Naci žrtve nakon WWII
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Naci žrtve nakon WWII
pa jel se ti sjećaš tih slika? to netko zdrave glave ne može stavljati a ni slikati se takomichaellcmacha wrote:ja još odonda tvrdim da su nam takvi ukaljali obraz..... a on je sve na forumu podastro i što je i kako je i s čim je radio... u ratu...kaja wrote:odlično, kada se sjetim slika koje si stavljao na prošlom forumu s oružjem a i priznanja da ga ne znam koliko još imaš jasno je da nisi skroz čist u glavi pa mi pada na pamet jesi ti možda ubijao u ratu zašto je netko tražio hleb ili čisto zato jer ti netko nije simpatičan ?Yehudi wrote:
kako si sijao maco, tako ćeš i požnjeti
- Zub za zub i glavu za glavu -
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Dakle,prvo lika proglasite lazovom,da nije bio u vojsci,a kad stavi oruzje i ostalo,onda se proserete kao grlice,i pickasto zgrozite,i proglasite lika ovakvim i onakvim??'michaellcmacha wrote:ja još odonda tvrdim da su nam takvi ukaljali obraz..... a on je sve na forumu podastro i što je i kako je i s čim je radio... u ratu...kaja wrote:odlično, kada se sjetim slika koje si stavljao na prošlom forumu s oružjem a i priznanja da ga ne znam koliko još imaš jasno je da nisi skroz čist u glavi pa mi pada na pamet jesi ti možda ubijao u ratu zašto je netko tražio hleb ili čisto zato jer ti netko nije simpatičan ?Yehudi wrote:
a u qrc..prekrasni....stvarno ste Elita
Guest- Guest
Ili ćemo sve zločine osuditi ili nećemo nijedan, a ne biti selektivni. Jer svako tko čini neki zločin misli u biti da čini dobru stvar i opravdava to ovim ili onim. A što se tiče židova i Palestinaca, da ste htjeli miran suživot sa Palestincima, mogli ste ga bez problema dosad ostvariti. Radi se o tome da vi to ne želite, a ne da ne možete,a što se tiče Srba u Hrvatskoj, većina njih jednostavno nije bila za život u Hrvatskoj niti za suživot sa Hrvatima.bogomdani wrote:ajmo se drzati teme,ne u sirinu ici...Antijunak wrote:bogomdani wrote:Opet kazem,..Pejbek..Da nije hico dirao niti ubijao druge narode,ne bi s niti ovo dogodilo...jel,jako jednostavno,ali nitko od onijhah kockastoglavih ne moze skuziti jednostavni princio akcije-Reakcije..Antijunak wrote:Vi židovi ste zanimljvi. Htjeli bi da svi žale za vašim žrtvama, dok s druge strane omalovažavate tuđe žrtve i nasluđujete se nad tuđim žrtvama i oprvdavate svoje ili tuđe zločine.
Zanimljiva je antifašistička pravda, s jedne strane je u redu i opravdano pobiti i protjerati milijune nevinih njemačkih civila, a s druge strane je u redu pustiti čuvare iz Auschwitza da slobodno žive poput većine ostalih naci zločinaca.
Cime su zidovi zasluzili,ili slaveni protjerivanje i trpanje u logore..Samo mi na ovo pitanje odgovori?
Ja nisam nikad opravdavao ničije zločine niti trpanje u logore, Što se tiče ponašanja židova oboje znamo kako ste se odnosili prema ljudima u Europi kako se danas ponašate prema Palestincima, nije antisemitizam nastao sam od sebe, samo je uvijek problem to što u pravilu nastradaju nevini, a oni koji su pravili sranja se na vrijeme izvuku na ovaj ili onaj način. Niste ni vi židovi bezgrešni niti ste moralno iznad ostalih kako se volite prezentirati.
Obični ljudi mogu vidjeti koliko ste antifašisti puni kompleksa i krvožedni, mada malo tko ovo i prati čak i vaša ideološka egzistencija temelji se na suprostvaljanju ovima ili onima i izmišljanju neprijatelja kojih danas više nema.
Ja ipak hvala bogu nemam toliko žuči u sebi niti toliko ispran mozak.
