Kraj mu se blizi...
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Kraj mu se blizi...
za razliku od univerzitetskog profesora koji roka, a da niko ne zna i da ga niko ne uhvati i koji proizvodi gudro...
Guest- Guest
isto kao i za true detective, uspavao sam se posle 10 minuta prve epizode...
Guest- Guest
True detective i Breaking bad su odlične serije, Fargo mi je isto tu negdje ko i Sopranos.
Guest- Guest
Tommy Ramone wrote:True detective i Breaking bad su odlične serije, Fargo mi je isto tu negdje ko i Sopranos.
serije koje sam uživao gledajući: sopranos, sons of anarchy, six feet under, gomorrah...
Guest- Guest
True detective su i prva i druga sezona jako dobre. Nakon prve,druge epizode misliš odustat, a onda gledaš bez prekida i bude ti žao što je gotovo. A gluma vrhunska, vjerojatno najbolja od svih tih serija.
Guest- Guest
naši su probali da naprave sada seriju na foru TD, ali iako je scenario dobar, iako je za naše uslove serija visoko budžetna, gluma je OČAJNA! očaj očaja koliko ovi mladi, izvikani glumci ne umeju da glume...
Guest- Guest
Tominjo je sve reka...
Samo, u TD je prva sezona superiornija, a u Fargu druga...
I Bracala, tebi su te dvi crte koke koje si povuka u životu spalile sve unutar glave...
:D
Samo, u TD je prva sezona superiornija, a u Fargu druga...
I Bracala, tebi su te dvi crte koke koje si povuka u životu spalile sve unutar glave...
:D
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Band of BrothersRad'iša Trajković wrote:najjaca serija svih vremena...
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
tu sam i ja pogledao cijelu...osim seinfelda,prijatelja i sad WD ne znam jesam li još koju pogledao cijelu
I IMDb ju je stavija na prvo misto najboljih serija svih vrimena...kuracodigraca wrote:fridrih_niche wrote:Band of BrothersRad'iša Trajković wrote:najjaca serija svih vremena...
;)
Guest- Guest
to ne bi čak ni mamić mogao lažiratifridrih_niche wrote:I IMDb ju je stavija na prvo misto najboljih serija svih vrimena...kuracodigraca wrote:fridrih_niche wrote:Band of BrothersRad'iša Trajković wrote:najjaca serija svih vremena...
;)
2015-08-19
Nadan se da Mamić nije skroz izgubija moć i da ima snage za izvuc ovo prvenstvo...
;)
;)
Guest- Guest
i ja se nadanfridrih_niche wrote:Nadan se da Mamić nije skroz izgubija moć i da ima snage za izvuc ovo prvenstvo...
;)
2015-08-19
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Bliži li se kraj Hrvatske kakvu poznajemo?
» BLIŽI SE KRAJ AMERIČKOM DOLARU? Kineski profesor
» ''Dramatična objava ruskog patrijarha Kirila: Bliži se kraj svijeta!''
» BLIŽI SE KRAJ... / Pravi pomor prolazi ispod radara: Započelo je šesto masovno izumiranje na Zemlji, a to dokazuju ove brojke
» Kraj vlasti Markelove bio bi kraj Evrope kakvu znamo
» BLIŽI SE KRAJ AMERIČKOM DOLARU? Kineski profesor
» ''Dramatična objava ruskog patrijarha Kirila: Bliži se kraj svijeta!''
» BLIŽI SE KRAJ... / Pravi pomor prolazi ispod radara: Započelo je šesto masovno izumiranje na Zemlji, a to dokazuju ove brojke
» Kraj vlasti Markelove bio bi kraj Evrope kakvu znamo
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 5