Putin osuo paljbu:Jugoslavija je nezakonito bombardovana
Page 5 of 10
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Putin osuo paljbu:Jugoslavija je nezakonito bombardovana
ma samo nek rusi kad budu napadali nek prvo ruknu Županju da poprave što srbi nisu odradili onomad....bogomdani wrote:veleumno reci da na svakoj strani ima budala...no,Sranje u Ukrajini nisu pokrenuli Rusi..jel..
2015-08-08
Dobro, vojvodo, bio si u ratu u kvoti bosanskih Srbah, priznajem ti to, čemu razvlačenje teme?bogomdani wrote:dobro,ne smatram te vjerodostojnim da bih ti podastirao dokaze,odnosno papire svoje sluzbe u RH vojski i spec.policiji..ipak,jos doma imam onu ruznu smedju beretku,grb,ALfa jaketu i hozne...Plaći,ti TO nemas niti ces ikada imati...Regoč wrote:Dobro, nek ti bude, priznajem da si bio u vojsci bosanskih Srbah. A pravo i pravda ne idu uviek u korak.bogomdani wrote:Ajd,ti imas pravo glasa tek kad budes nosio uniformu svoje drzave..dotad..pssss...Regoč wrote:Bogi na braniku otadžbine.
On topic...gledam cisto zakonsko uporiste..to sto vi to gledate kao neku pravednicku naplatu,dozvoljavam vam,ali zakonski,ne moze proci..
Proširiti na što? Na vlastiti teritorij?bogomdani wrote:Gruzija pomislila da je Rusija tolik oshebana,da se moze prosiritiRegoč wrote:Gruziju je isto pitala? Ukrajinu?
Serbinho-3 wrote:Neka dodju opet Evropski Talibani, ako imaju jaja.
A ti to prizivaš .... odkud? UK? USA? Nimška? Italija? Ili Austrija?
Stribor-
2015-09-22
Ja ne znam šta mi imamo s tim bombardiranjem da uopče išta kmečimo. BMK , nisu naša posla.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Serbinho-3 wrote:Putin hoce krv, mi takodje.
Zapad te hrani i "odeva". Ti si lik iz videoigrice. Nestvaran. :)
Guest- Guest
zapad ga hrani i oblači, i hoće on "krv" a uteka na zapad, i najgore od svega uteka od rata na ex-yu ,kofein wrote:Serbinho-3 wrote:Putin hoce krv, mi takodje.
Guest- Guest
Eeeee...Yoda,gologuzo bi ti hodao da te Zapad hrani i oblaci,a ne bi se nes niti najeo...pored ovih Khozoepa koje sad financiraju...bez da ne zapnes i to sve zaradis svojim rukama..Milo Yiannopoulos wrote:zapad ga hrani i oblači, i hoće on "krv" a uteka na zapad, i najgore od svega uteka od rata na ex-yu ,kofein wrote:Serbinho-3 wrote:Putin hoce krv, mi takodje.
Guest- Guest
Milo Yiannopoulos wrote:zapad ga hrani i oblači, i hoće on "krv" a uteka na zapad, i najgore od svega uteka od rata na ex-yu ,kofein wrote:Serbinho-3 wrote:Putin hoce krv, mi takodje.
Pazi ti lika..... hoće krv. :D Žešća sociopatija, prenošenje bajki sa sretnim svršetkom u realni život, teže banana.
Guest- Guest
bogomdani wrote:sve zaradis svojim rukama..
...ali na prokletom zapadu. Što ne odoste u Moskvu?
Guest- Guest
Milo Yiannopoulos wrote:Evo ti Ruski nacisti u Ukraini
šta ćemo sada..
Ako se mlatu proti Ukrajincev ondar su to antifašisti. Good guys!
Prez obzira na ovo predočeno vidim kako ih simpatiziraju Bogomdani, Yehudi, Eva, Epikur ... podosta Srbov ovdi kako vidim.
Vidim, reču i kako su žajni krvi. Kot i ovi gori? Ča im je bidan kucak skrivil za takovo iživljavanje?
Kako god, ako ta horda igda dojde pred vrata onog ča držim svojom hižom, ponovo ću se vojačkom oblikom i oružjem opravit.
Stribor-
2015-09-22
kofein wrote:bogomdani wrote:sve zaradis svojim rukama..
Zato ča bi ga Rus, kad bi vidil da je Žid, najper hraknul va lice.
Stribor-
2015-09-22
svabija je u stvari srednji dio Europe dapace..da niej vec 70godina okupirana od Amera,cisto sumnjam da bi se izjasnila kao pripadnik Nato i zapada...jedna bitna stvar...sve vise i vise Svabija,a i politicara Svabija,podrzava dobre i zdrave odnose sa rusijom,ekonomske,znanstvene i ine..kofein wrote:bogomdani wrote:sve zaradis svojim rukama..
Zasto bih se ja tome protivio kad mi pase mir i prosperitet..
TO ZAPAD..goli qrc,politicki nametnuto..onima koji su magarci,pa nemaju mooda odbiti sistem Mrkvice&Batine,koji taj isti "Zapad" sve vise namece drugima..
nisi primjetio bez da pitaju nacije,odredjuju neke prilicno umobolne zakone
Samo malo razmisli,onako neutralno o ovome sto rekoh..
Dakle ja sam za _Mir i mlačenje para..nikakvo zakuhavanje..
