Putin osuo paljbu:Jugoslavija je nezakonito bombardovana
Page 7 of 10
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Putin osuo paljbu:Jugoslavija je nezakonito bombardovana
Taj "fašistički zločinac" je bio "garant mira na Balkanu" pre nego što je odbio da preda Kosovo. Da je predao Kosovo, ostao bi mirotvorac i garant mira.flumen wrote:Putin kenja bezveze. Savezna Republika Jugoslavija pod fasistickim zlocincem Milosevicem je morala biti sprijecena u ratovanju na Balkanu.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Vi i jeste u mega-Yu.flumen wrote:Englezi i Francuzi su bili veliki saveznici Srbije. A Bush senior je bio zauzet Perzijskim zaljevom, tako da je Jugoslaviju prepustio lisicama Owenu, Caringtonu i drugim zatorima Hrvata i Hrvatske. Da nije bilo Mocka, Genschera i Kohla - mi bismo svakako danas bili u nekakvoj trecoj Jugoslaviji ili velikoj srbiji.vuksadinare wrote:kao prvo srbija je dijelom zbog kosova bombardirana..bombardirana je i zbog zapocinjana ratova i agresije na druge ex yu drzave ali to je zakasnjela reakcija...trebalo se je bombardirat ako ne 1991 ono 1992 kad je bilo pravo vrijeme za to...
Samo zbog Kosova. Jebalo im se za ostalo.vuksadinare wrote:kao prvo srbija je dijelom zbog kosova bombardirana..bombardirana je i zbog zapocinjana ratova i agresije na druge ex yu drzave ali to je zakasnjela reakcija...trebalo se je bombardirat ako ne 1991 ono 1992 kad je bilo pravo vrijeme za to...
logika zdravog razuma nalaže potrebu da vas se periodično bombardira bar svakih 4 godine.... ako ne i češće.... pogotovo jer je razvidno da imate na umu prvom prilikom neko sranje napraviti....
2015-08-08
Pa vi onda ajde. Šta čekate? Gde su vam muda?
serbinho opet kmeči...
lookatme-
2014-04-18
hoćemo budi bez briga... sad se pomalo ekipiramo i opremamo... kad dođe vrijeme dobit ćete vi svoju porciju... ti računaj da se budeš selio... ;))dzango wrote:Pa vi onda ajde. Šta čekate? Gde su vam muda?
2015-08-08
Pa vi onda ajde. Šta čekate? Gde su vam muda?
to ti je već primilo, de probaj neš drugo... ;))dzango wrote:Pa vi onda ajde. Šta čekate? Gde su vam muda?
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
ajde ne kenjaj,michaellcmacha wrote:hoćemo budi bez briga... sad se pomalo ekipiramo i opremamo... kad dođe vrijeme dobit ćete vi svoju porciju... ti računaj da se budeš selio... ;))dzango wrote:Pa vi onda ajde. Šta čekate? Gde su vam muda?
mozete jedino da nam popuste,
i to, ako vam dozvolimo.
vi, ajde begaj
Guest- Guest
zapad ga hrani i oblači, i hoće on "krv" a uteka na zapad, i najgore od svega uteka od rata na ex-yu ,
---------------------------------------------------------------------------
Kakvog rata, vojnog roka.
Nisam primetio nekoga u okruzenju da je sluzio vojni rok, sve "studenti", postedjeni odsluzenja vojnog roka, sluzice kasnije a nisu ni na front isli.
Sada sam ja trebao iz Cikaga da idem za BGD oko Kosova, jer masa trutina "studiraju", dok se one Cikaske bitange, busaju u prsa ko je veci Srbin a niko da ode na front.
Trece, vi Jugosloveni jeli, pili, radili ovo, ono i na kraju ja budala da idem za vas da resavam sve ono sto ste iza.rali, sireci Bratstvo&Jedinstvo .
Malo morgen bre.
Nisam primetio nekoga u okruzenju da je sluzio vojni rok, sve "studenti", postedjeni odsluzenja vojnog roka, sluzice kasnije a nisu ni na front isli.
Sada sam ja trebao iz Cikaga da idem za BGD oko Kosova, jer masa trutina "studiraju", dok se one Cikaske bitange, busaju u prsa ko je veci Srbin a niko da ode na front.
Trece, vi Jugosloveni jeli, pili, radili ovo, ono i na kraju ja budala da idem za vas da resavam sve ono sto ste iza.rali, sireci Bratstvo&Jedinstvo .
Malo morgen bre.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Cetvrto, nije ovo nikakav Zapad, niti je meni neki sistem nesto dao, cisto krug ljudi.
Usput, ovde ima vise komunista nego u Rusiji i vise simpatizera Putina nego u Srbiji, ali mediji kriju.
Onda neko kaze Zapad, cuj Zapad.
Usput, ovde ima vise komunista nego u Rusiji i vise simpatizera Putina nego u Srbiji, ali mediji kriju.
Onda neko kaze Zapad, cuj Zapad.
2014-08-25
Serbinho-3 wrote:zapad ga hrani i oblači, i hoće on "krv" a uteka na zapad, i najgore od svega uteka od rata na ex-yu ,
Malo morgen bre.
kakve krvi si ti onda blesimetru željan??
Guest- Guest
Gde? U Zagreb? Vi kada god napadnete, mi nekako završimo u Splitu i Zagrebu.michaellcmacha wrote:hoćemo budi bez briga... sad se pomalo ekipiramo i opremamo... kad dođe vrijeme dobit ćete vi svoju porciju... ti računaj da se budeš selio... ;))dzango wrote:Pa vi onda ajde. Šta čekate? Gde su vam muda?