Dakle,vjerujem da si htio reci-nicim nisu zasluzili..Ali Hitler je pokrenuo zlo,jednu beskonacnu petlju nasilja..i brate,ako mi ubijes djecu,zenu,obitelj,sto onda kvragu ocekujes od Menea??Da budem human?? nemam ti ja drugi obraz brajo moj...
stanje na Srednjem Zapadu,korijene moras traziti u politici dodjele premalo zemlje zidovima i palestincima..
Kad budes mogao na pola hrvatske povrsine potrpati 7 milijuna Hrvata i 6 milijuna Srba(cisto usporedne brojeke onih u Israelu),i da sve tece med i mlijeko,onda cu te gledati kao objektivnog sugovornika,bez nekih pateticnih shema....cisto pragmatika...
A što se tiče Hitlera on ipak nije pokretač beskonačne petlje nasilja i odmazda, on je uskočio u vlak koji se već odavno kretao jedino što je ubrzao taj vlak koji i danas putuje svojim tračnicama.
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
kako se ne bih sjećao pogotovo onog njegovog originalnog srbosjeka s kojim se slikao u hrvatskoj odori, i nebuloznog objašnjenja kako se sa njim hvalio u smislu da ga je dejd oteo od ustaše kojeg je tom prilikom ubio.... hrvatska odora, srbosjek, i hvala sa ubijenjem ustaša i sve to u vrijeme oslobodilčkih operacija u hrvatskoj.... jednostavno ti likovi nisu čisti u mozgu.... jasno ko dan... čak i onima koji su s njima na Ti....kaja wrote:pa jel se ti sjećaš tih slika? to netko zdrave glave ne može stavljati a ni slikati se takomichaellcmacha wrote:ja još odonda tvrdim da su nam takvi ukaljali obraz..... a on je sve na forumu podastro i što je i kako je i s čim je radio... u ratu...kaja wrote:odlično, kada se sjetim slika koje si stavljao na prošlom forumu s oružjem a i priznanja da ga ne znam koliko još imaš jasno je da nisi skroz čist u glavi pa mi pada na pamet jesi ti možda ubijao u ratu zašto je netko tražio hleb ili čisto zato jer ti netko nije simpatičan ?Yehudi wrote:
2015-08-08
Tako da oni šta predbacuju oko nekakvih njemačkih žrtava,to slobodno bacite u vodu.
Ono što su oni radili,ovdje,kod nas,to opravdanja nema. I ne čudim se što su ih 45-te zataukli gdje su ig našli.
Jer ,narodni pjesnik je lijepo rekao:
Nije džaba doći pa se vratit
Valja svoja krvološtva platit.
Ono što su oni radili,ovdje,kod nas,to opravdanja nema. I ne čudim se što su ih 45-te zataukli gdje su ig našli.
Jer ,narodni pjesnik je lijepo rekao:
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ma da svakako, da nema zapadne prije svega američke pomoći i zaštite Izrael bi odavno propao, s tim da u najnovije vrijeme neki novi vjetrovi pušu pa Izrael surađuje sa džihadistima odnosno islamskim fajterima kako ih nazivaš, a židovi surađuju s neonacistima u Ukrajini...bogomdani wrote:O brajo moj,ne poznas ti Zidove.,ni malo.....recimo ovako,sposobni su se nositi sa svim islamskim fajterima,od kojih bi se vi sasrali samo u gaćove svoje...Antijunak wrote:Milo Yiannopoulos wrote:Antijunak wrote:Vi židovi ste zanimljvi. Htjeli bi da svi žale za vašim žrtvama, dok s druge strane omalovažavate tuđe žrtve i nasluđujete se nad tuđim žrtvama i oprvdavate svoje ili tuđe zločine.
Zanimljiva je antifašistička pravda, s jedne strane je u redu i opravdano pobiti i protjerati milijune nevinih njemačkih civila, a s druge strane je u redu pustiti čuvare iz Auschwitza da slobodno žive poput većine ostalih naci zločinaca.
nema ti židova na forumu,
Ma i to što kažeš, pravi židovi koji su prošli ono što su prošli ne bi se naslađivali sa žrtvama druge strane koji su imale slične sudbine.
