ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hajduk Split

Page 45 of 50 Previous  1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50  Next

Go down

Hajduk Split - Page 45 Empty Re: Hajduk Split

Post by Guest 28/12/2016, 12:31

o bože...

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jalnirajko 28/12/2016, 12:44

o čmrljica....
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by sitting_bull 28/12/2016, 12:48

mi se vidi kako je riječ o neravnpravnoj borbi glede čmrlje i kalinića.

vas dvojica (rajko, zeko), a amper i niche sami...
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Guest 28/12/2016, 14:18

Žao mi je što neki ne vide što ja pišem, ali još više da ja ne ulazim u rasprave s svakom budalom, naprotiv ni ne čitam sve postove sad baš svakoga...  :D Uostalom, neki se sami izborili za moj ignore...  :)

Što se tiće Kalinića, Hajduk ne mora prodavati pod svaku cijenu. Da je tako, Kale bi još lani otiša za 1,5 miljuna eura (Lazio), ili bi Hajduk reagira na prvu ponudu belgijanaca. Takva vrimena su prošla, tako je bilo prije 2, 3 i 4 godine, i Hajduk je bija spreman prihvatiti 1,5 miljuna eura za Pašalića (mislim Catania) koji tada nije takoreći ni zaigra za prvu momčad, takoreći molili su ga da ode, on nije tija.

Hajduk je Kalinića prodao za dobar novac (rekordan vratarski transfer) ali po mom mišljenju ipak nedovoljan. Mislim da su trebali pričekati 20-ak dana. No to je moje mišljenje. Činjenica je da je ovo največa ponuda koja za njega došla, ne računajući onu englesku od 5 miljuna eura koja se nije ostvarila zbog radne dozvole, činjenica da prošlo lito nije bilo ponuda, a i činjenica da Kale ima 26 godina i da je poželija otići. Isto tako, činjenica da struka smatra da u Hajduku ima nasljednika za Kalu (pa tako ne dovode novog golmana, s ovim zadnjim se i ja slažem). Zbog svih gore činjenica su ga prodali, a ne zato jer će klub propasti ako ga ne prodaju, ne zato je baš moraju pošto-poto, nego zato jer smatraju da je ponuda dobra, da je sad najbolje vrijeme i da imaju zamjenu. Kažem,ja bi još, pričeka no ja kao i 4 ipo miljuna hrvata i cca 45 tisuća članova Hajduka imam svoje mišljenje...  :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sitting_bull 28/12/2016, 14:36

financijski je prodaja kalinića za hajduk sjajan posao, a za kalinića je financijski također na neki način zadovoljavajuća jer će koliko-toliko zaraditi za vrijeme kad prestane biti aktivan.

obzirom na kvalitetu cijena je smiješno malena, ali tržište je nemilosrdno i kalinićeva je šansa da se poslije još jednom proda u neki top klub i popravi financije.

p.s. pričice sa ignore su posljedica manjka argumenata i jasnih obrazloženja u raspravama pa je mentor savjetovao ne ulaziti u unaprijed izgubljene rasprave. ionako su razvidni posredni odgovori na tzv ignore.
čmrljica...
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Guest 28/12/2016, 14:48

Hajduk Split - Page 45 Hajduk_rijeka74-240416

Ivo Grbić, 20 godina. Branio je neke utakmice, stasom i visinom podsjeća na Kalu. Gleda sam ga u nekoliko navrata i mogu reći da ima potencijal da postane nasljednik Kale, i da bude u budućnosti reprezentativac. Izvrstan je u igri nogom, bolji od Kale i svih prethodnika u tim godinama. Po meni prvi izbor.

Hajduk Split - Page 45 2016-02-25-17-05-7554-

Karlo Letica, 19 godina. Njega nisam gleda, ali govore da je veliki talent. Na posudbi je kod Bišćana u Rudešu i mnogi govore da je najbolji vratar druge lige.

Samo da se ne odluče da stave Stipicu, koji je ok golman, dobar za rezervnog, ali nije reprezenativni kapacitet kakav se očekuje na golu Hajduka.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jalnirajko 28/12/2016, 15:58

sitting_bull wrote:
čmrljica...
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Guest 28/12/2016, 16:17

http://www.index.hr/sport/clanak/hajduk-vise-nema-koga-prodati-/940518.aspx

Super, više nema prodaje...  cheers
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jalnirajko 28/12/2016, 16:26

jalni buble
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Guest 28/12/2016, 18:29

kuracodigraca wrote:jalni buble
Buble u sridu. Sve što je ostalo u Hajduku ne vrijedi da ideš prodavat tri milje eura.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jalnirajko 28/12/2016, 19:06

100x ista cibona. proda malog žižu da bi plaćala crnce i bosance. tak i hajduk. još nek frknu vlašića pa nek dovedu par debelih crnaca
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by jalnirajko 28/12/2016, 19:12

naravno da je za N+ i islamovića sve 5   :coffee

http://www.nogometplus.net/nogometplusnet/tekst/TabId/98/ArtMID/508/ArticleID/18462/Lovre-Kalinic-transfer-za-mirnu-2017-godinu.aspx
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by sat2 28/12/2016, 19:33

pičkaodčoveka wrote:naravno da je za N+ i islamovića sve 5   :coffee

http://www.nogometplus.net/nogometplusnet/tekst/TabId/98/ArtMID/508/ArticleID/18462/Lovre-Kalinic-transfer-za-mirnu-2017-godinu.aspx
Normalno, kad će za rezultate biti krivi Mamić, Šuker, HNS ...
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Guest 28/12/2016, 21:55

