Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 28 of 50
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Re: Hajduk Split
[size=31]Počeli radovi na postavljanju nove umjetne trave na Poljudu[/size]
______________________Na lito će minjati pravu travu na pomoćnom, a planiraju graditi još jedan pomoćni s hibridnom travom na parkingu kad majstori promine GUP (jebiga nije to jednostavno, jeli). Kad bi izgradili još jedan teren + ako bi se dogovorili s Dalmatincem u vezi njihovog terena u blizini (btw. u katastrofalnom stanju, i njega bi Hajduk obnovija) došlo bi do brojke od 4 pomočna terena - koliko toliko podnošljivi uvjeti za rad.
Svo to ulaganje (istina po usmenom dogovoru) će se odbiti od duga koji Hajduk duguje gradu koji je podmirio kredit (fala bogu da su to uspili dogovoriti, o tome pričam cilo vrime). Hajduk je već uložija cca 6 miljuna kuna (samo treba proči inpekciju) a i ostalo ulaganje će se pobiti, datako rećen...
Žalosno je da na ovaj način treba naterati grad da našto uloži infrastrukturu i prvenstveno za uvjete omladinske škole, ali bolje ikako nego nikako...
Guest- Guest
a je crni nabubrio pa nije ni čudo da je stalno ozljeđen kad mu je ovakva sprema
AMBICIOZNI PLANOVI
PREDSJEDNIK HAJDUKA OTKRIO KARTE 'Prodat ćemo igrače za 25 do 30 milijuna eura već u zimskom prijelaznom roku!'
http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/hnl/predsjednik-hajduka-otkrio-karte-prodat-cemo-igrace-za-25-do-30-milijuna-eura-vec-u-zimskom-prijelaznom-roku/5393143/
Moćne SN, nije ni čudo da im je Napoli neki dan udrija bojkot...
PREDSJEDNIK HAJDUKA OTKRIO KARTE 'Prodat ćemo igrače za 25 do 30 milijuna eura već u zimskom prijelaznom roku!'
http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/hnl/predsjednik-hajduka-otkrio-karte-prodat-cemo-igrace-za-25-do-30-milijuna-eura-vec-u-zimskom-prijelaznom-roku/5393143/
Guest- Guest
samo ohandza vrijedi toliko + vr naočale...
sitting_bull-
2015-09-28
fridrih_niche wrote:SN - 'tovarsko' glasilo kako bi genij Svetina napisa, lol...
:D
Još nisu u stanju orginal grb Hajduka staviti ko jučer kad sam vidija neki članak u vezi regionalne lige... Redikuli...
Guest- Guest
Gdje piše u eurima?amper1950 wrote:AMBICIOZNI PLANOVI
sat2-
2015-09-28
Igor Marić ·
Zagreb, Croatia
hahahah, evo bas sam se od srca nasmijao. Pogotovo jer sam krivo vidio, mislio sam da je rekao 25-30 mil eura..Navikao te cifre viđati kad Dinamo prodaje pa me to sje****. Ali i u kn je to nestvarna cifra :D
Sviđa mi se · Odgovor · 3 · 12 sati
Zagreb, Croatia
hahahah, evo bas sam se od srca nasmijao. Pogotovo jer sam krivo vidio, mislio sam da je rekao 25-30 mil eura..Navikao te cifre viđati kad Dinamo prodaje pa me to sje****. Ali i u kn je to nestvarna cifra :D
Sviđa mi se · Odgovor · 3 · 12 sati
sat2-
2015-09-28
O bože...sat2 wrote:Gdje piše u eurima?amper1950 wrote:AMBICIOZNI PLANOVI
Pa nakon 2-3 sata (zamisli koliko im je tribalo) su ispravili. Još uz to Kos uopće nije reka da će prodati igrače za toliki iznos, nego da je neka očekivanja. A možda proda za manje,možda za više. Još majstori stave eure...