Ma i meni je jasno da su oni najobičniji komunisti s ponekim udaljenim židovskim pretkom. Uvijek će poturica biti veći Turčin od Turčina.
osim toga,te zrtve su zasluzene,prethodnim pokoljima slavena, Zidova..
2015-09-26
nitko nije sporio da nije bio u vojsci nego sam ja osporio neke slike s obzirom da je očito stavljao slike dviju različitih osoba i po dobi i po konstituciji.... znači onu sliku na kojoj je sa garonjom je starija osoba a radi se o slici s početka rata, a slike iz oluje i iz neke vojarne (šepurine) na njima se nalazi mlađa osoba... plus što kao ni ti ne barata nekim osnovnim činjenicama vezano uz oružja i oruđa....bogomdani wrote:Dakle,prvo lika proglasite lazovom,da nije bio u vojsci,a kad stavi oruzje i ostalo,onda se proserete kao grlice,i pickasto zgrozite,i proglasite lika ovakvim i onakvim??'michaellcmacha wrote:ja još odonda tvrdim da su nam takvi ukaljali obraz..... a on je sve na forumu podastro i što je i kako je i s čim je radio... u ratu...kaja wrote:odlično, kada se sjetim slika koje si stavljao na prošlom forumu s oružjem a i priznanja da ga ne znam koliko još imaš jasno je da nisi skroz čist u glavi pa mi pada na pamet jesi ti možda ubijao u ratu zašto je netko tražio hleb ili čisto zato jer ti netko nije simpatičan ?Yehudi wrote:
a u qrc..prekrasni....stvarno ste Elita
2015-08-08
Pejbek po mneni nije zlocin..tako je i Bog rekao..Ne cini nikom nis sto ne zelis da tebi cin..i sve bi bilo oke..Svabi poceli,dobili su po mjeri..Antijunak wrote:Ili ćemo sve zločine osuditi ili nećemo nijedan, a ne biti selektivni. Jer svako tko čini neki zločin misli u biti da čini dobru stvar i opravdava to ovim ili onim. A što se tiče židova i Palestinaca, da ste htjeli miran suživot sa Palestincima, mogli ste ga bez problema dosad ostvariti. Radi se o tome da vi to ne želite, a ne da ne možete,a što se tiče Srba u Hrvatskoj, većina njih jednostavno nije bila za život u Hrvatskoj niti za suživot sa Hrvatima.bogomdani wrote:
ajmo se drzati teme,ne u sirinu ici...
Dakle,vjerujem da si htio reci-nicim nisu zasluzili..Ali Hitler je pokrenuo zlo,jednu beskonacnu petlju nasilja..i brate,ako mi ubijes djecu,zenu,obitelj,sto onda kvragu ocekujes od Menea??Da budem human?? nemam ti ja drugi obraz brajo moj...
stanje na Srednjem Zapadu,korijene moras traziti u politici dodjele premalo zemlje zidovima i palestincima..
Kad budes mogao na pola hrvatske povrsine potrpati 7 milijuna Hrvata i 6 milijuna Srba(cisto usporedne brojeke onih u Israelu),i da sve tece med i mlijeko,onda cu te gledati kao objektivnog sugovornika,bez nekih pateticnih shema....cisto pragmatika...
A što se tiče Hitlera on ipak nije pokretač beskonačne petlje nasilja i odmazda, on je uskočio u vlak koji se već odavno kretao jedino što je ubrzao taj vlak koji i danas putuje svojim tračnicama.
Kazna sa razlogom postoji za zlocin..Tu se pravi diferencija izmedju Zrtve i Kriminalca...
selektivan se mora biti,bas iz razloga shvatanja dobraq i zla..ne mozes isto tretirati i Zrtvu i Kriminalca..Gdje se to radi,sustav je u kurcu..
Sjetih se lika kojem su provalili u kutju,napao ga lik,a ovaj ga sacmaricom umirio...po meni je imao pravo..po vasim zakonima,kazni onog tko se brani..i jel vidis na ceg vam sad drustvo lici??
