Direktno: Plenki je Rusima zadao strahoviti udarac
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Direktno: Plenki je Rusima zadao strahoviti udarac
mogu ici radit u nizozemsku i svicarsku kad god hocu..ali necu..meni lova nije sve...zivim u pedesetak kvadrata stana...imam grunt..i nemam bas neku veliku placu....moja kucica moja slobodica..amen
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Tako i treba, sve i da nisi.crvenkasti wrote:Ja navijam za Plenkovića jer sam Hrvat.
Pusti petokolonaše u qratz, oni su itako izgubljeni u vremenu i prostoru....
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
pa kazem..to su sad sve koje si pobrojao na nekoj putinovoj strani i ans napadaju da se pridruzimo i nesto moraliziraju..a kad im spomenes grijehe odjednom im zivceki podivljaju i pocnu okretat pilu naopakoRegoč wrote:Zato se usrećismo s Mađarima u Ini, Austrijancima u Slavonskoj banci i Bavarcima u Riečkoj banci.vuksadinare wrote:pustimo sad malo geostartegiju..zaboravljate neugodna iskustva u hravtskoj sa ruskim ulagacima gdje ej ostala iza njih pustos...slucaj zeljezare mečelj u sisku..gdje umalo ne zavrsi lincom po ruse...primjer od prije par godina ulaganja ruskog u neke hotele na makarskoj rivijeri gdje radnici ne vidjese svoje place a ovi zbrisase....ima toga jos...
2015-09-08
Te su vježbe uzrokovane američkim državnim udarom u Ukrajini. Rusi poručuju da mogu i oni u američko dvorište udariti.Eroo wrote:Nije korektno i prijateljski izvoditi vojne vježbe s druge strane Dunava, ne, nije...Plenki tome nije podlegao.
Argumentiraj, nemoj se razbacivati optužbama za proamerikanizam i slično.Eroo wrote:Zar se ti i ja nismo nešto dogovorili? Pokušaj se suzdržati, jebogati...Regoč wrote:Ti pišeš za suhu koru kruha?
Takvi ljudi meni nikad ne bi mogli biti prijatelji.asilovski wrote:Zato što ih vode pametni ljudi i domoljubi kojima je primarni interes domovina a ne beskurice kojima je jedini i osnovno use, podase i naseRegoč wrote:Pa zašto Portugal ne kurči Rusiji? Norveška? Bugarska? Irska?Eroo wrote:dawson wrote:Komentirao sam naslov iz članka, pitaj novinara.Eroo wrote:Zašto bi i inače pokazivao zube?Jedino šta tak eu birokrat na privremenom radu u Hrvatskoj pokušava je dodvoravanje šefovima u Bruxellesu kroz nanošenje štete vlastitoj državi za koju ga boli qrac.Samo pokušava pomoći prijateljskom narodu i zemlji, ništa posebno...
O kakvom dodvoravanju pričaš? HR je članica EU i NATO i ponaša se u skladu s onim što je podpisala. Vjerodostojno, jelda.
Isto je i među državama. Nije onako kao što čuješ na TV...
2016-07-22
marcellus wrote:ne znam kako će se Rusija oporavit od tog udarca...
Isto kao kad buha napadne slona
Ili komarac kad te nervira.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Nitko nije dobar, nisu li i Američani držali sisačku željezaru pa je sve otišlo k vragu?vuksadinare wrote:pa kazem..to su sad sve koje si pobrojao na nekoj putinovoj strani i ans napadaju da se pridruzimo i nesto moraliziraju..a kad im spomenes grijehe odjednom im zivceki podivljaju i pocnu okretat pilu naopakoRegoč wrote:Zato se usrećismo s Mađarima u Ini, Austrijancima u Slavonskoj banci i Bavarcima u Riečkoj banci.vuksadinare wrote:pustimo sad malo geostartegiju..zaboravljate neugodna iskustva u hravtskoj sa ruskim ulagacima gdje ej ostala iza njih pustos...slucaj zeljezare mečelj u sisku..gdje umalo ne zavrsi lincom po ruse...primjer od prije par godina ulaganja ruskog u neke hotele na makarskoj rivijeri gdje radnici ne vidjese svoje place a ovi zbrisase....ima toga jos...
