Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 13 of 50
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Re: Hajduk Split
stvar je u mentalitetu....koji hoce biti najbolji,najljepsi,najposteniji a kad spznas da to nisi ili places ili se deres...trece nemajasambrend wrote:Nije stvar u treneru...
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
Vidija sam u nekoj anketi na internetu ime Joška Jeličića. Nebi bilo loše, ali da zadrži i svoj posal "stručnog" komentatora pa da može srati sam po sebi...fridrih_niche wrote:
Obožavan to redanje imena...
:D
Samo nek nije naša 'legenda' i ja sritan...
;)
Guest- Guest
Tu se slažem, stvar je u onome tko ga je doveo.jasambrend wrote:Nije stvar u treneru...
Zanimljivo, ovaj osječki šminkerčić Kos je u cca 6 miseci smjenija 2 trenera za koje je plačena, točnije biti će plačena odpremnina više od miljun kuna , što nije mali novac.
S druge strane, Marin Brbić je u cca 3 godine i 9 mjeseci smjenija samo jednog jedinog trenera, a to je Mišo Krstičević koji je već bio trener kad je on stupio na dužnost predsjednika Hajduka, i to ne odma nakon što je stupija na dužnost, već je spomenuti dobio priliku (a smjena je sasvim opravdana jer isti nije ostvarivao rezultat, nije provodio viziju klubu i još se primitivno ponašao, vrijeđao predsjednika i sportskog direktora). Sigurno da M.K. nije ima ugovor na duži period, niti je dobija neku veću otpremninu. Igor Tudor je sam otišao, podnio ostavku tako da nije dobio otpremninu, a vatrogasna rješenja u nastavku te sezone kad je Tudor otiša (Špaco,Vučević,Vukas) ionako nisu imali ugovor na duži period, ova dvojica ni ugovor ko prvi trener momčad (a i sam Špaco je reka da je tu privremeno), pa ni tu nije bilo otpremnine.
A glavno da su neki pametni vječno spominjali Brbićevu plaču, a to što je ovaj lošim potezima po pitanju trenera u 6 miseci nanio klubu štetu veču od miljun kuna, iznos veči od 3-godinje Brbićeve plače,to ko jebe...
Guest- Guest
tko je ono predlozio Kosa?....sto bi samo Kos snosio odgovornost.ne bi ni dosao da ga netko nije predlozio i opisao kao 'sjajnog'..cim sam cuo di je prije radio..rekao sam pisi kuci propalo...bolje da je ostao onda brbic ako nista drugo bar je pokazivao nekakve emocije....a da ne govorim o Kosovim izjavama kad su ga novinari pitali sto je do sad uprava sa njim na celu poduzela i ucinila sto se tice igrackog kadra,pomaka u struci..on odgovara svaki put..'ofarbali smo svlacionice i uredili ih'...amper1950 wrote:Tu se slažem, stvar je u onome tko ga je doveo.jasambrend wrote:Nije stvar u treneru...
Zanimljivo, ovaj osječki šminkerčić Kos je u cca 6 miseci smjenija 2 trenera za koje je plačena, točnije biti će plačena odpremnina više od miljun kuna , što nije mali novac.
S druge strane, Marin Brbić je u cca 3 godine i 9 mjeseci smjenija samo jednog jedinog trenera, a to je Mišo Krstičević koji je već bio trener kad je on stupio na dužnost predsjednika Hajduka, i to ne odma nakon što je stupija na dužnost, već je spomenuti dobio priliku (a smjena je sasvim opravdana jer isti nije ostvarivao rezultat, nije provodio viziju klubu i još se primitivno ponašao, vrijeđao predsjednika i sportskog direktora). Sigurno da M.K. nije ima ugovor na duži period, niti je dobija neku veću otpremninu. Igor Tudor je sam otišao, podnio ostavku tako da nije dobio otpremninu, a vatrogasna rješenja u nastavku te sezone kad je Tudor otiša (Špaco,Vučević,Vukas) ionako nisu imali ugovor na duži period, ova dvojica ni ugovor ko prvi trener momčad (a i sam Špaco je reka da je tu privremeno), pa ni tu nije bilo otpremnine.
