Rusi zajebavaju Plenkovića
Page 8 of 15
Page 8 of 15 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 11 ... 15
Re: Rusi zajebavaju Plenkovića
..tu su jos pernar,vilibor,ovi mostovci.....ne's ti 'izbora'...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ako čitaš 7dnevno,onda si vidio da je i Marcello u svojoj kolumni napao Plenkovića zbog glupog izetavanja u Malorusiji.vuksadinare wrote:..tu su jos pernar,vilibor,ovi mostovci.....ne's ti 'izbora'...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
cuj...nije ni meni plenki po volji...ali kad gledas covjeku s jedne starne nije lako..moras se dodvoriti svima udovoljiti svakom..a tu su jos sve veci problemi unutar hdz-a,vlade...ja mislim osobno a i ti ces se sloziti da si mozda plenki msili 'sto je meni ovo sve trebalo'.....problem je kod plenkija i ne samo kod plenkija sto se otvoreno ne govori na cemu smo...nego okolo naokolo sa nekim brzopletnim odlukama da se udovolji svima...on ej previse kompromiser..hoce uvesti nekakvu eu politiku unutar hrvatskog politickog zivota sto je gotovo nemoguce..on nije kao politicar a vjerojatno kao i osoba za ovo podneblje...i ne samo on vec oreskovic,kolinda.steir,picula...to su ljudi politicki odgojeni na zapadu..koji se u ovoj đungli i na ovim prostorima tesko snalaze oni su nauceni na druga pravila igre...primjerice u dansnjim svjetskim politickim okolnostima narocito ovim balkanski,srednjeurospkim i istocnim najbolej snasao-bandic...on ej takav mentalitet..zeli biti ok sa svim stranama...zna plivati u ovakvoj politici..jastreb wrote:Ako čitaš 7dnevno,onda si vidio da je i Marcello u svojoj kolumni napao Plenkovića zbog glupog izetavanja u Malorusiji.vuksadinare wrote:..tu su jos pernar,vilibor,ovi mostovci.....ne's ti 'izbora'...
2015-09-08
..no realno sto kaze ringo mi zelimo ili najveci dio ljudi bii zapad pa i biramo takve...nitko ne postavja pitanje kad takve izaberu..jer on dobar politicki kadar odnosno imali karakteristike da moze djelovati u ovim barama a da bude igrac...ne,mi prije nego sto biramo kad cujes ankete i ljude kakve zele politicare..oni odgovore..'mora biti lijep,govoriti deset jezika,usminkan,mekan' i slicno....i takve na zalost biramo...danas svi vodeci politicari ne umiru od ljepote i sumnjamda govore pet jezika..niti putin niti orban niti trump ne umiro od ljepote,stila ili sto vec....niti su izabrani zbog toga...ali to ej tako kod nas..bitna je ljepota i uglađenost sirovina fuj...a bas smo najbolej stajali pod tim 'sirovinama' i 'ljepotanima'
2015-09-08
On jadan ni hrvatski ne govori, nemre taj nikam. Kod Merkelice je blejao ni znal ni Guten Tag promucat.vuksadinare wrote:..ah da karamarko.....
Guest- Guest
evo jednog klasika o kojem sam govorio u prethodnom postu..tipican glasac kod nas..gleda se izgled i pricanje starnog jezika....neovisno o karamarku....i to ej to..nema dalje...a upravo je plenki onakakav kakvog politicara kod nas zeli evicka..a poslije place i crni ga..e ne moze evaEva wrote:On jadan ni hrvatski ne govori, nemre taj nikam. Kod Merkelice je blejao ni znal ni Guten Tag promucat.vuksadinare wrote:..ah da karamarko.....
2015-09-08
Može, sve ili ništa. Onda anarhija, koju priželjkuje i moj Jodica. On kaže da tad rastemo.
Guest- Guest
nije tome tako davno kada je marcellus u sadejstvu s erom meni objašnjavao kako su Rusi curac od ovce i kako jedino što znaju jest proizvoditi babuške.marcellus wrote:ne nego vodi neki nato i eurobirokratski rat protiv rusijevuksadinare wrote:moje misljenje je da plenki vodi neki svoj privatni rat sa rusima
Još malo i marcellus bu počel podržavati i Kubu. Samo polefko... kak bi rekli naši Zagorci.
ma to on zbog karamarka...da buzin nije smjenio karamarka...on bi isto pisao sto i prije...provocator wrote:nije tome tako davno kada je marcellus u sadejstvu s erom meni objašnjavao kako su Rusi curac od ovce i kako jedino što znaju jest proizvoditi babuške.marcellus wrote:ne nego vodi neki nato i eurobirokratski rat protiv rusijevuksadinare wrote:moje misljenje je da plenki vodi neki svoj privatni rat sa rusima
Još malo i marcellus bu počel podržavati i Kubu. Samo polefko... kak bi rekli naši Zagorci.
