Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 32 of 50
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Re: Hajduk Split
najv wrote:najveći hrvatski nogometni klub je zasluženo pobjedio...razlika u kvaliteti je očita...
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
Zadovoljan san...
Samo mi je jedna sitnica falila: nokaut malom derištu zvanom Doyen bankomat...
E to bi bija šlag na torti...
<3
Btw. cisti faul na Frani prije gola...
;)
<3
;)
Guest- Guest
kad je rijeka jača i bolje organizirana od tebe a rival ti 20 utakmica zaredom zabije u sudačkoj vrijeme je da ugasiš klub. sad na ljeto idem ispred poljuda zapalit svijeću za poginulog velikana
Da ovo nismo dobili, onda u kurac i nogomet i sve. Pa igrali smo protiv Nikoga, došli su nam jedanput do gola u cijeloj utakmici, a mi umjesto da ih natrpamo proslavljamo njihive golmane. U Zagrebu Kaliniča, sada Stipicu, A Livaković si je mog'o metnuti onu viseću ležaljku i ljuljati se na gol liniji cijelu utakmicu. Nevjerojatno je kak' mi neznamo zabiti gol i na kraju se mučiš protiv ovakvih nogometnih analfabeta. Najbitnije je da još uvijek ovisimo sami o sebi i uz 2-3 prava pojačanja, a ako Soudani ode onda i četiri, prvenstvo nam nemože pobjeći.
Zeko-
2015-08-26
Ma da. Stopedeset faulova.fridrih_niche wrote:Zadovoljan san...
<3
;)
Guest- Guest
Hajduku sve osim obrane srednja zalost, nisu se ni potrudili sansu napravit....i eto kao cetvrti na pauzu, rezultati su tu
nowitzki-
2014-04-27
Ti si lud stari moj, ili trolas ili si stvarno puko ko kokica....izgubili od dinama u sudackoj nadoknadi, niti jednu sansu niste stvorili, zavrsili polisezonu na 4 mjestu (od neznam kad) i ti spominjes da si zadovoljanfridrih_niche wrote:Zadovoljan san...
Koji kurac?
nowitzki-
2014-04-27
nowitzki wrote:Ti si lud stari moj, ili trolas ili si stvarno puko ko kokica....izgubili od dinama u sudackoj nadoknadi, niti jednu sansu niste stvorili, zavrsili polisezonu na 4 mjestu (od neznam kad) i ti spominjes da si zadovoljanfridrih_niche wrote:Zadovoljan san...
Koji kurac?
dinamo mu ostao u trci za rijekom...
Guest- Guest
Vidiš kako si ti pametan...Sto'jan wrote:nowitzki wrote:Ti si lud stari moj, ili trolas ili si stvarno puko ko kokica....izgubili od dinama u sudackoj nadoknadi, niti jednu sansu niste stvorili, zavrsili polisezonu na 4 mjestu (od neznam kad) i ti spominjes da si zadovoljanfridrih_niche wrote:Zadovoljan san...
Koji kurac?
dinamo mu ostao u trci za rijekom...
:D
Guest- Guest
Čist faul...Tommy Ramone wrote:Ma da. Stopedeset faulova.fridrih_niche wrote:Zadovoljan san...
<3
;)
Drža ga je s obe ruke...
Al iskreno, boli me kurac...
;)
Guest- Guest
kakvo je bilo sudjenje danas
Na skali od postenog sudjenja do mamic namjestio
Na skali od postenog sudjenja do mamic namjestio
Uobičajna borba za loptu ... gdje je Zoljina desna ruka?nowitzki wrote:Prije gola cisti faul nad zoljom na centru, zebec odsudio odlicno ali eto....opet ce se o sudjenju samo pricat
sat2-
2015-09-28
Samo čekam da netko spomene Ercega ... zaslužio je žuti za padanje, a ne penal!
sat2-
2015-09-28
Evo:
http://www.index.hr/sport/clanak/je-li-hajduk-ostecen-za-penal-pogledajte-ercegov-pad-izmedju-sigalija-i-benkovica/938544.aspx
http://www.index.hr/sport/clanak/je-li-hajduk-ostecen-za-penal-pogledajte-ercegov-pad-izmedju-sigalija-i-benkovica/938544.aspx
sat2-
2015-09-28
samo jedno, a to su dve stvari; udarci 1:8, posjed lopte 32:68% i koeficijent na kladi 6 na pobjedu hajduka u poljudu ?!!! pa nije došla barca...hajduk je definitivno prošlo svršeno vrijeme...
amper1950 wrote:Šta se tiće tkz. voječine,
nowitzki wrote:Sto'jan wrote:amper1950 wrote:Šta se tiće tkz. voječine, ja kad pričam o povijesti i uspjesima nekog kluba, gledam cijelu povijest, gledam 20 i 21 stoljeće...
kakvo koprcanje...
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
i milostivmuckodjubre wrote:hi hi...alah je velik...
2015-08-19
hvala hrvatskoj braći sa juga što su nam pustili 3 boda! vratit ćemo vam sljedeće godine.
2015-08-19
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 32 of 50