Ajd sad ostavi Zidove i palestince na miru,jer ti je to potpuno nepoznato podrucje,a reci cu sad,pokazite to na Svom primjeru,odnosno primjeru srba i Hrvata,ai ako to rjesite pozitivno,onda tek imas kredit ,nes drugom spocitavatii pordavati Pravdu..
Otkud ti znas da vecina srba nije bila za suzivot sa Hrvatima?? Ti nisi mjerodavan da to govoris..ako cijenis po izjavama par forumskih likova,e pa svaka cast..
Hitler? Ma nemoj..on je uskocio u vlak...
Sranja koja je on radio na nivou Europe i sire,nITKO prije njega nije to radio,pa niti Napoleon, nikad prije nije bla idologija Ubermenscha i Untenmenscha,kojima ti po njegovom pripadas,kolikogod se ti divio Svabima..
istina,mozda su briti zakuhali,ali uvijek ako imas ista u glavi TI odlucujes sto ces napraviti ili ne,ako se to sudara sa tvojim moralnim nacelima...
Hitler je bio jedan iskompleksirani pasji skot,koji ni po definicijama Ubermenscha i onog drugog vradga,primjera idealnog Muškarca i zene,nikako se nije mogao uklopiti u to...
Guest- Guest
talijasni su bili kudikamo čovječniji od tih čeličnih lica vojnika.
Ti nisu imali milosti.
Talijani su strijeljali i plakali,a ovi su ubijali i uživali.
2014-04-22
a Irud te ebo,.tek sad vidim koji si nivo didaktickih i umnioh sposobnosti,pa nakon vog posta prekidam diskusiju sa tobom..Antijunak wrote:Ma da svakako, da nema zapadne prije svega američke pomoći i zaštite Izrael bi odavno propao, s tim da u najnovije vrijeme neki novi vjetrovi pušu pa Izrael surađuje sa džihadistima odnosno islamskim fajterima kako ih nazivaš, a židovi surađuju s neonacistima u Ukrajini...bogomdani wrote:O brajo moj,ne poznas ti Zidove.,ni malo.....recimo ovako,sposobni su se nositi sa svim islamskim fajterima,od kojih bi se vi sasrali samo u gaćove svoje...Antijunak wrote:Milo Yiannopoulos wrote:Antijunak wrote:Vi židovi ste zanimljvi. Htjeli bi da svi žale za vašim žrtvama, dok s druge strane omalovažavate tuđe žrtve i nasluđujete se nad tuđim žrtvama i oprvdavate svoje ili tuđe zločine.
nema ti židova na forumu,
Ma i to što kažeš, pravi židovi koji su prošli ono što su prošli ne bi se naslađivali sa žrtvama druge strane koji su imale slične sudbine.
Ma i meni je jasno da su oni najobičniji komunisti s ponekim udaljenim židovskim pretkom. Uvijek će poturica biti veći Turčin od Turčina.
osim toga,te zrtve su zasluzene,prethodnim pokoljima slavena, Zidova..
Jel zna koliko iznosi americka pomoc Isrealeu godisnje??
4 jebene milijarde dolara..
znas koliko je to?'
E pa,neke godine ste dobili kredit 2 milijarde dolara i to je birokracija vasa sprzila u 3 mjeseca...imas sad pojma koji su to odnosti novcca..
Israel spasavaju strane investicije u iznosu od 80 milijardi godisnje,sto odrzava ekonomiju snaznom..
Ajd Zdravo...
Guest- Guest
Ti imaš svoje gledište, ja imam svoje a neki drugi ljudi zaključe tko je u pravu.bogomdani wrote:Pejbek po mneni nije zlocin..tako je i Bog rekao..Ne cini nikom nis sto ne zelis da tebi cin..i sve bi bilo oke..Svabi poceli,dobili su po mjeri..Antijunak wrote:Ili ćemo sve zločine osuditi ili nećemo nijedan, a ne biti selektivni. Jer svako tko čini neki zločin misli u biti da čini dobru stvar i opravdava to ovim ili onim. A što se tiče židova i Palestinaca, da ste htjeli miran suživot sa Palestincima, mogli ste ga bez problema dosad ostvariti. Radi se o tome da vi to ne želite, a ne da ne možete,a što se tiče Srba u Hrvatskoj, većina njih jednostavno nije bila za život u Hrvatskoj niti za suživot sa Hrvatima.bogomdani wrote:
ajmo se drzati teme,ne u sirinu ici...