Nakon prodaje Vukušića sam isto pročita da Hajduk nema više nikog za prodati, i to upravo na forumu, onom starom...  :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Zeko 28/12/2016, 22:23

sat2 wrote:
pičkaodčoveka wrote:naravno da je za N+ i islamovića sve 5   :coffee

Normalno, kad će za rezultate biti krivi Mamić, Šuker, HNS ...
U sridu. Oni krivca i alibi imaju za bar još 10 godina unaprijed,sa tendencijom produljenja. No,kod ovog transfera Kalinića interesantna je jedna druga stvar. Kalinić je prema transfermarktu procijenjen na 3,75 mil. eura. a prodan je za 3,1 mil. eura. Ako znamo da preko 90 % igrača ostvaruje veće i to osjetno veće transfere od procjene transfermarkta, to znači da Kalinić i Hajduk spadaju u onih manje od 10 % klubova i igrača koji su napravili manji transfer od procjene transfermarkta. Za tako nešto mogu postojati samo 2 razloga . ili dob igrača, što kod Kalinića nije slučaj, jer on je sa 26 na leđima tek na početku najboljih godina, pogotovo za golmana ili se radi o prodaji pod mus jer je klub u financijskom kurcu. Ovdje je evidentno da je ovo drugo u pitanju, jer opet nemaju za plaće u 2017-oj godini, a to indirektno priznaje i N+ u ovom članku u kojem pišu da je "Kalinićev transfer za mirnu 2017. godinu". Samo me zanima koga budu prodali na ljeto "za mirni drugi dio 2017-e godine", jer brat bratu, ovo kaj im je ostalo ne vrijedi sve zajedno ni kol'ko su za Kaliniča dobili.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by jalnirajko 28/12/2016, 22:42

meni je ova priča oko hajduka zanimljiva zbog dinama. zanima me ako bi mi krenuli putem narodnog dinama da li bi mogli funkcionirati. moje mišljenje je teško i zato želim privatizaciju. nije problem što su prodali kaleta, dobra lova za golmana, dao je nešto klubu ali ja svako malo nakon njihove prodaje čitam da je to sad to i kreće se od nule. usporedba sa cibonom koja je sad prodala žižića jer kasne plaće od 8.MJESECA!!! a nakon svake prijašnje prodaje je bilo to da smo sad na nuli. za one koji ne prate košarku, a.t.žižić je najbolji igrač cibone i jedan od najboljih u aba ligi i centar za nba. kad će hajduk krenuti prema gore, jel to sad to?
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Guest 28/12/2016, 23:00

Ciboni kasne plače od 8 miseca? Onda je Cibona u situaciji u kakvoj je Hajduk bio prije 4 godine...

Hajduku nije bilo neophodno nikog prodati ove zime jer ionako vrlo brzo naplačuju neke prijašnje transfere, točnije rate. Da je proša i ljetni prijelazni rok,a da nikog nisu prodali onda bi bilo problema, ali ovako su takoreći pa skoro ispunili planiran prihod od transfera za 2017-u godinu. Kalu su prodali jer ima 26 godina i jer je ovo već 4 prijelazni rok da se on prodaje, pa je i on samo posta malo nervozan.

Glupost je da nemaju koga prodati, uvik se ima. Ima Hajduk par mladih igrača koji su u prvom planu, no čak i ne moraju nikog prodati na lito,možda tek sljedeće zime.

Objasnija sam zašto su Kalu prodali, i reka svoje mišljenje da bi ja pričeka. Opet ponavljam da Hajduku gori pod nogama nebi odbija prve dvi ponude prije prodaje,nego bi odmah prihvatio. I vrlo znakovito, u prvoj ponudi je Gent nudija isplatu ODMAH, a u ovoj drugoj je isplata na rate + postotak od sljedećeg transfera (neki spominju mali postotak, koliko sam ima prilike čuti i nije toliko mali). Pametnom dovoljno...

A Hajduk će naprid ići kao i sad, polako i puževim korakom jer drugačije ne može. S tim da treba očekivati da se ne rade greške ka prošlo lito jer to samo usporava sve skupa...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Zeko 28/12/2016, 23:24

Pa piše. Od kalinićevog transfera Hajduku ide 2,1 milja eura + 2,5 % od idućeg transfera.   Basketball  Sve skupa lova za kurac. Prodali su ga za kikiriki.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Guest 28/12/2016, 23:26

2,5%
neće biti dovoljno ni za jogurt
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sitting_bull 28/12/2016, 23:57

operw wrote:2,5%
neće biti dovoljno ni za jogurt
hoće.
onda na jogurt nalijepe grb hajduka i prodaju 50 lipa skuplje što po kartonu od 20 jogurta iznosi značajnih 10 kuna.

prodaju li 100.000 kartona zaradili su 1.000.000 kuna i to ako svaki splićo pojede samo jedan karton jogurta.

gledaj kako hajduk radi i uči malo o marketingu i zarađivanju...
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Guest 29/12/2016, 00:32

Pisalo se i pričalo da je Halilović plačen 15 milja eura, kad ono...  :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 45 of 50 Previous  1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics