Naslovnica bez photoshopa
Page 25 of 34
Page 25 of 34 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 29 ... 34
Re: Naslovnica bez photoshopa
ženski atributi me ne interesiraju, iako sam sigurna da ni Eva ne zaostaje u tome :Dbogomdani wrote: j. Ipak je u pitanju Zenska guzla..tu se macevi Ženskijah moraju ukrstiti..ili ukriziti...kakogod..
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Mda, a kako se to objektivno određuje ljepota?Neve wrote:a jeste objektivni do ludila :D
otkako je Eva par puta napisala da je najljepša, Noorka se uzvrpoljila na najjače i počela davati zajedljive komentare po temama.. te da je Eva suha i bzvz, te da laprda gluposti i ljepote nije vidjela etc., sve uz sekundiranje ekipe koja je jedva dočekala, onda se fino utegnula, namjestila, uslikala svoje dupe i doživjela zvjezdane trenutke pažnje koje je željela :D
ali ljudi saberite se, to svejedno ne znači da je Eva objektivno manje lijepa i manje privlačna, iako na ovom forumu baš nije popularna jer se ne umiljava i ne maše repom, nego namjerno provocira, to je zabavlja :)
Piglet- Posts : 1500
2016-02-24
već sam mislila reći da te uzeo mazohizamkic wrote:tačno se poželim naših partizansko-ustaških koljaža
NOT :D
2014-04-12
kažu, po skladnim i simetričnim proporcijamaPiglet wrote:Mda, a kako se to objektivno određuje ljepota?
2014-04-12
cemu ondaovaj cirkus izmedju zena..Moškije su odlucili..eto,Noor i ja nisamo bas bliski,dapace,posorali smo se,ali bio bih nerealan da ne kazem da nije bogomdano prezgodna..genetika udara u samo nebo..a Bogumdani itekako zna procijeniti...Neve wrote:ženski atributi me ne interesiraju, iako sam sigurna da ni Eva ne zaostaje u tome :Dbogomdani wrote: j. Ipak je u pitanju Zenska guzla..tu se macevi Ženskijah moraju ukrstiti..ili ukriziti...kakogod..
Time nisam rekao da ti,ili Eva niste lijepe i zgodne...dapace..ali sto lupi u mozag,to lupi...gulza mislim..tu nema pristranosti..geni Moškija glasaju...
Guest- Guest
Koje pašu tvojem oku ili su objektivno dokazane kao lijepe?Neve wrote:kažu, po skladnim i simetričnim proporcijamaPiglet wrote:Mda, a kako se to objektivno određuje ljepota?
Pretpostavljam ovo prvo.
Piglet- Posts : 1500
2016-02-24
Neve wrote:pa što, malo bockanja pada svaki dan skoro među svima, jaka stvar :D
a da jesi davala zajedljive komentare o njezinu 'lošem izgledu' - jesi, kako se samo usudila konstatirati da je najljepša?!
i dopusti da ti priopćim njuzfleš za tebe: ovo nije tvoj privatni forum, niti ćeš ti određivati tko će se u što pačati
kupi si svoj forum pa ureduj, a ovdje smirela, nije ti ovo ćaćino
vječni kompleks i egotrip tzv. prve pratilje, bar tako eva kaže
da, bockanje pada svaki dan, a ti kao slučajno baš moje izdvojila?
naivan pokušaj opravdavanja one moralne nakaze.
dociraj doma mužu, ako ga uopće imaš, meni nećeš...jasno?!
slobodna si....šetaj
Guest- Guest
joj, Svele.. a teško je tebi i većini muških lupiti u mozak :Dbogomdani wrote:cemu ondaovaj cirkus izmedju zena..Moškije su odlucili..eto,Noor i ja nisamo bas bliski,dapace,posorali smo se,ali bio bih nerealan da ne kazem da nije bogomdano prezgodna..genetika udara u samo nebo..a Bogumdani itekako zna procijeniti...
Time nisam rekao da ti,ili Eva niste lijepe i zgodne...dapace..ali sto lupi u mozag,to lupi...gulza mislim..tu nema pristranosti..geni Moškija glasaju...
ali su šepurenje i ružni komentari o Evinom izgledu zbilja već postali pretjerani, tim više što ona nije tu, a slučajno znam da je Eva vrlo lijepa i skladno građena žena, koja samo nije stavila svoje dupe na forum, da to tebi ili nekome 'dokaže'
2014-04-12
ono što paše našem oku i što doživljavamo kao lijepo, većinom je skladno i simetrično, i to je dokazanoPiglet wrote:Koje pašu tvojem oku ili su objektivno dokazane kao lijepe?
