Cerar: Zvala me Melanija, ima izvrsnu ideju
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Cerar: Zvala me Melanija, ima izvrsnu ideju
onda mi reci ko su oni,jastreb wrote:Miješaš kruške i jabuke. Šumadinac je iz Šumadije. Crnogorac iz Crne Gore(bez obzira kako se nacionalno izjašnjava). Makedonac je već narod. Šiptar iz Makedonije nikada za sebe neće reći da je Makedonac. Slavonac je Hrvat (ili Srbin,može i Slovak,Mađar,ili Čeh) iz Slavonije.pizzon wrote:da, ili crnogorac, mekedonac, sumadinac, slavonac i sl.
Guest- Guest
Epi tvrdi da je politički hercegbosanac,znači pristaša ili trećeg entiteta,ili Hrvatske republike Hercegbosne.vuksadinare wrote:
epi tvrdi da je hercegbosanac.....mozda on zna neku drugu teoriju
A to je nešto sasvim drugo.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Slowenči malo prenaglo reagiraju ....neče Trup wječno bit prejednik.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ovisi o svakom pojedinačnom slučaju.pizzon wrote:onda mi reci ko su oni,jastreb wrote:Miješaš kruške i jabuke. Šumadinac je iz Šumadije. Crnogorac iz Crne Gore(bez obzira kako se nacionalno izjašnjava). Makedonac je već narod. Šiptar iz Makedonije nikada za sebe neće reći da je Makedonac. Slavonac je Hrvat (ili Srbin,može i Slovak,Mađar,ili Čeh) iz Slavonije.pizzon wrote:da, ili crnogorac, mekedonac, sumadinac, slavonac i sl.
Darko Pančev je Makedonac,Dejo Savićević je Crnogorac,Amfilohije je Srbin...
Znači širok dijapazon zasebnih slučajeva.
2014-04-22
ne zezaj, makedonci su grci, a ovi " nasi " kako i zapad zove,jastreb wrote:Ovisi o svakom pojedinačnom slučaju.pizzon wrote:onda mi reci ko su oni,jastreb wrote:Miješaš kruške i jabuke. Šumadinac je iz Šumadije. Crnogorac iz Crne Gore(bez obzira kako se nacionalno izjašnjava). Makedonac je već narod. Šiptar iz Makedonije nikada za sebe neće reći da je Makedonac. Slavonac je Hrvat (ili Srbin,može i Slovak,Mađar,ili Čeh) iz Slavonije.pizzon wrote:da, ili crnogorac, mekedonac, sumadinac, slavonac i sl.
slavomakedonci, mix su srba i bugara, najcesce.
c.gorci su srbi, kao i nesto hrvata, normalno da ima i siptara.
Guest- Guest
pizzon wrote:ne zezaj, makedonci su grci, a ovi " nasi " kako i zapad zove,jastreb wrote:Ovisi o svakom pojedinačnom slučaju.pizzon wrote:onda mi reci ko su oni,jastreb wrote:Miješaš kruške i jabuke. Šumadinac je iz Šumadije. Crnogorac iz Crne Gore(bez obzira kako se nacionalno izjašnjava). Makedonac je već narod. Šiptar iz Makedonije nikada za sebe neće reći da je Makedonac. Slavonac je Hrvat (ili Srbin,može i Slovak,Mađar,ili Čeh) iz Slavonije.pizzon wrote:da, ili crnogorac, mekedonac, sumadinac, slavonac i sl.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Svi smo mi miks nečega. Zar ste vi Srbi čista i homogena masa?pizzon wrote:ne zezaj, makedonci su grci, a ovi " nasi " kako i zapad zove,jastreb wrote:Ovisi o svakom pojedinačnom slučaju.pizzon wrote:onda mi reci ko su oni,jastreb wrote:Miješaš kruške i jabuke. Šumadinac je iz Šumadije. Crnogorac iz Crne Gore(bez obzira kako se nacionalno izjašnjava). Makedonac je već narod. Šiptar iz Makedonije nikada za sebe neće reći da je Makedonac. Slavonac je Hrvat (ili Srbin,može i Slovak,Mađar,ili Čeh) iz Slavonije.pizzon wrote:da, ili crnogorac, mekedonac, sumadinac, slavonac i sl.
