Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 24 of 50
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Re: Hajduk Split
Ne Tomecaku, nego Mandzi...jasambrend wrote:Jel to onaj klubic koji je glumio zastavice za slalom Tomecaku svojedobno...neka kmece malo i oni sad...mada nisam gledao pa ne znam da li je opravdano uopće...
Od 3:1 za Cibaliju do 3:4 za Dinamo u deset minuta...
Ista praksa ka i sa Loksom...
I onda imaju obraza prozivat, lol...
;)
Guest- Guest
Ta utakmica gdje se tomecak proslavio je jedna od najspektakularnijih utakmica u hnlfridrih_niche wrote:Ne Tomecaku, nego Mandzi...jasambrend wrote:Jel to onaj klubic koji je glumio zastavice za slalom Tomecaku svojedobno...neka kmece malo i oni sad...mada nisam gledao pa ne znam da li je opravdano uopće...
;)
I sigurno najbolja koju sam gledao uzivo
Tako da mogu slobodno reci da nije bilo namjestanja, cibalia je ucinila nekakve grjeske i to je to ...zato su im naplatili iduce sezone uz nadaleko poznati sivonjicev fail
Ziil Los Dii ! wrote:fridrih_niche wrote:Vidi sta su se svi kmecavci digli na noge Hahahahaga...
:D
Zaslužena tri boda za Hajduk!
<3
Kmecavcima iz Cibalije niko nije kriv sta nisu zabili 3-4 gola pa im sudac ne može ništa hahaha...
Koji gust!
<3
Koji si ti jadnik
Guest- Guest
kada ti najveci licemer na sveut kaze da si licemer, onda moras to da shvatis kao kompliment...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Ogledni primjer prodane utakmice...
Ka i Dinamo - Arsenal...
;)
Naravno . misljenje nas koji smo to gledali je sekundarno naspram filozofije maloumnika iz splita
Nije ni cudo sto vam se svi smiju
Najlakše je vizionare proglasit maloumnicima...
Al ko vas jebe, ionako me ne zanimaju vaši promašeni stavovi...
;)
Al ko vas jebe, ionako me ne zanimaju vaši promašeni stavovi...
;)
Guest- Guest
A koji su to svi?!?Ziil Los Dii ! wrote:fridrih_niche wrote:Ogledni primjer prodane utakmice...
Ka i Dinamo - Arsenal...
;)
Naravno . misljenje nas koji smo to gledali je sekundarno naspram filozofije maloumnika iz splita
Nije ni cudo sto vam se svi smiju
Pa eto,ja sam iša živiti vanka, upozna čovika ima cca 45 godina, dosta prati nogomet i zna naše igrače, dosta njih (za razliku od nekih koji kažu prate samo ove u velikim klubovima, tip mi je priča ne samo o Mandžukiću kako je dobar nego i primjerice Kaliniću). Pričamo o nogometu,pita me za koji klub navijam, kažem Hajduk iz Splita, e kaže tip da je za taj klub čuja još prije 20-ak godina i prvi klub iz Hrvatske za koji zna. I pita mene tip, a koji je ono vaš klub šta se sramoti u LP?
Živa istina,pa sad nemoj virovati.
Pogotovo tribaš uzeti u obzir da su zadnje 2-3 godine po mnogim poznatim medijima vani ispisani mnogi članci o stanju u našem nogometu, privilegiranosti, o tome kako je jedan klub u prvu ligu progura svoju drugu momčad i još puno toga, kao u zadnje vrime optužnice protiv čelnih ljudi, sudačko mafiji (osuđenoj). To im nije samo komično, nego i tragikomično...
Tako da, budi siguran da se najmanje smiju nama iz Splita,Dalmacije, mi ni ne igramo neku ulogu u Europi, pa se ni ne blamiramo. Nama se smiju samo takvi kao ti, neiformirani jebivjetar koji samo zna srati gluposti. Smijali su se i još neki, primjerice ovi iz Rijeke nakon prosvjeda na rivi, a sad se bogami više ne smiju...
Guest- Guest
Kao i ona u Splitu ... od 2:0 do 2:3 ....fridrih_niche wrote:Ne Tomecaku, nego Mandzi...jasambrend wrote:Jel to onaj klubic koji je glumio zastavice za slalom Tomecaku svojedobno...neka kmece malo i oni sad...mada nisam gledao pa ne znam da li je opravdano uopće...
