ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kolinda:Hibridni rat Rusa, konfliktni referendum u Srpskoj

Page 7 of 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Go down

Kolinda:Hibridni rat Rusa, konfliktni referendum u Srpskoj - Page 7 Empty Re: Kolinda:Hibridni rat Rusa, konfliktni referendum u Srpskoj

Post by vuksadinare Wed 30 Nov - 12:55

epikur.'Plenki za razliku od Karamarka je daleko bolje i jeftinije rjesenja a bolje je rjesenje i za hrvate u bosni i hercegovini' :D

vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Kolinda:Hibridni rat Rusa, konfliktni referendum u Srpskoj - Page 7 Empty Re: Kolinda:Hibridni rat Rusa, konfliktni referendum u Srpskoj

Post by vuksadinare Wed 30 Nov - 12:57

Asila:'plenki odjebao čmarka karamarka' :D
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Wed 30 Nov - 12:58

epikur:'hase na aparatima plenki dominira' :D
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Wed 30 Nov - 12:58

..i ja glup sada... :D
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Wed 30 Nov - 13:04

Evva:'za razliku od ogranicenog karamarka koji ne zan beknuti rijec engleskog i saginje glavu plenki bu docekan od merkel kak pravi drzavnik' :D
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by epikur37 Wed 30 Nov - 13:05

vuksadinare wrote:epikur:'hase na aparatima plenki dominira' :D
S pravom, jer za razliku od plenkija koji sam priča gluposti, hasanče bi išao podraviti dečke u azovu!
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by vuksadinare Wed 30 Nov - 13:07

epikur37 wrote:
vuksadinare wrote:epikur:'hase na aparatima plenki dominira' :D
S pravom, jer za razliku od plenkija koji sam priča gluposti, hasanče bi išao podraviti dečke u azovu!
ne vadi se sad...narocito nakon izjave..'plenki ej daleko bolje rjesenje i za hravtsku i za hrvate u bosni i hercegovini od pravasa karamarka'.....koliko mi ej poznato nakon posjeta karamarka u bh-a nije bilo hapsenja hrvata :D
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Wed 30 Nov - 13:21

vuksadinare:'ne vjerujem ja nista plenkiju lik izgleda bolesno ambiciozan,uvuci ce nas u neka sranja zbog vlastitih ambicija 100%'
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by L'âme Wed 30 Nov - 13:22

asilovski wrote:
maggie13 wrote:
asilovski wrote:
maggie13 wrote:
asilovski wrote:
Nebitni istina, zato su poslali Kolindu i Plenkia da se prijete Rusiji, samo nitko nebitan ne radi ništa slično već njima premijeri i predsjednici rade na poboljšanju države gdje žive, a ne druže se sa mafijašima i ne primaju naputke iz ambasade SAD-a
Kad bih znala da možemo bez primanja naputaka, odmah bi se gnjevno složila. Kako znam da je to nemoguće, ne gubim živce.
Samo mi ne spominji Tita i neutralnost.
Ne primanja naputaka, nas su poslali da se posvađamo i zaoštrimo sa Rusijom da ne govorim da kurvetina priča o nekim ljudima koji žele da idu ratovati sa Rusijom pa tko tu koga jebe, jedino idioti ko ero i ovaj maloumnik mogu želiti takvo što to je suludo
Nemamo se mi što svađati s Rusijom. To je kao da mrav viče na slona. Jedna od karakteristika lošeg mentaliteta i stanja svijesti je i stalno divljenje drugima uz loše moišljenje o sebi i svojima. Preozbiljno to shvaćate. Naši ionako gledaju kako ušićarit štogod, da nitko ne vidi.
Tko se divi bilo kome? postoji red veličina, interesi i ono što se radi i ono što se ne radi ova mafijaška fufa je sve pomiješala, a iskreno ona nije predsjednik RH-a nego predstavnik Buzina i to su dvije najvažnije stvari. A kad smo kod SAD-a ja ne vidim da su oni išta uložilu u ovu državu osim što teldirigirano upravljaju istom
mislim na divljenje potezima Slovenije.
Nisu, i nitko nece. Osim za svoje interese.
Nebitni smo i bez utjecaja.

