Kraj mu se blizi...
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Kraj mu se blizi...
Potvrđena optužnica protiv braće Mamić i Damira Vrbanovića
http://hr.n1info.com/a164907/Vijesti/Potvrdjena-optuznica-protiv-brace-Mamic-i-Damira-Vrbanovica.html
http://hr.n1info.com/a164907/Vijesti/Potvrdjena-optuznica-protiv-brace-Mamic-i-Damira-Vrbanovica.html
Guest- Guest
Re: Kraj mu se blizi...
suce ti žarko koliko bi tek dinamo bio moćniji i dominantniji da nisu izvukli pare
Rad'iša Trajković wrote:cestitke rijeki na prvoj tituli u siromasnoj istoriji...
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
misliš rijeci
ljudine i nisu puno maznule. kaj je to, samo jedan Rog
2015-08-19
u biti to tek kreće suđenje,pitanje je hoće li biti osuđeni
pa klikni link, mamic po prvi put deluje obeshrabreno, te najavljuje da ce ponovo ,,uveseljavati hrvatski puk i javnost''. sto znaci da ce drukati koji politicari su bili u talu sa njim i ko mu je omogucavao da krade...
Guest- Guest
možda naruče kakve vaše mafijaše da ga koknuRad'iša Trajković wrote:pa klikni link, mamic po prvi put deluje obeshrabreno, te najavljuje da ce ponovo ,,uveseljavati hrvatski puk i javnost''. sto znaci da ce drukati koji politicari su bili u talu sa njim i ko mu je omogucavao da krade...
2015-08-19
kuracodigraca wrote:možda naruče kakve vaše mafijaše da ga koknuRad'iša Trajković wrote:pa klikni link, mamic po prvi put deluje obeshrabreno, te najavljuje da ce ponovo ,,uveseljavati hrvatski puk i javnost''. sto znaci da ce drukati koji politicari su bili u talu sa njim i ko mu je omogucavao da krade...
tesko, zdravko je licno prozvao jocu amsterdama pa mu dlaka sa glave nije falila...
isuvise je on veci mangup od njih...
Guest- Guest
muckodjubre wrote:suce ti žarko koliko bi tek dinamo bio moćniji i dominantniji da nisu izvukli pare
Možda se dio para i vrati u klub. Pretpostavljam da su na računima negdje u off-shore zoni.
Guest- Guest
Rad'iša Trajković wrote:kuracodigraca wrote:možda naruče kakve vaše mafijaše da ga koknuRad'iša Trajković wrote:pa klikni link, mamic po prvi put deluje obeshrabreno, te najavljuje da ce ponovo ,,uveseljavati hrvatski puk i javnost''. sto znaci da ce drukati koji politicari su bili u talu sa njim i ko mu je omogucavao da krade...
tesko, zdravko je licno prozvao jocu amsterdama pa mu dlaka sa glave nije falila...
2015-08-19
to ih gospodin Mamić čuva od pohlepnih komunjaraTommy Ramone wrote:muckodjubre wrote:suce ti žarko koliko bi tek dinamo bio moćniji i dominantniji da nisu izvukli pare
Možda se dio para i vrati u klub. Pretpostavljam da su na računima negdje u off-shore zoni.
2015-08-19
kuracodigraca wrote:to ih gospodin Mamić čuva od pohlepnih komunjaraTommy Ramone wrote:muckodjubre wrote:suce ti žarko koliko bi tek dinamo bio moćniji i dominantniji da nisu izvukli pare
Guest- Guest
Tommy Ramone wrote:muckodjubre wrote:suce ti žarko koliko bi tek dinamo bio moćniji i dominantniji da nisu izvukli pare
fino sakrivene...
Guest- Guest
Rad'iša Trajković wrote:kuracodigraca wrote:možda naruče kakve vaše mafijaše da ga koknuRad'iša Trajković wrote:pa klikni link, mamic po prvi put deluje obeshrabreno, te najavljuje da ce ponovo ,,uveseljavati hrvatski puk i javnost''. sto znaci da ce drukati koji politicari su bili u talu sa njim i ko mu je omogucavao da krade...
Dok je Mikić igrao u Rijeci ucjenjivali su ga i kamatarili neki lokalni riječki mafioze. Mika se požalio Maminju i ovaj mu je to riješio dok si rekao keks, poslao je kaznenu ekspediciju u Rijeku.
Guest- Guest
filantropTommy Ramone wrote:Rad'iša Trajković wrote:kuracodigraca wrote:možda naruče kakve vaše mafijaše da ga koknuRad'iša Trajković wrote:pa klikni link, mamic po prvi put deluje obeshrabreno, te najavljuje da ce ponovo ,,uveseljavati hrvatski puk i javnost''. sto znaci da ce drukati koji politicari su bili u talu sa njim i ko mu je omogucavao da krade...
Dok je Mikić igrao u Rijeci ucjenjivali su ga i kamatarili neki lokalni riječki mafioze. Mika se požalio Maminju i ovaj mu je to riješio dok si rekao keks, poslao je kaznenu ekspediciju u Rijeku.
Tommy Ramone wrote:Rad'iša Trajković wrote:kuracodigraca wrote:možda naruče kakve vaše mafijaše da ga koknuRad'iša Trajković wrote:pa klikni link, mamic po prvi put deluje obeshrabreno, te najavljuje da ce ponovo ,,uveseljavati hrvatski puk i javnost''. sto znaci da ce drukati koji politicari su bili u talu sa njim i ko mu je omogucavao da krade...
rijecke mafijoze, kako to smesno zvuci...
Guest- Guest
kuracodigraca wrote:to ih gospodin Mamić čuva od pohlepnih komunjaraTommy Ramone wrote:muckodjubre wrote:suce ti žarko koliko bi tek dinamo bio moćniji i dominantniji da nisu izvukli pare
Čuva ih za novih deset godina dominacije nakon što se Rijeka malo raduje.
Guest- Guest
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Bliži li se kraj Hrvatske kakvu poznajemo?
» BLIŽI SE KRAJ AMERIČKOM DOLARU? Kineski profesor
» ''Dramatična objava ruskog patrijarha Kirila: Bliži se kraj svijeta!''
» BLIŽI SE KRAJ... / Pravi pomor prolazi ispod radara: Započelo je šesto masovno izumiranje na Zemlji, a to dokazuju ove brojke
» Kraj vlasti Markelove bio bi kraj Evrope kakvu znamo
» BLIŽI SE KRAJ AMERIČKOM DOLARU? Kineski profesor
» ''Dramatična objava ruskog patrijarha Kirila: Bliži se kraj svijeta!''
» BLIŽI SE KRAJ... / Pravi pomor prolazi ispod radara: Započelo je šesto masovno izumiranje na Zemlji, a to dokazuju ove brojke
» Kraj vlasti Markelove bio bi kraj Evrope kakvu znamo
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 5