Pretpostavljam ovo prvo.
2014-04-12
Pičke...Oćete li prestati??? Ne želim ovdje još i vaše taštine stavljati pod leđa.
Smjesta da ste prestale.
Smjesta da ste prestale.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
pa je stavila ga je samo očito nikog nije impresionirala... mene pogotovo jel... kad me nisi ti onda ne mre ni jedna tu a pogotovo ne ona... :))Neve wrote:joj, Svele.. a teško je tebi i većini muških lupiti u mozak :Dbogomdani wrote:cemu ondaovaj cirkus izmedju zena..Moškije su odlucili..eto,Noor i ja nisamo bas bliski,dapace,posorali smo se,ali bio bih nerealan da ne kazem da nije bogomdano prezgodna..genetika udara u samo nebo..a Bogumdani itekako zna procijeniti...
ali su šepurenje i ružni komentari o Evinom izgledu zbilja već postali pretjerani, tim više što ona nije tu, a slučajno znam da je Eva vrlo lijepa i skladno građena žena, koja samo nije stavila svoje dupe na forum, da to tebi ili nekome 'dokaže'
2015-08-08
hm, o cem ti, ja nisam nis odluciobogomdani wrote:.Moškije su odlucili..
shut up
Vjeruj mi itekako jeste..SVE su nam cure dobre i sve bi ih ..ono...khhh,khhhh...ali tu i tamo se nadje neki dragulj,od kojeg jednostavno ostanemo bez daha...kao kad vidis savrseni pejsaz...Neve wrote:joj, Svele.. a teško je tebi i većini muških lupiti u mozak :Dbogomdani wrote:cemu ondaovaj cirkus izmedju zena..Moškije su odlucili..eto,Noor i ja nisamo bas bliski,dapace,posorali smo se,ali bio bih nerealan da ne kazem da nije bogomdano prezgodna..genetika udara u samo nebo..a Bogumdani itekako zna procijeniti...
Sto se tice ruznih komentara,oni opet idu dvosmjerno...trebalo bi na loptu stati malo..
Nisam rekao,ponavljam nis protiv Effe,dobra je..nisam niti Sebea bogomdanog,jer se vise sprdam na svoj racun.,a vi pokrenule pravi mali rat,koja se zenska Guzla mora nama vise dopasti...
Pa daj zamisli da sad tebi Moškije pocnu,koji se mora vama vise svidjeti od forumskih svejeba??..nema..to vi osjetite i odlucujete...cisto genetski urodjeno..
Guest- Guest
jastreb wrote:Pičke...Oćete li prestati??? Ne želim ovdje još i vaše taštine stavljati pod leđa.
Smjesta da ste prestale.
shut up
naivan pokušaj opravdavanja one moralne nakaze.
dociraj doma mužu, ako ga uopće imaš, meni nećeš...jasno?!
slobodna si....šetaj
dobro, vidim da ne kužiš, pa ću ponoviti kao za tebe: ja radim ono što ja hoću, a ne ono što bi ti htjela, nije ovo emisija po tvojim željama
ne sviđa ti se to? pa gle, onda ti slobodno odšetaj, nitko te ne drži
jasno?
2014-04-12
razbojnice ti si ista horni samo ti nemaš ovlasti.... :)))
2015-08-08
Page 25 of 34 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 29 ... 34
Similar topics
» Naslovnica Pravde iz osamdeset i neke
» Naslovnica Nacionala: Petrović iz Ine plaćao Karamarkov Soboli
» NADA MACURA ŽELI DA SE FOTOGRAFIJE ZA PLEJBOJ: OVAKO ĆE IZGLEDATI NASLOVNICA!
» Naslovnica slovenske Mladine : Zagrljeni Janša, Plenkovic i Vučic komadaju BiH
» Naslovnica Vecernjeg lista iz 1988:'Evo kako se tad zivjelo i kako su cijene rasle'
» Naslovnica Nacionala: Petrović iz Ine plaćao Karamarkov Soboli
» NADA MACURA ŽELI DA SE FOTOGRAFIJE ZA PLEJBOJ: OVAKO ĆE IZGLEDATI NASLOVNICA!
» Naslovnica slovenske Mladine : Zagrljeni Janša, Plenkovic i Vučic komadaju BiH
» Naslovnica Vecernjeg lista iz 1988:'Evo kako se tad zivjelo i kako su cijene rasle'
Page 25 of 34