Naslovnica bez photoshopa
Page 26 of 34
Page 26 of 34 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 30 ... 34
Re: Naslovnica bez photoshopa
razbojnice ti si ista horni samo ti nemaš ovlasti.... :)))
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Leviathan2 wrote:cuj kica kak gusta kad se babe svadekic wrote:jastreb wrote:Pičke...Oćete li prestati??? Ne želim ovdje još i vaše taštine stavljati pod leđa.
Smjesta da ste prestale.
shut up
ćuti ba, dosta mi je turbulencija u kojim sam sudjelujem tako da :D
i toga ima ovdebogomdani wrote:Vjeruj mi itekako jeste..SVE su nam cure dobre i sve bi ih ..ono...khhh,khhhh...ali tu i tamo se nadje neki dragulj,od kojeg jednostavno ostanemo bez daha...kao kad vidis savrseni pejsaz...Neve wrote:joj, Svele.. a teško je tebi i većini muških lupiti u mozak :Dbogomdani wrote:cemu ondaovaj cirkus izmedju zena..Moškije su odlucili..eto,Noor i ja nisamo bas bliski,dapace,posorali smo se,ali bio bih nerealan da ne kazem da nije bogomdano prezgodna..genetika udara u samo nebo..a Bogumdani itekako zna procijeniti...
Time nisam rekao da ti,ili Eva niste lijepe i zgodne...dapace..ali sto lupi u mozag,to lupi...gulza mislim..tu nema pristranosti..geni Moškija glasaju...
ali su šepurenje i ružni komentari o Evinom izgledu zbilja već postali pretjerani, tim više što ona nije tu, a slučajno znam da je Eva vrlo lijepa i skladno građena žena, koja samo nije stavila svoje dupe na forum, da to tebi ili nekome 'dokaže'
Sto se tice ruznih komentara,oni opet idu dvosmjerno...trebalo bi na loptu stati malo..
Nisam rekao,ponavljam nis protiv Effe,dobra je..nisam niti Sebea bogomdanog,jer se vise sprdam na svoj racun.,a vi pokrenule pravi mali rat,koja se zenska Guzla mora nama vise dopasti...
Pa daj zamisli da sad tebi Moškije pocnu,koji se mora vama vise svidjeti od forumskih svejeba??..nema..to vi osjetite i odlucujete...cisto genetski urodjeno..
https://i.servimg.com/u/f25/20/30/76/79/flag-k10.jpg
"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU"
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
jbg i opet ću ja ispast kriv... kako veli sokol tko će izdurat sav taj teret... :))
2015-08-08
..aaa..nudju se..pa sto bude..Leviathan2 wrote:i toga ima ovdebogomdani wrote:Vjeruj mi itekako jeste..SVE su nam cure dobre i sve bi ih ..ono...khhh,khhhh...ali tu i tamo se nadje neki dragulj,od kojeg jednostavno ostanemo bez daha...kao kad vidis savrseni pejsaz...Neve wrote:joj, Svele.. a teško je tebi i većini muških lupiti u mozak :Dbogomdani wrote:cemu ondaovaj cirkus izmedju zena..Moškije su odlucili..eto,Noor i ja nisamo bas bliski,dapace,posorali smo se,ali bio bih nerealan da ne kazem da nije bogomdano prezgodna..genetika udara u samo nebo..a Bogumdani itekako zna procijeniti...
Time nisam rekao da ti,ili Eva niste lijepe i zgodne...dapace..ali sto lupi u mozag,to lupi...gulza mislim..tu nema pristranosti..geni Moškija glasaju...
ali su šepurenje i ružni komentari o Evinom izgledu zbilja već postali pretjerani, tim više što ona nije tu, a slučajno znam da je Eva vrlo lijepa i skladno građena žena, koja samo nije stavila svoje dupe na forum, da to tebi ili nekome 'dokaže'
Sto se tice ruznih komentara,oni opet idu dvosmjerno...trebalo bi na loptu stati malo..
Nisam rekao,ponavljam nis protiv Effe,dobra je..nisam niti Sebea bogomdanog,jer se vise sprdam na svoj racun.,a vi pokrenule pravi mali rat,koja se zenska Guzla mora nama vise dopasti...
Pa daj zamisli da sad tebi Moškije pocnu,koji se mora vama vise svidjeti od forumskih svejeba??..nema..to vi osjetite i odlucujete...cisto genetski urodjeno..
Guest- Guest
Neve wrote:opet si se preuživjela? pa joj daj nemojNoor wrote:vječni kompleks i egotrip tzv. prve pratilje, bar tako eva kaže
da, bockanje pada svaki dan, a ti kao slučajno baš moje izdvojila?
naivan pokušaj opravdavanja one moralne nakaze.
dociraj doma mužu, ako ga uopće imaš, meni nećeš...jasno?!
slobodna si....šetaj
dobro, vidim da ne kužiš, pa ću ponoviti kao za tebe: ja radim ono što ja hoću, a ne ono što bi ti htjela, nije ovo emisija po tvojim željama
ne sviđa ti se to? pa gle, onda ti slobodno odšetaj, nitko te ne drži
jasno?
jasno je što pričaš, al ko te jebe.
dakle, ljestvica forumašica na aparatima...
