Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 40 of 50
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Re: Hajduk Split
Ti prvi redovito se..., pardon da buden kulturan da se nebi uvridija, pišeš kontra medija, a sad si kao ironičan...sat2 wrote:
Odjebati to sve treba ... najbolje da vam medijski partner bude Nogomet + ili eventualno Index ...
Guest- Guest
hajduk sigurno ne bi patio.amper1950 wrote:To nema veze s razinom kvalitete reprezentacije. Ok je zaraditi, ali tu pate i igrači i klubovi jer su tada pripreme za nastavak sezone.sat2 wrote:
Što je loše da zarade koju kunu? Pa tamo si oblijepio cijelu stranicu o tome kako Hajduk sakuplja okolo kune ...
Zašto svi ovi pozvani nebi dobili priliku igrati za reprezentaciju? Uostalom i Chile i Island će biti tamo ... sad reci da su to kikiriki reprezentacije ...
prvi ne može biti.
drugi ne može biti.
kup osvojiti ne može.
peti ne može biti.
treći, ili četvrti, dragom bogu svejedno, a propuštena prilika za međunarodnu afirmaciju i dizanje cijene igraču kroz dvije utakmice u kojima ionako ne bi bio opterećen maksimalno.
kad ga više ne bude čačić zvao pjevat ćete drukčije...
sitting_bull-
2015-09-28
Da, pišem kontra Indexa i kontra Nogomet+, koji SAMO negativno pišu o Dinamu. Dok tebi mediji valjaju dok god pljuju po Dinamu i pjevaju hvalospjeve o Torcidi i Hajduku, a čim se postavi neugodno pitanje ili drugačiji stav odmah reagiraš kao Mamić kada ga pitaju sa sina.amper1950 wrote:Ti prvi redovito se..., pardon da buden kulturan da se nebi uvridija, pišeš kontra medija, a sad si kao ironičan...sat2 wrote:
Odjebati to sve treba ... najbolje da vam medijski partner bude Nogomet + ili eventualno Index ...
sat2-
2015-09-28
hahaha... Iako je Božić i sve to, moram ti reći da si jadan... Jebiga, oprosti. U prvom redu ja nikad nisam reagira kao Mamić u spomenutom slučaju.sat2 wrote:Da, pišem kontra Indexa i kontra Nogomet+, koji SAMO negativno pišu o Dinamu. Dok tebi mediji valjaju dok god pljuju po Dinamu i pjevaju hvalospjeve o Torcidi i Hajduku, a čim se postavi neugodno pitanje ili drugačiji stav odmah reagiraš kao Mamić kada ga pitaju sa sina.amper1950 wrote:Ti prvi redovito se..., pardon da buden kulturan da se nebi uvridija, pišeš kontra medija, a sad si kao ironičan...sat2 wrote:
Dakle, ti možeš pisati kontra indexa, nogomet+, ja ne mogu protiv drugih medija, već je to smiješno.
I nisam ništa rekao za index, oni znaju objaviti dobar članak, zna ga objaviti i SD, ja se osvrćem na one novinare koji pišu totalne gluposti i senzacionalne članke iz dana u dan. Primjer Alfirević iz SD koji u zadnjih 5-6 dana objavija isto toliko članaka o Kaliniću gdje je u par navrata demantira sam sebe i jedina je istina da ima ponuda i interesa za Kalinića. Sve drugo su neke pretpostavke, ovi bi ovako, ovi onako, koje samo štete igraču i klubu u ostvarivanju transfera. Pa mislim ono...
I tu uopće nisam mislija na članke gdje neko kritizira model upravljanja klub i Upravu, ja sam, sam kritizira Upravu Hajduka i neke poteze, a pogotovo nisam reka da netko ne smi pokazati drugačiji stav ili postaviti neugodno pitanje kao što ti seruckaš u svom postu. U tako kratkom postu iznija si toliko neistina...