Guest- Guest
razumijes se u Ruse,kao Mara u krivi qrc...ali hajde,bitno je reci..Stribor wrote:kofein wrote:bogomdani wrote:
Guest- Guest
inače nacista i fašista ima na obje strane, iako niti Rusija niti Ukraina - niti jedna niti druga zemlja nisu fašističke. Recimo primjer fašističke zemlje je Saudijska Arabija.. fašizam je kada ograničavaš tuđa prava i slobode na temelju tipa - rase, vjere, spola, itd.. Rusija i Ukraina i USA i Kina nisu fašističke zemlje, Saudijska Arabija jest.Stribor wrote:Milo Yiannopoulos wrote:Evo ti Ruski nacisti u Ukraini
šta ćemo sada..
Ako se mlatu proti Ukrajincev ondar su to antifašisti. Good guys!
Prez obzira na ovo predočeno vidim kako ih simpatiziraju Bogomdani, Yehudi, Eva, Epikur ... podosta Srbov ovdi kako vidim.
Vidim, reču i kako su žajni krvi. Kot i ovi gori? Ča im je bidan kucak skrivil za takovo iživljavanje?
Kako god, ako ta horda igda dojde pred vrata onog ča držim svojom hižom, ponovo ću se vojačkom oblikom i oružjem opravit.
eh sada, što se tiče nacista u Ukraini , recimo lako sa Ukrainske nacije, to je dosta transparetno i istraženo.. meni su puno zanimljiviji Ruski nacisti.. recimo jedan plavokosi Ruski dobrovoljac, koji je poginuo u jednom selu u Maripolju (nakon toga su se povukli pro-rusi tamo - btw tamo hrvati ratuju - a da široknoje , tako se nešto zove, tko je pratio rat u Ukraini zna to mjesto).. bio je dokumentarac o njemu.. on je bio čisti nazi, borio se na strani pro-rusa, i bio je dobrovoljac, a sa druge strane nišana mu doslovno bili nazi ekipa iz azova i Hrvatski dobrovoljci koji su ih prije par mjeseci protjerali iz toga mjesta nakon teškog ratovanja..
ili čitao sam na jednom ruskom forumu, kako su ruski nacisti završili u Ukraini.. neki su poput ovoga išli dobrovoljno.. međuim neki , to jest hrpa njih je otišla se boriti na strani Ukrainaca(Azov je pun Rusa i Bjelorusa i Hrvata i Poljaka, i Ukrainaca, a službeni jezik AZOVA je Ruski)...
ali hrpa njih je jednostavno bila mobilizirana od strane Putina i FSBa.. bili su ucjenjeni.. tipa dođe nekom Naciju u Rusiji, Putinov FSB.. znamo što si radio -tada i tada, možemo sutra dignuti optužnicu protiv tebe, i dobiješ 5-10-20godina zatvora, ili možeš par mjeseci odraditi turu u Ukraini..
naravno gledao sam neke ruske nacije, koji bi tako otišli u Ukrainu, napisali na ruskim forumima, da su ucjenjeni od FSBa, i onda poslje gledaš sliku kako ih Ukrainska artiljerija raskomadala na komadiće(eh da gle čuda i Rusi ginu u Ukraini , jer gle čuda i Ukrainci pucaju nazad i brane se itd)..
priča nije tako jednostavna, kao šema "ukrainci su nacisti, rusi antifašisti".. itd
Guest- Guest
Serbinho-3 wrote:Putin hoce krv, mi takodje.
Meatke- Posts : 349
2015-08-16
bogomdani wrote:razumijes se u Ruse,kao Mara u krivi qrc...ali hajde,bitno je reci..Stribor wrote:kofein wrote:
Znam kako su va povisti jedan od zvirov antijudeizma ter jedna od velikih pozornic pogromov na Žide. Još od 18. stoletja. Da ne rečem gdo je pravi auktor ''Protokolov cionskih mudracev''! Matvej Golovinski .... Ohrana?? Poznato?
Ma ne sumnjam, znaš ti to. Vindar si Žid.
Stribor-
2015-09-22
pitjku mater...
odnosi se na onog komarca..
odnosi se na onog komarca..
Last edited by bogomdani on 4/12/2016, 18:00; edited 1 time in total
Guest- Guest
ajmo Strib..Bek tu d Fjucer..dokli gledati unazad??Stribor wrote:bogomdani wrote:razumijes se u Ruse,kao Mara u krivi qrc...ali hajde,bitno je reci..Stribor wrote:kofein wrote:
Znam kako su va povisti jedan od zvirov antijudeizma ter jedna od velikih pozornic pogromov na Žide. Još od 18. stoletja. Da ne rečem gdo je pravi auktor ''Protokolov cionskih mudracev''! Matvej Golovinski .... Ohrana?? Poznato?
Ma ne sumnjam, znaš ti to. Vindar si Žid.
Guest- Guest
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Krstičević sasuo paljbu po Karamarku: Doveo si Oreškovića, a sad bi ga smijenio jer ti je ugrozio osobne interese!
» Policajac svjedoči: Vrh MUP-a RH nezakonito je uhodio Milijana Brkića
» Putin bankrotiro ......Putin je manga ....rasprodaja Rusije wehabdijama ....još malo pa nestalo
» Ministar Hasanbegović nezakonito zapošljavao, a posao dobila i urednica Direktno.hr
» Ćaća se vraća: Sanaderu nezakonito produljen istražni zatvor, izlazi na slobodu
» Policajac svjedoči: Vrh MUP-a RH nezakonito je uhodio Milijana Brkića
» Putin bankrotiro ......Putin je manga ....rasprodaja Rusije wehabdijama ....još malo pa nestalo
» Ministar Hasanbegović nezakonito zapošljavao, a posao dobila i urednica Direktno.hr
» Ćaća se vraća: Sanaderu nezakonito produljen istražni zatvor, izlazi na slobodu
Page 5 of 10