Naslovnica bez photoshopa
Page 27 of 34
Page 27 of 34 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 30 ... 34
Re: Naslovnica bez photoshopa
bome..ozbiljne se stvari događajuLeviathan2 wrote:megi, jel vidis kak stresira kic mihu
L'âme- Posts : 25744
2014-04-11
zilav je onepikur37 wrote:maggie13 wrote:ha?kic wrote:michaellcmacha wrote:de, šapni, al brzo moram na Hitnu hitno....kic wrote:miha, I've got some bad news for u..
starhi se obrisao.
Ne bi me čudilo.
2014-04-11
dobro, ti niš nisi shvatiobogomdani wrote:Vjeruj mi itekako jeste..SVE su nam cure dobre i sve bi ih ..ono...khhh,khhhh...ali tu i tamo se nadje neki dragulj,od kojeg jednostavno ostanemo bez daha...kao kad vidis savrseni pejsaz...
Sto se tice ruznih komentara,oni opet idu dvosmjerno...trebalo bi na loptu stati malo..
Nisam rekao,ponavljam nis protiv Effe,dobra je..nisam niti Sebea bogomdanog,jer se vise sprdam na svoj racun.,a vi pokrenule pravi mali rat,koja se zenska Guzla mora nama vise dopasti...
Pa daj zamisli da sad tebi Moškije pocnu,koji se mora vama vise svidjeti od forumskih svejeba??..nema..to vi osjetite i odlucujete...cisto genetski urodjeno..
Eva nije ovdje i ne sudjeluje, ne može odgovoriti, a Noorka je kao lešinarka, koristi svaku priliku i ne posustaje
ali zato sam ja tu
neva- Posts : 4367
2014-04-12
nisam, ja sam više za no ban i anarhiju na forumumichaellcmacha wrote:razbojnice ti si ista horni samo ti nemaš ovlasti.... :)))
neva- Posts : 4367
2014-04-12
maggie13 wrote:zilav je onepikur37 wrote:maggie13 wrote:ha?kic wrote:michaellcmacha wrote:
de, šapni, al brzo moram na Hitnu hitno....
starhi se obrisao.
Ne bi me čudilo.
Mlad je da bi bio žilav a odveć iskren i idealističan...
Prije ili poslije je morao ispaliti, no živahan je ima žara, vratit će se pa opet odletjeti....
nije prvi
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
nisam mislila da je tip od odustajanja..znaci, vratit ce seepikur37 wrote:maggie13 wrote:zilav je onepikur37 wrote:maggie13 wrote:ha?kic wrote:
starhi se obrisao.
Ne bi me čudilo.
Prije ili poslije je morao ispaliti, no živahan je ima žara, vratit će se pa opet odletjeti....
nije prvi
2014-04-11
eto,pobi me..ali realno,ne pucas argumentima..ponovno procitaj moj post.Neve wrote:dobro, ti niš nisi shvatiobogomdani wrote:Vjeruj mi itekako jeste..SVE su nam cure dobre i sve bi ih ..ono...khhh,khhhh...ali tu i tamo se nadje neki dragulj,od kojeg jednostavno ostanemo bez daha...kao kad vidis savrseni pejsaz...
Sto se tice ruznih komentara,oni opet idu dvosmjerno...trebalo bi na loptu stati malo..
Nisam rekao,ponavljam nis protiv Effe,dobra je..nisam niti Sebea bogomdanog,jer se vise sprdam na svoj racun.,a vi pokrenule pravi mali rat,koja se zenska Guzla mora nama vise dopasti...
Pa daj zamisli da sad tebi Moškije pocnu,koji se mora vama vise svidjeti od forumskih svejeba??..nema..to vi osjetite i odlucujete...cisto genetski urodjeno..
Eva nije ovdje i ne sudjeluje, ne može odgovoriti, a Noorka je kao lešinarka, koristi svaku priliku i ne posustaje
ali zato sam ja tu
Guest- Guest
za ovo bi te mogao uclanit u plemeNeve wrote:nisam, ja sam više za no ban i anarhiju na forumumichaellcmacha wrote:razbojnice ti si ista horni samo ti nemaš ovlasti.... :)))
ma bzvz, počelo neš opet trokirat pa budem vidio ako u slijedećih 5 minuta ne stane, moram ići po onu nitroglicerinsku ampulu... rukno sam maloprije na eks žličicu fatali žute ljute i sad kao da se situacija stabilizira, jedino što imam osjećaj da mi suze iz lopatica teku koliko peče... :))kic wrote:
hitna!?
