trinity-
2014-04-17
hahahahahaha..oode kofi po laptopu,bem ti misha Triny.....Triny wrote:Mirisu neljudski, nije dovoljan pristanak, djeluj...red wolf wrote:Ja sam već pristao, shvaćaš li smradu ljudski?Triny wrote:Evo njega...eto ti prvi nestani...
Guest- Guest
Bog odučuje kako i gdje, govno ljudsko.Triny wrote:Mirisu neljudski, nije dovoljan pristanak, djeluj...red wolf wrote:Ja sam već pristao, shvaćaš li smradu ljudski?Triny wrote:Evo njega...eto ti prvi nestani...
Last edited by red wolf on 5/12/2016, 19:40; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
sad,Zeni tako reci Ezeku,stvarno...doista nije lijepo,,ajmo isprika..red wolf wrote:Bog odličuje kako i gdje, govno ljudsko.Triny wrote:Mirisu neljudski, nije dovoljan pristanak, djeluj...red wolf wrote:Ja sam već pristao, shvaćaš li smradu ljudski?Triny wrote:Evo njega...eto ti prvi nestani...
Guest- Guest
Ona je za mene samo ljudsko govno...Nešto što mora nestati sa Zemlje kako bi Zemlja opstala...bogomdani wrote:sad,Zeni tako reci Ezeku,stvarno...doista nije lijepo,,ajmo isprika..red wolf wrote:Bog odličuje kako i gdje, govno ljudsko.Triny wrote:Mirisu neljudski, nije dovoljan pristanak, djeluj...red wolf wrote:Ja sam već pristao, shvaćaš li smradu ljudski?Triny wrote:Evo njega...eto ti prvi nestani...
red wolf-
2016-02-10
Onda ti se đaba sekirat'...red wolf wrote:Bog odličuje kako i gdje, govno ljudsko.Triny wrote:Mirisu neljudski, nije dovoljan pristanak, djeluj...red wolf wrote:Ja sam već pristao, shvaćaš li smradu ljudski?Triny wrote:Evo njega...eto ti prvi nestani...
Trinity-
2014-04-17
nemam pojma,sa psom se zblizis,npr sa tom kujom sam se ucio hodati,uhvatim se za nju a ona me vuce,zavolis je,a sa svinjama nisam imao posla,jednom sam ko klinac slucajno upao medju svinje pa su krenule na mene kao da ce me pojesti,sreca neka baba ih rascerala,a i svinja se puno ne muci kad je se kolje ako to uradi strucnjak,kokos jos manje samo joj se glava odcvika i gotovoTriny wrote:Šta je jezivije, zaklati svinju ili pile ili živinu zadaviti lancem?Winter is coming wrote:moji dali ubiti kuju jer je kad sam jeo sendvic otela mi salamu iz sendvica,kru nije htjela,kao neka spika mogu se zaraziti ovo ono,par dana sam ih pitao gdje je suzi oni mi govorili da je otisla,kasnije skuzim nakon dugo godina da su platili nekom gradjevincu da je zadavi sa lancom,jezivoTriny wrote:Ja sam jednom gledala kako otac čekićem ubija psa, ono...radio štetu doma i po komšiluku...ali da vas više ne šokiram neću o tome kako se i dandanas na selu "eutanaziraju" psi i mačke.
2014-04-14
Moralna nakaza i ljudski balast. Bravo za sina koji je prijavio tu odvratnu babetinu.
Guest- Guest
Daj Starhi, pusti ga...Starhemberg wrote:Ajd ti odmori.
Trinity-
2014-04-17
Nisam ja ništa, sam je...Triny wrote:Daj Starhi, pusti ga...Starhemberg wrote:Ajd ti odmori.
Guest- Guest
Starhemberg wrote:Nisam ja ništa, sam je...Triny wrote:Daj Starhi, pusti ga...Starhemberg wrote:Ajd ti odmori.
stara jednom purana htjela zaklati..sjela povrh njega,zgrabila za vrat,i dok je nozem htjela recnuti,Puran(oni veliki bijeli masivni) se samo dignuo na noge,i pojurio..noz frknuo na jednu stranu,Puran trci,a stara hvata ravnotezu.,...a jesam se upiso od smijeha...poslije toga nisam dao da ga iteko pipne..dosla mlada generacija Purića a ovaj ih je cuvao kao djecu..kad je lego,ovi sitni su mu se popeli na ledja ,a on ih ponosno nosio tamo vamo..
Guest- Guest
bogomdani wrote:stara jednom purana htjela zaklati..sjela povrh njega,zgrabila za vrat,i dok je nozem htjela recnuti,Puran(oni veliki bijeli masivni) se samo dignuo na noge,i pojurio..noz frknuo na jednu stranu,Puran trci,a stara hvata ravnotezu.,...a jesam se upiso od smijeha...poslije toga nisam dao da ga iteko pipne..dosla mlada generacija Purića a ovaj ih je cuvao kao djecu..kad je lego,ovi sitni su mu se popeli na ledja ,a on ih ponosno nosio tamo vamo..
uvatis ga samo za nogu glav na panj i cap,nisam nikad to radio doduse ali sam gledo druge,par puta sam ucestvovao u klanju janjeta i to je to
2014-04-14
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» luda rudan baba
» Luda baba Rudanica napala Djokovica:On je lazljivac!Ne volim ga vise
» Užas: Kina razbila proizvodnju mikročipova
» Kina razbila kompletnu CIA-inu mrežu na svom tlu
» VOJSKA SRBIJE BI RAZBILA ŠIPTARE, NI ALBANIJA IM NE BI POMOGLA
» Luda baba Rudanica napala Djokovica:On je lazljivac!Ne volim ga vise
» Užas: Kina razbila proizvodnju mikročipova
» Kina razbila kompletnu CIA-inu mrežu na svom tlu
» VOJSKA SRBIJE BI RAZBILA ŠIPTARE, NI ALBANIJA IM NE BI POMOGLA