Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 44 of 50
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Re: Hajduk Split
Vidi se da si ostario pa pričaš bajke u stilu...kad sam bio mlad, ja sam...fridrih_niche wrote:Kad vidin ko sve živi od baluna, popizdin...
Triba san se uvatit treninga dok san bija dite...
:D
Guest- Guest
on svejedno prica bajke. sta god niche izusti, granici se opusom brace grimm i hc andersena...
Guest- Guest
Stoji to sta si reka...John McClane wrote:Vidi se da si ostario pa pričaš bajke u stilu...kad sam bio mlad, ja sam...fridrih_niche wrote:Kad vidin ko sve živi od baluna, popizdin...
Triba san se uvatit treninga dok san bija dite...
Al stvarno, kad vidin ko sve živi od baluna, dodje mi muka...
;)
Guest- Guest
LOVRU KALINIĆA minute dijele od potpisa za belgijski Gent
. Gent podebljao ponudu na iznos od 3,1 milijuna eura. Matej Delač postigao je odštetu od tri milijuna eura transferom iz Intera u Chelsea te je do sada držao vratarski rekord HNL-a.
. Gent podebljao ponudu na iznos od 3,1 milijuna eura. Matej Delač postigao je odštetu od tri milijuna eura transferom iz Intera u Chelsea te je do sada držao vratarski rekord HNL-a.
treba dovesti muslimane jer alah je velik i milostiv...
"Bio sam i nekim kombinacijama za dolazak u Hajduk prošlog ljeta, ali nisam došao jer je trener Marijan Pušnik tražio testiranja. Nisam prihvatio to. No, nadam se da ću bar pola sezone odigrati na završetku karijere u bijelom dresu. Trenutačno mi je dobro u Kopru, gdje nas vodi Igor Pamić, i do kraja sezone ćemo se boriti za mjesta koja vode u Europu", zaključio je Ibričić.
"Bio sam i nekim kombinacijama za dolazak u Hajduk prošlog ljeta, ali nisam došao jer je trener Marijan Pušnik tražio testiranja. Nisam prihvatio to. No, nadam se da ću bar pola sezone odigrati na završetku karijere u bijelom dresu. Trenutačno mi je dobro u Kopru, gdje nas vodi Igor Pamić, i do kraja sezone ćemo se boriti za mjesta koja vode u Europu", zaključio je Ibričić.
Mogu sada kvasinu vratit i dat zolji onih 10 kuna vise sta trazi za svojih 15 minuta po kolu
nowitzki-
2014-04-27
nowitzki wrote:Mogu sada kvasinu vratit i dat zolji onih 10 kuna vise sta trazi za svojih 15 minuta po kolu
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
kuracodigraca wrote:nowitzki wrote:Mogu sada kvasinu vratit i dat zolji onih 10 kuna vise sta trazi za svojih 15 minuta po kolu
Guest- Guest
Moram lajkat sam sebe. Transfer od 3,1 milje eura je točno negdje kako sami očekivao.Jedno su želje hajdučića, a potpuno je druga stvar tržište i tržne cijene, gdje veliku ulogu, između ostaloga, ima i ime i veličina kluba iz kojeg se igrač kupuje. I zato hajdučić može samo sanjati o iznosima transfera kakve postiže Dinamo, jer oni da prodaju kompletnih prvih 11 i rezervne igrače nemogu dobiti iznos u visini pola Pjacina transfera. I sada su opet pale u vodu priče kako Hajduk nemora prodavati, jer se, kao, ima para i nije potrebno prodavati ispod cijene koju si zamislio dobiti za igrača. Da nije sila, nebi se Kalinić prodao za 1,9 milje eura manju cijenu od tražene, jer to je u postocima gotovo pa 40 % manje. A to još ni sve nije od hajdučića.Zeko wrote:Ma gdje ćeš i od koga dobiti 5 milja eura za golmana i to golmana iz HNL-a ?
Zeko-
2015-08-26
au koji volej. amper na aparatima. teško bu se izvukaoZeko wrote:Moram lajkat sam sebe. Transfer od 3,1 milje eura je točno negdje kako sami očekivao.Jedno su želje hajdučića, a potpuno je druga stvar tržište i tržne cijene, gdje veliku ulogu, između ostaloga, ima i ime i veličina kluba iz kojeg se igrač kupuje. I zato hajdučić može samo sanjati o iznosima transfera kakve postiže Dinamo, jer oni da prodaju kompletnih prvih 11 i rezervne igrače nemogu dobiti iznos u visini pola Pjacina transfera. I sada su opet pale u vodu priče kako Hajduk nemora prodavati, jer se, kao, ima para i nije potrebno prodavati ispod cijene koju si zamislio dobiti za igrača. Da nije sila, nebi se Kalinić prodao za 1,9 milje eura manju cijenu od tražene, jer to je u postocima gotovo pa 40 % manje. A to još ni sve nije od hajdučića.Zeko wrote:Ma gdje ćeš i od koga dobiti 5 milja eura za golmana i to golmana iz HNL-a ?