2015-09-08
Mene marcelus zadivljuje jer naprosto osjećam sa koliko on žara i strasti brani svoja uvjerenja. Čovjek bi rekao da mu je stvarno stalo i da mu je to o čemu priča neizmjerno važno.
Volio bih da sam ja takav.
Meni sve bezveze.
Meni sve bezveze.
crvenkasti-
2014-04-17
Marcellus je genijalec... da nije kak bi uopće mogel pisati na tak jednom respektabilnom portalu kakvo je sranje.hrcrvenkasti wrote:Mene marcelus zadivljuje jer naprosto osjećam sa koliko on žara i strasti brani svoja uvjerenja. Čovjek bi rekao da mu je stvarno stalo i da mu je to o čemu priča neizmjerno važno.
Meni sve bezveze.
Marcellus zato uvijek napiše dva teksta... Ako mu se jedan ne sviđa ili su reakcije negativne on objavi onaj drugi, pod pseudonimom. Nije bed jer ako treba on kao vrsni novinar napiše i treći tekst... Zlatna rezerva.
Zar su već počeli proizvdit i nešto drugo? Reci nam što i reci jesi li to već nabavio.provocator wrote:nije tome tako davno kada je marcellus u sadejstvu s erom meni objašnjavao kako su Rusi curac od ovce i kako jedino što znaju jest proizvoditi babuške.marcellus wrote:ne nego vodi neki nato i eurobirokratski rat protiv rusijevuksadinare wrote:moje misljenje je da plenki vodi neki svoj privatni rat sa rusima
PS: ...a da nije plin, naravno.
Eroo- Posts : 78957
2016-07-22
Čuj... Nisam ja bogat kao ti. Ali da jesam nabavio bi neki od njihovih civilnih aviona ili brodova.Eroo wrote:Zar su već počeli proizvdit i nešto drugo? Reci nam što i reci jesi li to već nabavio.provocator wrote:nije tome tako davno kada je marcellus u sadejstvu s erom meni objašnjavao kako su Rusi curac od ovce i kako jedino što znaju jest proizvoditi babuške.marcellus wrote:ne nego vodi neki nato i eurobirokratski rat protiv rusijevuksadinare wrote:moje misljenje je da plenki vodi neki svoj privatni rat sa rusima
Možda čak kakav svemirski brod jer Rusija ih šalje u svemir bez pol beda.
Ili kakvo oružje jer opće je poznato da su Rusi u samom svjetskom vrhu po izvozu oružja... Ali ja ionako mrzim oružje. Možda bi kupio i dijamante jerbo se zna kako se na na istoku Sibira nalazi najveće nalazište dijamanata na planeti. Najveći uvoznici ruskih dijamanata su Belgija, Indija, Ujedinjeni Arapski Emirati, Kina i Izrael.
Bila bi i Slovenija ali ti Ruse prezireš.
Rusija je na sedmom mjestu u svijetu po proizvodnji srebra (1.700 tona godišnje), po platini je na drugom mjestu (25.000 tona godišnje) i po zlatu na trećem (oko 225 tona). Sitnica!
Inače Rusija je u 2015.-toj izvezla rekordnih 32 miliona tona žita.
Nadalje...Rusija izvozi i softvere, automobile, tehniku, strojeve i opremu za strojeve, a ubraja se i među najveće izvoznike krzna. Ulazi u "trojku" lidera zemalja izvoznika drvenih peleta — granulata ogrijevnog drveta koje se pravi od usitnjenog drveta ili piljevine...itd.
Kako vidiš naftu i plin uopće nisam spomenuo.
