ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Major Milan Tepić dobija spomenik u Beogradu

Page 31 of 44 Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 37 ... 44  Next

Go down

Major Milan Tepić dobija spomenik u Beogradu - Page 31 Empty Re: Major Milan Tepić dobija spomenik u Beogradu

Post by omni 2/12/2016, 13:28

Major Milan Tepić dobija spomenik u Beogradu - Page 31 006-Draza-rusi-mostove-nemacki-plakat-11

omni

2014-04-12

Back to top Go down

Major Milan Tepić dobija spomenik u Beogradu - Page 31 Empty Re: Major Milan Tepić dobija spomenik u Beogradu

Post by Guest 2/12/2016, 13:33

Noor wrote:
tre911 wrote:
Noor wrote:ako su se već toliko unaprijed pripremali i ojačavali snage u kasarnama, logično bi bilo da su si sklonili obitelji na sigurno i na vrijeme.
kao onaj pomoćnik načelnika štaba pete vojne oblasti Kelečević, što sam proljetos pričala
Sjećam se

e, a ja tu na forumu bila proglašena veleizdajnikom, jer mi je sestra u srednjoj hodala s njegovim sinom...prije rata
hotel promaja :^0
Recimo da je tada bilo dosta informacija koje su počele mjenjati sliku o tebi  :x
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 2/12/2016, 13:35

dijagram wrote:
tre911 wrote:
Noor wrote:
vuksadinare wrote:nasao sam i neke izjave čeleketića o događajima u bjelovaru gdje je on službovao:'Sta se tice Bjelovara mi smo veoma na njega racunali.Ojacali smo nase snage u kasarnama u mesecima maju i julu sa svezim snagama.Tih meseci smo uspeli da ubacimo preko 200 ljudi u nase objekte.U slucaju da su nas napale hrvatske paravojne snage u leto 1991 godine mi smo imali dovoljno snage tada da i oslobodimo grad i to podrucje.A podrsku nasim snagama dale bi nase snage koje su se nalazile na podrucjima Pakraca,daruvara i Grubisinog polja.Hrvati i Tuđman su znali da ne smeju prerano napasti nas garnizon jer nisu imali dovoljno snaga da to naprave a da ne bi imali posledice ne samo u Bjelovaru vec i na podrucju cele zapadne Slavonije.Ja sam predlagao komandi garnizona da je najbolje vreme da ustaske snage napadnemo na podrucju Bjelovara i u samom gradu tokom meseca augusta i da to sve kordinišemo sa našim snagama na području zapadne slavonije i izvedemo koncentrican opšti napad na ustaške snage i njihov poraz bi bio neizbežan a mi bi uspeli da izvučemo naše snage iz Bjelovara kao i materijalna sredstva no u komandi garnizona kao u glavnom zapovedništvu u Beogradu još je uvelike prevladavao jugoslavenski duh a i mnogi oficiri iz garnizona imali su porodice na podrucju grada kao i u samom gardu i od toga se nazalost odustalo a po procenama imali smo velike izglede da uspijemo'.

znači, i njih su smetali jugoslaveni....samo čistokrvna srbadija je pouzdana snaga
Jugoslavi su za srbe uvijek bili i ostali korisne budale koje su iskoristili i iskorištavaju i dan danas samo ovi to nikada neće skužiti.
Koriste i oni Srbe da bi zavladali Hrvatskom.
U svakom slucaju za tren se zajedno konfrontiraju Hrvatima.
Pa stoji ali samo ako čejenima to odgovara a njima odgovara bilo ko osim prohrvatski orijentirane vlade. Kolega henok je davno napisao da uvijek točno biraju onaj element koji je najmanje hrvatski orjentiran i glasuju za te i takve.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 2/12/2016, 13:36

MONSTRUOZNO UBISTVO U HRVATSKOJ: Sin (19) iskasapio majku i oca do neprepoznatljivosti!
http://www.kurir.rs/region/hrvatska/monstruozno-ubistvo-u-hrvatskoj-sin-19-tako-iskasapio-majku-i-oca-da-su-ih-jedva-prepoznali-clanak-2446017
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dzango 2/12/2016, 13:36

