Kolinda:Hibridni rat Rusa, konfliktni referendum u Srpskoj
Page 7 of 10
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Kolinda:Hibridni rat Rusa, konfliktni referendum u Srpskoj
epikur.'Plenki za razliku od Karamarka je daleko bolje i jeftinije rjesenja a bolje je rjesenje i za hrvate u bosni i hercegovini'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Asila:'plenki odjebao čmarka karamarka'
2015-09-08
epikur:'hase na aparatima plenki dominira'
2015-09-08
..i ja glup sada...
2015-09-08
Evva:'za razliku od ogranicenog karamarka koji ne zan beknuti rijec engleskog i saginje glavu plenki bu docekan od merkel kak pravi drzavnik'
2015-09-08
S pravom, jer za razliku od plenkija koji sam priča gluposti, hasanče bi išao podraviti dečke u azovu!vuksadinare wrote:epikur:'hase na aparatima plenki dominira'
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ne vadi se sad...narocito nakon izjave..'plenki ej daleko bolje rjesenje i za hravtsku i za hrvate u bosni i hercegovini od pravasa karamarka'.....koliko mi ej poznato nakon posjeta karamarka u bh-a nije bilo hapsenja hrvataepikur37 wrote:S pravom, jer za razliku od plenkija koji sam priča gluposti, hasanče bi išao podraviti dečke u azovu!vuksadinare wrote:epikur:'hase na aparatima plenki dominira'
2015-09-08
vuksadinare:'ne vjerujem ja nista plenkiju lik izgleda bolesno ambiciozan,uvuci ce nas u neka sranja zbog vlastitih ambicija 100%'
2015-09-08
mislim na divljenje potezima Slovenije.asilovski wrote:Tko se divi bilo kome? postoji red veličina, interesi i ono što se radi i ono što se ne radi ova mafijaška fufa je sve pomiješala, a iskreno ona nije predsjednik RH-a nego predstavnik Buzina i to su dvije najvažnije stvari. A kad smo kod SAD-a ja ne vidim da su oni išta uložilu u ovu državu osim što teldirigirano upravljaju istommaggie13 wrote:Nemamo se mi što svađati s Rusijom. To je kao da mrav viče na slona. Jedna od karakteristika lošeg mentaliteta i stanja svijesti je i stalno divljenje drugima uz loše moišljenje o sebi i svojima. Preozbiljno to shvaćate. Naši ionako gledaju kako ušićarit štogod, da nitko ne vidi.asilovski wrote:Ne primanja naputaka, nas su poslali da se posvađamo i zaoštrimo sa Rusijom da ne govorim da kurvetina priča o nekim ljudima koji žele da idu ratovati sa Rusijom pa tko tu koga jebe, jedino idioti ko ero i ovaj maloumnik mogu želiti takvo što to je suludomaggie13 wrote:Kad bih znala da možemo bez primanja naputaka, odmah bi se gnjevno složila. Kako znam da je to nemoguće, ne gubim živce.asilovski wrote:
Nebitni istina, zato su poslali Kolindu i Plenkia da se prijete Rusiji, samo nitko nebitan ne radi ništa slično već njima premijeri i predsjednici rade na poboljšanju države gdje žive, a ne druže se sa mafijašima i ne primaju naputke iz ambasade SAD-a
Samo mi ne spominji Tita i neutralnost.
Nisu, i nitko nece. Osim za svoje interese.
Nebitni smo i bez utjecaja.
2014-04-12
vuksadinare:'plenkija boli quratz i za hdz i za hrvatsku cilj mu je ucvrstit pozicije unutar eu-a a time i vise love za njega'
2015-09-08
vuksadinare:'plenki ce sam sebe pokopati hasetu ej dovoljno da ceka svojih pet minuta'
2015-09-08
vuksadinare.'kakav autogol hdz-a sa izborom plenkija lik je mutan do boli'
2015-09-08
je'l te ja glup ono evicka...
2015-09-08
vuksadinare.'da ne ljubimo dupe amerima ljubili bi rujama tako to ide..tradicija'
2015-09-08
kolinda od neustavnog do konfliktnog,
naredna gradacija, suvisnog ili sl.
kolinda neka se bavi h.bosnom,
polozajem hrvata u toj bih,
a ne srpskom !
jer mi srbi, ne gusimo hrvate, politicki,
ali, hrvati, ko mutavi !
a ne srpskom !
ali, hrvati, ko mutavi !
Guest- Guest
vuksadinare:'plenki ne zan di ej bosna a kamoli da ga je briga za hrvate upravo se plasim njegove 'brige' za hrvate u bh-a..to sto on sad brlja na preidizbornim skupovima objesite macku o rep...epikure samo se ti uzdaj u plenkija'
2015-09-08
vucko, za tebe je atakovanje na srpsku briga o bh hrvatima ??
Guest- Guest
ma pusti to nego ajd bar ti posteno reci po ovim mojim prijasnjim postovima i ovih koje sam stavio od kolega tko ej bio 'glup' u svezi plenkija prije njegovog ustolicenja kao premijera i njegovih poteza pa i dok nije zasjeo na celo hdz-a ili ova ekipa epikur,asila,evicka koji su ga hvalili na sva usta kao 'pametnog'...i onog koji 'jebe i ne vadi'..znam da te prcam nekad ali budi objektivan sad..pizzon wrote:vucko, za tebe je atakovanje na srpsku briga o bh hrvatima ??
2015-09-08
e pronasao jedan od bogomdanog
bogomdani:'ajde hvala bogu da su ovi u hdzu izabrali nekog pametnog a ne onog seljacinu tupavog karamarka taj bi nas u debela govna uvalio'
bogomdani:'ajde hvala bogu da su ovi u hdzu izabrali nekog pametnog a ne onog seljacinu tupavog karamarka taj bi nas u debela govna uvalio'
2015-09-08
ne prcas me, to je samo tvoj utisak.vuksadinare wrote:ma pusti to nego ajd bar ti posteno reci po ovim mojim prijasnjim postovima i ovih koje sam stavio od kolega tko ej bio 'glup' u svezi plenkija prije njegovog ustolicenja kao premijera i njegovih poteza pa i dok nije zasjeo na celo hdz-a ili ova ekipa epikur,asila,evicka koji su ga hvalili na sva usta kao 'pametnog'...i onog koji 'jebe i ne vadi'..znam da te prcam nekad ali budi objektivan sad..pizzon wrote:vucko, za tebe je atakovanje na srpsku briga o bh hrvatima ??
isuvise su kratko upareni na vlasti
da bih imao neki snazniji utisak.
msm, da hrvatska, trci ispred rude,
cak i vise od nemacke.
Guest- Guest
pizzon wrote:kolinda od neustavnog do konfliktnog,
a ne srpskom !
ali, hrvati, ko mutavi !
Čitaj politiku ukoso...ne s desna u lijevo i obrnuto, već ukoso.
Eroo- Posts : 78957
2016-07-22
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» HDZ BiH podržao referendum u Srpskoj
» Vučić podržao referendum u Srpskoj
» Dodik: Referendum u Srpskoj bit će 2. listopada
» Rusija podržala referendum u Srpskoj!
» Referendum u Republici Srpskoj održat će se 15. studenog!
» Vučić podržao referendum u Srpskoj
» Dodik: Referendum u Srpskoj bit će 2. listopada
» Rusija podržala referendum u Srpskoj!
» Referendum u Republici Srpskoj održat će se 15. studenog!
Page 7 of 10