1. Eva
2. Triny
3. Neve
ajmo, koja je sljedeća??
žene moje drage i lijepe, zašto dozvoljavate da vas zavist izjeda i to tako opako, da svoje zmijske jezičine nikako niste u stanju ukrotiti i zadržati u ustima??!!
udahnite, uzmite zraka...šta ste navalile. stavite i vi svoju sliku, možda i vi dobijete temu i dva dana slave
Guest- Guest
de, šapni, al brzo moram na Hitnu hitno....kic wrote:miha, I've got some bad news for u..
2015-08-08
ja te nisam samo zato što to nisam ni htjelamichaellcmacha wrote:pa je stavila ga je samo očito nikog nije impresionirala... mene pogotovo jel... kad me nisi ti onda ne mre ni jedna tu a pogotovo ne ona... :))
Evu sam vidjela puno puta na slikama koje je imala na avatarima onom forumu i vjeruj mi da je zbilja lijepa mlada žena
a ovdje nije ni stavljala nikakve ciljane poze u uskoj odjeći i izazovne fotke, nego obične fotke iz šetnji.. a neki su iz toga bržebolje slavodobitno zaključili da je 'suha' i 'loše izgleda', što jednostavno nije točno i nije istina
neva- Posts : 4367
2014-04-12
zafrkavas il stvarnomichaellcmacha wrote:de, šapni, al brzo moram na Hitnu hitno....kic wrote:miha, I've got some bad news for u..
dijagram-
2015-08-09
michaellcmacha wrote:de, šapni, al brzo moram na Hitnu hitno....kic wrote:miha, I've got some bad news for u..
starhi se obrisao.
ha?kic wrote:michaellcmacha wrote:de, šapni, al brzo moram na Hitnu hitno....kic wrote:miha, I've got some bad news for u..
starhi se obrisao.
2014-04-12
a znaš da mene briga ni... ja sam po tom pitanju nevinašce..a ako tko zna ti znaš.... :))Neve wrote:ja te nisam samo zato što to nisam ni htjelamichaellcmacha wrote:pa je stavila ga je samo očito nikog nije impresionirala... mene pogotovo jel... kad me nisi ti onda ne mre ni jedna tu a pogotovo ne ona... :))
Evu sam vidjela puno puta na slikama koje je imala na avatarima onom forumu i vjeruj mi da je zbilja lijepa mlada žena
a ovdje nije ni stavljala nikakve ciljane poze u uskoj odjeći i izazovne fotke, nego obične fotke iz šetnji.. a neki su iz toga bržebolje slavodobitno zaključili da je 'suha' i 'loše izgleda', što jednostavno nije točno i nije istina
2015-08-08
kic wrote:michaellcmacha wrote:de, šapni, al brzo moram na Hitnu hitno....kic wrote:miha, I've got some bad news for u..
starhi se obrisao.
žao mi je, no ne paničari...ti si tu, a mi ćemo biti dobri
Guest- Guest
maggie13 wrote:ha?kic wrote:michaellcmacha wrote:de, šapni, al brzo moram na Hitnu hitno....kic wrote:miha, I've got some bad news for u..
starhi se obrisao.
Ne bi me čudilo.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
bome..ozbiljne se stvari događajuLeviathan2 wrote:megi, jel vidis kak stresira kic mihu
2014-04-12
Page 26 of 34 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 30 ... 34
Similar topics
» Naslovnica Pravde iz osamdeset i neke
» Naslovnica Nacionala: Petrović iz Ine plaćao Karamarkov Soboli
» NADA MACURA ŽELI DA SE FOTOGRAFIJE ZA PLEJBOJ: OVAKO ĆE IZGLEDATI NASLOVNICA!
» Naslovnica slovenske Mladine : Zagrljeni Janša, Plenkovic i Vučic komadaju BiH
» Naslovnica Vecernjeg lista iz 1988:'Evo kako se tad zivjelo i kako su cijene rasle'
» Naslovnica Nacionala: Petrović iz Ine plaćao Karamarkov Soboli
» NADA MACURA ŽELI DA SE FOTOGRAFIJE ZA PLEJBOJ: OVAKO ĆE IZGLEDATI NASLOVNICA!
» Naslovnica slovenske Mladine : Zagrljeni Janša, Plenkovic i Vučic komadaju BiH
» Naslovnica Vecernjeg lista iz 1988:'Evo kako se tad zivjelo i kako su cijene rasle'
Page 26 of 34