Ako je komarac malaričar, gotov si.Yehudi wrote:marcellus wrote:ne znam kako će se Rusija oporavit od tog udarca...
Isto kao kad buha napadne slona
Ili komarac kad te nervira.
Obtužbama za proamerikanizam? Tko je ovdje spominjao Ameriku?Regoč wrote:Argumentiraj, nemoj se razbacivati optužbama za proamerikanizam i slično.Eroo wrote:Zar se ti i ja nismo nešto dogovorili? Pokušaj se suzdržati, jebogati...Regoč wrote:Ti pišeš za suhu koru kruha?
Ako te baš zanima meni je Amerika ipak bliže(s razlogom), čak i od EU...Samo da to rasčistimo.
2016-07-22
Fuk,Picija nema veze sa time,nego sto sam istinski upoznao hrpu rusa kroz posao..da te iznenadim,mnogi su na jako visokim polozajima u svapskim i rusko-svapskim firmama..ali svi karakterni i od rijeci...vuksadinare wrote:bogomdani..ja se nisam prodao za pizdu....nemojte mi samo pricat o prodaji..mogao bi ex primjera navesti ovdje...imao sam i aj curu srpkinju prije rata..ali nisam se prodao srbima kao neki...zbog zena,cura..cim mi ej pocela nesto kontra..samar i vozi..ma koliko dobra pica bila...
davno sam rekao JEDINI kojima u ruke stavljam bjanko cek i lovu bez ikakve papirne potvrde..3 godine,i jos nijedan zaeb..
Karakterno,jako nezainteresirani za politiku,uglavnom raspasoj,posao,lova,cure,provod..ali kad se radi,jebeno se radi...
Da li punktaju za sukob?..Nema pojma,,cak i ne raspravljaju o politici,ne spominju niti Siriju,srbiju,ovo i ono..krajnje jednostavna i impresivna nacija..
izacudo,jednom ja potakao temu,odnosa Rusija -Amerika,i ne Moškija,nego jedna vremesna gospodja,svojih 56-57 godina,onako je samo tiho rekla..Amerikanci se igraju vatrom...kraj price.._Moškije i nadalje jedu piju i nazdravljaju..ni rijec o politici..
tu se krije i ona druga strana Fuk...kako su nezainteresirani za ova sranja kojima se vi bavite,kad podivljaju i razbjesne se,vjerujem da ne bih volio biti na drugoj strani...
Guest- Guest
Nemam namjeru komentirati prozirne rusofilske komentare. Stvarno su mi bljak...
bogomdani wrote:
tu se krije i ona druga strana Fuk...kako su nezainteresirani za ova sranja kojima se vi bavite,kad podivljaju i razbjesne se,vjerujem da ne bih volio biti na drugoj strani...
2016-07-22
tako je..puj su...!!!Eroo wrote:Nemam namjeru komentirati prozirne rusofilske komentare. Stvarno su mi bljak...
Guest- Guest
evo strah me..pitaj siscane jesu odusevljeni rujama 'od rijeci'bogomdani wrote:Fuk,Picija nema veze sa time,nego sto sam istinski upoznao hrpu rusa kroz posao..da te iznenadim,mnogi su na jako visokim polozajima u svapskim i rusko-svapskim firmama..ali svi karakterni i od rijeci...vuksadinare wrote:bogomdani..ja se nisam prodao za pizdu....nemojte mi samo pricat o prodaji..mogao bi ex primjera navesti ovdje...imao sam i aj curu srpkinju prije rata..ali nisam se prodao srbima kao neki...zbog zena,cura..cim mi ej pocela nesto kontra..samar i vozi..ma koliko dobra pica bila...
davno sam rekao JEDINI kojima u ruke stavljam bjanko cek i lovu bez ikakve papirne potvrde..3 godine,i jos nijedan zaeb..
