Direktno: Plenki je Rusima zadao strahoviti udarac
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Direktno: Plenki je Rusima zadao strahoviti udarac
Nije, Plenki samo radi što mu se kaže. Zaboravio je samo da nije više briselski ćato i da predstavlja zemlju.Eroo wrote:Zbog čega bi se HR trebala tresti? Zbog ruskih vojnih vježbi s druge strane Dunava?Starhemberg wrote:Od Plenkija? To čak i vjerujem.Eroo wrote:Starhemberg wrote:Je, još se tresu od Plenkija...:D
Evo Gjenero ispod kaže da se ni u Zagrebu nitko ne trese. Zašto bi se netko uopće trebao tresti? Razlog?
Ni malo, vjeruj mi...Nije Plenković s Marsa pao.
Guest- Guest
bitno da se tapse po ramenima i gladi po glavi...godi to...dawson wrote:Eroo wrote:O kakvom dodvoravanju pričaš? HR je članica EU i NATO i ponaša se u skladu s onim što je podpisala. Vjerodostojno, jelda.
Da zato od svih članica NATOa tamo uvjek šalju dežurne budale baš iz Hrvatske, prvo EU uhljeba Piculu a onda EU uhljeba Plenkija, ništa sumnjivo.
Guest- Guest
..mislim da nisu budale..nego u pitanju je egotrip i prije svega lova..nisu sigurno isli za đabe...dobre dnevnice..sve placeno..dawson wrote:Eroo wrote:O kakvom dodvoravanju pričaš? HR je članica EU i NATO i ponaša se u skladu s onim što je podpisala. Vjerodostojno, jelda.
Da zato od svih članica NATOa tamo uvjek šalju dežurne budale baš iz Hrvatske, prvo EU uhljeba Piculu a onda EU uhljeba Plenkija, ništa sumnjivo.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ma pusti me s tim rusofilskim spikama...Nitko tako dobro ne može razumjeti Ukrajince kao Hrvati.dawson wrote:Eroo wrote:O kakvom dodvoravanju pričaš? HR je članica EU i NATO i ponaša se u skladu s onim što je podpisala. Vjerodostojno, jelda.
Uostalom, iz istih razloga i je Plenković 3 godine i vodio eu odbor (ili šta već) za Ukrajinu.
Zna Plenković s kim Ukrajina ima posla.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
I šta, bi li bilo bolje da Putin nekog tapše po glavi? Pa eto neka tebe tapše, ali ti za svaki slučaj ipak stavi šljem na glavu.bogomdani wrote:bitno da se tapse po ramenima i gladi po glavi...godi to...dawson wrote:Eroo wrote:O kakvom dodvoravanju pričaš? HR je članica EU i NATO i ponaša se u skladu s onim što je podpisala. Vjerodostojno, jelda.
2016-07-22
Koliko poznajes Ukrajinaca Ero...daj molim te..jedino zajednicko imate onaj azov i neke mracne stvari iz proslosti..e sad ako je to motiv...kuku vama..na takvim motivima,i temeljima sve se raspada...Eroo wrote:Ma pusti me s tim rusofilskim spikama...Nitko tako dobro ne može razumjeti Ukrajince kao Hrvati.dawson wrote:Eroo wrote:O kakvom dodvoravanju pričaš? HR je članica EU i NATO i ponaša se u skladu s onim što je podpisala. Vjerodostojno, jelda.
Uostalom, iz istih razloga i je Plenković 3 godine i vodio eu odbor (ili šta već) za Ukrajinu.
Zna Plenković s kim Ukrajina ima posla.
Guest- Guest
Eroo wrote:Nitko tako dobro ne može razumjeti Ukrajince kao Hrvati.