2015-08-08
kic wrote:
sad si ti sve predvidio epi, ajde majketi-
O čemu ti pričaš?
Samo sam rekao dame ne čudi da se strahi pobrisao. Jednostavno to nije za čuditi.
2015-08-06
kazi mu istinu, prekipjelo mu s epijevom pravoslavnom bracomkic wrote:
prevelik pritisak su stvarali:)
dijagram-
2015-08-09
hahahaahahahahahahahahah...Vidoviti epi, predvidja sve, od cunamija do cira na guzici :))))))kic wrote:
2016-11-17
maggie13 wrote:nisam mislila da je tip od odustajanja..znaci, vratit ce seepikur37 wrote:maggie13 wrote:zilav je onepikur37 wrote:maggie13 wrote:
ha?
Ne bi me čudilo.
nije prvi
Normalno da će se vratiti.
2015-08-06
epi ko da je pisao nekrolog jebote :Dmaggie13 wrote:nisam mislila da je tip od odustajanja..znaci, vratit ce seepikur37 wrote:maggie13 wrote:zilav je onepikur37 wrote:maggie13 wrote:
ha?
Ne bi me čudilo.
nije prvi
aj ti ovo zagasi, pa u horizontalu malo:)michaellcmacha wrote:ma bzvz, počelo neš opet trokirat pa budem vidio ako u slijedećih 5 minuta ne stane, moram ići po onu nitroglicerinsku ampulu... rukno sam maloprije na eks žličicu fatali žute ljute i sad kao da se situacija stabilizira, jedino što imam osjećaj da mi suze iz lopatica teku koliko peče... :))kic wrote:
hitna!?
dijagram-
2015-08-09
Mozda se vrati ako cuje da je eru uhapsilo...dijagram wrote:kazi mu istinu, prekipjelo mu s epijevom pravoslavnom bracomkic wrote:
prevelik pritisak su stvarali:)
2016-11-17
Neve wrote:dobro, ti niš nisi shvatiobogomdani wrote:Vjeruj mi itekako jeste..SVE su nam cure dobre i sve bi ih ..ono...khhh,khhhh...ali tu i tamo se nadje neki dragulj,od kojeg jednostavno ostanemo bez daha...kao kad vidis savrseni pejsaz...
ali zato sam ja tu
eva nije ovdje i ne sudjeluje, no visokomoralna docentica neva nema problema da dotičnu u svakom svom postu ne spomene bar 3x
i k tome ne prestaje s dociranjima, ali treba ženu shvatiti, život u samoći čini čovjeka zlim i sebičnim.
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:ma bzvz, počelo neš opet trokirat pa budem vidio ako u slijedećih 5 minuta ne stane, moram ići po onu nitroglicerinsku ampulu... rukno sam maloprije na eks žličicu fatali žute ljute i sad kao da se situacija stabilizira, jedino što imam osjećaj da mi suze iz lopatica teku koliko peče... :))kic wrote:
hitna!?
hm, a jbt
ajd horni,al nema mi darle
sad cu ja moratati banirati
tko drugi
sad cu ja moratati banirati
tko drugi
dijagram-
2015-08-09
Page 27 of 34 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 30 ... 34
Similar topics
» Naslovnica Pravde iz osamdeset i neke
» Naslovnica Nacionala: Petrović iz Ine plaćao Karamarkov Soboli
» NADA MACURA ŽELI DA SE FOTOGRAFIJE ZA PLEJBOJ: OVAKO ĆE IZGLEDATI NASLOVNICA!
» Naslovnica slovenske Mladine : Zagrljeni Janša, Plenkovic i Vučic komadaju BiH
» Naslovnica Vecernjeg lista iz 1988:'Evo kako se tad zivjelo i kako su cijene rasle'
» Naslovnica Nacionala: Petrović iz Ine plaćao Karamarkov Soboli
» NADA MACURA ŽELI DA SE FOTOGRAFIJE ZA PLEJBOJ: OVAKO ĆE IZGLEDATI NASLOVNICA!
» Naslovnica slovenske Mladine : Zagrljeni Janša, Plenkovic i Vučic komadaju BiH
» Naslovnica Vecernjeg lista iz 1988:'Evo kako se tad zivjelo i kako su cijene rasle'
Page 27 of 34