Kolinda:Hibridni rat Rusa, konfliktni referendum u Srpskoj
Page 2 of 10
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Kolinda:Hibridni rat Rusa, konfliktni referendum u Srpskoj
Eroo wrote:Pridruži se Evi u Beč...Ona se snašla, čuvaju je vehabije.epikur37 wrote:Eroo wrote:Pazi se da te ne nagazi...epikur37 wrote:Ajme, tko ce docekati kraj mandata, kao slonica u staklarni
obzirom na kilazu ne bi bilo baš ugodno
Nema potrebe, uskoro nam je Beč domaći :)
Hoffer isto ne miriše amerofile ;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
I NATO, zato im se pridružila.vuksadinare wrote:voli zena uniformu i pusku sto je's je's
Jakove, izdrži!
Guest- Guest
Peta kolona je pod povećalom i jako je zbog toga uznemirena... Epi, daj im nešto za smirenje.
Eroo wrote:Peta kolona je pod povećalom i jako je zbog toga uznemirena... Epi, daj im nešto za smirenje.
Lovorika je najbolji relaksant :)
Ja ću njih riješiti a ti primiri precjednicu i sve 5.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Nije Epi diler nego precjedničin VIP gost Bujanec, njemu se obrati.Eroo wrote:Peta kolona je pod povećalom i jako je zbog toga uznemirena... Epi, daj im nešto za smirenje.
Guest- Guest
epikur37 wrote:Eroo wrote:Peta kolona je pod povećalom i jako je zbog toga uznemirena... Epi, daj im nešto za smirenje.
Lovorika je najbolji relaksant :)
Ja ću njih riješiti a ti primiri precjednicu i sve 5.
Neka samo radi suprotno od onoga što očekuju petokolonaši i sve 5.
Za sada nemam niti jedne zamjerke.
Eroo- Posts : 78953
2016-07-22
Eroo wrote:
Ljudi traže vojsku na terenu zbog atmosfere koju stvaraju Kremlj i Putin, rekla je hrvatska predsednica i dodala da bi Hrvatskoj bilo draže da nije došlo do toga, ali da, eto, jeste.
Hrvatska ne bi, ali eto. Jebi ga...
crvenkasti-
2014-04-17
Buahahahahaahhaha...Pa ovo nema ni u crtanom filmu... Ovaj nas siptar je podrepna muva prve klase ali ova je...Jebote, mislio sam da od Nikolica nema gluplje...sad mi je malo lakse...
Možda kada bi pustilo Mamića i ona bi povukla vojsku. Nek idu majke protestirat kao nekad u Beograd.
Guest- Guest
Žena gladuje, na dijeti je već mjesecima, dečko joj ide u zatvor, frendica izgubila izbore, a i NATO bi ju mogao odjebat jer vrijeme svima curi, tako da joj ni lako. Pogubila se skorz, ali na tome bi pali i najjači.Stanojko wrote:Buahahahahaahhaha...Pa ovo nema ni u crtanom filmu... Ovaj nas siptar je podrepna muva prve klase ali ova je...Jebote, mislio sam da od Nikolica nema gluplje...sad mi je malo lakse...
Guest- Guest
......koli salje evicki mobilizacijski poziv i uslisit ec joj zelju da bude sto sto blize rusiji..bez vlastitog troska di's bolje..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Grabar Kitarović je potvrdila da će hrvatski vojnici učestvovaće u NATO odgovoru na gomilanje ruskih snaga na granici EU.
Kakvi god da smo, ovakvu tuku nismo zasluzili.
Kakvi god da smo, ovakvu tuku nismo zasluzili.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Hrvatska kolonija ne bi, ali jebiga, vezi konja dje ti aga kaze.crvenkasti wrote:Eroo wrote:
Ljudi traže vojsku na terenu zbog atmosfere koju stvaraju Kremlj i Putin, rekla je hrvatska predsednica i dodala da bi Hrvatskoj bilo draže da nije došlo do toga, ali da, eto, jeste.
A Hrvat kmet bio kmet ostao.
Opet na Staljingrad, nema nam druge.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Matija Horvat
Činjenica je da napokon imamo državnike. Činjenica je da je HDZ u par mjeseci napravio više nego esdepenjare u 4 godine. Činjenica je da esdeenjare uglavnom nitko nije primao u posjetu a tamo gdje su i otišli, izblamirali su nas. Ovo je primjer kako državnik treba pričati. Bravo Kolinda! imbex kmeri na aparatima.
Like · Reply · 2 · 1 hr
Guest- Guest
da...hakeri na staljingradRingo10 wrote:Hrvatska kolonija ne bi, ali jebiga, vezi konja dje ti aga kaze.crvenkasti wrote:Eroo wrote:
A Hrvat kmet bio kmet ostao.
Opet na Staljingrad, nema nam druge.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
A Putin veli priježajte, priježajte, ja vas ždu.