A u P.M.
catabbath-
2015-08-22
ti se bojis da ce Rusi nekud ici u rat??? Preporucio bi malo da proucis Putinovu biografiju...sve na zapadu skupa u intelektualnom smislu globalne politike i strateskih odnosa mu nije ravno..Eroo wrote:I šta, bi li bilo bolje da Putin nekog tapše po glavi? Pa eto neka tebe tapše, ali ti za svaki slučaj ipak stavi šljem na glavu.bogomdani wrote:bitno da se tapse po ramenima i gladi po glavi...godi to...dawson wrote:Eroo wrote:O kakvom dodvoravanju pričaš? HR je članica EU i NATO i ponaša se u skladu s onim što je podpisala. Vjerodostojno, jelda.
Lik je pokazao Moć a vi poceli skicati kao kukavne čivave...ne boj se Ero...Putin vam nece nista..a ono sto slazete po granicama poljske i jos nekih zemalja je ionako beskorisno..
Guest- Guest
Ovo je kao da si rekao "nitko ne poznaje dobro ukrainke kao posjetitelji bordela u Italiji"
bogomdani wrote:sorry Ero,ali mi ti sve vicis na neku beskicmenu Natojovi kurvu..kazem sorry jer si mi uvijek bio simpa...
steta sto nisi citao sto sam jucer pisao.,nes o tutlekastim malim i slabim proxyijima,koji ceckaju Mecku u picku,da dokazu gazdi da imaju neku funkciju...
nes poput onih Pulina koji skakucu i laju na sve zivo u blizini a i onako bez razloga,da dojme svojeg gazdu..
NIsta vise od toga niste..lako ce vas nato spaliti kao one hepo kocke za podlaganje vatrea,KAD TO BUDE ĆIM U INTERESU...
R:I:P:
Budi rusofil to ti nitko ne brani, ali razumi da postoje i oni koji nisu.
Tvoji komentari su tako prozirno rusofilski da ih je meni neugodno čitati.
Izvodiš zaključke bez argumentacije. Realnije od tebe o ruskoj politici
pišu komentatori na većini srpskih portala. Majkemi.
2016-07-22
hehehe i t Hrvat koji je 1991.g. pobjega na studije u London da bi odmah nakon toga bio Briselski ćato strašno, da je pola glupo ko Ero Hrvatima prijeti strašna sudbinadawson wrote:Eroo wrote:Nitko tako dobro ne može razumjeti Ukrajince kao Hrvati.
A u P.M.
Kermit-
2014-04-17
ti zaboravljas izgleda namjerno ruske vojnike uz hr granicu..i to prije nego sto mi saljemo tamobogomdani wrote:ti se bojis da ce Rusi nekud ici u rat??? Preporucio bi malo da proucis Putinovu biografiju...sve na zapadu skupa u intelektualnom smislu globalne politike i strateskih odnosa mu nije ravno..Eroo wrote:I šta, bi li bilo bolje da Putin nekog tapše po glavi? Pa eto neka tebe tapše, ali ti za svaki slučaj ipak stavi šljem na glavu.bogomdani wrote:bitno da se tapse po ramenima i gladi po glavi...godi to...dawson wrote:Eroo wrote:O kakvom dodvoravanju pričaš? HR je članica EU i NATO i ponaša se u skladu s onim što je podpisala. Vjerodostojno, jelda.
Lik je pokazao Moć a vi poceli skicati kao kukavne čivave...ne boj se Ero...Putin vam nece nista..a ono sto slazete po granicama poljske i jos nekih zemalja je ionako beskorisno..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Zar je nama preči NATO-ov interes nad našim?Eroo wrote:Kad to bude interes (i) NATO-a dogodit će se. To je tako.mutava baštarda wrote:neka pokaže talijanima zube i proglasi gospodarski pojas... jebe me se za njegovo pokazivnje zubi u ukrajini i rusiji...asilovski wrote:http://.hr/en/2014/direkt/68533/Pozadina-ruskog-udara-na-Plenkovi%C4%87a-Hrvatska-napokon-pokazala-zube.htm
Nama??? Njima da, pa to je samo takva sinekuraRegoč wrote:Zar je nama preči NATO-ov interes nad našim?Eroo wrote:Kad to bude interes (i) NATO-a dogodit će se. To je tako.mutava baštarda wrote:neka pokaže talijanima zube i proglasi gospodarski pojas... jebe me se za njegovo pokazivnje zubi u ukrajini i rusiji...asilovski wrote:http://.hr/en/2014/direkt/68533/Pozadina-ruskog-udara-na-Plenkovi%C4%87a-Hrvatska-napokon-pokazala-zube.htm
Kermit-
2014-04-17
Koja prijateljska? Tko se izložio za nas 90. i 91.?Eroo wrote:Zašto bi i inače pokazivao zube? Samo pokušava pomoći prijateljskom narodu i zemlji, ništa posebno...dawson wrote:Rusija u panici. Nije Plenki pokazao zube (jer ih nema) nego se novinar uvlači u plenkijev rektum isto kao šta se Plenki uvjači u rektum svojih europskih poslodavaca iz Bruxellesa.