Kazna sa razlogom postoji za zlocin..Tu se pravi diferencija izmedju Zrtve i Kriminalca...
selektivan se mora biti,bas iz razloga shvatanja dobraq i zla..ne mozes isto tretirati i Zrtvu i Kriminalca..Gdje se to radi,sustav je u kurcu..
Sjetih se lika kojem su provalili u kutju,napao ga lik,a ovaj ga sacmaricom umirio...po meni je imao pravo..po vasim zakonima,kazni onog tko se brani..i jel vidis na ceg vam sad drustvo lici??
Ajd sad ostavi Zidove i palestince na miru,jer ti je to potpuno nepoznato podrucje,a reci cu sad,pokazite to na Svom primjeru,odnosno primjeru srba i Hrvata,ai ako to rjesite pozitivno,onda tek imas kredit ,nes drugom spocitavatii pordavati Pravdu..
Otkud ti znas da vecina srba nije bila za suzivot sa Hrvatima?? Ti nisi mjerodavan da to govoris..ako cijenis po izjavama par forumskih likova,e pa svaka cast..
Hitler? Ma nemoj..on je uskocio u vlak...
Sranja koja je on radio na nivou Europe i sire,nITKO prije njega nije to radio,pa niti Napoleon, nikad prije nije bla idologija Ubermenscha i Untenmenscha,kojima ti po njegovom pripadas,kolikogod se ti divio Svabima..
istina,mozda su briti zakuhali,ali uvijek ako imas ista u glavi TI odlucujes sto ces napraviti ili ne,ako se to sudara sa tvojim moralnim nacelima...
Hitler je bio jedan iskompleksirani pasji skot,koji ni po definicijama Ubermenscha i onog drugog vradga,primjera idealnog Muškarca i zene,nikako se nije mogao uklopiti u to...
2015-09-26
Zgazim te argumentima i onda ti posizes za gledistima???
Pa jasno je sto ste generalno u kurcu...glava u oblacima i negiranje realiteta..
Pa jasno je sto ste generalno u kurcu...glava u oblacima i negiranje realiteta..
Guest- Guest
talijani su pičkice, bili i ostali.jastreb wrote:
talijasni su bili kudikamo čovječniji od tih čeličnih lica vojnika.
Ti nisu imali milosti.
Talijani su strijeljali i plakali,a ovi su ubijali i uživali.
jebote uz koju mehanizaciju nisu mogli osvojiti jednu abesiniju :P
dok je jedan rommel s mimimalnim ljudstvom jebao mater britancima koji su bili deset puta brojniji od njega...
2014-12-30
Bas...uostalom, vecina tih podataka koje kao spominju su frizirana, u doba wikipedije svaka budala moze napisati neku "istorijsku" cinjenicu..cuj cistili minska polja...pa to su radili i Nijemci sa svojim zarobljenicima, big deal...Yehudi wrote:NARAVNO DA SU ZASLUŽILI
A ŠTA SU OČEKIVALI............LIMUNADU I KREMPITU ???????
I onda kažu neki blajburg - HAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAA
Nakon 4 god masakra diljem Europe i šire, Afrike i Azije, naci smeće se žali
na tretman
Milost niste pokazali.........zašto je očekujete..................?
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
2014-04-22
Amerikanci su svakog jebenog Svabu iz komsiluka odveli u konclogore i pokazali im na licu mjesta sta je njihova drzava radila. To je Tito trebao uraditi sa svakim jebenim Hrvatom i Bosnjakom, odvesti ih u Jasenovac i sa svakim jebenim Srbinom, odvesti ga u Focu, Visegrad, Kninsku krajinu i pokazati jame i grobnice. Mozda bi bili sad kao i Svabe danasnji.