Na kraju, ti kritiziraj koga hoćeš, reka si index i nogomet+, a ja ću eto kritizirati SD, SN pa i index ako netko napiše nekakve nebuloze što se znalo dogoditi. Samo, činjenica je da u zadnje vrijeme su SN najeneozbiljniji (a isti vlasnik ko SD) sporstki portal s svojim člancima i toliko debilnim pogreškama, čak ih je jedan Napoli stavija na ignore listu, dok je nogomet+ najozbiljniji nogometni portal koji se dosta bavi stvarima van travnjaka. Jebiga, kad pričamo o stvarima van travnjaka tu ima dosta tema o Dinamu, pa razumijem da ti to smeta, ali vjeruj mi da za to nije kriv nogomet+
Sretan i blagoslovljen Božić, sve najbolje u novoj godini tebi i tvojima...
Guest- Guest
veli branco, sportski direktor hajduka:
"Četvrti smo možda zbog novog konteksta, boljeg Osijeka, možda zbog razočaranosti što nismo ušli u Europsku ligu. Možemo dobro raditi, pripremati se da bismo kontrolirali protivnika kao što smo to većim dijelom napravili protiv Dinama. No na terenu je uvijek treći team; taj team na terenu ne možeš kontrolirati. Da nije bilo tih pogrešaka, imali bismo šest do osam bodova više. Radilo se o očiglednim greškama. Ne opravdavam se, ne tražim isprike i alibije. Da smo imali tri-četiri dobre odluke u određenim utakmicama, imali bismo pet do osam bodova više, bili bismo treći, gurali prema drugom mjestu"
pa još kaže o suđenju marija zebeca:
" Nisam stručnjak za suđenje, ali mogu vam pokazati snimku (pokazuje video na mobitelu). Postoji kontakt Sigalija na Ercegu u kaznenom prostoru u 65. minuti kod rezultata 0:0. U jednoj od prvih akcija na utakmici Soudani je četiri metra bio u zaleđu. Kriterij prekršaja i žutih kartona nije bio jednak. Loše suđenje nije samo u penalima nego i kada onemogućiš jednu momčad da igra; to je ono što se nama na toj utakmici dogodilo. Znam da ljudi ne vole isprike i alibije, ali govorim o činjenicama. To je odgovor na pitanje tko je kriv."
eto, čovjek sastavio super momčad, doveli super pušnika, treniraju u super kampu, imaju super grbavi teren, super financijsku situaciju i samo ih se izvana sprečava da pokažu svoju kvalitetu i da upute više od jednog dodavanja protivničkom golmanu po utakmici.
mi se vidi kako je uvjet za dobiti posao u hajduku proći test iz kmečanja...
"Četvrti smo možda zbog novog konteksta, boljeg Osijeka, možda zbog razočaranosti što nismo ušli u Europsku ligu. Možemo dobro raditi, pripremati se da bismo kontrolirali protivnika kao što smo to većim dijelom napravili protiv Dinama. No na terenu je uvijek treći team; taj team na terenu ne možeš kontrolirati. Da nije bilo tih pogrešaka, imali bismo šest do osam bodova više. Radilo se o očiglednim greškama. Ne opravdavam se, ne tražim isprike i alibije. Da smo imali tri-četiri dobre odluke u određenim utakmicama, imali bismo pet do osam bodova više, bili bismo treći, gurali prema drugom mjestu"
pa još kaže o suđenju marija zebeca:
" Nisam stručnjak za suđenje, ali mogu vam pokazati snimku (pokazuje video na mobitelu). Postoji kontakt Sigalija na Ercegu u kaznenom prostoru u 65. minuti kod rezultata 0:0. U jednoj od prvih akcija na utakmici Soudani je četiri metra bio u zaleđu. Kriterij prekršaja i žutih kartona nije bio jednak. Loše suđenje nije samo u penalima nego i kada onemogućiš jednu momčad da igra; to je ono što se nama na toj utakmici dogodilo. Znam da ljudi ne vole isprike i alibije, ali govorim o činjenicama. To je odgovor na pitanje tko je kriv."