Noor wrote:
dzango wrote:
Noor wrote:
dzango wrote:
Noor wrote:

aha, da malo pojasniš ovu izjavu čeleketića...što im je smetao taj nesretni jugoslavenski duh.
mislim, o bjelovaru se radi, a pošto ti o tome sve znaš...i o Tepiću i o barutani, biće da si i s ovim upoznat

'Ja sam predlagao komandi garnizona da je najbolje vreme da ustaske snage napadnemo na podrucju Bjelovara i u samom gradu tokom meseca augusta i da to sve kordinišemo sa našim snagama na području zapadne slavonije i izvedemo koncentrican opšti napad na ustaške snage i njihov poraz bi bio neizbežan a mi bi uspeli da izvučemo naše snage iz Bjelovara kao i materijalna sredstva no u komandi garnizona kao u glavnom zapovedništvu u Beogradu još je uvelike prevladavao jugoslavenski duh a i mnogi oficiri iz garnizona imali su porodice na podrucju grada kao i u samom gardu i od toga se nazalost odustalo a po procenama imali smo velike izglede da uspijemo'.
Sve je čovek u pravu. Izdaje u JNA je bilo na svakom koraku. Ja sam otišao u JNA u septembru 1991. i komadant RV je još uvek bio Anton Tus. Pazi, to je davno posle Vukovara. Kada sam otišao u prekomandu, većinu vojnika su činili Šiptari i Muslimani. Oficiri su bili9 svih nacionalnosti a to je praktično bila već 1992. Takva raznorodna vojska nije bila sposobna ni za šta konkretno.

pa što ih u jugoslavenskoj narodnoj armiji smeta jugoslavenski duh? kako je to moguće? ajd, ustaše...ali jugoslaveni?
Kakav bre jugoslovenski duh dok na terenu divlja ustaštvo? Oni bi da palamude dok je bilo vreme da se deluje. Zato i jeste došlo do toga do čega je došlo.

pa džango o čemu ti pričaš? ne prestajete s tvrdnjama da su ustaše napale Jugu i JNA, a sad odjednom kakav bre jugoslavenski duh u JNA...nego kakav je trebao biti? možda onakav kakav je i bio...jugosrpski?
Jesu napali. Bolje rešenje je bilo da je JNA njih napala i pobila dok je bilo vreme. Šta je tu nelogično? nema jugoslovenskog duha i jajarenja dok je država u opasnosti. Prvo ove pobiješ pa posle šriri duh kakav hoćeš.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest 2/12/2016, 13:38

http://www.jutarnji.hr/vijesti/crna-kronika/foto-potresne-scene-s-mjesta-zlocina-u-splitu-muskarac-prvo-ubio-svoju-suprugu-49-pa-htio-presuditi-i-sebi/4735814/

Split-Muškarac prvo ubio svoju suprugu (49), pa htio presuditi i sebi
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 2/12/2016, 13:39

michaellcmacha wrote:
Noor wrote:
michaellcmacha wrote:
s druge strane on svojom izjavom vrlo jasno i nedvosmisleno ukazuje da se ne radi o jugoslavenskoj narodnoj armiji po definiciji nego o jugosrpskoj agresorskoj vojsci

miha, upravo to sam čitajući i ja pomislila.
gdje je sad džango, da malo pojasni što je pjesnik htio reći...
ma, nepotrebno je iščekivati njegov komentar s obzirom da on ciljano manipulira sa terminom JNA... mi koji smo bili u toj vojsci vrlo dobro znamo da to nije bila niti narodna niti jugoslavenska armija nego prije svega jugosrpska vojska... da je tomu tako proizlazi iz činjenice da su ju svi napustili osim srba... čak i crnogorci kojima je trebalo najduže da shvate s kim imaju posla....
Ja sam mu na primjeru borova sela pokušao to objasniti ali on nije u stanju uhvatiti nit ni da mu je za glavu svežeš.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dzango 2/12/2016, 13:40

vuksadinare wrote:
dzango wrote:
Noor wrote:
dzango wrote:
Noor wrote:

aha, da malo pojasniš ovu izjavu čeleketića...što im je smetao taj nesretni jugoslavenski duh.
mislim, o bjelovaru se radi, a pošto ti o tome sve znaš...i o Tepiću i o barutani, biće da si i s ovim upoznat

