Cerar: Zvala me Melanija, ima izvrsnu ideju
Page 1 of 6
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Cerar: Zvala me Melanija, ima izvrsnu ideju
[size=40]SLOVENIJA BI MOGLA POSTATI MOST IZMEĐU DVIJU SUPERSILA' Cerar: Zvala me Melanija, ima izvrsnu ideju[/size]
jutarnji
haha rekao sam ja da trump dolazi punici s nosačem zrakoplova, a ako dođe i putin s krstaricom morati će netko parkirati i na našoj strani jadrana pošto kod njih nema mjesta.
jutarnji
haha rekao sam ja da trump dolazi punici s nosačem zrakoplova, a ako dođe i putin s krstaricom morati će netko parkirati i na našoj strani jadrana pošto kod njih nema mjesta.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Re: Cerar: Zvala me Melanija, ima izvrsnu ideju
ajde mutavi pretjerao si..turci su izgubili rat pod sinjom jos 1715 godine...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
jeste, ali si zaboravio da je sinj bio i pod njihovom okupacijom stotinjak godina, kao i da je fra pavao vuČković bio odveden u njihovo roblje u istambul od kuda je i pobjegao. kakave veze imaju turci s ovom temom, ovdje se radi o odnosima dva predsjednika...
....ti mi nekad vise paris kao herceg bosanac nego dalmatinacmutava baštarda wrote:jeste, ali si zaboravio da je sinj bio i pod njihovom okupacijom stotinjak godina, kao i da je fra pavao vuČković bio odveden u njihovo roblje u istambul od kuda je i pobjegao. kakave veze imaju turci s ovom temom, ovdje se radi o odnosima dva predsjednika...
2015-09-08
pa moji su bili čobani uz tursku granicu, a i pobjegli su iz hercegovine pred turcima prije 300,400 godina... prezime je ilirsko
ipak, bolje da mi o glavi, srpskoj, radi melanija nego kolinda !
Guest- Guest
Što bi to bilo Herceg-Bosanac?vuksadinare wrote:....ti mi nekad vise paris kao herceg bosanac nego dalmatinacmutava baštarda wrote:jeste, ali si zaboravio da je sinj bio i pod njihovom okupacijom stotinjak godina, kao i da je fra pavao vuČković bio odveden u njihovo roblje u istambul od kuda je i pobjegao. kakave veze imaju turci s ovom temom, ovdje se radi o odnosima dva predsjednika...
Onaj iz Mostara je Hercegovac,a onaj iz Sarajeva ili Bihaća je Bosanac. Možda bi Herceg-Bosanac bio onaj iz Livna,Kalinovika,ili Rame koji još nisu načisto jesu li Bosanci ili Hercegovci?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
starlete, manekenke i misice su najviše za mir u svijetu.pizzon wrote:
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
mutava baštarda wrote:starlete, manekenke i misice su najviše za mir u svijetu.pizzon wrote:
prirodno su obdarene za taj biznis
svkako bolje melanija nego neka siptarka ili ustaskinja, posteno
Guest- Guest
pitaj pajdasa epija on je herceg bosanac...on ce ti to detaljno razjasnitijastreb wrote:Što bi to bilo Herceg-Bosanac?vuksadinare wrote:....ti mi nekad vise paris kao herceg bosanac nego dalmatinacmutava baštarda wrote:jeste, ali si zaboravio da je sinj bio i pod njihovom okupacijom stotinjak godina, kao i da je fra pavao vuČković bio odveden u njihovo roblje u istambul od kuda je i pobjegao. kakave veze imaju turci s ovom temom, ovdje se radi o odnosima dva predsjednika...
Onaj iz Mostara je Hercegovac,a onaj iz Sarajeva ili Bihaća je Bosanac. Možda bi Herceg-Bosanac bio onaj iz Livna,Kalinovika,ili Rame koji još nisu načisto jesu li Bosanci ili Hercegovci?
2015-09-08
Epi je Bosanac iz okoline Tuzle. I gotova stvar.vuksadinare wrote:pitaj pajdasa epija on je herceg bosanac...on ce ti to detaljno razjasnitijastreb wrote:Što bi to bilo Herceg-Bosanac?vuksadinare wrote:....ti mi nekad vise paris kao herceg bosanac nego dalmatinacmutava baštarda wrote:jeste, ali si zaboravio da je sinj bio i pod njihovom okupacijom stotinjak godina, kao i da je fra pavao vuČković bio odveden u njihovo roblje u istambul od kuda je i pobjegao. kakave veze imaju turci s ovom temom, ovdje se radi o odnosima dva predsjednika...