eto, čovjek sastavio super momčad, doveli super pušnika, treniraju u super kampu, imaju super grbavi teren, super financijsku situaciju i samo ih se izvana sprečava da pokažu svoju kvalitetu i da upute više od jednog dodavanja protivničkom golmanu po utakmici.
mi se vidi kako je uvjet za dobiti posao u hajduku proći test iz kmečanja...
sitting_bull-
2015-09-28
Interesantno je da tko god dođe u Hajduk, ni na kraj pameti mu nije da se primi posla i da neki kurac radi, za što je valjda i doveden i za što bi,valjda, trebao primati plaću. I umjesto da on uči njih kako se treba sportaš ponašati,oni nauče njega kako treba kmečati kako bi se dodvorio ulici koja vodi klub. I to je osnovni problem Hajduka. Dokle god će se čelnici Hajduka dodvoravati ulici ovakvim izmišljotinama u traženju alibija za ovu katastrofalnu igračku križaljku kakvu imaju, oni neće ni sličiti nogometnom klubu u kojem se jedino zna tko to sve plaća, a to je Hajduk i onaj manji dio normalnih navijača koje imaju i kojima je pun više kurac tog kmečanja, čak i nakon utakmica u kojima im je sudac donio bodove. Pogotovo u ovoj sezoni u kojoj su im suci donijeli pun kurac bodova, a odnijeli im nisu nijedan. Upravo to su manire jednog malog regionalno-provincijskog kluba, zatvorenog u sebe i koji izmišlja vanjske neprijatelje samo da bi prikrio svoje slabosti.
Zeko-
2015-08-26
prije koju godinu sam zalijepio članak od tita kirigina iz 70-tih, ne mogu ga nažalost naći, u kojem govori da hajduk treba biti profesionalni klub i da ga ne mogu voditi ulica i navijači. znači to govori inače najveća komunjara u razdoblju teškog komunizmaZeko wrote:Interesantno je da tko god dođe u Hajduk, ni na kraj pameti mu nije da se primi posla i da neki kurac radi, za što je valjda i doveden i za što bi,valjda, trebao primati plaću. I umjesto da on uči njih kako se treba sportaš ponašati,oni nauče njega kako treba kmečati kako bi se dodvorio ulici koja vodi klub. I to je osnovni problem Hajduka. Dokle god će se čelnici Hajduka dodvoravati ulici ovakvim izmišljotinama u traženju alibija za ovu katastrofalnu igračku križaljku kakvu imaju, oni neće ni sličiti nogometnom klubu u kojem se jedino zna tko to sve plaća, a to je Hajduk i onaj manji dio normalnih navijača koje imaju i kojima je pun više kurac tog kmečanja, čak i nakon utakmica u kojima im je sudac donio bodove. Pogotovo u ovoj sezoni u kojoj su im suci donijeli pun kurac bodova, a odnijeli im nisu nijedan. Upravo to su manire jednog malog regionalno-provincijskog kluba, zatvorenog u sebe i koji izmišlja vanjske neprijatelje samo da bi prikrio svoje slabosti.
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Tito Kiring je bio u pravu, jer Bracno, Kos, pa prije njega i Brbić nisu došli s ulice, nego su ipak nešto radili na takvim ili sličnim funkcijama. Primjerice, Brbić je bija direktor jedne velike firme (mislim lanac hotela),Branco je ovo isto radio u Portugalu, a Kos je bio direktor jedne tvrtke (baš kao i spomenuti Kiring).
Biće vam lakše razmišljati kad već jednom utovite sebi u te svoje glavice da klub ne vodi ulica ni navijači, nego ČLANOVI biraju vodstvo kluba ko u dosta klubova u Europi, uspješnih klubova
Pitajte radnu zajednicu u Hajduku na Božić 2016 kad su dobili plaču! Pitajte one koji su malo duže tamo koliko plača nisu dobili na Božić 2012-e...
