Kraj mu se blizi...
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Kraj mu se blizi...
kuracodigraca wrote:to ih gospodin Mamić čuva od pohlepnih komunjaraTommy Ramone wrote:muckodjubre wrote:suce ti žarko koliko bi tek dinamo bio moćniji i dominantniji da nisu izvukli pare
Možda se dio para i vrati u klub. Pretpostavljam da su na računima negdje u off-shore zoni.
Čuva ih za novih deset godina dominacije nakon što se Rijeka malo raduje.
Guest- Guest
Rad'iša Trajković wrote:Tommy Ramone wrote:Rad'iša Trajković wrote:kuracodigraca wrote:možda naruče kakve vaše mafijaše da ga koknuRad'iša Trajković wrote:pa klikni link, mamic po prvi put deluje obeshrabreno, te najavljuje da ce ponovo ,,uveseljavati hrvatski puk i javnost''. sto znaci da ce drukati koji politicari su bili u talu sa njim i ko mu je omogucavao da krade...
tesko, zdravko je licno prozvao jocu amsterdama pa mu dlaka sa glave nije falila...
isuvise je on veci mangup od njih...
Dok je Mikić igrao u Rijeci ucjenjivali su ga i kamatarili neki lokalni riječki mafioze. Mika se požalio Maminju i ovaj mu je to riješio dok si rekao keks, poslao je kaznenu ekspediciju u Rijeku.
rijecke mafijoze, kako to smesno zvuci...
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
decima druga sezonaTommy Ramone wrote:kuracodigraca wrote:to ih gospodin Mamić čuva od pohlepnih komunjaraTommy Ramone wrote:muckodjubre wrote:suce ti žarko koliko bi tek dinamo bio moćniji i dominantniji da nisu izvukli pare
Možda se dio para i vrati u klub. Pretpostavljam da su na računima negdje u off-shore zoni.
Čuva ih za novih deset godina dominacije nakon što se Rijeka malo raduje.
2015-08-19
sada kada niche i amper budu molili boga da glava ne ode u zatvor-samo da mala recica ne osvaja titule...
Guest- Guest
Tovari moraju moliti za Zdravka. Da nije maznuo pare Dinamu bilo bi još jače šamaranje. A i spasio ih je kupovinom Franka.
Guest- Guest
Tommy Ramone wrote:Tovari moraju moliti za Zdravka. Da nije maznuo pare Dinamu bilo bi još jače šamaranje. A i spasio ih je kupovinom Franka.
muckodjubre wrote:Tommy Ramone wrote:Tovari moraju moliti za Zdravka. Da nije maznuo pare Dinamu bilo bi još jače šamaranje. A i spasio ih je kupovinom Franka.
Guest- Guest
Rad'iša Trajković wrote:muckodjubre wrote:Tommy Ramone wrote:Tovari moraju moliti za Zdravka. Da nije maznuo pare Dinamu bilo bi još jače šamaranje. A i spasio ih je kupovinom Franka.
2015-08-19
kuracodigraca wrote:Rad'iša Trajković wrote:muckodjubre wrote:Tommy Ramone wrote:Tovari moraju moliti za Zdravka. Da nije maznuo pare Dinamu bilo bi još jače šamaranje. A i spasio ih je kupovinom Franka.
Guest- Guest
da nije bilo zdravka ne bi bilo ni dominacije dinama. zdravko je majstorskim kupovinama/prodajama osigurao za par klasa jaču momčad od svih u hnl-u i gurnuo dinamo u europu. jest da se popilo brdo šamara i izgubilo navijače ali to je mala cijena za platit. tih 100 i kusur milijuna bez njega ionako ne bi vidjeli dakle po meni treba mu postavit binu ispred maksimira jer mamić je najuspješniji i nautjecajniji dinamovac u povijesti
bravo zdravko
bravo zdravko
[size=41]https://youtu.be/xmUAN0grj3o[/size]bafalo wrote:da nije bilo zdravka ne bi bilo ni dominacije dinama. zdravko je majstorskim kupovinama/prodajama osigurao za par klasa jaču momčad od svih u hnl-u i gurnuo dinamo u europu. jest da se popilo brdo šamara i izgubilo navijače ali to je mala cijena za platit. tih 100 i kusur milijuna bez njega ionako ne bi vidjeli dakle po meni treba mu postavit binu ispred maksimira jer mamić je najuspješniji i nautjecajniji dinamovac u povijesti
bravo zdravko
Mahatma Zdravko <3muckodjubre wrote:filantropTommy Ramone wrote:Rad'iša Trajković wrote:kuracodigraca wrote:možda naruče kakve vaše mafijaše da ga koknuRad'iša Trajković wrote:pa klikni link, mamic po prvi put deluje obeshrabreno, te najavljuje da ce ponovo ,,uveseljavati hrvatski puk i javnost''. sto znaci da ce drukati koji politicari su bili u talu sa njim i ko mu je omogucavao da krade...
tesko, zdravko je licno prozvao jocu amsterdama pa mu dlaka sa glave nije falila...
isuvise je on veci mangup od njih...
Dok je Mikić igrao u Rijeci ucjenjivali su ga i kamatarili neki lokalni riječki mafioze. Mika se požalio Maminju i ovaj mu je to riješio dok si rekao keks, poslao je kaznenu ekspediciju u Rijeku.
Guest- Guest
Bit ce i jedno i drugo...Rad'iša Trajković wrote:sada kada niche i amper budu molili boga da glava ne ode u zatvor-samo da mala recica ne osvaja titule...
Licimuru jalni...
:D
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Bit ce i jedno i drugo...Rad'iša Trajković wrote:sada kada niche i amper budu molili boga da glava ne ode u zatvor-samo da mala recica ne osvaja titule...
Licimuru jalni...
:D
sto kaze kurvicki za tebe win-win situacija,
L I C I M U R U
Guest- Guest
Daleko je on od kraja, previše podmićenih sudaca, političara, močnika. S tim da je ovo samo jedna optužnica, odvojena od onog što se spominjalo s švicarcima.
Prognoziram da će cijeli postupak trajati godinama, pa presuda, pa žalba vrhovnom sucu, pa ponovno suđenje. Na kraju će dobiti neku kaznu, nikad neće odgovarati za više od 20% kaznenih djela koje uistinu napravija. To tako ide kod nas...
Prognoziram da će cijeli postupak trajati godinama, pa presuda, pa žalba vrhovnom sucu, pa ponovno suđenje. Na kraju će dobiti neku kaznu, nikad neće odgovarati za više od 20% kaznenih djela koje uistinu napravija. To tako ide kod nas...
Guest- Guest
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Bliži li se kraj Hrvatske kakvu poznajemo?
» BLIŽI SE KRAJ AMERIČKOM DOLARU? Kineski profesor
» ''Dramatična objava ruskog patrijarha Kirila: Bliži se kraj svijeta!''
» BLIŽI SE KRAJ... / Pravi pomor prolazi ispod radara: Započelo je šesto masovno izumiranje na Zemlji, a to dokazuju ove brojke
» Kraj vlasti Markelove bio bi kraj Evrope kakvu znamo
» BLIŽI SE KRAJ AMERIČKOM DOLARU? Kineski profesor
» ''Dramatična objava ruskog patrijarha Kirila: Bliži se kraj svijeta!''
» BLIŽI SE KRAJ... / Pravi pomor prolazi ispod radara: Započelo je šesto masovno izumiranje na Zemlji, a to dokazuju ove brojke
» Kraj vlasti Markelove bio bi kraj Evrope kakvu znamo
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 5