Guest- Guest
Treba nam 25 do 30 milijuna kuna u idućoj godini zarade od prodajeigrača, to je kolač zamišljen od transfera u našem proračunu za 2017. koji iznosi oko deset milijuna eura, dakle 75 milijuna kuna. Jesu li to Lovre Kalinić ili Nikola Vlašić ili samo jedan od njih, možda netko treći, bilo bi lijepo da imam staklenu kuglu pa da prognoziram, ali to su te brojke.amper1950 wrote:O bože...sat2 wrote:Gdje piše u eurima?amper1950 wrote:AMBICIOZNI PLANOVI
Pa nakon 2-3 sata (zamisli koliko im je tribalo) su ispravili. Još uz to Kos uopće nije reka da će prodati igrače za toliki iznos, nego da je neka očekivanja. A možda proda za manje,možda za više. Još majstori stave eure...
http://www.slobodnadalmacija.hr/sport/hajduk/clanak/id/458317/predsjednik-kos-treba-nam-25-do-30-milijuna-kuna-u-iducoj-godini-zarade-od-prodaje-igraca
A tko realan bi i pomislio da će prodati igrače za toliki iznos
sat2-
2015-09-28
Nisam pričao što je realno što nerealno, pisao sam o neprofesionalnim SN. Prije 2-3 dana im je Napoli udrija bojkot zbog neprofesionalnosti, objavljuju ovakve članke i naprave takvu grešku u naslovu pa im treba par sati da promine naslov. Prije 2 dana stavljaju grb Hajduka (članak o regionalnoj ligi) koji nije orginal grb kluba... Smiješni su, nebi za te novine da nikad više niti lipe...sat2 wrote:Treba nam 25 do 30 milijuna kuna u idućoj godini zarade od prodajeigrača, to je kolač zamišljen od transfera u našem proračunu za 2017. koji iznosi oko deset milijuna eura, dakle 75 milijuna kuna. Jesu li to Lovre Kalinić ili Nikola Vlašić ili samo jedan od njih, možda netko treći, bilo bi lijepo da imam staklenu kuglu pa da prognoziram, ali to su te brojke.amper1950 wrote:O bože...sat2 wrote:Gdje piše u eurima?amper1950 wrote:AMBICIOZNI PLANOVI
http://www.slobodnadalmacija.hr/sport/hajduk/clanak/id/458317/predsjednik-kos-treba-nam-25-do-30-milijuna-kuna-u-iducoj-godini-zarade-od-prodaje-igraca
A tko realan bi i pomislio da će prodati igrače za toliki iznos
Guest- Guest
Jeste li spremni splitski junaci za borbu do smrti?
Ajmoooooo
Ajmoooooo
nowitzki-
2014-04-27
Nećete Istru danas dobit...nowitzki wrote:Jeste li spremni splitski junaci za borbu do smrti?
Ajmoooooo
Guest- Guest
LoLfridrih_niche wrote:Nećete Istru danas dobit...nowitzki wrote:Jeste li spremni splitski junaci za borbu do smrti?
Ajmoooooo
nowitzki-
2014-04-27
u petom misecu mali niche ce ovo govoriti: ,,mamic pustia titulu svojoj filijali, kme kme kmeee''
Guest- Guest
A cuj to je rezervni scenarijSto'jan wrote:u petom misecu mali niche ce ovo govoriti: ,,mamic pustia titulu svojoj filijali, kme kme kmeee''
nowitzki-
2014-04-27
Borbu do smrti?nowitzki wrote:Jeste li spremni splitski junaci za borbu do smrti?
Ajmoooooo
Obična prvoligaška utakmica, vidiš da Kale ne brani da bi ga se sačuvalo usljed izvjesnog transfera ove zime...
Guest- Guest
Znaci skinuli ste maminju gace danas? oce se borit tici ili ce im bit alibi da se nisu trudili kako se nebi prodali?
nowitzki-
2014-04-27
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 28 of 50