Karakterno,jako nezainteresirani za politiku,uglavnom raspasoj,posao,lova,cure,provod..ali kad se radi,jebeno se radi...
Da li punktaju za sukob?..Nema pojma,,cak i ne raspravljaju o politici,ne spominju niti Siriju,srbiju,ovo i ono..krajnje jednostavna i impresivna nacija..
izacudo,jednom ja potakao temu,odnosa Rusija -Amerika,i ne Moškija,nego jedna vremesna gospodja,svojih 56-57 godina,onako je samo tiho rekla..Amerikanci se igraju vatrom...kraj price.._Moškije i nadalje jedu piju i nazdravljaju..ni rijec o politici..
2015-09-08
ti bi bas volio dobiti po guzi???Eroo wrote:bogomdani wrote:
Guest- Guest
I da vas obavijestim: Ameri su danas temeljni hr saveznici.
Nesviđalo se to kome ili da, to je tako...
Moj je tata jači od tvog.bogomdani wrote:ti bi bas volio dobiti po guzi???Eroo wrote:bogomdani wrote:
2016-07-22
Pa bolje da te strah,zdrav strah ti sacuva glavu na ramenima....malo si se uzkurcio imajuci posela sa srbima,koji-u-vojnike-rado-idu,a u vonom i borbenom smislu su goli kuratz,i rusa,od kojih,ponavljam,opetovano i vec 10000 puta,i Ameri zaziru..a bogumi i Čečeni su postali jako tihi..vuksadinare wrote:evo strah me..pitaj siscane jesu odusevljeni rujama 'od rijeci'bogomdani wrote:Fuk,Picija nema veze sa time,nego sto sam istinski upoznao hrpu rusa kroz posao..da te iznenadim,mnogi su na jako visokim polozajima u svapskim i rusko-svapskim firmama..ali svi karakterni i od rijeci...vuksadinare wrote:bogomdani..ja se nisam prodao za pizdu....nemojte mi samo pricat o prodaji..mogao bi ex primjera navesti ovdje...imao sam i aj curu srpkinju prije rata..ali nisam se prodao srbima kao neki...zbog zena,cura..cim mi ej pocela nesto kontra..samar i vozi..ma koliko dobra pica bila...
Opreznost je majka mudrosti Fuk...samo vas dobronamjerno pokusavam upoznati sa cinjenicoim,da nije dobro zakuhavati sa nekim,tko te proguta cijelog u jednom zalogaju..
Zeljezara...cuj,valjda idili kako domaci rade i sami svoj narod kradu,pa hajd,valjda je to poslovni obicaj..
Guest- Guest
e nije...moj je umro i sad je zombi a Zombije ne mos ubiti..Eroo wrote:Moj je tata jači od tvog.bogomdani wrote:ti bi bas volio dobiti po guzi???Eroo wrote:bogomdani wrote:
Guest- Guest
Eroo wrote:I da vas obavijestim: Ameri su danas temeljni hr saveznici.
I Šiptari, ukrajinski nacisti i ISIL.
Jebiga...
crvenkasti-
2014-04-17
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» SUD TRUMPU ZADAO UDARAC
» Britanski parlament zadao novi udarac Brexitu
» Biden zadao najteži udarac Kini do sada
» Plenki se direktno obratio Hasanbegovicu:"Ne podrzis li Trgometa letis van" te objavio stranka to sam - ja
» Ramo i Plenki objavili rat Rusima
» Britanski parlament zadao novi udarac Brexitu
» Biden zadao najteži udarac Kini do sada
» Plenki se direktno obratio Hasanbegovicu:"Ne podrzis li Trgometa letis van" te objavio stranka to sam - ja
» Ramo i Plenki objavili rat Rusima
Page 4 of 6