;)
sat2-
2015-09-28
Tose ne računasat2 wrote:Kao i ona u Splitu ... od 2:0 do 2:3 ....fridrih_niche wrote:Ne Tomecaku, nego Mandzi...jasambrend wrote:Jel to onaj klubic koji je glumio zastavice za slalom Tomecaku svojedobno...neka kmece malo i oni sad...mada nisam gledao pa ne znam da li je opravdano uopće...
;)
Spinaj koliko oces, al utakmica u Vinkovcima je bija poklon bon za Maminja...sat2 wrote:Kao i ona u Splitu ... od 2:0 do 2:3 ....fridrih_niche wrote:Ne Tomecaku, nego Mandzi...jasambrend wrote:Jel to onaj klubic koji je glumio zastavice za slalom Tomecaku svojedobno...neka kmece malo i oni sad...mada nisam gledao pa ne znam da li je opravdano uopće...
;)
;)
Guest- Guest
tovarski novinarski gnoj i dalje pokušava podvaliti puku kako nisu stvari onakve kakve jesu i kako su na vlastite oči vidjeli, nego da su onakve kako oni pišu!
jedino se reić usudio nešto reći, ali on je za tovare ionako izdajnik i prodana duša.
frustracije učinile tovare slijepima...
jedino se reić usudio nešto reći, ali on je za tovare ionako izdajnik i prodana duša.
sitting_bull-
2015-09-28
fridrih_niche wrote:Spinaj koliko oces, al utakmica u Vinkovcima je bija poklon bon za Maminja...sat2 wrote:Kao i ona u Splitu ... od 2:0 do 2:3 ....fridrih_niche wrote:Ne Tomecaku, nego Mandzi...jasambrend wrote:Jel to onaj klubic koji je glumio zastavice za slalom Tomecaku svojedobno...neka kmece malo i oni sad...mada nisam gledao pa ne znam da li je opravdano uopće...
;)
;)
kaj god!
Vinkovci vas bole jer ste tamo prosuli prednost pred dinamom odigravši neriješeno, a onda se u osijeku uneredili u vlastite gaće.
sve ste imali u svojim rukama i pod kontrolom, ali niste bili sposobni nositi se sa pritiskom. pukli ste kao struna na slavonskoj tamburi i od tada ne prestajete kmečati...
sitting_bull-
2015-09-28
A tebe su kompleksi izgleda učinili slipim?sitting_bull wrote:tovarski novinarski gnoj i dalje pokušava podvaliti puku kako nisu stvari onakve kakve jesu i kako su na vlastite oči vidjeli, nego da su onakve kako oni pišu!
;)
Znaci, Reic, koji je isto tovar, ne spada u negativce?
Zanimljivo...
Za bit dobar tovar tribas bit na platnom spisku onog kriminalca kojeg pljujes na ViP-u, dok ga ode uzdižeš u nebo...
Paradoksi svud oko nas...
:8)
Guest- Guest
U sridu...fridrih_niche wrote:
A tebe su kompleksi izgleda učinili slipim?
;)
Zanimljivo...
Za bit dobar tovar tribas bit na platnom spisku onog kriminalca kojeg pljujes na ViP-u, dok ga ode uzdižeš u nebo...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:A tebe su kompleksi izgleda učinili slipim?sitting_bull wrote:tovarski novinarski gnoj i dalje pokušava podvaliti puku kako nisu stvari onakve kakve jesu i kako su na vlastite oči vidjeli, nego da su onakve kako oni pišu!
;)
Zanimljivo...
za biti dobar tovar, po tvojem, moraš biti glup i bespogovorno vjerovati u sve što kreatori našeg hajduka kroz svoje podanike plasiraju u medije.
lakše je kmečati i izmišljati opravdanja kroz teorije urota i krađa, nego nešto raditi.
venecijaci...
sitting_bull-
2015-09-28
amper1950 wrote:U sridu...fridrih_niche wrote:
A tebe su kompleksi izgleda učinili slipim?
;)
Zanimljivo...
niche je glup jedan amper, a ti si amper, etalon za budalu...
sitting_bull-
2015-09-28
A po tebi, za bit dobar tovar moraš bit na platnom spisku kriminalca koji je unistija nogomet...
Sapienti sat...
;)
Sapienti sat...
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:A po tebi, za bit dobar tovar moraš bit na platnom spisku kriminalca koji je unistija nogomet...
Sapienti sat...
;)
zašto ste mu dopustili da izvuče lovu iz hajduka pa propadate?
kod vas sve amper do ampera...
sitting_bull-
2015-09-28
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 24 of 50