..i jos puuuno puuuno toga....nepoznatog neukim narodima..provocator wrote:Čuj... Nisam ja bogat kao ti. Ali da jesam nabavio bi neki od njihovih civilnih aviona ili brodova.Eroo wrote:Zar su već počeli proizvdit i nešto drugo? Reci nam što i reci jesi li to već nabavio.provocator wrote:nije tome tako davno kada je marcellus u sadejstvu s erom meni objašnjavao kako su Rusi curac od ovce i kako jedino što znaju jest proizvoditi babuške.marcellus wrote:ne nego vodi neki nato i eurobirokratski rat protiv rusijevuksadinare wrote:moje misljenje je da plenki vodi neki svoj privatni rat sa rusima
Ili kakvo oružje jer opće je poznato da su Rusi u samom svjetskom vrhu po izvozu oružja... Ali ja ionako mrzim oružje. Možda bi kupio i dijamante jerbo se zna kako se na na istoku Sibira nalazi najveće nalazište dijamanata na planeti. Najveći uvoznici ruskih dijamanata su Belgija, Indija, Ujedinjeni Arapski Emirati, Kina i Izrael.
Rusija je na sedmom mjestu u svijetu po proizvodnji srebra (1.700 tona godišnje), po platini je na drugom mjestu (25.000 tona godišnje) i po zlatu na trećem (oko 225 tona). Sitnica!
Nadalje...Rusija izvozi i softvere, automobile, tehniku, strojeve i opremu za strojeve, a ubraja se i među najveće izvoznike krzna. Ulazi u "trojku" lidera zemalja izvoznika drvenih peleta — granulata ogrijevnog drveta koje se pravi od usitnjenog drveta ili piljevine...itd.
Guest- Guest
70% ruskog izvoza su nafta i plin.provocator wrote:Čuj... Nisam ja bogat kao ti. Ali da jesam nabavio bi neki od njihovih civilnih aviona ili brodova.Eroo wrote:Zar su već počeli proizvdit i nešto drugo? Reci nam što i reci jesi li to već nabavio.provocator wrote:nije tome tako davno kada je marcellus u sadejstvu s erom meni objašnjavao kako su Rusi curac od ovce i kako jedino što znaju jest proizvoditi babuške.marcellus wrote:ne nego vodi neki nato i eurobirokratski rat protiv rusijevuksadinare wrote:moje misljenje je da plenki vodi neki svoj privatni rat sa rusima
ostatak ruskog izvoza su što si nabroja, osnovni resursi.
zatim vojna industrija ali mislim da je njen udio u RU izvozu nekih 7-8%.
Rusija što se tiče ostaloga (strojevi, programi) , izvozi zanemarvio malo. Hrvatski industrijski izvoz po glavi stanovnika - šiša Ruski industrijski izvoz(a da nije nafta i plin) nekoliko puta
Guest- Guest
neukima balkancima..nadam se da znaju iscitavati brojke..
Russia Industrial Production 2000-2016 | Data | Chart | Calendar
Russia Industrial Production 2000-2016 | Data | Chart | Calendar
Industrial production in Russia fell 0.2 percent year-on-year in October of 2016 following 0.8 percent drop in the previous month while less than market expectations of 0.4 percent decline. Manufacturing production decreased 0.8 percent (-1.6 percent in September); mining and quarrying increased by a slower 0.8 percent (+2.1 percent in September) and electricity, gas and water went up 1.1 percent (+1.4 percent in September). On a monthly basis, industrial output jumped 5.8 percent. Industrial Production in Russia averaged 3.36 percent from 2000 until 2016, reaching an all time high of 17.70 percent in April of 2000 and a record low of -16.90 percent in January of 2009.