2016-11-17
govinda wrote:Bas...uostalom, vecina tih podataka koje kao spominju su frizirana, u doba wikipedije svaka budala moze napisati neku "istorijsku" cinjenicu..cuj cistili minska polja...pa to su radili i Nijemci sa svojim zarobljenicima, big deal...Yehudi wrote:NARAVNO DA SU ZASLUŽILI
na tretman
Pa to bi i Srbi mogli reći, doduše neki i kažu da je Srebrenica, Omarska frizirana, da su silovanja Bošnjakinja frizirana.
2015-09-26
a tu smo...a kad oni kji su stradali od srba i kazu doci du im glave...on je onda desimirjastreb wrote:Pa prema njima nije se ni trebalo ponašati humanije.
Ja da sam ih ulovio nakon onoga što su počinili mojoj obitelji...Svašta bi bilo.
A možda i ne bi. ja sam osoba dobra srca.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Goledaj, citao sam jedan clanak o zadnjem njemakom vojniku koji j streljan zbog dezerterstva, nekoliko mjesecinakon zavrsretka rata. Pobjegao, predao se saveznicima, u zarobljencikom logoru njemacki sud sastavljen od njemackih oficira mu sudio i osudio ga na smrt zbog dezerterstva, odabrao deset vojnika za streljacki vod, Kanadjani lijepo dali oruzje njemackim vojnicima, ovi ga strijeljali. Toliko o tome kako su Saveznici eto masovno se svetili zarobljenim njemackim vojnicima. Jedino stoji prica da su Amerikanci u Dachau strijeljali sve strazare koje su uspjeli zarobiti (Ukrajince vecinom) kad su usli u logor i vidjeli ostatke njihovih zvjerstava Ako nadjem link, stavicu ga, clanak sam citao u papirnom izdanju nekad davno.Antijunak wrote:govinda wrote:Bas...uostalom, vecina tih podataka koje kao spominju su frizirana, u doba wikipedije svaka budala moze napisati neku "istorijsku" cinjenicu..cuj cistili minska polja...pa to su radili i Nijemci sa svojim zarobljenicima, big deal...Yehudi wrote:NARAVNO DA SU ZASLUŽILI
na tretman
Pa to bi i Srbi mogli reći, doduše neki i kažu da je Srebrenica, Omarska frizirana, da su silovanja Bošnjakinja frizirana.
2016-11-17
aha tu smo..ja sad roknem recimo stanimirovica po tvom razmisljanju...napravio pravi potezjastreb wrote:Nije džaba doći pa se vratit
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:aha tu smo..ja sad roknem recimo stanimirovica po tvom razmisljanju...napravio pravi potezjastreb wrote:Nije džaba doći pa se vratit
Ma kakvi. Svi Nijemci su zli do srži i treba ih sve pobiti bez milosti, no Srbi su drukčiji, oni su najmiroljubiviji, najkulturniji i najbolji narod na svijetu, a Stanimirović je nevin dok mu se ne dokaže suprotno. Tako nekako bi glasio jastrebov odgovor.
2015-09-26
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Laz im jedina konstanta.Kakav blam Vucica i Dodika:Prikazali zrtve Oluje a zapravo objavili sliku zene koja je bjezala od Srba nakon Srebrenice.'
» Desnica u Sloveniji: Srebrenica nije največi zločin u europi nakon WW2... to su Titovi pokolji nakon WW2
» u doba nakon najvecih odlazaka iz HR nakon peronospore ured za dobrodoslicu hrvatima-povratnicima povecava broj zaposlenih
» MOJ ŽIVOT NAKON PANTOVČAKA: NEĆE SE VRATITI U HDZ, A URED ĆE JOJ BITI U VISOKOJ Oproštajni razgovor s Kolindom Grabar-Kitarović nakon 5 godina mandata
» The capture of Naci
» Desnica u Sloveniji: Srebrenica nije največi zločin u europi nakon WW2... to su Titovi pokolji nakon WW2
» u doba nakon najvecih odlazaka iz HR nakon peronospore ured za dobrodoslicu hrvatima-povratnicima povecava broj zaposlenih
» MOJ ŽIVOT NAKON PANTOVČAKA: NEĆE SE VRATITI U HDZ, A URED ĆE JOJ BITI U VISOKOJ Oproštajni razgovor s Kolindom Grabar-Kitarović nakon 5 godina mandata
» The capture of Naci
Page 3 of 4