Kolinda:Hibridni rat Rusa, konfliktni referendum u Srpskoj
Page 8 of 10
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Kolinda:Hibridni rat Rusa, konfliktni referendum u Srpskoj
pizzon wrote:kolinda od neustavnog do konfliktnog,
naredna gradacija, suvisnog ili sl.
kolinda neka se bavi h.bosnom,
polozajem hrvata u toj bih,
a ne srpskom !
jer mi srbi, ne gusimo hrvate, politicki,
ali, hrvati, ko mutavi !
Čitaj politiku ukoso...ne s desna u lijevo i obrnuto, već ukoso.
Eroo- Posts : 78957
2016-07-22
pred, vlade hrvatske,
trenutno je u srbiji svakako bolje kotiran od kolinde.
videcemo !
trenutno je u srbiji svakako bolje kotiran od kolinde.
videcemo !
Guest- Guest
e a ovaj moj post dokazuje da itekako imam pravo....bas moja prepirka sa pizzonom kad su bili izbori i rezultati za predsjednika austrije
vuksadinare.'ma kakav qurtzev hoffer tom jodleru je borba protiv muja paravan za imperijalne austrijske ciljeve liku ej cilj obnova austrougarske'..i?..sto hoffer ovih dana izjavljuje...
vuksadinare.'ma kakav qurtzev hoffer tom jodleru je borba protiv muja paravan za imperijalne austrijske ciljeve liku ej cilj obnova austrougarske'..i?..sto hoffer ovih dana izjavljuje...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
....he,he......zato vam kazem....ne vjerujem ja rusu a i ni ameru ni svabi ni kad darove nose....daleko im kuca jednima i drugima i trecima
2015-09-08
hoffer je predstavnik nove eu desnice, i ona nije okrenuta vs rusije,
ili slovena, naprotiv.
ili slovena, naprotiv.
Guest- Guest
moras da se manjas, moras politicki i kao covek da evoluiras, da se prilagodis,vuksadinare wrote:....he,he......zato vam kazem....ne vjerujem ja rusu a i ni ameru ni svabi ni kad darove nose....daleko im kuca jednima i drugima i trecima
inace ces biti prevazidjen i postaces meta.
Guest- Guest
..ali kad smo se vec uvalili u ta sva sranja bar onda postuj dogovore u kuci u kojoj obitavas....jer ako izigravas dogovore u savezu u koji si usao ..kako ce nam vjerovati i onaj drugi ako zelimo u tal sa njime bez obzira sto nije ok sa ovima u cijoj smo kuci..kad jednom ne igras posteno neces nikada...jebiga
2015-09-08
tok je Fuk...vuksadinare wrote:..ali kad smo se vec uvalili u ta sva sranja bar onda postuj dogovore u kuci u kojoj obitavas....jer ako izigravas dogovore u savezu u koji si usao ..kako ce nam vjerovati i onaj drugi ako zelimo u tal sa njime bez obzira sto nije ok sa ovima u cijoj smo kuci..kad jednom ne igras posteno neces nikada...jebiga
Guest- Guest
tesko mu je, jadnome.:DStarhemberg wrote:Jakove, izdrži.
Nego, meni se nikako ne sviđaju rjecine "kurvetina, kurba", i slicne izvedenice.
2014-04-12
Ali, iznad svega pičke prodane još od Pavelića. Pa zar HR treba takva reklama? Jeftina, vulgarna i pretila osoba s prevelikim umjetnim trepravicama na ocvalom licu prijeti se jednoj državi s kojom niti graniči nit ju ugrožavaju. Najbolje da oporoba, a to je jedino Pernar, pošalje ispriku Rusiji uz napomenu da je baba u klimakteriju.maggie13 wrote:mislim na divljenje potezima Slovenije.asilovski wrote:Tko se divi bilo kome? postoji red veličina, interesi i ono što se radi i ono što se ne radi ova mafijaška fufa je sve pomiješala, a iskreno ona nije predsjednik RH-a nego predstavnik Buzina i to su dvije najvažnije stvari. A kad smo kod SAD-a ja ne vidim da su oni išta uložilu u ovu državu osim što teldirigirano upravljaju istommaggie13 wrote:Nemamo se mi što svađati s Rusijom. To je kao da mrav viče na slona. Jedna od karakteristika lošeg mentaliteta i stanja svijesti je i stalno divljenje drugima uz loše moišljenje o sebi i svojima. Preozbiljno to shvaćate. Naši ionako gledaju kako ušićarit štogod, da nitko ne vidi.asilovski wrote:Ne primanja naputaka, nas su poslali da se posvađamo i zaoštrimo sa Rusijom da ne govorim da kurvetina priča o nekim ljudima koji žele da idu ratovati sa Rusijom pa tko tu koga jebe, jedino idioti ko ero i ovaj maloumnik mogu želiti takvo što to je suludomaggie13 wrote:
Kad bih znala da možemo bez primanja naputaka, odmah bi se gnjevno složila. Kako znam da je to nemoguće, ne gubim živce.