'Ja sam predlagao komandi garnizona da je najbolje vreme da ustaske snage napadnemo na podrucju Bjelovara i u samom gradu tokom meseca augusta i da to sve kordinišemo sa našim snagama na području zapadne slavonije i izvedemo koncentrican opšti napad na ustaške snage i njihov poraz bi bio neizbežan a mi bi uspeli da izvučemo naše snage iz Bjelovara kao i materijalna sredstva no u komandi garnizona kao u glavnom zapovedništvu u Beogradu još je uvelike prevladavao jugoslavenski duh a i mnogi oficiri iz garnizona imali su porodice na podrucju grada kao i u samom gardu i od toga se nazalost odustalo a po procenama imali smo velike izglede da uspijemo'.
Sve je čovek u pravu. Izdaje u JNA je bilo na svakom koraku. Ja sam otišao u JNA u septembru 1991. i komadant RV je još uvek bio Anton Tus. Pazi, to je davno posle Vukovara. Kada sam otišao u prekomandu, većinu vojnika su činili Šiptari i Muslimani. Oficiri su bili9 svih nacionalnosti a to je praktično bila već 1992. Takva raznorodna vojska nije bila sposobna ni za šta konkretno.

pa što ih u jugoslavenskoj narodnoj armiji smeta jugoslavenski duh? kako je to moguće? ajd, ustaše...ali jugoslaveni?
Kakav bre jugoslovenski duh dok na terenu divlja ustaštvo? Oni bi da palamude dok je bilo vreme da se deluje. Zato i jeste došlo do toga do čega je došlo.
he,he..vidio sam a i ti iz ovog video priloga tko to divlja...samo ne znam sa cim smo to mi 'divljali'..lijepo kaze onaj oficir.'pucaj samoinicijativno gde hoces'...malo sravni katolicku crkvu pa malo bolnicu pa malo lipicki studenac pa malo kuce,zgrade..'teraj to'...koji si ti 'lumen' đango... lol!
More samo rokaj. Jebala te katolička crkva i bolnica. Ne znaš čime? Možda dizanjem u vazduh srpskih lokala ili noćnim hapšenjima i likvidacijama.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by BB-8 2/12/2016, 13:40

pizzon wrote:MONSTRUOZNO UBISTVO U HRVATSKOJ: Sin (19) iskasapio majku i oca do neprepoznatljivosti!
http://www.kurir.rs/region/hrvatska/monstruozno-ubistvo-u-hrvatskoj-sin-19-tako-iskasapio-majku-i-oca-da-su-ih-jedva-prepoznali-clanak-2446017

kako je ovo bitno za temu?

2016-01-25

Back to top Go down

Post by vuksadinare 2/12/2016, 13:40

tre911 wrote:
michaellcmacha wrote:
Noor wrote:
michaellcmacha wrote:
s druge strane on svojom izjavom vrlo jasno i nedvosmisleno ukazuje da se ne radi o jugoslavenskoj narodnoj armiji po definiciji nego o jugosrpskoj agresorskoj vojsci

ma, nepotrebno je iščekivati njegov komentar s obzirom da on ciljano manipulira sa terminom JNA... mi koji smo bili u toj vojsci vrlo dobro znamo da to nije bila niti narodna niti jugoslavenska armija nego prije svega jugosrpska vojska... da je tomu tako proizlazi iz činjenice da su ju svi napustili osim srba... čak i crnogorci kojima je trebalo najduže da shvate s kim imaju posla....
Ja sam mu na primjeru borova sela pokušao to objasniti ali on nije u stanju uhvatiti nit ni da mu je za glavu svežeš.
zato moras ciste dokaze prilozit inace rijeci prema njemu i slicnima ide u vjetar..evo primjera pizzona koji stavlja linkove koji apsolutnu nemaju veze sa ovom temom nego spadaju pod temu crna kronika..'adio pameti'
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 2/12/2016, 13:41