A glavno da su neki pametni vječno spominjali Brbićevu plaču, a to što je ovaj lošim potezima po pitanju trenera u 6 miseci nanio klubu štetu veču od miljun kuna, iznos veči od 3-godinje Brbićeve plače,to ko jebe...
2015-09-08
..inace ako se zeli konacno sto pomaknuti s mjesta narocito na sportskom planu vrijeme je da u upravu i nadzorni odbor sjednu ljudi koji se doista kuze u nogomet i imaju veze sa nogometom....ne mora takva citava uprava biti ni nadzorni odbor..ali dovoljno ej da se psoatve bar dva covjeka koji znaju svoj posao..a ne kojekakvi kazalisni redatelji,advokati,filozofi i propali ekonomisti..i tko ne sve
2015-09-08
i da se konacno prestane vjecno kukati kako se nema novca..a dobro se placaju sumnjivi treneri i igraci...kao sto je baka porucio...a ne da imas non stop zmiju u đepu kad trebas dovesti nekog kvalitetnog igraca i trenera....bolje platiti dobro i jednog odlicnog igraca nego tri propala igraca...
2015-09-08
ako sve propadne uvijek se može okriviti nekoga trećega,npr.zdravkavuksadinare wrote:i da se konacno prestane vjecno kukati kako se nema novca..a dobro se placaju sumnjivi treneri i igraci...kao sto je baka porucio...a ne da imas non stop zmiju u đepu kad trebas dovesti nekog kvalitetnog igraca i trenera....bolje platiti dobro i jednog odlicnog igraca nego tri propala igraca...
ma hajde..skrtulje obicne...bitno da oni imaju...dovedi nekog lajbeka od igraca i trenera plati ga za cevape on sretan...a razliku spremi sebi u đep...ili si nabij placu...onda kad te pocnu razotkrivati onda svi krivi..urota i slicno...pa opet..nije to bas tako..nema se i slicno.....onda ona prica...ocemo mi dobre igrace ali ako su na posudbi..samo da se ne iskesira...ovi svi sad uz hajduk ili pri hajduku...pogledaj ih kako izgledaju..udebljali se,posminkali,novi autici...a kuka se nema se..muckodjubre wrote:ako sve propadne uvijek se može okriviti nekoga trećega,npr.zdravkavuksadinare wrote:i da se konacno prestane vjecno kukati kako se nema novca..a dobro se placaju sumnjivi treneri i igraci...kao sto je baka porucio...a ne da imas non stop zmiju u đepu kad trebas dovesti nekog kvalitetnog igraca i trenera....bolje platiti dobro i jednog odlicnog igraca nego tri propala igraca...
2015-09-08
..pa nisu ljudi glupi i coravi..zato je onako baka reagirao i ne samo baka.....i ona spika..'napustio sam dobro placen posao samo da pomognem hajduku ne trazim puno..'..a onda se otkrije cifra koliko ej placen pa ispadne da ej placen 2x bolje nego na prijasnjem poslu..pa onda pravdanje..'nije lako radit u hajduku pritisak ovo ono..zena ce me kuditi'..i slicno...
2015-09-08
.....ne kaze nas narod bezveze.'sto vise kukas vise imas a manje radis'
2015-09-08
vuče šta kažu tvoji izvori hoće li hajduk na zelenu granu s ovom novom politikom tuđa dica crni tići?
to mi isto ko one istrosene fore koje plasiraju iz udruge 'nas hajduk'...'mi ne utjecemo na rad uprave niti imamo nekakvog utjecaja niti vrsimo pritisak samo saljemo nas e prijedloge'..intresantno a svi njihovi se prijedlozi 1005 usvoje...sa komentarom..'da su najbolji'....
