ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hajduk Split

Page 44 of 50 Previous  1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50  Next

Go down

Hajduk Split - Page 44 Empty Re: Hajduk Split

Post by Guest 26/12/2016, 19:15

fridrih_niche wrote:Kad vidin ko sve živi od baluna, popizdin...
Triba san se uvatit treninga dok san bija dite...
:D
Vidi se da si ostario pa pričaš bajke u stilu...kad sam bio mlad, ja sam...

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 26/12/2016, 19:16

on svejedno prica bajke. sta god niche izusti, granici se opusom brace grimm i hc andersena...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 26/12/2016, 19:37

John McClane wrote:
fridrih_niche wrote:Kad vidin ko sve živi od baluna, popizdin...
Triba san se uvatit treninga dok san bija dite...
Vidi se da si ostario pa pričaš bajke u stilu...kad sam bio mlad, ja sam...
Stoji to sta si reka...
Al stvarno, kad vidin ko sve živi od baluna, dodje mi muka...
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 26/12/2016, 19:37

Bracala, briši tu kretensku sliku...
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by muckodjubre 27/12/2016, 17:13

LOVRU KALINIĆA minute dijele od potpisa za belgijski Gent

. Gent podebljao ponudu na iznos od 3,1 milijuna eura. Matej Delač postigao je odštetu od tri milijuna eura transferom iz Intera u Chelsea te je do sada držao vratarski rekord HNL-a. 

Hajduk Split - Page 44 6b8efe2f85c2b63406b2Hajduk Split - Page 44 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500Hajduk Split - Page 44 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by nowitzki 27/12/2016, 17:16

Smijesna odsteta
nowitzki
nowitzki

Male
2014-04-27

Back to top Go down

Post by jalnirajko 27/12/2016, 17:17

sad mogu dovesti par kamerunskih sela
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by muckodjubre 27/12/2016, 17:19

treba dovesti muslimane jer alah je velik i milostiv...

"Bio sam i nekim kombinacijama za dolazak u Hajduk prošlog ljeta, ali nisam došao jer je trener Marijan Pušnik tražio testiranja. Nisam prihvatio to. No, nadam se da ću bar pola sezone odigrati na završetku karijere u bijelom dresu. Trenutačno mi je dobro u Kopru, gdje nas vodi Igor Pamić, i do kraja sezone ćemo se boriti za mjesta koja vode u Europu", zaključio je Ibričić. 

Hajduk Split - Page 44 6b8efe2f85c2b63406b2Hajduk Split - Page 44 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500Hajduk Split - Page 44 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by nowitzki 27/12/2016, 17:20

Mogu sada kvasinu vratit i dat zolji onih 10 kuna vise sta trazi za svojih 15 minuta po kolu
nowitzki
nowitzki

Male
2014-04-27

Back to top Go down

Post by jalnirajko 27/12/2016, 17:46

nowitzki wrote:Mogu sada kvasinu vratit i dat zolji onih 10 kuna vise sta trazi za svojih 15 minuta po kolu
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Guest 27/12/2016, 18:08

kuracodigraca wrote:
nowitzki wrote:Mogu sada kvasinu vratit i dat zolji onih 10 kuna vise sta trazi za svojih 15 minuta po kolu
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 27/12/2016, 18:08

kurvicki, koliko dana mali hajduk nije pobedio rijeku?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Zeko 27/12/2016, 23:46

Zeko wrote:Ma gdje ćeš i od koga dobiti 5 milja eura za golmana i to golmana iz HNL-a ?
Moram lajkat sam sebe. Transfer od 3,1 milje eura je točno negdje kako sami očekivao.Jedno su želje hajdučića, a potpuno je druga stvar tržište i tržne cijene, gdje veliku ulogu, između ostaloga, ima i ime i veličina kluba iz kojeg se igrač kupuje. I zato hajdučić može samo sanjati o iznosima transfera kakve postiže Dinamo, jer oni da prodaju kompletnih prvih 11 i rezervne igrače nemogu dobiti iznos u visini pola Pjacina transfera. I sada su opet pale u vodu priče kako Hajduk nemora prodavati, jer se, kao, ima para i nije potrebno prodavati ispod cijene koju si zamislio dobiti za igrača. Da nije sila, nebi se Kalinić prodao za 1,9 milje eura manju cijenu od tražene, jer to je u postocima gotovo pa 40 % manje. A to još ni sve nije od hajdučića.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by jalnirajko 27/12/2016, 23:59

