UMRO FIDEL KASTRO
Page 14 of 32
Page 14 of 32 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 23 ... 32
Re: UMRO FIDEL KASTRO
da, samo me tjesilo sto je bio I ostali dunjaluk, pa mi godrina, dode mi jaro sa zavrsenim faksom I pita cigarovgovinda wrote:Jebi ga, akd si bio sirotinja bosanska..prckov wrote:izlazim sa curom na sastanak a stari mi iskeso tocno za one dvije espresso kave I odosmo ja I moja draga u zivotprckov wrote:ma joj da se oce vratit juga da malo prozivim
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ma zivilo se bolan, stanemo ispred trafike I pricamo pricamo I pricamo..
2014-04-19
Da smo se ti i ja znali prije rata ja bih vjherovatno platio kafu i tebi i djevojci a ti bi me 1992. godine ganjao da zakoljes jer bi te bilo sram sto ti je neki musliman placao kafe. Nepricam na pamet, tako je zavrsilo nekoliko ljudi koje sam poznavao.prckov wrote:da, samo me tjesilo sto je bio I ostali dunjaluk, pa mi godrina, dode mi jaro sa zavrsenim faksom I pita cigarovgovinda wrote:Jebi ga, akd si bio sirotinja bosanska..prckov wrote:izlazim sa curom na sastanak a stari mi iskeso tocno za one dvije espresso kave I odosmo ja I moja draga u zivotprckov wrote:ma joj da se oce vratit juga da malo prozivim
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
kic wrote:
nije ni to loše, družilo se..
Bude tu i istine. Dakle va naše vrime pošlo se s divojkom van, pa potli piliša i kina nigdi va kmicu kadi smo se mogli lipo pohvatat. Danaska sediju skup i gledaju va mobitele.
Stribor-
2015-09-22
i po zatvorima se ljudu celo vrime družu...i dokle je rat bi, po skloništima smo se stalno družili, niko ni gljedo televiziju..eventualno ako bi kikoli imo batarije, slušali bi radijo:)kic wrote:
2014-04-16
pa jest dok stari nije oso u mirovinu I zalila se voda za usi. Spakiram ja sve troje gace sto sam imo I dva para carapa I jedne pantalone, i trbuhom za kruhom. Osvanem u crikvenici sa 100 maraca u dzepu a kreve 22 marke nockic wrote:
2014-04-19
aben wrote:i po zatvorima se ljudu celo vrime družu...i dokle je rat bi, po skloništima smo se stalno družili, niko ni gljedo televiziju..eventualno ako bi kikoli imo batarije, slušali bi radijo:)kic wrote:
da, druženje - unatoč, ali svejedno druženje..
gle ne radi se o podacima iz neke imaginacije ili fikcije.... kod nas je ilegalna gradnja bila u značajnom postotku a kod vas u enormnom... jebo ga ti pa ima nas koji smo se ranije rodili i čak i sudjelovali u gradnjama tih kuća.... a i obišli značajan dio bivše juge pa otprilike znamo kako je to izgledalo i u grubo a ponegdje i u detalj....govinda wrote:Nije u pripizdini, izgradjena sa svim papirima, jeste jedan broj kuca u mom naselju izgradjen na divlje ali su morali sada da plate legalizaciju. I dok mati nije napravila kucu zivjeli smo u toj djedovoj kuci na dva sprata, prije toga je on sigurno imao neku bajticu tamo pedesetih godina ali ja se nisam tad rodio i ne sjecam se. kako god, znam da nisam oskudijevao ni u cemu tih "groznih godina komunistickog mraka"..i ponavljam, nek penzioner od svoje penzije napravi kucu ili kupi stan danas ako moze...michaellcmacha wrote:pa to nitko ne spori, ali si zaboravio reći da ju je izgradio u nekoj pripizdini bez ikakve papirologije, kako je u to doba izgrađeno 80% kuća... čak nije morala biti ni pripizdina..... moj kvart zeleni brijeg u sisku, je naseljeod 8 000 stanovnika, računaj oko 2000 kuća od čega je više od 3/4 izgrađeno bez ikakvih papira upravo u tom vremenu o kojem pričaš....govinda wrote:Moj djed koji je radio u drzavnom preduzecu je napravio dvospratnu kucu uz pomoc kredita, sjecam se da je zadnja rata kredita 1984 godine bila manja od cijene kutije cigareta..michaellcmacha wrote:
ti si mlad pa baš i ne pamtiš kako se to radilo ali si čuo... pogledaj malo kuće koje su se u to vrijeme napravile pa ćeš vidjeti u svakom takvom dvorištu bajticu koja i dan danas stoji ili je preuređena u gospodarsku zgradu ili u garažu.... u tim bajticama se živjelo i deset pa i više godina dok se kuća gradila uz velika odricanja i pripomoć sa sela od kud su ti ljudi dolazili, s tim da se i kod tebe i kod mene i u još nekim djelovima hrvatske radilo u pravilu o srpskim naseljima čiju su izgradnju aktivno potpomagale boračke penzije.... i krediti koje je žderala inflacija....