2015-09-08
sa 100% usvojevuksadinare wrote:to mi isto ko one istrosene fore koje plasiraju iz udruge 'nas hajduk'...'mi ne utjecemo na rad uprave niti imamo nekakvog utjecaja niti vrsimo pritisak samo saljemo nas e prijedloge'..intresantno a svi njihovi se prijedlozi 1005 usvoje...sa komentarom..'da su najbolji'....
2015-09-08
....bilo bi to uspjesno da se iskesiraju i da napokon zaposle nogometne strucnjake a en kazalisne redatelje,doktore ali ne nogometa,filozofe i propale ekonomiste i ravnatelje gliptoteka...onda da...ovako...zadovoljni oni i sa glišom iz tekstilca sinj i sabahudinom iz cetvrte kamerunske lige..koji zajedno kostaju 300 eura mjesecno....i jos dovedu trenera kojem je vazno kako se navija i i kava je atmosfera u gradu a koji ih kosta ko suho zlato ali kad mu daju nogumuckodjubre wrote:vuče šta kažu tvoji izvori hoće li hajduk na zelenu granu s ovom novom politikom tuđa dica crni tići?
2015-09-08
..skopcao je njih i ohandza....da imaju love a nude mu mizeriju je'l ka'k ti je stalno ozljeđen..je stoji..ali kad god zaigra zabije ili asistira za gol...koliko igra on je svjetski rekorder po uspjesnosti..ali ima sabahudina koji igraju non stop i lijeva su smetala a placeni su za nase prilike ko kraljevi
2015-09-08
.onda kad ih se razotkrije to su sigurno mamicevci..ili imaju nekakav deal sa dinamom,rijekom,osijekom samo da naskode hajduku...ili gle materijalista zele igrat u hajduku samo zbog love a ne iz 'puke ljubavi'...da svi nogometasi samo igraju iz puke ljubavi onda ronaldo ne bi nikad napustio guiamares i karao bi kakve lokalne fufe
2015-09-08
pa moras biti stvarno teski retard da u nadzorni odbor kluba ubacis onog gerijatra i ekonomista koji ima ekonomske poglede kao u doba staljina i syrize..i koji je na koncu skopcao da to nije posao za njega...ili ovog kosa koji sam priznaje da je nogometnu loptu vidio sam na tv..i jos ktome ajd da ej bio ne znam ravnatelj,predsjednik neke uspjesne godpodarske firem vec osjecke gliptoteke...i onda kad im kazes da su retardi i da nemaju pojam uvrijede se i odmah si po de faultu 'mamicevac' ili 'adezejac'
2015-09-08
samo da se nadovežem na ovaj svoj post. ovo je tablica juniorske lige. jel vidite nešto neobićno u njoj?kuracodigraca wrote:gledam, danas od 14 igrača hajduka samo kalinić i vlašić iz njihove škole. u tome je glavni problem njihovog projekta. nit imaju para za kupovat kvalitetne domaće i strane igrače a niti izbacuju svoje igrače. a ne izbacuju jer u njihoovj školi ili rade neznalice ili ide svek prek babi i stričeva. bitno da se je amper zapiknuo na rođakinju od mamića kaj se zaposlila prek veze
LJESTVICA
1. | Lokomotiva | 12 | +15 | 27 |
2. | Rijeka | 12 | +10 | 21 |
3. | Dinamo | 12 | +8 | 21 |
4. | Slaven Belupo | 12 | +8 | 19 |
5. | Split | 12 | +7 | 18 |
6. | Sesvete | 12 | 0 | 17 |
7. | Hrvatski dragovoljac | 12 | -2 | 16 |
8. | Cibalia | 12 | -3 | 15 |
9. | Istra 1961 | 12 | -5 | 14 |
10. | Inter-Zaprešić | 12 | -13 | 13 |
11. | Osijek | 12 | -7 | 12 |