Last edited by dzango on 4/12/2016, 21:12; edited 1 time in total
@Pizzon,
pusti Mihu paprikara.
On ti bio najglasniji Jugosloven kada se davala zakletva u JNA, kasnije opet najglasniji Hrvat HDZ-eovac i kako se rotira petlic na krovu i kako koji vetar duva, tako se i on dere.
Ovo ovde su ti sve notorni Jugosloveni, kasnije glume ko je veci HR patriota.
Sreca da Jugoslavije vise nema i ovakvog kapaciteta od kojeg se i Japanu tresle gace.
pusti Mihu paprikara.
On ti bio najglasniji Jugosloven kada se davala zakletva u JNA, kasnije opet najglasniji Hrvat HDZ-eovac i kako se rotira petlic na krovu i kako koji vetar duva, tako se i on dere.
Sreca da Jugoslavije vise nema i ovakvog kapaciteta od kojeg se i Japanu tresle gace.
2014-08-25
kakve krvi si ti onda blesimetru željan??
https://m.youtube.com/watch?v=qGsNjTUF_z0
https://m.youtube.com/watch?v=qGsNjTUF_z0
2014-08-25
znaci Miha je Leskovcanin ?Serbinho-3 wrote:@Pizzon,
pusti Mihu paprikara.
nisam znao )
Guest- Guest
dzango wrote:Gde? U Zagreb? Vi kada god napadnete, mi nekako završimo u Splitu i Zagrebu.michaellcmacha wrote:hoćemo budi bez briga... sad se pomalo ekipiramo i opremamo... kad dođe vrijeme dobit ćete vi svoju porciju... ti računaj da se budeš selio... ;))dzango wrote:Pa vi onda ajde. Šta čekate? Gde su vam muda?
mi nikad ni nismo napadali, ni u srbiju kročili, a tvoj Šešelj bi to i danas, na tenku i do zuba naoružan.
Guest- Guest
Jeste. Kao tuđi kerovi, kako drugo.Noor wrote:dzango wrote:Gde? U Zagreb? Vi kada god napadnete, mi nekako završimo u Splitu i Zagrebu.michaellcmacha wrote:hoćemo budi bez briga... sad se pomalo ekipiramo i opremamo... kad dođe vrijeme dobit ćete vi svoju porciju... ti računaj da se budeš selio... ;))dzango wrote:Pa vi onda ajde. Šta čekate? Gde su vam muda?
mi nikad ni nismo napadali, ni u srbiju kročili, a tvoj Šešelj bi to i danas, na tenku i do zuba naoružan.
dzango wrote:Jeste. Kao tuđi kerovi, kako drugo.Noor wrote:dzango wrote:Gde? U Zagreb? Vi kada god napadnete, mi nekako završimo u Splitu i Zagrebu.michaellcmacha wrote:hoćemo budi bez briga... sad se pomalo ekipiramo i opremamo... kad dođe vrijeme dobit ćete vi svoju porciju... ti računaj da se budeš selio... ;))dzango wrote:Pa vi onda ajde. Šta čekate? Gde su vam muda?
tvrdiš, a znaš da lažeš.
Guest- Guest
-----------------------------------------------------------
Niste, jer niste mogli.
Hag nije potvrdio nikakvu agresiju na HR, obzirom da paravojne nisu bile pod kontrolom zvanicnog BGD.
Neverovatan potez i jedina zvanicna vojska koja je usla u tudju zemlju, jeste HR vojska u Bosnu, zauzimanje teritorija Bosanskih Srba i napad na BL.
Otuda skoro i neke poternice, posle cega su neki clanovi te agresije izjavili kako ce otkucati sve i kako nema razloga da budu gonjeni.
Ti onda pricas bajke kako ne bi napali.
-----------------------------------------------------------
Niste, jer niste mogli.
Hag nije potvrdio nikakvu agresiju na HR, obzirom da paravojne nisu bile pod kontrolom zvanicnog BGD.
Neverovatan potez i jedina zvanicna vojska koja je usla u tudju zemlju, jeste HR vojska u Bosnu, zauzimanje teritorija Bosanskih Srba i napad na BL.
Otuda skoro i neke poternice, posle cega su neki clanovi te agresije izjavili kako ce otkucati sve i kako nema razloga da budu gonjeni.
Ti onda pricas bajke kako ne bi napali.
2014-08-25
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Krstičević sasuo paljbu po Karamarku: Doveo si Oreškovića, a sad bi ga smijenio jer ti je ugrozio osobne interese!
» Policajac svjedoči: Vrh MUP-a RH nezakonito je uhodio Milijana Brkića
» Putin bankrotiro ......Putin je manga ....rasprodaja Rusije wehabdijama ....još malo pa nestalo
» Ministar Hasanbegović nezakonito zapošljavao, a posao dobila i urednica Direktno.hr
» Ćaća se vraća: Sanaderu nezakonito produljen istražni zatvor, izlazi na slobodu
» Policajac svjedoči: Vrh MUP-a RH nezakonito je uhodio Milijana Brkića
» Putin bankrotiro ......Putin je manga ....rasprodaja Rusije wehabdijama ....još malo pa nestalo
» Ministar Hasanbegović nezakonito zapošljavao, a posao dobila i urednica Direktno.hr
» Ćaća se vraća: Sanaderu nezakonito produljen istražni zatvor, izlazi na slobodu
Page 7 of 10