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by vuksadinare Wed 30 Nov - 13:23

vuksadinare:'plenkija boli quratz i za hdz i za hrvatsku cilj mu je ucvrstit pozicije unutar eu-a a time i vise love za njega'
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Wed 30 Nov - 13:24

vuksadinare:'plenki ce sam sebe pokopati hasetu ej dovoljno da ceka svojih pet minuta'
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Wed 30 Nov - 13:26

vuksadinare.'kakav autogol hdz-a sa izborom plenkija lik je mutan do boli'
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Wed 30 Nov - 13:27

je'l te ja glup ono evicka... :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Wed 30 Nov - 13:29

vuksadinare.'da ne ljubimo dupe amerima ljubili bi rujama tako to ide..tradicija'
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest Wed 30 Nov - 13:30

kolinda od neustavnog do konfliktnog,
naredna gradacija, suvisnog ili sl.
kolinda  neka se bavi h.bosnom,
polozajem hrvata u toj bih, 
a ne srpskom !
jer mi srbi, ne gusimo hrvate, politicki,
 ali, hrvati, ko mutavi !
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare Wed 30 Nov - 13:31

vuksadinare:'plenki ne zan di ej bosna a kamoli da ga je briga za hrvate upravo se plasim njegove 'brige' za hrvate u bh-a..to sto on sad brlja na preidizbornim skupovima objesite macku o rep...epikure samo se ti uzdaj u plenkija' :D
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest Wed 30 Nov - 13:32

vucko, za tebe je atakovanje na srpsku briga o bh hrvatima ??
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare Wed 30 Nov - 13:35

pizzon wrote:vucko, za tebe je atakovanje na srpsku briga o bh hrvatima ??
ma pusti to nego ajd bar ti posteno reci po ovim mojim prijasnjim postovima i ovih koje sam stavio od kolega tko ej bio 'glup' u svezi plenkija prije njegovog ustolicenja kao premijera i njegovih poteza pa i dok nije zasjeo na celo hdz-a ili ova ekipa epikur,asila,evicka koji su ga hvalili na sva usta kao 'pametnog'...i onog koji 'jebe i ne vadi'..znam da te prcam nekad ali budi objektivan sad..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Wed 30 Nov - 13:39

e pronasao jedan od bogomdanog

bogomdani:'ajde hvala bogu da su ovi u hdzu izabrali nekog pametnog a ne onog seljacinu tupavog karamarka taj bi nas u debela govna uvalio'
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest Wed 30 Nov - 13:40

vuksadinare wrote:
pizzon wrote:vucko, za tebe je atakovanje na srpsku briga o bh hrvatima ??
ma pusti to nego ajd bar ti posteno reci po ovim mojim prijasnjim postovima i ovih koje sam stavio od kolega tko ej bio 'glup' u svezi plenkija prije njegovog ustolicenja kao premijera i njegovih poteza pa i dok nije zasjeo na celo hdz-a ili ova ekipa epikur,asila,evicka koji su ga hvalili na sva usta kao 'pametnog'...i onog koji 'jebe i ne vadi'..znam da te prcam nekad ali budi objektivan sad..
ne prcas me, to je samo tvoj utisak.
isuvise su kratko upareni na vlasti
da bih imao neki snazniji utisak.
msm, da hrvatska, trci ispred rude,
cak i vise od nemacke.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eroo Wed 30 Nov - 13:42

pizzon wrote:kolinda od neustavnog do konfliktnog,
naredna gradacija, suvisnog ili sl.
kolinda  neka se bavi h.bosnom,
polozajem hrvata u toj bih, 
a ne srpskom !
jer mi srbi, ne gusimo hrvate, politicki,
 ali, hrvati, ko mutavi !

Čitaj politiku ukoso...ne s desna u lijevo i obrnuto, već ukoso. :)
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 7 of 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Back to top

- Similar topics