dzango wrote:
vuksadinare wrote:
dzango wrote:
Noor wrote:
dzango wrote:

he,he..vidio sam a i ti iz ovog video priloga tko to divlja...samo ne znam sa cim smo to mi 'divljali'..lijepo kaze onaj oficir.'pucaj samoinicijativno gde hoces'...malo sravni katolicku crkvu pa malo bolnicu pa malo lipicki studenac pa malo kuce,zgrade..'teraj to'...koji si ti 'lumen' đango... lol!
More samo rokaj. Jebala te katolička crkva i bolnica. Ne znaš čime? Možda dizanjem u vazduh srpskih lokala ili noćnim hapšenjima i likvidacijama.
...da...da...argument6i su ti doista koma
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by omni 2/12/2016, 13:41

pizzon wrote:http://www.jutarnji.hr/vijesti/crna-kronika/foto-potresne-scene-s-mjesta-zlocina-u-splitu-muskarac-prvo-ubio-svoju-suprugu-49-pa-htio-presuditi-i-sebi/4735814/

Pizzon ne spamaj temu ebo li te Mile dinamitas da te ebo, drz se Mile stoko jedna malocetnicka.
omni
omni

Male
2014-04-12

Back to top Go down

Post by BB-8 2/12/2016, 13:41

pizzon wrote:http://www.jutarnji.hr/vijesti/crna-kronika/foto-potresne-scene-s-mjesta-zlocina-u-splitu-muskarac-prvo-ubio-svoju-suprugu-49-pa-htio-presuditi-i-sebi/4735814/

ili ovo?

2016-01-25

Back to top Go down

Post by Guest 2/12/2016, 13:44

vuksadinare wrote:
Noor wrote:
dzango wrote:
Noor wrote:
dzango wrote:

pa džango o čemu ti pričaš? ne prestajete s tvrdnjama da su ustaše napale Jugu i JNA, a sad odjednom kakav bre jugoslavenski duh u JNA...nego kakav je trebao biti? možda onakav kakav je i bio...jugosrpski?
imas ovaj video clip sto sam postavio..ne treba se vise nista reci...slike i rijeci u tom videu sve govore..a đango moze laprdat sto hoce i kako hoce..sve ga demantira... :D
Kao da je to njemu bitno sve i da kuži sve što je napisano. Nije on ovdje radi druženja i zabava, niti on niti pizdon, agenda njihovoh boravka na ovom forumu je daleko od zabave i druženja.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dzango 2/12/2016, 13:44

vuksadinare wrote:
dzango wrote:
vuksadinare wrote:
dzango wrote:
Noor wrote:

Jesu tebi koma. Nisu onima koje ste operativno obradili. Ja vam ciglu na cigli ne bi ostavio.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by dzango 2/12/2016, 13:45

tre911 wrote:
dzango wrote:
Noor wrote:
vuksadinare wrote:
Noor wrote:
Kaže da vam kafa odlična, ona...prava pravcata turska, takve u zagrebu nema :))))
Promoviše vas...
ima..ima u zg takve prave turske kave....
Ma nije to to, bg kafa ima tradiciju 167 godina....Zg to nikad neće imati :D
Ma kakva crna kafa. Hrvatice dolaye ovamo zbog onoga posle kafe. Niko ne prelazi toliki put samo zbog kafe.
Ha da baš tako, evo živi primjer kako srbi jebu, pitam se jesi li to ti u pitanju
DRAMA U SUSJEDSTVU
LETVOM UBIO ŽENU JER SE HTJELA SEKSATI Dignula je suknju, on joj je kazao: 'Imam ja i svojih problema. Do toga mi je kao do lanjskog snijega!'

