Cerar: Zvala me Melanija, ima izvrsnu ideju
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Cerar: Zvala me Melanija, ima izvrsnu ideju
Eva wrote:Slovenci su opet pametniji.
Nevjerojatno koliko su hrvati debili, taj hrvatski debilizam i autodestrukcija u hrvata je već postao naučni fenomen koji prkosi svim znanim zakonima prirode pa čak i teoriji relativiteta.
Guest- Guest
..joj daj nemojte samo janeze hvaliti...plenki je quratz..ali ako itko postuje ugovore i saveznistva to je hrvatska..najlakse je okrenut leđa i pobjec kad zagusti..po cemu su to slovenci pametniji?..vise pizde...nelojalne...Gnječ wrote:Eva wrote:Slovenci su opet pametniji.
Nevjerojatno koliko su hrvati debili, taj hrvatski debilizam i autodestrukcija u hrvata je već postao naučni fenomen koji prkosi svim znanim zakonima prirode pa čak i teoriji relativiteta.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
si rus misli sigurno a'k je pametan necu ja puno janezima vjerovat..a'k su amerima okrenuli leđa sutra mogu i meni..
2015-09-08
a kaj sam potvrdil?..tebi je lose ako postujes dogovoreno...onda nek te muz vara sa drugom a ti se nemoj ljutiti na njega..jbg koristi priliku..Eva wrote:Vuče, fala kaj si potvrdil Escovu tezu
2015-09-08
Amerika sigurno neče mjenjat swoje mišljenje o Krimu radi Melanije.
Zlowenči su se malo zatrčali.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
A wi ste još weči debili ako mislite da če Amerika bazirat swoju wanjsku politiku na Melaniji.Gnječ wrote:Eva wrote:Slovenci su opet pametniji.
Eto odma če im reči : Krim je waš i swijet če biti bolje mjesto.
Daj.
Last edited by RayMabus on 29/11/2016, 12:18; edited 1 time in total
2014-04-11
vuksadinare wrote:..joj daj nemojte samo janeze hvaliti...plenki je quratz..ali ako itko postuje ugovore i saveznistva to je hrvatska..najlakse je okrenut leđa i pobjec kad zagusti..po cemu su to slovenci pametniji?..vise pizde...nelojalne...Gnječ wrote:Eva wrote:Slovenci su opet pametniji.
Ja vam već barem odkad je interneta online drito u vaše prljave face govorim da ste vi hrvati smeća. Govorio sam to hrvatima i dok je još postojala SFRJ vi ste hrvati smeća live with that truth.
Guest- Guest
RayMabus wrote:A wi ste još weči debili ako mislite da če Amerika bazirat swoju wanjsku politiku na Melaniji.Gnječ wrote:Eva wrote:Slovenci su opet pametniji.
Eto odma če im reči : Krim je waš i swijet če biti bolje mjesto.
Daj.
A ti šuti jebote tebi je dijanetika i scijentologija popila mozak.
Guest- Guest
Aj Gnječ odjebi. Glup si ako misliš da če Amerika zbog Melanije mjenjat swoju wanjsku politiku.
Kao ono hej eto wam Krim , waš je , swijet je odma ljepše mjesto.
Ma.
Ma.
2014-04-11
sta je bilo bolan gnjecoGnječ wrote:vuksadinare wrote:..joj daj nemojte samo janeze hvaliti...plenki je quratz..ali ako itko postuje ugovore i saveznistva to je hrvatska..najlakse je okrenut leđa i pobjec kad zagusti..po cemu su to slovenci pametniji?..vise pizde...nelojalne...Gnječ wrote:Eva wrote:Slovenci su opet pametniji.
Ja vam već barem odkad je interneta online drito u vaše prljave face govorim da ste vi hrvati smeća. Govorio sam to hrvatima i dok je još postojala SFRJ vi ste hrvati smeća live with that truth.
opet te padavica uzela
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Slovenci pametno igraju. Nikome se ne zamjeraj a misli svoje i delaj za svoju deželu. Hrvati pak su izdajice i plaćenici koji bi mamu prodali za dve kune a da neće Rvatsku, a ono nema većih domoljuba. Pa predsjdnica države je prva to zorno pokazala kada je napustila mjesto veleposlanice u SAD i poskrivećki si sredila posel u NATO i ostavila državu na cjedilu 9 mjeseci bez veleposlanika. Pokazala je tko je i što joj znači domovina, obična plaćenica koja će te izdat za kikiriki. Plenki je isto đubre jer on se postavlja na nekog kao pekinezer kad ga gazda napunta i da kupi mu kost. Jebeš takve političare i takvu državu. Hrvati da imaju muda objesili bi ih na Trgu.RayMabus wrote:Amerika sigurno neče mjenjat swoje mišljenje o Krimu radi Melanije.
