ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kolinda:Hibridni rat Rusa, konfliktni referendum u Srpskoj

Page 8 of 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Go down

Kolinda:Hibridni rat Rusa, konfliktni referendum u Srpskoj - Page 8 Empty Re: Kolinda:Hibridni rat Rusa, konfliktni referendum u Srpskoj

Post by Eroo 30/11/2016, 13:42

pizzon wrote:kolinda od neustavnog do konfliktnog,
naredna gradacija, suvisnog ili sl.
kolinda  neka se bavi h.bosnom,
polozajem hrvata u toj bih, 
a ne srpskom !
jer mi srbi, ne gusimo hrvate, politicki,
 ali, hrvati, ko mutavi !

Čitaj politiku ukoso...ne s desna u lijevo i obrnuto, već ukoso. :)

Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Kolinda:Hibridni rat Rusa, konfliktni referendum u Srpskoj - Page 8 Empty Re: Kolinda:Hibridni rat Rusa, konfliktni referendum u Srpskoj

Post by Guest 30/11/2016, 13:42

pred, vlade hrvatske,
trenutno je u srbiji  svakako bolje kotiran od kolinde.
videcemo !
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 30/11/2016, 13:43

e a ovaj moj post dokazuje da itekako imam pravo....bas moja prepirka sa pizzonom kad su bili izbori i rezultati za predsjednika austrije

vuksadinare.'ma kakav qurtzev hoffer tom jodleru je borba protiv muja paravan za imperijalne austrijske ciljeve liku ej cilj obnova austrougarske'..i?..sto hoffer ovih dana izjavljuje... :D
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 30/11/2016, 13:47

....he,he......zato vam kazem....ne vjerujem ja rusu a i ni ameru ni svabi ni kad darove nose....daleko im kuca jednima i drugima i trecima
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 30/11/2016, 13:47

hoffer je predstavnik nove eu desnice, i ona nije okrenuta vs rusije,
ili slovena, naprotiv.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 30/11/2016, 13:49

vuksadinare wrote:....he,he......zato vam kazem....ne vjerujem ja rusu a i ni ameru ni svabi ni kad darove nose....daleko im kuca jednima i drugima i trecima
moras da se manjas, moras politicki i kao covek da evoluiras, da se prilagodis,
inace ces biti prevazidjen i postaces meta.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 30/11/2016, 13:52

Jakove, izdrži.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 30/11/2016, 13:53

..ali kad smo se vec uvalili u ta sva sranja bar onda postuj dogovore u kuci u kojoj obitavas....jer ako izigravas dogovore u savezu u koji si usao ..kako ce nam vjerovati i onaj drugi ako zelimo u tal sa njime bez obzira sto nije ok sa ovima u cijoj smo kuci..kad jednom ne igras posteno neces nikada...jebiga
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 30/11/2016, 13:54

vuksadinare wrote:..ali kad smo se vec uvalili u ta sva sranja bar onda postuj dogovore u kuci u kojoj obitavas....jer ako izigravas dogovore u savezu u koji si usao ..kako ce nam vjerovati i onaj drugi ako zelimo u tal sa njime bez obzira sto nije ok sa ovima u cijoj smo kuci..kad jednom ne igras posteno neces nikada...jebiga
tok je Fuk... :clown
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by L'âme 30/11/2016, 13:55

Starhemberg wrote:Jakove, izdrži.
tesko mu je, jadnome.:D
Nego, meni se nikako ne sviđaju rjecine "kurvetina, kurba", i slicne izvedenice.

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 30/11/2016, 13:56

maggie13 wrote:
asilovski wrote:
maggie13 wrote:
asilovski wrote:
maggie13 wrote:
Kad bih znala da možemo bez primanja naputaka, odmah bi se gnjevno složila. Kako znam da je to nemoguće, ne gubim živce.
Samo mi ne spominji Tita i neutralnost.
Ne primanja naputaka, nas su poslali da se posvađamo i zaoštrimo sa Rusijom da ne govorim da kurvetina priča o nekim ljudima koji žele da idu ratovati sa Rusijom pa tko tu koga jebe, jedino idioti ko ero i ovaj maloumnik mogu želiti takvo što to je suludo
Nemamo se mi što svađati s Rusijom. To je kao da mrav viče na slona. Jedna od karakteristika lošeg mentaliteta i stanja svijesti je i stalno divljenje drugima uz loše moišljenje o sebi i svojima. Preozbiljno to shvaćate. Naši ionako gledaju kako ušićarit štogod, da nitko ne vidi.
Tko se divi bilo kome? postoji red veličina, interesi i ono što se radi i ono što se ne radi ova mafijaška fufa je sve pomiješala, a iskreno ona nije predsjednik RH-a nego predstavnik Buzina i to su dvije najvažnije stvari. A kad smo kod SAD-a ja ne vidim da su oni išta uložilu u ovu državu osim što teldirigirano upravljaju istom
mislim na divljenje potezima Slovenije.
Nisu, i nitko nece. Osim za svoje interese.
Nebitni smo i bez utjecaja.
Ali, iznad svega pičke prodane još od Pavelića. Pa zar HR treba takva reklama? Jeftina, vulgarna i pretila osoba s prevelikim umjetnim trepravicama na ocvalom licu prijeti se jednoj državi s kojom niti graniči nit ju ugrožavaju. Najbolje da oporoba, a to je jedino Pernar, pošalje ispriku Rusiji uz napomenu da je baba u klimakteriju.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 30/11/2016, 13:57

