Luda baba sjekirom razbila psu glavu
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Luda baba sjekirom razbila psu glavu
Zamisli koji je to mentalni sklop. Vidiš psa na cesti i ničim izazvan ideš po sjekiru i pokušaš ga dovući u dvorište da biš ga izmasakrirao. A pas da se branio i da ju je ugrizao onda bi bila kao jadna baba. Ma jebo joj pas mater mora da je gadno poremećena kad ju je vlastiti sin prijavio.
catabbath- Posts : 12437
2015-08-22
Gadan da.
Ali mene više zabrinjava mentalni sklop onih koji bi potapali brodove s ljudima.
E sad...
Ali mene više zabrinjava mentalni sklop onih koji bi potapali brodove s ljudima.
E sad...
Trinity-
2014-04-17
Triny wrote:Gadan da.
E sad...
Brodove sa okupatorima misliš.
catabbath-
2015-08-22
Triny wrote:Ne, s ljudima.
I okupatori su ljudi. Nemoj se braniti, nije humano.
catabbath-
2015-08-22
Ubij nenaoružanu djecu, to je humano.
Trinity-
2014-04-17
Triny wrote:Ubij nenaoružanu djecu, to je humano.
Jadna nenaoraužana bradata dječica od 30 godina s radnim iskustvom rezanja glava u Siriji.
Last edited by dawson on 6/12/2016, 10:39; edited 1 time in total (Reason for editing : 23)
catabbath-
2015-08-22
Jadano dijete iz Afganistana, zli nacisti mu ne daju da siluje i ubija.
Njemačko tužiteljstvo objavilo je da se 17-godišnji afganistanski imigrant, koji je ušao u državu prošle godine, sumnjiči za silovanje i ubojstvo 19-godišnje studentice u Freiburgu
http://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/rijesen-misterij-horora-koji-je-zaprepastio-njemacku-kci-duznosnika-europske-unije-silovana-i-ubijena-policija-uhitila-maloljetnika-iz-afganistana/5344503/
Njemačko tužiteljstvo objavilo je da se 17-godišnji afganistanski imigrant, koji je ušao u državu prošle godine, sumnjiči za silovanje i ubojstvo 19-godišnje studentice u Freiburgu
http://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/rijesen-misterij-horora-koji-je-zaprepastio-njemacku-kci-duznosnika-europske-unije-silovana-i-ubijena-policija-uhitila-maloljetnika-iz-afganistana/5344503/
Siluju i ubijaju i "naši", nešto se zaredalo u zadnje vrijeme...
Trinity-
2014-04-17
Triny wrote:Ja sam jednom gledala kako otac čekićem ubija psa, ono...radio štetu doma i po komšiluku...ali da vas više ne šokiram neću o tome kako se i dandanas na selu "eutanaziraju" psi i mačke.
Mene je pokojni djed naučio kako se humano ubija zec i potom stručno oguli krzno.
Guest- Guest
Triny wrote:Siluju i ubijaju i "naši", nešto se zaredalo u zadnje vrijeme...
Da, isti su, nema razlike :)
catabbath-
2015-08-22
marksističko-kršćanska(liberalna) filozofija..dawson wrote:Triny wrote:Ne, s ljudima.
I okupatori su ljudi. Nemoj se braniti, nije humano.
okreni drugi obraz, treći obraz, naguzi se itd..
Guest- Guest
to bi trebalo filtrirati,muskarce pogotovo,a ako su vojni obveznici ili dezerteri vratiti ih nazad da mlate teroriste a kad se rat zavrsi onda i ovi ostali bi u teoriji mogli se vratiti nazad,e sad u praksi kako ce to ici...
2014-04-14
Winter is coming wrote:to bi trebalo filtrirati,muskarce pogotovo,a ako su vojni obveznici ili dezerteri vratiti ih nazad da mlate teroriste a kad se rat zavrsi onda i ovi ostali bi u teoriji mogli se vratiti nazad,e sad u praksi kako ce to ici...
catabbath-
2015-08-22
a mene zabrinjava tata koji pred djecom ubija psa čekićem i ta djeca.Triny wrote:Gadan da.
E sad...
mislim da ne mogu najzdravija mozga ostati.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
zamisli da mi tata ubije psa čekićem po glavi, pa jebote...
mogla bi u ludnicu pravo
a ova još piše i pametuje..
mogla bi u ludnicu pravo
a ova još piše i pametuje..
2015-08-15
- tata šta radiš
- čekaj da flokija ubijem čekićem
pa jebem ti život kojih bolesnih ljudi ima..
- čekaj da flokija ubijem čekićem
pa jebem ti život kojih bolesnih ljudi ima..
2015-08-15
Jea..no ne u njihovim fukoebinama..uostalom,dosada si se nagledala sto ta "jadna " djecica su sposobna napraviti....Triny wrote:Siluju i ubijaju i "naši", nešto se zaredalo u zadnje vrijeme...
Guest- Guest
nije baba ovaj put, nego kod triny doma, ubio tata čekićem psa valjda.bogomdani wrote:Kaya nema mira dok babi ne padne glava...
2015-08-15
ebote,pa jel ti "ljudi2 znaju sto je uspavljivanje injekcijom???..reko bi covjek,ko da su tek sada iz afrike dosli..kaja wrote:nije baba ovaj put, nego kod triny doma, ubio tata čekićem psa valjda.bogomdani wrote:Kaya nema mira dok babi ne padne glava...
Guest- Guest
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» luda rudan baba
» Luda baba Rudanica napala Djokovica:On je lazljivac!Ne volim ga vise
» Užas: Kina razbila proizvodnju mikročipova
» Kina razbila kompletnu CIA-inu mrežu na svom tlu
» VOJSKA SRBIJE BI RAZBILA ŠIPTARE, NI ALBANIJA IM NE BI POMOGLA
» Luda baba Rudanica napala Djokovica:On je lazljivac!Ne volim ga vise
» Užas: Kina razbila proizvodnju mikročipova
» Kina razbila kompletnu CIA-inu mrežu na svom tlu
» VOJSKA SRBIJE BI RAZBILA ŠIPTARE, NI ALBANIJA IM NE BI POMOGLA