2014-04-22
a hrvati ? dabome, evo vucko, ona je garant 70% srbinjastreb wrote:Svi smo mi miks nečega. Zar ste vi Srbi čista i homogena masa?pizzon wrote:ne zezaj, makedonci su grci, a ovi " nasi " kako i zapad zove,jastreb wrote:Ovisi o svakom pojedinačnom slučaju.pizzon wrote:onda mi reci ko su oni,jastreb wrote:
Miješaš kruške i jabuke. Šumadinac je iz Šumadije. Crnogorac iz Crne Gore(bez obzira kako se nacionalno izjašnjava). Makedonac je već narod. Šiptar iz Makedonije nikada za sebe neće reći da je Makedonac. Slavonac je Hrvat (ili Srbin,može i Slovak,Mađar,ili Čeh) iz Slavonije.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:pizzon wrote:ne zezaj, makedonci su grci, a ovi " nasi " kako i zapad zove,jastreb wrote:Ovisi o svakom pojedinačnom slučaju.pizzon wrote:onda mi reci ko su oni,jastreb wrote:
Miješaš kruške i jabuke. Šumadinac je iz Šumadije. Crnogorac iz Crne Gore(bez obzira kako se nacionalno izjašnjava). Makedonac je već narod. Šiptar iz Makedonije nikada za sebe neće reći da je Makedonac. Slavonac je Hrvat (ili Srbin,može i Slovak,Mađar,ili Čeh) iz Slavonije.
uzmi malo istoriju pa citaj
Guest- Guest
pizzon tebi bi najprigladniji nick bio..'cica ubica'pizzon wrote:vuksadinare wrote:pizzon wrote:ne zezaj, makedonci su grci, a ovi " nasi " kako i zapad zove,jastreb wrote:Ovisi o svakom pojedinačnom slučaju.pizzon wrote:
onda mi reci ko su oni,
2015-09-08
Naravno da nisu. O tome sam već pisao. No to nije ni važno.pizzon wrote:a hrvati ?jastreb wrote:Svi smo mi miks nečega. Zar ste vi Srbi čista i homogena masa?pizzon wrote:ne zezaj, makedonci su grci, a ovi " nasi " kako i zapad zove,jastreb wrote:Ovisi o svakom pojedinačnom slučaju.pizzon wrote:
onda mi reci ko su oni,
Uostalom masa hrvatskih potomaka u SAD,južnoj Americi i Australiji,nakon 2-3 generacije postaju Amerikanci ili Čileanci.
Asimilacija daje svoj danak. I nitko normalan neće toj Australijanki hrvatskih korijena predbacivati što se izjašnjava kao Australijanka.
Toga ima samo na glupom Balkanu.
2014-04-22
sabrana djela dr vojislava fefeljavuksadinare wrote:pizzon tebi bi najprigladniji nick bio..'cica ubica'pizzon wrote:vuksadinare wrote:pizzon wrote:ne zezaj, makedonci su grci, a ovi " nasi " kako i zapad zove,jastreb wrote:
Ovisi o svakom pojedinačnom slučaju.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Ime Crna Gora se na ovim prostorima prvi put zvanično javlja 1296. godine u povelji srpskog kralja Stefana Uroša II Milutina iz dinastije Nemanjića. Javlja se u obliku оть Чрне Горе, u kontekstu oblasti oko Crmnice i vranjinskoga manastira, Skadarskog jezera.[3] Ta Crna Gora je jedna od brojnih oblasti u srednjovjekovnoj srpskoj monarhiji koja nosi identično ime. Značenje imena leži u slovenskom toponimu za velike i guste gore ili mrke šumovite predjele,[4] a ovde je izvedeno prema tome što su u srednjem vijeku Lovćen, njegova predgorja i područja starocrnogorskih planina bili pokriveni gustim (crnogoričnim) šumama.