AUTOR:

• Jutarnji.hr

OBJAVLJENO:
  • 01.12.2016. u 14:13

Major Milan Tepić dobija spomenik u Beogradu - Page 31 Policija%20srbija

Dragan Ljubisavljević (60) uhićen je u nedjelju u Beogradu zbog sumnje da je nasmrt pretukao nevjenčanu suprugu Đurđicu Mihajlović (51), čije je tijelo pronađeno u napuštenoj kući u Ledinačkoj ulici u naselju Zvezdara.
A šta je ovo koji kurac? Sad se malo pravimo blesavi?

Last edited by dzango on 2/12/2016, 13:46; edited 1 time in total

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest 2/12/2016, 13:45

Dread_Pirate_Roberts wrote:
pizzon wrote:MONSTRUOZNO UBISTVO U HRVATSKOJ: Sin (19) iskasapio majku i oca do neprepoznatljivosti!

Bijes ga obuzeo pa ne zna što bi drugo.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 2/12/2016, 13:47

vuksadinare wrote:
tre911 wrote:
michaellcmacha wrote:
Noor wrote:
michaellcmacha wrote:

zato moras ciste dokaze prilozit inace rijeci prema njemu i slicnima ide u vjetar..evo primjera pizzona koji stavlja linkove koji apsolutnu nemaju veze sa ovom temom nego spadaju pod temu crna kronika..'adio pameti'
Pa mora zaspamati jer im sve opet propade i opet ih se šuta sa argumentima a to je nedopustivo sa njihovog stajališta.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 2/12/2016, 13:47

dzango wrote:
vuksadinare wrote:
dzango wrote:
vuksadinare wrote:
dzango wrote:
Jesu tebi koma. Nisu onima koje ste operativno obradili. Ja vam ciglu na cigli ne bi ostavio.
o's jos malo..pa ti pricaj uzicke... :)

https://www.youtube.com/watch?v=m8dW5wCWCbQ
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by BB-8 2/12/2016, 13:48

tre911 wrote:
Dread_Pirate_Roberts wrote:

Bijes ga obuzeo pa ne zna što bi drugo.

ma niđe veze...a ovakvih članaka sa srbadijom nađemo koliko hoćeš, ali opet neće biti bitni za temu...

2016-01-25

Back to top Go down

Post by omni 2/12/2016, 13:49

dzango wrote:
tre911 wrote:
dzango wrote:
Noor wrote:
vuksadinare wrote:
ima..ima u zg takve prave turske kave....
Ma nije to to, bg kafa ima tradiciju 167 godina....Zg to nikad neće imati :D
Ma kakva crna kafa. Hrvatice dolaye ovamo zbog onoga posle kafe. Niko ne prelazi toliki put samo zbog kafe.
Ha da baš tako, evo živi primjer kako srbi jebu, pitam se jesi li to ti u pitanju
DRAMA U SUSJEDSTVU
LETVOM UBIO ŽENU JER SE HTJELA SEKSATI Dignula je suknju, on joj je kazao: 'Imam ja i svojih problema. Do toga mi je kao do lanjskog snijega!'

AUTOR:

• Jutarnji.hr

OBJAVLJENO:
  • 01.12.2016. u 14:13

Major Milan Tepić dobija spomenik u Beogradu - Page 31 Policija%20srbija

Dragan Ljubisavljević (60) uhićen je u nedjelju u Beogradu zbog sumnje da je nasmrt pretukao nevjenčanu suprugu Đurđicu Mihajlović (51), čije je tijelo pronađeno u napuštenoj kući u Ledinačkoj ulici u naselju Zvezdara.
A šta je ovo koji kurac? Sad se malo pravimo blesavi?
To je isto pokusaj spamanja, da se skrene sa zlolika i zlodjela Milana dinamitasa ili od mila Mileta petarde. a svaku osudu je to skrnavljenje teme, isto sto i onaj europejac radi samo da bi zatro herojsko nedjelo.
omni
omni

Male
2014-04-12

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 31 of 44 Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 37 ... 44  Next

Back to top

- Similar topics