Kolinda:Hibridni rat Rusa, konfliktni referendum u Srpskoj
Page 6 of 10
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Kolinda:Hibridni rat Rusa, konfliktni referendum u Srpskoj
Franji je to bio prikaš, Koli je malo mlađa.Eva wrote:Od kad je maknula Tita krenulo joj je nizbrdo. Franjo je bil mudriji.maggie13 wrote:Kad bih znala da možemo bez primanja naputaka, odmah bi se gnjevno složila. Kako znam da je to nemoguće, ne gubim živce.asilovski wrote:Nebitni istina, zato su poslali Kolindu i Plenkia da se prijete Rusiji, samo nitko nebitan ne radi ništa slično već njima premijeri i predsjednici rade na poboljšanju države gdje žive, a ne druže se sa mafijašima i ne primaju naputke iz ambasade SAD-amaggie13 wrote:Nebitni smo,a tila, i nimalo presudni..kad to prihvatimo, manje ćemo se nervirat..ja već krenula tim pravcem.asilovski wrote:
I ja se bojim još su udbaši bili mila majka za ove pantličare iz Buzina ovo je pregrozno
Samo mi ne spominji Tita i neutralnost.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
..ne zelim ja ratovat sa rusijom..ali akd se sjetim kako ste navijali za plenkija kontra karamarka i haseta...to vas sad bog kaznjava...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Neće nama Hrvatima Rusi ništa.
Rusi prema hrvatskim vojnicima nemaju isti odnos kao prema Nijemcima ili Amerikancima.
Mi smo za njih slavenska braća i oni nas smatraju okupiranima.
Treba nas osloboditi i vratiti u Jugoslaviju, Veliku Srbiju ili tako nešto.
Rusi prema hrvatskim vojnicima nemaju isti odnos kao prema Nijemcima ili Amerikancima.
crvenkasti-
2014-04-17
Čestitke novoizabranom predsjedniku
Grabar-Kitarović: Vjerujem u dobru suradnju s Donaldom Trumpom
'Siguran sam da ćemo uspostaviti kvalitetne odnose s novom administracijom', rekao je premijer Plenković
1492 pregleda
http://www.vecernji.hr/hrvatska/premijer-andrej-plenkovic-cestitao-trumpu-siguran-sam-u-da-cemo-imati-kvalitetne-odnose-1127174
'Siguran sam da ćemo uspostaviti kvalitetne odnose s novom administracijom', rekao je premijer Plenković
1492 pregleda
http://www.vecernji.hr/hrvatska/premijer-andrej-plenkovic-cestitao-trumpu-siguran-sam-u-da-cemo-imati-kvalitetne-odnose-1127174
Last edited by Eroo on Wed 30 Nov - 12:41; edited 1 time in total
Eroo- Posts : 78957
2016-07-22
Nemamo se mi što svađati s Rusijom. To je kao da mrav viče na slona. Jedna od karakteristika lošeg mentaliteta i stanja svijesti je i stalno divljenje drugima uz loše moišljenje o sebi i svojima. Preozbiljno to shvaćate. Naši ionako gledaju kako ušićarit štogod, da nitko ne vidi.asilovski wrote:Ne primanja naputaka, nas su poslali da se posvađamo i zaoštrimo sa Rusijom da ne govorim da kurvetina priča o nekim ljudima koji žele da idu ratovati sa Rusijom pa tko tu koga jebe, jedino idioti ko ero i ovaj maloumnik mogu želiti takvo što to je suludomaggie13 wrote:Kad bih znala da možemo bez primanja naputaka, odmah bi se gnjevno složila. Kako znam da je to nemoguće, ne gubim živce.asilovski wrote:Nebitni istina, zato su poslali Kolindu i Plenkia da se prijete Rusiji, samo nitko nebitan ne radi ništa slično već njima premijeri i predsjednici rade na poboljšanju države gdje žive, a ne druže se sa mafijašima i ne primaju naputke iz ambasade SAD-amaggie13 wrote:Nebitni smo,a tila, i nimalo presudni..kad to prihvatimo, manje ćemo se nervirat..ja već krenula tim pravcem.asilovski wrote:
I ja se bojim još su udbaši bili mila majka za ove pantličare iz Buzina ovo je pregrozno
2014-04-12
a to bi ti...e nisi ni ti budala nikako ti juga i velika srbija iz glave...crvenkasti wrote:Neće nama Hrvatima Rusi ništa.
2015-09-08
epikur:'go plenki go trpaj vehabiji i karamrletu'
2015-09-08
crvenkasti wrote:
Samo da Šešelj postane precednig Srbije ...bit će pucanja s pjevanjem koliko ti duša želi. Na istoku nikad dosadno.