Samo mi ne spominji Tita i neutralnost.
Nisu, i nitko nece. Osim za svoje interese.
Nebitni smo i bez utjecaja.
Guest- Guest
Kak se naziva žena koja prodaje "sebe i domovinu" za siću nego kurva. Prodaje se ta već niz godina, navikao je Jakov, a i možda joj je makro.maggie13 wrote:tesko mu je, jadnome.:DStarhemberg wrote:Jakove, izdrži.
Nego, meni se nikako ne sviđaju rjecine "kurvetina, kurba", i slicne izvedenice.
Guest- Guest
maggie13 wrote:tesko mu je, jadnome.:DStarhemberg wrote:Jakove, izdrži.
Do kućnog ne/odgoja je. Ne znam koga impresioniraju s time...Tješe se?
Eroo- Posts : 78957
2016-07-22
nisam tako doma navikla, a u godine usla pa mi nikako ne sjeda.Eva wrote:Kak se naziva žena koja prodaje "sebe i domovinu" za siću nego kurva. Prodaje se ta već niz godina, navikao je Jakov, a i možda joj je makro.maggie13 wrote:tesko mu je, jadnome.:DStarhemberg wrote:Jakove, izdrži.
2014-04-12
pizzon wrote:
jadan Jakov :(
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
pa zar nije'...oce nam rujo recimo vjerovat ak se presaltamo njemu da necemo i njega izigrat kao amere i nato a'k njima pođe nesto po krivu...jbg....zato ruje samaraju svako malo srbiju sto hoce sjedit na dvije stolice..mi bar znamo da protiv jednih kenjamu i tu je gdje smo...a ovi malo kao fol dobri sa rujama a onda im zavuku time sto brane ruskim novinarima pristup nato sastanku u beogradu....pa onda jbg obecaju eu i amerima sve cemo izvrsit ali jbg ipak necemo buju se rusi naljutili pa dobiju od ovih sljagu...i ka'k da im vjeruju i jedni i drugi..bolje jedan samar nego serija samara sa obadvije stranebogomdani wrote:tok je Fuk...vuksadinare wrote:..ali kad smo se vec uvalili u ta sva sranja bar onda postuj dogovore u kuci u kojoj obitavas....jer ako izigravas dogovore u savezu u koji si usao ..kako ce nam vjerovati i onaj drugi ako zelimo u tal sa njime bez obzira sto nije ok sa ovima u cijoj smo kuci..kad jednom ne igras posteno neces nikada...jebiga
2015-09-08
ne mora nitko nikoga volit, moze ga kritizirat, ali vrijeđanje je vec drugi nivo, da.Eroo wrote:maggie13 wrote:tesko mu je, jadnome.:DStarhemberg wrote:Jakove, izdrži.
Do kućnog ne/odgoja je. Ne znam koga impresioniraju s time...Tješe se?
2014-04-12
Ti nisi, ali Kolinda je. Vidi je do kud je stigla a sve zahvaljujući najstarijem zanatu na svijetu, jer baš pametna puno nije.maggie13 wrote:nisam tako doma navikla, a u godine usla pa mi nikako ne sjeda.Eva wrote:Kak se naziva žena koja prodaje "sebe i domovinu" za siću nego kurva. Prodaje se ta već niz godina, navikao je Jakov, a i možda joj je makro.maggie13 wrote:tesko mu je, jadnome.:DStarhemberg wrote:Jakove, izdrži.
Guest- Guest
Pa ni meni, zato ih ne koristim, kpja god da je žena u pitanju.maggie13 wrote:tesko mu je, jadnome.:DStarhemberg wrote:Jakove, izdrži.
Guest- Guest
te reci njcesce koriste oni koji bi ih rado yebali ali im nisu dostupne !
Last edited by pizzon on 30/11/2016, 14:04; edited 1 time in total
Guest- Guest
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» HDZ BiH podržao referendum u Srpskoj
» Vučić podržao referendum u Srpskoj
» Dodik: Referendum u Srpskoj bit će 2. listopada
» Rusija podržala referendum u Srpskoj!
» Referendum u Republici Srpskoj održat će se 15. studenog!
» Vučić podržao referendum u Srpskoj
» Dodik: Referendum u Srpskoj bit će 2. listopada
» Rusija podržala referendum u Srpskoj!
» Referendum u Republici Srpskoj održat će se 15. studenog!
Page 8 of 10