2015-08-08
Tko je placao inflaciju????
2014-04-14
Ono za istocni lager se u yu dobro zivjelo. losa hrana je bila jeftina, jeftina cuga, jeftina pljuga, bilo se mladje i tako to.
2014-04-14
svi moji prijatelji su bili muslimani, oni koji se nisu pomudzahedinili I danas su, nista se tu promjenilo nije. Jedan je pravnik I veliki titin nevjernik bio a u ratu pode postit I uturcio se u tri kurca, nemos normalno pricat sa njimgovinda wrote:Da smo se ti i ja znali prije rata ja bih vjherovatno platio kafu i tebi i djevojci a ti bi me 1992. godine ganjao da zakoljes jer bi te bilo sram sto ti je neki musliman placao kafe. Nepricam na pamet, tako je zavrsilo nekoliko ljudi koje sam poznavao.prckov wrote:da, samo me tjesilo sto je bio I ostali dunjaluk, pa mi godrina, dode mi jaro sa zavrsenim faksom I pita cigarovgovinda wrote:Jebi ga, akd si bio sirotinja bosanska..prckov wrote:izlazim sa curom na sastanak a stari mi iskeso tocno za one dvije espresso kave I odosmo ja I moja draga u zivotprckov wrote:ma joj da se oce vratit juga da malo prozivim
2014-04-19
kuba u slici i videu
http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/foto-dok-kubanci-slave-na-ulicama-liberali-tuguju-za-diktatorom-977110#axzz4R1imVq4D
http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/foto-dok-kubanci-slave-na-ulicama-liberali-tuguju-za-diktatorom-977110#axzz4R1imVq4D
Stribor wrote:
Raduju se ko Hrvati u emigraciji kad je umro Tito
I prvi dan kad sam poso radit zaradim 300 maraca za par sati posla a buraz radi mjesec dana za 200prckov wrote:pa jest dok stari nije oso u mirovinu I zalila se voda za usi. Spakiram ja sve troje gace sto sam imo I dva para carapa I jedne pantalone, i trbuhom za kruhom. Osvanem u crikvenici sa 100 maraca u dzepu a kreve 22 marke nockic wrote:
2014-04-19
ma ima tu likova koji sebi to iz ove perspektive uopće ne mogu prispodobiti.... evo za primjer... 1984. godine je marka bila 65 dinara a dolar 203 dinara.... već slijedeće godine je marka bila 125 dinara a dolar 300 i kusur, a još za dvije godine marka se plaćala 770 dinara a dolar 1260.....abraham wrote:Tko je placao inflaciju????
2015-08-08
prckov wrote:srecom imo sam za dvije espresso inace bi osto ledicanprckov wrote:izlazim sa curom na sastanak a stari mi iskeso tocno za one dvije espresso kave I odosmo ja I moja draga u zivotprckov wrote:ma joj da se oce vratit juga da malo prozivim
Pa šta nije bila nestašica kave???? Sad odjednom imalo se za dva espresso kave? Jadniče dementni.
Guest- Guest
Page 14 of 32 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 23 ... 32
Similar topics
» Brački Fidel Katastro
» Fidel Castro razoruzava kanadane
» Fidel Castro napisao otvoreno pismo 'bratu Obami': Nema potrebe da nam imperij daje darove
» Umro
» Umro NWO
» Fidel Castro razoruzava kanadane
» Fidel Castro napisao otvoreno pismo 'bratu Obami': Nema potrebe da nam imperij daje darove
» Umro
» Umro NWO
Page 14 of 32