Ero je Ercegovac. I to je to.
2014-04-22
Herceg-Bosanac je izmišljen i vještački naziv.
Isto kao kad bih ja za Medolina rekao da je Kordun-Banijac.
Isto kao kad bih ja za Medolina rekao da je Kordun-Banijac.
2014-04-22
da, ili crnogorac, mekedonac, sumadinac, slavonac i sl.
Guest- Guest
epi tvrdi da je hercegbosanac.....mozda on zna neku drugu teorijujastreb wrote:Epi je Bosanac iz okoline Tuzle. I gotova stvar.vuksadinare wrote:pitaj pajdasa epija on je herceg bosanac...on ce ti to detaljno razjasnitijastreb wrote:Što bi to bilo Herceg-Bosanac?vuksadinare wrote:....ti mi nekad vise paris kao herceg bosanac nego dalmatinacmutava baštarda wrote:jeste, ali si zaboravio da je sinj bio i pod njihovom okupacijom stotinjak godina, kao i da je fra pavao vuČković bio odveden u njihovo roblje u istambul od kuda je i pobjegao. kakave veze imaju turci s ovom temom, ovdje se radi o odnosima dva predsjednika...
Ero je Ercegovac. I to je to.
2015-09-08
ja ne znam da igde u svetu postoje narodi koji su
to postali po svojoj veri, recimo bosnjaci, odnosno ranije
muslimani,
c.gorci ili makedonci po geografskom pojmu
to postali po svojoj veri, recimo bosnjaci, odnosno ranije
muslimani,
c.gorci ili makedonci po geografskom pojmu
Last edited by pizzon on 29/11/2016, 10:22; edited 1 time in total
Guest- Guest
Miješaš kruške i jabuke. Šumadinac je iz Šumadije. Crnogorac iz Crne Gore(bez obzira kako se nacionalno izjašnjava). Makedonac je već narod. Šiptar iz Makedonije nikada za sebe neće reći da je Makedonac. Slavonac je Hrvat (ili Srbin,može i Slovak,Mađar,ili Čeh) iz Slavonije.pizzon wrote:da, ili crnogorac, mekedonac, sumadinac, slavonac i sl.
2014-04-22
za razliku od femenki koje u fušu rade kao prostitutke, kao bore se za mir u svijetu, a zapravo ga destabiliziraju valja se sjetiti i inicijative jedne mađarske glumice koja nije šparala tijelo kada se radi o miru. šteta što njen napor nije prepoznat i podržan http://www.monitor.hr/vijesti/cicciolina-se-ponudila-sadamu-u-zamjenu-za-mir-u-svijetu/44629/pizzon wrote:mutava baštarda wrote:starlete, manekenke i misice su najviše za mir u svijetu.pizzon wrote:
prirodno su obdarene za taj biznis
svkako bolje melanija nego neka siptarka ili ustaskinja, posteno
Nacije. Moderne nacije nastaju u 19.stoljeću. Amerikanci. Što bi oni bili? Isto prema geografskom pojmu. Ili Kanađani. Australci. Austrijanci npr. Oni su čisti Nijemci,ako ćemo tako.pizzon wrote:ja ne znam da igde u svetu postoje narodi koji su
pstali po svojoj veri, recimo bosnjaci, odnosno ranije
muslimani, c.gorci ili makedonci po geografskom pojimu
Ostavi se tih šešeljevsko-cvijićevskih teorija.
2014-04-22
onda mi reci ko su oni,jastreb wrote:Miješaš kruške i jabuke. Šumadinac je iz Šumadije. Crnogorac iz Crne Gore(bez obzira kako se nacionalno izjašnjava). Makedonac je već narod. Šiptar iz Makedonije nikada za sebe neće reći da je Makedonac. Slavonac je Hrvat (ili Srbin,može i Slovak,Mađar,ili Čeh) iz Slavonije.pizzon wrote:da, ili crnogorac, mekedonac, sumadinac, slavonac i sl.
Guest- Guest
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Melanija
» Gigi vs Melanija
» Melanija Tramp u Belu kuću pozvala Marinka
» Koli: Opet bih zvala Vučića u Hrvatsku
» Majka ubijenog Davida zvala hrvatski konzulat
» Gigi vs Melanija
» Melanija Tramp u Belu kuću pozvala Marinka
» Koli: Opet bih zvala Vučića u Hrvatsku
» Majka ubijenog Davida zvala hrvatski konzulat