Kolinda:Hibridni rat Rusa, konfliktni referendum u Srpskoj - Page 8 Montaza3kolinajakov
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 30/11/2016, 13:58

maggie13 wrote:
Nego, meni se nikako ne sviđaju rjecine "kurvetina, kurba",  i slicne izvedenice.
Kak se naziva žena koja prodaje "sebe i domovinu" za siću nego kurva. Prodaje se ta već niz godina, navikao je Jakov, a i možda joj je makro.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eroo 30/11/2016, 13:59

maggie13 wrote:
Nego, meni se nikako ne sviđaju rjecine "kurvetina, kurba",  i slicne izvedenice.

Do kućnog ne/odgoja je. Ne znam koga impresioniraju s time...Tješe se?
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by L'âme 30/11/2016, 14:00

Eva wrote:
maggie13 wrote:
Kak se naziva žena koja prodaje "sebe i domovinu" za siću nego kurva. Prodaje se ta već niz godina, navikao je Jakov, a i možda joj je makro.
nisam tako doma navikla, a u godine usla pa mi nikako ne sjeda.

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by epikur37 30/11/2016, 14:00

pizzon wrote:Kolinda:Hibridni rat Rusa, konfliktni referendum u Srpskoj - Page 8 Montaza3kolinajakov

jadan Jakov :(
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by vuksadinare 30/11/2016, 14:01

bogomdani wrote:
vuksadinare wrote:..ali kad smo se vec uvalili u ta sva sranja bar onda postuj dogovore u kuci u kojoj obitavas....jer ako izigravas dogovore u savezu u koji si usao ..kako ce nam vjerovati i onaj drugi ako zelimo u tal sa njime bez obzira sto nije ok sa ovima u cijoj smo kuci..kad jednom ne igras posteno neces nikada...jebiga
tok je Fuk... :clown
pa zar nije'...oce nam rujo recimo vjerovat ak se presaltamo njemu da necemo i njega izigrat kao amere i nato a'k njima pođe nesto po krivu...jbg....zato ruje samaraju svako malo srbiju sto hoce sjedit na dvije stolice..mi bar znamo da protiv jednih kenjamu i tu je gdje smo...a ovi malo kao fol dobri sa rujama a onda im zavuku time sto brane ruskim novinarima pristup nato sastanku u beogradu....pa onda jbg obecaju eu i amerima sve cemo izvrsit ali jbg ipak necemo buju se rusi naljutili pa dobiju od ovih sljagu...i ka'k da im vjeruju i jedni i drugi..bolje jedan samar nego serija samara sa obadvije strane :D
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by L'âme 30/11/2016, 14:01

Eroo wrote:
maggie13 wrote:

Do kućnog ne/odgoja je. Ne znam koga impresioniraju s time...Tješe se?
ne mora nitko nikoga volit, moze ga kritizirat, ali vrijeđanje je vec drugi nivo, da.

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 30/11/2016, 14:01

maggie13 wrote:
Eva wrote:
maggie13 wrote:
nisam tako doma navikla, a u godine usla pa mi nikako ne sjeda.
Ti nisi, ali Kolinda je. Vidi je do kud je stigla a sve zahvaljujući najstarijem zanatu na svijetu, jer baš pametna puno nije.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 30/11/2016, 14:02

maggie13 wrote:
Nego, meni se nikako ne sviđaju rjecine "kurvetina, kurba", i slicne izvedenice.
Pa ni meni, zato ih ne koristim, kpja god da je žena u pitanju.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 30/11/2016, 14:03

te reci njcesce koriste oni koji bi ih rado yebali ali im nisu dostupne !

Last edited by pizzon on 30/11/2016, 14:04; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 8 of 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Back to top

- Similar topics