2015-08-19
Uskoro 1500Roki wrote:kurvicki, koliko dana mali hajduk nije pobedio rijeku?
nowitzki-
2014-04-27
Kurac ćeš Kvasinu vratiti, on tamo zarađuje više nego svi igrači rijeke i hajduka skupa...nowitzki wrote:Mogu sada kvasinu vratit i dat zolji onih 10 kuna vise sta trazi za svojih 15 minuta po kolu
Btw. krivi klub, kriva liga,malo novaca i prerana prodaja-tu mislim na ovaj prijezni rok, mogli su pričekati (bez obzira na rekordan iznos), ali presudilo je želja Kalinića i njegovih zastupnika jer nisu tili riskirati pošto je ovom već 26 godina u guzici. Kali sritno bilo (ja sam o njemu priča kad nitko za njega nije ni znao, a neki su pisali da je truba), struci u Hajduku pamet u glavu po pitanju nasljednika. Nek ne ponove grešku s Kalom koji je i prije triba postati 1-ca.
Guest- Guest
Slažem se, smiješan transfer u smiješni klub, a opet največi vratarski transfer u povijesti hrvatske i belgijske lige...
Tribali su svi skupa počekati 20 dana, no opet ima 26 godina, zaslužuje pravi ugovor jer je do nazad 2 miseca u Hajduku igra za kikiriki.
Kako bilo, Kale je dokaza da su ga prije tribali staviti na gol. Nakon što je njegov prethodnik odlazija za 0 eura, reka sam da ćemo viditi za koliko će Kale otići. A odlazi za rekordan transfer. Moglo se dobiti više, ali odzvanja i ovo rekordan. Jednom ne tako davno je "budući najbolji igrač u povijesti Balkana" odlazio za manji iznos, mediji su brujali o 15 milja eura, dok klub u koji je otiša nije "izbacija" papir i popiša se po svima njima...
Kako bilo, Kali sritno u nastavku karijere, zaslužija je i transfer i dobar ugovor koji je dobija (premda ja smatram da vrijedi više, da je kvaliteta za bolji klub).
Tribali su svi skupa počekati 20 dana, no opet ima 26 godina, zaslužuje pravi ugovor jer je do nazad 2 miseca u Hajduku igra za kikiriki.
Kako bilo, Kale je dokaza da su ga prije tribali staviti na gol. Nakon što je njegov prethodnik odlazija za 0 eura, reka sam da ćemo viditi za koliko će Kale otići. A odlazi za rekordan transfer. Moglo se dobiti više, ali odzvanja i ovo rekordan. Jednom ne tako davno je "budući najbolji igrač u povijesti Balkana" odlazio za manji iznos, mediji su brujali o 15 milja eura, dok klub u koji je otiša nije "izbacija" papir i popiša se po svima njima...
Kako bilo, Kali sritno u nastavku karijere, zaslužija je i transfer i dobar ugovor koji je dobija (premda ja smatram da vrijedi više, da je kvaliteta za bolji klub).
Guest- Guest
sve 5 o najvećem golmanskom transferua ali kaj za boldano i podcrtano kažeš. lagana čmrljicakuracodigraca wrote:au koji volej. amper na aparatima. teško bu se izvukaoZeko wrote:Moram lajkat sam sebe. Transfer od 3,1 milje eura je točno negdje kako sami očekivao.Jedno su želje hajdučića, a potpuno je druga stvar tržište i tržne cijene, gdje veliku ulogu, između ostaloga, ima i ime i veličina kluba iz kojeg se igrač kupuje. I zato hajdučić može samo sanjati o iznosima transfera kakve postiže Dinamo, jer oni da prodaju kompletnih prvih 11 i rezervne igrače nemogu dobiti iznos u visini pola Pjacina transfera. I sada su opet pale u vodu priče kako Hajduk nemora prodavati, jer se, kao, ima para i nije potrebno prodavati ispod cijene koju si zamislio dobiti za igrača. Da nije sila, nebi se Kalinić prodao za 1,9 milje eura manju cijenu od tražene, jer to je u postocima gotovo pa 40 % manje. A to još ni sve nije od hajdučića.Zeko wrote:Ma gdje ćeš i od koga dobiti 5 milja eura za golmana i to golmana iz HNL-a ?
2015-08-19
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 44 of 50