1Y
5Y
10Y
MAX
Export Data
API Access
Forecast
AlertMe
Watch
Embed
2016-09-15 | 01:00 PM | Aug | 0.7% | -0.3% | 0.6% | -0.8% | ||
2016-10-17 | 01:00 PM | Sep | -0.8% | 0.7% | 0.6% | 1.1% | ||
2016-11-16 | 01:00 PM | Oct | -0.2% | -0.8% | -0.4% | 0.1% | ||
2016-12-15 | 01:00 PM | Nov | -0.2% | -0.1% | ||||
Business Confidence | -7.00 | -6.00 | 7.00 | -20.00 | [+] | |
Manufacturing PMI | 52.40 | 51.10 | 53.20 | 47.60 | [+] | |
Services PMI | 52.70 | 53.00 | 57.60 | 41.30 | Index Points | [+] |
Industrial Production | -0.20 | -0.80 | 17.70 | -16.90 | percent | [+] |
Industrial Production Mom | 5.80 | 1.80 | 24.40 | -21.20 | percent | [+] |
Manufacturing Production | -0.80 | -1.60 | 27.10 | -28.10 | percent | [+] |
Capacity Utilization | 64.00 | 64.00 | 65.00 | 38.00 | percent | [+] |
Changes in Inventories | 65.00 | -102.80 | 1534.50 | -1471.40 | RUB Billion | [+] |
Total Vehicle Sales | 126658.00 | 125568.00 | 291020.00 | 39497.00 | [+] | |
Car Production | 103.00 | 87.30 | 187.00 | 18.20 | Thousand Units | [+] |
Car Registrations | 126658.00 | 125568.00 | 291020.00 | 39497.00 | [+] | |
Leading Economic Index | -0.50 | -0.70 | 9.88 | -11.84 | percent | [+] |
Steel Production | 5942.00 | 5736.00 | 6804.00 | 3130.00 | Thousand Tonnes | [+] |
Mining Production | 0.80 | 2.10 | 10.80 | -7.70 | percent | [+] |
Mni Business Sentiment | 61.50 | 61.30 | 62.90 | 37.10 | [+] | |
Cement Production | 5.70 | 6.20 | 7.70 | 1.60 | Millions of Tonnes | [+] |
Competitiveness Index | 4.51 | 4.44 | 4.51 | 4.13 | Points | [+] |
Competitiveness Rank | 43.00 | 45.00 | 67.00 | 43.00 | [+] | |
Bankruptcies | 1112.00 | 1020.00 | 1585.00 | 917.00 | Companies | [+] |
Corporate Profits | 8171.40 | 6969.90 | 8421.70 | -152.50 | RUB Billion | [+] |
Corruption Index | 29.00 | 27.00 | 29.00 | 21.00 | Points | [+] |
Corruption Rank | 119.00 | 136.00 | 154.00 | 47.00 | [+] | |
Ease of Doing Business | 40.00 | 36.00 | 124.00 | 36.00 | [+] | |
Russia Industrial Production Notes
In Russia, industrial production measures the output of businesses integrated in industrial sector of the economy. Manufacturing is the most important sector and accounts for 55 percent of total production. The biggest segments within manufacturing are: metallurgy (9.6 percent); coke and refined petroleum products (9.5 percent); food beverages and tobacco (8.4 percent); chemicals (4 percent); machinery and equipment (3.8 percent); transport (3.7 percent) and electrical equipment (3.4 percent). Mining and quarrying accounts for 35 percent, and natural gas and crude oil exploration represents 29 percent of total output. Also, electricity, gas and water supply accounts for 11 percent. This page provides - Russia Industrial Production - actual values, historical data, forecast, chart, statistics, economic calendar and news. Russia Industrial Production - actual data, historical chart and calendar of releases - was last updated on November of 2016.
Guest- Guest
da ne ispadne da pričam pizdarije .. pogledajte ovo .. izvoz Ruske ekonomije
i usporedite recimo sa britanskim izvozom
i usporedite recimo sa britanskim izvozom
Guest- Guest
pojasni što si napravio.. stavio si mapu ruskog industrijske proizvodnje gdje je uglavnom negativni rast :D
Guest- Guest
Page 8 of 15 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 11 ... 15
Similar topics
» Rusi zajebali plenkovića
» Trećeg nema?Rusi kod Plenkovića!Dogovor ili propast koncerna?
» Djakic se ne zeli ispricati.Rusi li desno krilo HDZ-a,Vladu i Plenkovica?
» Sve jači sukob Petrova i Plenkovića?!Petrov odbio kritike Plenkovića i rekao:'Istrage moraju ići dalje'
» Zabija li Đakić nož u Plenkija zbog Pupovca!Hvidra traži od Plenkovića:'Neka se Pupovac ispriča ili tražimo Plenkovića da raskine koaliciju'
» Trećeg nema?Rusi kod Plenkovića!Dogovor ili propast koncerna?
» Djakic se ne zeli ispricati.Rusi li desno krilo HDZ-a,Vladu i Plenkovica?
» Sve jači sukob Petrova i Plenkovića?!Petrov odbio kritike Plenkovića i rekao:'Istrage moraju ići dalje'
» Zabija li Đakić nož u Plenkija zbog Pupovca!Hvidra traži od Plenkovića:'Neka se Pupovac ispriča ili tražimo Plenkovića da raskine koaliciju'
Page 8 of 15