Biće vam lakše razmišljati kad već jednom utovite sebi u te svoje glavice da klub ne vodi ulica ni navijači, nego ČLANOVI biraju vodstvo kluba ko u dosta klubova u Europi, uspješnih klubova
Pitajte radnu zajednicu u Hajduku na Božić 2016 kad su dobili plaču! Pitajte one koji su malo duže tamo koliko plača nisu dobili na Božić 2012-e...
Guest- Guest
Evo u što se Hajduk pretvorio. Tamo zaposlenici slave jer su 2016-e pred Božić dobili plaću, k'o da je abnormalno za svoj rad dobiti plaču. I to se sad posebno naglašava.
Zeko-
2015-08-26
kak ulica ne vodi klub?
ulica odlučuje o svemu u hajduku, a tko manipulira ulicom, radi prijedlog članova uprave i no za koje ulica glasa to još niste obznanili.
i u Barceloni članovi biraju predsjednika koji mora ispunjavati određene uvjete kako bi uopće bio kandidat, ali taj predsjednik sastavlja listu za koju se glasa,
u hajduku od toga nema niti traga kao što nema vidljivog traga tko može glavnom dioničaru kao otkupiti dionice po uvjetima koji su povoljni samo za kupca.
ne skrivajte se iza transparentnih modela koje samo u jednom formalnom dijelu slijedite kako bi mogli pod krinkom kako članovi biraju upravu zajebavati svekoliko tovarsko pučanstvo...
ulica odlučuje o svemu u hajduku, a tko manipulira ulicom, radi prijedlog članova uprave i no za koje ulica glasa to još niste obznanili.
i u Barceloni članovi biraju predsjednika koji mora ispunjavati određene uvjete kako bi uopće bio kandidat, ali taj predsjednik sastavlja listu za koju se glasa,
u hajduku od toga nema niti traga kao što nema vidljivog traga tko može glavnom dioničaru kao otkupiti dionice po uvjetima koji su povoljni samo za kupca.
ne skrivajte se iza transparentnih modela koje samo u jednom formalnom dijelu slijedite kako bi mogli pod krinkom kako članovi biraju upravu zajebavati svekoliko tovarsko pučanstvo...
sitting_bull-
2015-09-28
i u republici hrvatskoj je demokracija i postoje izbori pa ništa ne valja. tak da to niš ne znači.
2015-08-19
njima je podvig kad naprave nešto što se u normalnom svijetu podrazumijeva...Zeko wrote:Evo u što se Hajduk pretvorio. Tamo zaposlenici slave jer su 2016-e pred Božić dobili plaću, k'o da je abnormalno za svoj rad dobiti plaču. I to se sad posebno naglašava. :blj:
sitting_bull-
2015-09-28
Puno bolje da su izbori i da se bira između kandidata koji imaju neki uspjeh iza sebe, nego da neki političar postavi nekog svog. To je praksa u zadnjih 25 godina u Hajduku pokazala, jer one koja je postavljala politika iza sebe su ostavili dugove, minuse, uglavnom pustoš i kaos. To je naprosto činjenica.
Ne kažem da je demokracija najbolje rješenje, ali je sigurno bolje od ovog prije. S tim da ČLANOVI biraju, a kandidat ne može biti bilo tko,dok primjerice kad je država Hrvatska u pitanju takoreći se može kandidirati bilo tko, i tu uvjek glavnu riječ vode osobe (ma kakve one bile) dviju največih stranaka, dok kad pričamo o demokratskim izborima u Hajduku nema toga nego se kandidira svako osobno, tako da kad uspoređujemo nije isto.
Ne kažem da je demokracija najbolje rješenje, ali je sigurno bolje od ovog prije. S tim da ČLANOVI biraju, a kandidat ne može biti bilo tko,dok primjerice kad je država Hrvatska u pitanju takoreći se može kandidirati bilo tko, i tu uvjek glavnu riječ vode osobe (ma kakve one bile) dviju največih stranaka, dok kad pričamo o demokratskim izborima u Hajduku nema toga nego se kandidira svako osobno, tako da kad uspoređujemo nije isto.