U italijanskim izvorima Crna Gora se prvi put pominje u izvornom obliku 1348. kao Cerna Gora, a u dubrovačkim izvorima 1379.[5] kao Cernagora. Italijanski izvori je takođe bilježe kao Montagna Negra, Montenegro ili Monte Negro i otuda je ime Montenegro ušlo u neslovenske jezike. Kao Montenegro spominje se i u latinskim kotorskim spomenicima 1397, a kao Monte Negro 1443. i Crnagora 1458. Godine 1435. u ugovorima između despota Đurđa Brankovića i Mlečana pominju se catuni Cerna Gora ili catunos Cernagora.[6][4]
sto se mene tice neka se zovu i majmuni
U italijanskim izvorima Crna Gora se prvi put pominje u izvornom obliku 1348. kao Cerna Gora, a u dubrovačkim izvorima 1379.[5] kao Cernagora. Italijanski izvori je takođe bilježe kao Montagna Negra, Montenegro ili Monte Negro i otuda je ime Montenegro ušlo u neslovenske jezike. Kao Montenegro spominje se i u latinskim kotorskim spomenicima 1397, a kao Monte Negro 1443. i Crnagora 1458. Godine 1435. u ugovorima između despota Đurđa Brankovića i Mlečana pominju se catuni Cerna Gora ili catunos Cernagora.[6][4]
sto se mene tice neka se zovu i majmuni
Guest- Guest
....ovako teroija po pizzonu....makedonci su srbo-bugari...crnogorci su srbi...hrvati najvecim delom srbi a ima nesto i hrvata( ) tamo oko cakovca......cak ima i nesto šiptara mada i oni vuku 90% korena od srba
2015-09-08
vuksadinare wrote:....ovako teroija po pizzonu....makedonci su srbo-bugari...crnogorci su srbi...hrvati najvecim delom srbi a ima nesto i hrvata( ) tamo oko cakovca......cak ima i nesto šiptara mada i oni vuku 90% korena od srba
dobro, ako cemo posteno, pravi hrvati, jesu jedino, najcesce, zagorci, medjumurci,
i delom primorci, sve ostalo je kvalitetno IZmixano !
isto kao i mi, srbi
Guest- Guest
na što misliš, genetski materijal ili na kulturu...pizzon wrote:vuksadinare wrote:....ovako teroija po pizzonu....makedonci su srbo-bugari...crnogorci su srbi...hrvati najvecim delom srbi a ima nesto i hrvata( ) tamo oko cakovca......cak ima i nesto šiptara mada i oni vuku 90% korena od srba
dobro, ako cemo posteno, pravi hrvati, jesu jedino zagorci, medjumurci,
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Pa Skenderbeg je bio Srbin, nisi cuo za tu teoriju? Đerđ Kastrioti, staroo sprsko ime i prezime...vuksadinare wrote:....ovako teroija po pizzonu....makedonci su srbo-bugari...crnogorci su srbi...hrvati najvecim delom srbi a ima nesto i hrvata( ) tamo oko cakovca......cak ima i nesto šiptara mada i oni vuku 90% korena od srba
2016-11-17
na sve mislimmutava baštarda wrote:na što misliš, genetski materijal ili na kulturu...pizzon wrote:vuksadinare wrote:....ovako teroija po pizzonu....makedonci su srbo-bugari...crnogorci su srbi...hrvati najvecim delom srbi a ima nesto i hrvata( ) tamo oko cakovca......cak ima i nesto šiptara mada i oni vuku 90% korena od srba
dobro, ako cemo posteno, pravi hrvati, jesu jedino zagorci, medjumurci,
kao i mi, srbi
Guest- Guest
dalje pizzonov 'poucak'....nije sigurno da i slovenci ne vuku srpsko podrijetlo...sigurno ima nesto i slovenaca tamo oko postojne( )....desimiri su srbo-šiptari...tu se slaze sa sokolom....( )...balije su 1105 srbi ima nesto balija odnosno turaka tamo oko cazina( )....mađari?...nije da nije definitivno da i oni ne vuku srpsko podrijetlo..nesto mađara ima oko horgoša( )
2015-09-08
Pa bio je. To je točno.govinda wrote:Pa Skenderbeg je bio Srbin, nisi cuo za tu teoriju? Đerđ Kastrioti, staroo sprsko ime i prezime...vuksadinare wrote:....ovako teroija po pizzonu....makedonci su srbo-bugari...crnogorci su srbi...hrvati najvecim delom srbi a ima nesto i hrvata( ) tamo oko cakovca......cak ima i nesto šiptara mada i oni vuku 90% korena od srba
2014-04-22
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Melanija
» Gigi vs Melanija
» Melanija Tramp u Belu kuću pozvala Marinka
» Koli: Opet bih zvala Vučića u Hrvatsku
» Majka ubijenog Davida zvala hrvatski konzulat
» Gigi vs Melanija
» Melanija Tramp u Belu kuću pozvala Marinka
» Koli: Opet bih zvala Vučića u Hrvatsku