2016-07-22
evva:'HDZ ne zasluzuje tako sjajnog politicara i povrh svega gospodina Plenkovica,idemo Plenki'
2015-09-08
Ero i Vuk čine više od 50% stanovnika HR i tu počinje i zvršava sva tragedija ove lijepe prirode. Šteta bistrog mira.asilovski wrote:Ne primanja naputaka, nas su poslali da se posvađamo i zaoštrimo sa Rusijom da ne govorim da kurvetina priča o nekim ljudima koji žele da idu ratovati sa Rusijom pa tko tu koga jebe, jedino idioti ko ero i ovaj maloumnik mogu želiti takvo što to je suludomaggie13 wrote:Kad bih znala da možemo bez primanja naputaka, odmah bi se gnjevno složila. Kako znam da je to nemoguće, ne gubim živce.asilovski wrote:Nebitni istina, zato su poslali Kolindu i Plenkia da se prijete Rusiji, samo nitko nebitan ne radi ništa slično već njima premijeri i predsjednici rade na poboljšanju države gdje žive, a ne druže se sa mafijašima i ne primaju naputke iz ambasade SAD-amaggie13 wrote:Nebitni smo,a tila, i nimalo presudni..kad to prihvatimo, manje ćemo se nervirat..ja već krenula tim pravcem.asilovski wrote:
Guest- Guest
Tko se divi bilo kome? postoji red veličina, interesi i ono što se radi i ono što se ne radi ova mafijaška fufa je sve pomiješala, a iskreno ona nije predsjednik RH-a nego predstavnik Buzina i to su dvije najvažnije stvari. A kad smo kod SAD-a ja ne vidim da su oni išta uložilu u ovu državu osim što teldirigirano upravljaju istommaggie13 wrote:Nemamo se mi što svađati s Rusijom. To je kao da mrav viče na slona. Jedna od karakteristika lošeg mentaliteta i stanja svijesti je i stalno divljenje drugima uz loše moišljenje o sebi i svojima. Preozbiljno to shvaćate. Naši ionako gledaju kako ušićarit štogod, da nitko ne vidi.asilovski wrote:Ne primanja naputaka, nas su poslali da se posvađamo i zaoštrimo sa Rusijom da ne govorim da kurvetina priča o nekim ljudima koji žele da idu ratovati sa Rusijom pa tko tu koga jebe, jedino idioti ko ero i ovaj maloumnik mogu želiti takvo što to je suludomaggie13 wrote:Kad bih znala da možemo bez primanja naputaka, odmah bi se gnjevno složila. Kako znam da je to nemoguće, ne gubim živce.asilovski wrote:Nebitni istina, zato su poslali Kolindu i Plenkia da se prijete Rusiji, samo nitko nebitan ne radi ništa slično već njima premijeri i predsjednici rade na poboljšanju države gdje žive, a ne druže se sa mafijašima i ne primaju naputke iz ambasade SAD-amaggie13 wrote:
Nebitni smo,a tila, i nimalo presudni..kad to prihvatimo, manje ćemo se nervirat..ja već krenula tim pravcem.
Kermit-
2014-04-17
epikur:'hase na aparatima trpaj plenki'
2015-09-08
Eroo wrote:Čestitke novoizabranom predsjedniku
1492 pregleda
Guest- Guest
TO je kuruza bila za vas Hasanoljupce.vuksadinare wrote:evva:'HDZ ne zasluzuje tako sjajnog politicara i povrh svega gospodina Plenkovica,idemo Plenki'
Guest- Guest
vuksadinare wrote:a to bi ti...e nisi ni ti budala nikako ti juga i velika srbija iz glave...crvenkasti wrote:Neće nama Hrvatima Rusi ništa.
Ne bi to ja, Rusi.
crvenkasti-
2014-04-17
evva:'Plenki bu pojel onu nafrlitanu glupacu koli'
2015-09-08
Eva wrote:Ero i Vuk čine više od 50% stanovnika HR i tu počinje i zvršava sva tragedija ove lijepe prirode. Šteta bistrog mira.asilovski wrote:Ne primanja naputaka, nas su poslali da se posvađamo i zaoštrimo sa Rusijom da ne govorim da kurvetina priča o nekim ljudima koji žele da idu ratovati sa Rusijom pa tko tu koga jebe, jedino idioti ko ero i ovaj maloumnik mogu želiti takvo što to je suludomaggie13 wrote:Kad bih znala da možemo bez primanja naputaka, odmah bi se gnjevno složila. Kako znam da je to nemoguće, ne gubim živce.asilovski wrote:Nebitni istina, zato su poslali Kolindu i Plenkia da se prijete Rusiji, samo nitko nebitan ne radi ništa slično već njima premijeri i predsjednici rade na poboljšanju države gdje žive, a ne druže se sa mafijašima i ne primaju naputke iz ambasade SAD-amaggie13 wrote:
Nebitni smo,a tila, i nimalo presudni..kad to prihvatimo, manje ćemo se nervirat..ja već krenula tim pravcem.
A vas dvoje se opasno nasekiraste za sudbinu HR. Milo mi vas je čitati, a još više pročitati.
2016-07-22
da daEva wrote:TO je kuruza bila za vas Hasanoljupce.vuksadinare wrote:evva:'HDZ ne zasluzuje tako sjajnog politicara i povrh svega gospodina Plenkovica,idemo Plenki'
2015-09-08
Asila:'Ako nsita drugo plenki je daleko bolje rjesenje od hase i karamarka'
2015-09-08
2015-09-08
epikur.'Plenki za razliku od Karamarka je daleko bolje i jeftinije rjesenja a bolje je rjesenje i za hrvate u bosni i hercegovini'
2015-09-08
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» HDZ BiH podržao referendum u Srpskoj
» Vučić podržao referendum u Srpskoj
» Dodik: Referendum u Srpskoj bit će 2. listopada
» Rusija podržala referendum u Srpskoj!
» Referendum u Republici Srpskoj održat će se 15. studenog!
» Vučić podržao referendum u Srpskoj
» Dodik: Referendum u Srpskoj bit će 2. listopada
» Rusija podržala referendum u Srpskoj!
» Referendum u Republici Srpskoj održat će se 15. studenog!
Page 6 of 10