Guest- Guest
Bla, bla, bla ...
Zeko-
2015-08-26
A e, kad su neki godinama piskarali kako Hajduk ne isplačuje plače, i moralizirali jadni i zabrinuti: "pitajte čistaćice kad su zadnji put dobili plaču" onda je to bilo ok. A kad ja sad kažem da se danas isplačuju plače što je ipak uspjeh za klub koji je ima toliki minus, na rubu stečaja i tolike dugove, onda je to smiješno... A smiju se budale koje su pisale da je Hajduk već u stečaju, samo se čeka da se to službeno objavi...
Guest- Guest
http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/hnl/unosni-transfer-pao-u-vodu-belgijanci-odgovorili-gramzivim-hajdukovcima-uzdanica-bijelih-ostat-ce-na-poljudu/5433023/
nejde pa nejde
nejde pa nejde
2015-08-19
SN
Da su ga prodali za ponuđeni iznos, onda bi bilo kako je rasprodaja na Poljudu...
Prošla su vrimena kad se NUŽNO moralo prodavati kad dođe prva ponuda i ispod cijene.
Da su ga prodali za ponuđeni iznos, onda bi bilo kako je rasprodaja na Poljudu...
Prošla su vrimena kad se NUŽNO moralo prodavati kad dođe prva ponuda i ispod cijene.
Guest- Guest
uuu koje mange, hajudk je pun ko brod
Last edited by kuracodigraca on 24/12/2016, 14:11; edited 1 time in total
2015-08-19
Ma gdje ćeš i od koga dobiti 5 milja eura za golmana i to golmana iz HNL-a ?
Zeko-
2015-08-26
još malo bisera a la branco:
"Prije tri mjeseca svi su me ubijali s Futacsem, a sad je najbolji strijelac momčadi. Riskirao sam s njim. Već sam rekao da bi on teško došao da nije bio ozlijeđen osam mjeseci u Turskoj, gdje je godišnje zarađivao milijun eura, a došao je za višestruko manje"
veliki mag branco je doveo igrača koji je prošao sito i rešeto u sljedećim velikim klubovima:
- ferencvaros
- nancy
- werder
- ingolstadt
- werder
- portsmouth
- leicester
- blackpool
- leicester
- diosgyor
- leicester
- mersin iy
- hajduk
u 10 godina profesionalnog nogometa hajduk mu je 13-ta destinacija.
i takav se igrač odrekao godišnje plaće od (recimo) 1.000.000€ kako bi nastupao za hajduk uz plaću od cca 220.000€ godišnje?!
ljudina i tovar!
ili budala.
ili je sve samo branco show.
nebitno dok ima onih koji u to vjeruju...
"Prije tri mjeseca svi su me ubijali s Futacsem, a sad je najbolji strijelac momčadi. Riskirao sam s njim. Već sam rekao da bi on teško došao da nije bio ozlijeđen osam mjeseci u Turskoj, gdje je godišnje zarađivao milijun eura, a došao je za višestruko manje"
veliki mag branco je doveo igrača koji je prošao sito i rešeto u sljedećim velikim klubovima:
- ferencvaros
- nancy
- werder
- ingolstadt
- werder
- portsmouth
- leicester
- blackpool
- leicester
- diosgyor
- leicester
- mersin iy
- hajduk
u 10 godina profesionalnog nogometa hajduk mu je 13-ta destinacija.
i takav se igrač odrekao godišnje plaće od (recimo) 1.000.000€ kako bi nastupao za hajduk uz plaću od cca 220.000€ godišnje?!
ljudina i tovar!
ili budala.
ili je sve samo branco show.
nebitno dok ima onih koji u to vjeruju...
sitting_bull-
2015-09-28
može se al treba znati prodatiZeko wrote:Ma gdje ćeš i od koga dobiti 5 milja eura za golmana i to golmana iz HNL-a ?
2015-08-19
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 40 of 50