Zeko wrote:
Zeko wrote:Ma gdje ćeš i od koga dobiti 5 milja eura za golmana i to golmana iz HNL-a ?
Moram lajkat sam sebe. Transfer od 3,1 milje eura je točno negdje kako sami očekivao.Jedno su želje hajdučića, a potpuno je druga stvar tržište i tržne cijene, gdje veliku ulogu, između ostaloga, ima i ime i veličina kluba iz kojeg se igrač kupuje. I zato hajdučić može samo sanjati o iznosima transfera kakve postiže Dinamo, jer oni da prodaju kompletnih prvih 11 i rezervne igrače nemogu dobiti iznos u visini pola Pjacina transfera. I sada su opet pale u vodu priče kako Hajduk nemora prodavati, jer se, kao, ima para i nije potrebno prodavati ispod cijene koju si zamislio dobiti za igrača. Da nije sila, nebi se Kalinić prodao za 1,9 milje eura manju cijenu od tražene, jer to je u postocima gotovo pa 40 % manje. A to još ni sve nije od hajdučića.
au koji volej. amper na aparatima. teško bu se izvukao  :coffee
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by nowitzki 28/12/2016, 00:27

Roki wrote:kurvicki, koliko dana mali hajduk nije pobedio rijeku?
Uskoro 1500
nowitzki
nowitzki

Male
2014-04-27

Back to top Go down

Post by Guest 28/12/2016, 01:13

Kurac ćeš Kvasinu vratiti, on tamo zarađuje više nego svi igrači rijeke i hajduka skupa...  ;)

Btw. krivi klub, kriva liga,malo novaca i prerana prodaja-tu mislim na ovaj prijezni rok, mogli su pričekati (bez obzira na rekordan iznos), ali presudilo je želja Kalinića i njegovih zastupnika jer nisu tili riskirati pošto je ovom već 26 godina u guzici. Kali sritno bilo (ja sam o njemu priča kad nitko za njega nije ni znao, a neki su pisali da je truba), struci u Hajduku pamet u glavu po pitanju nasljednika. Nek ne ponove grešku s Kalom koji je i prije triba postati 1-ca.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 28/12/2016, 02:00

smiješan transfer smiješnog igrača.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 28/12/2016, 02:01

s 26 godina gent mu je vrhunac klupske karijere. kakva prevara.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 28/12/2016, 12:03

Slažem se, smiješan transfer u smiješni klub, a opet največi vratarski transfer u povijesti hrvatske i belgijske lige...  :)
Tribali su svi skupa počekati 20 dana, no opet ima 26 godina, zaslužuje pravi ugovor jer je do nazad 2 miseca u Hajduku igra za kikiriki.

Kako bilo, Kale je dokaza da su ga prije tribali staviti na gol. Nakon što je njegov prethodnik odlazija za 0 eura, reka sam da ćemo viditi za koliko će Kale otići. A odlazi za rekordan transfer. Moglo se dobiti više, ali odzvanja i ovo rekordan. Jednom ne tako davno je "budući najbolji igrač u povijesti Balkana" odlazio za manji iznos, mediji su brujali o 15 milja eura, dok klub u koji je otiša nije "izbacija" papir i popiša se po svima njima...  :)

Kako bilo, Kali sritno u nastavku karijere, zaslužija je i transfer i dobar ugovor koji je dobija (premda ja smatram da vrijedi više, da je kvaliteta za bolji klub).
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jalnirajko 28/12/2016, 12:30

kuracodigraca wrote:
Zeko wrote:
au koji volej. amper na aparatima. teško bu se izvukao  :coffee
sve 5 o najvećem golmanskom transferua ali kaj za boldano i podcrtano kažeš. lagana čmrljica  :coffee
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Guest 28/12/2016, 12:31

o bože...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content