Guest- Guest
Silvije Kovačević ·
Works at Jvp Nova Gradiška
Strašno, našli se političari iz Hrvatske kritizirati Rusiju, dok mnogi u EU žale za danima prije embarga i žele što prije normalizirati odnose s Rusijom, mi krenuli u "džihad" protiv Rusije, prvo Plenković sad Kitarović, zar je sve to stvarno potrebno? Zar su naši političari stvarno tolike marionete, znaju li oni uopće što je u hrvatskom interesu? Ajde se makar malo ugledajte na Slovence, oni nastoje imati korektne odnose sa svakime. Neimati veleposlanika u Moskvi duže od godinu dana je krajnje dilatentski... Sramota!
Works at Jvp Nova Gradiška
Strašno, našli se političari iz Hrvatske kritizirati Rusiju, dok mnogi u EU žale za danima prije embarga i žele što prije normalizirati odnose s Rusijom, mi krenuli u "džihad" protiv Rusije, prvo Plenković sad Kitarović, zar je sve to stvarno potrebno? Zar su naši političari stvarno tolike marionete, znaju li oni uopće što je u hrvatskom interesu? Ajde se makar malo ugledajte na Slovence, oni nastoje imati korektne odnose sa svakime. Neimati veleposlanika u Moskvi duže od godinu dana je krajnje dilatentski... Sramota!
Guest- Guest
Ivan Barky Baričević
Šta priča ova? Daj šuti, pliz i idi gledat tenis. Ja ne vjerujem. Ona je kao faktor stabilizacije, a sama loži vatru. Prvo Plenki, sad ona. Pa mislim stvarno kakve mi šabane imamo...
Like · Reply · 1 · 1 hr
Šta priča ova? Daj šuti, pliz i idi gledat tenis. Ja ne vjerujem. Ona je kao faktor stabilizacije, a sama loži vatru. Prvo Plenki, sad ona. Pa mislim stvarno kakve mi šabane imamo...
Like · Reply · 1 · 1 hr
Guest- Guest
Dakle, nemam reci... kako ono bese...petao koji prvi kukurikne prvi zavrsi u loncu ...
Gabriel Gege ·
Zagreb, Croatia
... nije zgorega ponoviti i to je sve očitije
... "ne laje pas zbog sela"
... "mesićka" i njen klan hadezeOVACA sustavno radi/e na opravdavanju ULAGANJA u vojnu opremu i oružje jer DIREKTNO iz toga TRPAJU sebi u džep lovu od PROVIZIJA i tu im je majka rusija legla ko "kec na damu"
... pitanje: kako je nama bolje ako ulažemo u to u ovakvoj hrvatskoj??!!
... nemaš na stolu ali imaš novi vojni helić ili oklopnjak?!
... helić je dobar primjer jer košta (imaginarno) 1 milju dolara. hrvatska će ga platiti 2 milje, i nitko neće pitati zašto, jednako kao što nitko ne pita zašto neki medicinski aparat košta 3 puta skuplje
... razlika u cijeni se dijeli među njima "odlučiteljima" i "opravdavateljima"
... to su direktni lopovluci vaših/naših novaca!!!
Like · Reply · 16 · 2 hrs
Zagreb, Croatia
... nije zgorega ponoviti i to je sve očitije
... "ne laje pas zbog sela"
... "mesićka" i njen klan hadezeOVACA sustavno radi/e na opravdavanju ULAGANJA u vojnu opremu i oružje jer DIREKTNO iz toga TRPAJU sebi u džep lovu od PROVIZIJA i tu im je majka rusija legla ko "kec na damu"
... pitanje: kako je nama bolje ako ulažemo u to u ovakvoj hrvatskoj??!!
... nemaš na stolu ali imaš novi vojni helić ili oklopnjak?!
... helić je dobar primjer jer košta (imaginarno) 1 milju dolara. hrvatska će ga platiti 2 milje, i nitko neće pitati zašto, jednako kao što nitko ne pita zašto neki medicinski aparat košta 3 puta skuplje
... razlika u cijeni se dijeli među njima "odlučiteljima" i "opravdavateljima"
... to su direktni lopovluci vaših/naših novaca!!!
Like · Reply · 16 · 2 hrs
Guest- Guest
Lova, ta se naučila jebat za interes.Stanojko wrote:Dakle, nemam reci... kako ono bese...petao koji prvi kukurikne prvi zavrsi u loncu ...
Guest- Guest
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» HDZ BiH podržao referendum u Srpskoj
» Vučić podržao referendum u Srpskoj
» Dodik: Referendum u Srpskoj bit će 2. listopada
» Rusija podržala referendum u Srpskoj!
» Referendum u Republici Srpskoj održat će se 15. studenog!
» Vučić podržao referendum u Srpskoj
» Dodik: Referendum u Srpskoj bit će 2. listopada
» Rusija podržala referendum u Srpskoj!
» Referendum u Republici Srpskoj održat će se 15. studenog!
Page 2 of 10