ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Naci žrtve nakon WWII

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Naci žrtve nakon WWII - Page 4 Empty Re: Naci žrtve nakon WWII

Post by Antijunak 27/11/2016, 19:31

vuksadinare wrote:
jastreb wrote:Nije džaba doći pa se vratit

Valja svoja krvološtva platit.
aha tu smo..ja sad roknem recimo stanimirovica po tvom razmisljanju...napravio pravi potez

Ma kakvi. Svi Nijemci su zli do srži i treba ih sve pobiti bez milosti, no Srbi su drukčiji, oni su najmiroljubiviji, najkulturniji i najbolji narod na svijetu, a Stanimirović je nevin dok mu se ne dokaže suprotno. Tako nekako bi glasio jastrebov odgovor.

Antijunak

2015-09-26

Back to top Go down

Post by Yehudi 27/11/2016, 19:32

Rheinwiesenlager

Eto i Njemački neonaci sline za stradalim ratnim zarobljenicima ( a koji su zaslužii svoju sudbu,

i tako, svako naci govno slini nad svojom zlom sudbom JER NIJE POBJEDIO.

JEBIGA NACI........PUŠITE GA 

Remagen - Alliierte Verbrechen an Deutschen
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Yehudi 27/11/2016, 19:33

kaja wrote:
Yehudi wrote:Rekoh da se ne čudite više za 200 ili 2000 nakon Blajburga.......ili već čega

mene više čudi onih sto ubijenih židova u auschwitzu ili gdje već..

tako ti, tvoja dica i šira obitelj završili..........
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Yehudi 27/11/2016, 19:40

kaja wrote:
Yehudi wrote:

kako si sijao maco, tako ćeš i požnjeti

- Zub za zub i glavu za glavu -

odlično, kada se sjetim slika koje si stavljao na prošlom forumu s oružjem a i priznanja da ga ne znam koliko još imaš jasno je da nisi skroz  čist u glavi pa mi pada na pamet jesi ti možda ubijao u ratu zašto je netko tražio hleb ili čisto zato jer ti netko nije simpatičan ?

To je moja vjera

a vidim da se vi kršćani ne pridržavate svoje vjere ( okreni drugi obraz )

ja sam barem dosljedan.

Oružje...................no, da - mora se čovjek zaštititi 

Zadnji put kad su mi upali u kuću, odnosili su oružje iz kuće mi sa pune dvi kariole........malo su i odnili,

samo ono šta je vidljivo bilo.

Inače tijekom rata - nisam ubio nikoga -  

Naprotiv, nahranio sam zarobljene janjetinom i kruhom hljeba...........ponosim se time.
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Yehudi 27/11/2016, 19:45

michaellcmacha wrote:
kaja wrote:
Yehudi wrote:

odlično, kada se sjetim slika koje si stavljao na prošlom forumu s oružjem a i priznanja da ga ne znam koliko još imaš jasno je da nisi skroz  čist u glavi pa mi pada na pamet jesi ti možda ubijao u ratu zašto je netko tražio hleb ili čisto zato jer ti netko nije simpatičan ?
ja još odonda tvrdim da su nam takvi ukaljali obraz..... a on je sve na forumu podastro i što je i kako je i s čim je radio... u ratu...

Tvoje slike nismo vidili......................Biće nisi smogao fotoaparat u 4 god rata.

Sve moje slike su tu, na forumu, ovome ili onome.............ja stojim iza njih - imenom i prezimenom - 

Koga god zanima ( iz državnih službi ) lako mogu doći do mene, ja se nemam čega sramiti.

Do duše siguran sam da neću ići na istok ( Srbija - BiH ) No ne radi mene već radi politike... ali ja se slobodno krećem po Europi.

PS -Uskoro idem u Afriku ( viza se radi u madjarskoj )
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by govinda 27/11/2016, 19:48

Yehudi wrote:
michaellcmacha wrote:
kaja wrote:
Yehudi wrote:

ja još odonda tvrdim da su nam takvi ukaljali obraz..... a on je sve na forumu podastro i što je i kako je i s čim je radio... u ratu...

Tvoje slike nismo vidili......................Biće nisi smogao fotoaparat u 4 god rata.

Sve moje slike su tu, na forumu, ovome ili onome.............ja stojim iza njih - imenom i prezimenom - 

Koga god zanima ( iz državnih službi ) lako mogu doći do mene, ja se nemam čega sramiti.

Do duše siguran sam da neću ići na istok ( Srbija - BiH ) No ne radi mene već radi politike... ali ja se slobodno krećem po Europi.

Pa ima brace Zidova i u Srbiji i u Bosni, neces ih obici?
govinda
govinda

2016-11-17

Back to top Go down

Post by Yehudi 27/11/2016, 19:50

Više ih volim ugostiti  Naci žrtve nakon WWII - Page 4 1f60b
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Antijunak 27/11/2016, 19:51

Yehudi wrote:
michaellcmacha wrote:
kaja wrote:
Yehudi wrote:

Kao plaćenik?
Antijunak
Antijunak

2015-09-26

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Back to top

- Similar topics