Kraj mu se blizi...
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Kraj mu se blizi...
Daleko je on od kraja, previše podmićenih sudaca, političara, močnika. S tim da je ovo samo jedna optužnica, odvojena od onog što se spominjalo s švicarcima.
Prognoziram da će cijeli postupak trajati godinama, pa presuda, pa žalba vrhovnom sucu, pa ponovno suđenje. Na kraju će dobiti neku kaznu, nikad neće odgovarati za više od 20% kaznenih djela koje uistinu napravija. To tako ide kod nas...
Prognoziram da će cijeli postupak trajati godinama, pa presuda, pa žalba vrhovnom sucu, pa ponovno suđenje. Na kraju će dobiti neku kaznu, nikad neće odgovarati za više od 20% kaznenih djela koje uistinu napravija. To tako ide kod nas...
Guest- Guest
https://www.facebook.com/pretjerivac/videos/1814451828831723/?pnref=story
"Želite me osuditi u nekom sudskom procesu, sudite mi na Marsu, ovdje samo sucu gurnem besu"
"Želite me osuditi u nekom sudskom procesu, sudite mi na Marsu, ovdje samo sucu gurnem besu"
Guest- Guest
amper1950 wrote:https://www.facebook.com/pretjerivac/videos/1814451828831723/?pnref=story
Guest- Guest
Rad'iša Trajković wrote:kmece kuckice, kmece tovari. nikada udovoljiti narodu...
Pa najviše si se ti uzjebao oko ovog ruku na srce...
darth_vader-
2014-04-17
Koji bitch slap...jasambrend wrote:Rad'iša Trajković wrote:kmece kuckice, kmece tovari. nikada udovoljiti narodu...
:D
Guest- Guest
Rad'iša Trajković wrote:Potvrđena optužnica protiv braće Mamić i Damira Vrbanovića
http://hr.n1info.com/a164907/Vijesti/Potvrdjena-optuznica-protiv-brace-Mamic-i-Damira-Vrbanovica.html
Mamic namjestio
I poreznik se zove Pernar. Sigurno je u rodu sa saborskim redikulom.
Guest- Guest
sam sebi je namjestio suđenje da bude hrvatski heroj i katolički mučenikZiil Los Dii ! wrote:Rad'iša Trajković wrote:Potvrđena optužnica protiv braće Mamić i Damira Vrbanovića
http://hr.n1info.com/a164907/Vijesti/Potvrdjena-optuznica-protiv-brace-Mamic-i-Damira-Vrbanovica.html
Mamic namjestio
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
bracala je mamićev plačenikjasambrend wrote:Rad'iša Trajković wrote:kmece kuckice, kmece tovari. nikada udovoljiti narodu...
2015-08-19
Nada se da će ga Maminjo angažirat ko svog fiškala.kuracodigraca wrote:bracala je mamićev plačenikjasambrend wrote:Rad'iša Trajković wrote:kmece kuckice, kmece tovari. nikada udovoljiti narodu...
Guest- Guest
ili da ukoka državnog odvjetnikaTommy Ramone wrote:Nada se da će ga Maminjo angažirat ko svog fiškala.kuracodigraca wrote:bracala je mamićev plačenikjasambrend wrote:Rad'iša Trajković wrote:kmece kuckice, kmece tovari. nikada udovoljiti narodu...
2015-08-19
Tommy Ramone wrote:Nada se da će ga Maminjo angažirat ko svog fiškala.kuracodigraca wrote:bracala je mamićev plačenikjasambrend wrote:Rad'iša Trajković wrote:kmece kuckice, kmece tovari. nikada udovoljiti narodu...
voleo bih i ja, ali nemam licencu za rad u hrvatskoj...
Guest- Guest
Bracala se ionako pali na Sopranose...kuracodigraca wrote:ili da ukoka državnog odvjetnikaTommy Ramone wrote:Nada se da će ga Maminjo angažirat ko svog fiškala.kuracodigraca wrote:bracala je mamićev plačenikjasambrend wrote:Rad'iša Trajković wrote:kmece kuckice, kmece tovari. nikada udovoljiti narodu...
Guest- Guest
Kad bi se zvala Band of Brothers ili Breaking Bad, onda bi se složija...Rad'iša Trajković wrote:najjaca serija svih vremena...
Guest- Guest
Zato je serija di gitarist Brucea Springsteena glumi mafijaša realna...
:^O
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Zato je serija di gitarist Brucea Springsteena glumi mafijaša realna...
a odlgumio je fenomenalno...
i realno oslikava kriminalne strukture i organizacije, ne glamur i milijarde poput kuma, poslednjeg dona i ostalo...
Guest- Guest
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Bliži li se kraj Hrvatske kakvu poznajemo?
» BLIŽI SE KRAJ AMERIČKOM DOLARU? Kineski profesor
» ''Dramatična objava ruskog patrijarha Kirila: Bliži se kraj svijeta!''
» BLIŽI SE KRAJ... / Pravi pomor prolazi ispod radara: Započelo je šesto masovno izumiranje na Zemlji, a to dokazuju ove brojke
» Kraj vlasti Markelove bio bi kraj Evrope kakvu znamo
» BLIŽI SE KRAJ AMERIČKOM DOLARU? Kineski profesor
» ''Dramatična objava ruskog patrijarha Kirila: Bliži se kraj svijeta!''
» BLIŽI SE KRAJ... / Pravi pomor prolazi ispod radara: Započelo je šesto masovno izumiranje na Zemlji, a to dokazuju ove brojke
» Kraj vlasti Markelove bio bi kraj Evrope kakvu znamo
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 5