Guest- Guest
doci ce hase ne boj se...samo ce mu past u krilo..strpljen spasen..Eva wrote:Slovenci pametno igraju. Nikome se ne zamjeraj a misli svoje i delaj za svoju deželu. Hrvati pak su izdajice i plaćenici koji bi mamu prodali za dve kune a da neće Rvatsku, a ono nema većih domoljuba. Pa predsjdnica države je prva to zorno pokazala kada je napustila mjesto veleposlanice u SAD i poskrivećki si sredila posel u NATO i ostavila državu na cjedilu 9 mjeseci bez veleposlanika. Pokazala je tko je i što joj znači domovina, obična plaćenica koja će te izdat za kikiriki. Plenki je isto đubre jer on se postavlja na nekog kao pekinezer kad ga gazda napunta i da kupi mu kost. Jebeš takve političare i takvu državu. Hrvati da imaju muda objesili bi ih na Trgu.RayMabus wrote:Amerika sigurno neče mjenjat swoje mišljenje o Krimu radi Melanije.
2015-09-08
Zlowenči pokušawaju unowčit to šta je buduča prwa dama Amerike Zlowenka i to je ok al da če se wanjska politika Amerike bazirat na Melaniji .....pa dajte ljudi nemojte me hebat ....dajte malo objektiwnosti.
Kao ono sad če bit : eto wama Krim , waš je i swe super.
Ma daj.
Kao ono sad če bit : eto wama Krim , waš je i swe super.
Ma daj.
2014-04-11
alkoholicarzgubljen u prostru i vremenuprckov wrote:sta je bilo bolan gnjecoGnječ wrote:vuksadinare wrote:..joj daj nemojte samo janeze hvaliti...plenki je quratz..ali ako itko postuje ugovore i saveznistva to je hrvatska..najlakse je okrenut leđa i pobjec kad zagusti..po cemu su to slovenci pametniji?..vise pizde...nelojalne...Gnječ wrote:Eva wrote:Slovenci su opet pametniji.
opet te padavica uzela
2015-09-08
Neobjektiwni ste ....pogle owih rusofila .....ti bi guziče dali PUtinu a onda drugima gowore da su bečki konjušari .....nu logike ....treba se naguzit Putinu pošto poto pa onda izwade zaključak kako če Melanija wratit Krim Rusiji tj nagoworit Ameriku da prizna Krim u sastawu Rusije.
A šta swe neču pročitat.
Šta se babi tilo to se babi snilo.
Pa ne bazira se američka wanjska politika na mišljenju nekog Trumpa a ponjamanje tamo neke Melanije.
A šta swe neču pročitat.
Šta se babi tilo to se babi snilo.
Pa ne bazira se američka wanjska politika na mišljenju nekog Trumpa a ponjamanje tamo neke Melanije.
2014-04-11
RayMabus wrote:Aj Gnječ odjebi. Glup si ako misliš da če Amerika zbog Melanije mjenjat swoju wanjsku politiku.
Ma.
Pričam o hrvatskom IQ-u.
Guest- Guest
prckov wrote:sta je bilo bolan gnjecoGnječ wrote:vuksadinare wrote:..joj daj nemojte samo janeze hvaliti...plenki je quratz..ali ako itko postuje ugovore i saveznistva to je hrvatska..najlakse je okrenut leđa i pobjec kad zagusti..po cemu su to slovenci pametniji?..vise pizde...nelojalne...Gnječ wrote:Eva wrote:Slovenci su opet pametniji.
opet te padavica uzela
buuuuuahaaaa vidi bosančerosa klokana buahahaaaa...inače ustaša u fušu.
Guest- Guest
Gnječ wrote:prckov wrote:sta je bilo bolan gnjecoGnječ wrote:vuksadinare wrote:..joj daj nemojte samo janeze hvaliti...plenki je quratz..ali ako itko postuje ugovore i saveznistva to je hrvatska..najlakse je okrenut leđa i pobjec kad zagusti..po cemu su to slovenci pametniji?..vise pizde...nelojalne...Gnječ wrote:
opet te padavica uzela
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
prckov wrote:Gnječ wrote:prckov wrote:sta je bilo bolan gnjecoGnječ wrote:vuksadinare wrote:
..joj daj nemojte samo janeze hvaliti...plenki je quratz..ali ako itko postuje ugovore i saveznistva to je hrvatska..najlakse je okrenut leđa i pobjec kad zagusti..po cemu su to slovenci pametniji?..vise pizde...nelojalne...
opet te padavica uzela
Guest- Guest
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Melanija
» Gigi vs Melanija
» Melanija Tramp u Belu kuću pozvala Marinka
» Koli: Opet bih zvala Vučića u Hrvatsku
» Majka ubijenog Davida zvala hrvatski konzulat
» Gigi vs Melanija
» Melanija Tramp u Belu kuću pozvala Marinka
» Koli: Opet bih zvala Vučića u Hrvatsku
» Majka ubijenog Davida zvala hrvatski konzulat