asilovski wrote:hehehe i t Hrvat koji je 1991.g. pobjega na studije u London da bi odmah nakon toga bio Briselski ćato strašno, da je pola glupo ko Ero Hrvatima prijeti strašna sudbinadawson wrote:Eroo wrote:Nitko tako dobro ne može razumjeti Ukrajince kao Hrvati.
A u P.M.
A pazi kuže se, obojica su zbrisali kad je rabilo
Evo, o ovo sam gore imao u mislima.bogomdani wrote:
Nedostaje samo Putin do pasa gol i na konju....
2016-07-22
Ti pričaš da treba. Valjda jer smo mi NATO.Eroo wrote:Starhemberg wrote:Je, još se tresu od Plenkija...:D
Evo Gjenero ispod kaže da se ni u Zagrebu nitko ne trese. Zašto bi se netko uopće trebao tresti? Razlog?
Nisu zbrisali već su išli po tajnoj misiji u debeloj pozadinidawson wrote:asilovski wrote:hehehe i t Hrvat koji je 1991.g. pobjega na studije u London da bi odmah nakon toga bio Briselski ćato strašno, da je pola glupo ko Ero Hrvatima prijeti strašna sudbinadawson wrote:Eroo wrote:Nitko tako dobro ne može razumjeti Ukrajince kao Hrvati.
A u P.M.
A pazi kuže se, obojica su zbrisali kad je rabilo
Kermit-
2014-04-17
Pa zašto se Portugal ne kurči Rusiji? Norveška? Bugarska? Irska?Eroo wrote:dawson wrote:Komentirao sam naslov iz članka, pitaj novinara.Eroo wrote:Zašto bi i inače pokazivao zube?Jedino šta tak eu birokrat na privremenom radu u Hrvatskoj pokušava je dodvoravanje šefovima u Bruxellesu kroz nanošenje štete vlastitoj državi za koju ga boli qrac.Samo pokušava pomoći prijateljskom narodu i zemlji, ništa posebno...
O kakvom dodvoravanju pričaš? HR je članica EU i NATO i ponaša se u skladu s onim što je podpisala. Vjerodostojno, jelda.
Last edited by Regoč on 25/11/2016, 10:15; edited 1 time in total
Ero,iako sam Rusofil,ja nikad ne bih tako snishodljivo drukao za Ruse..ONO STO RADIM Ero,je samo da vas tutleke pokusavam potaknuti da ne zauzimate neku preaktivnu stranu u izazivanju sukoba.,.niste svjesni da vas zapad koristi samo kao korisne Idjote..ono,sto vidim da nijedna druga clanica Natoja nece da radi...nije ti to malo sumnjivbo Ero..gace ne mozete si skrojitia tu kao upozoravatew nekog toliko motjnog,da niti sama Amerika to ne cini vise,jer je odhebana i svjesna da nema vise mogucnosti da nes napravi Rusiji,a da sebe ne shebe...Eroo wrote:bogomdani wrote:sorry Ero,ali mi ti sve vicis na neku beskicmenu Natojovi kurvu..kazem sorry jer si mi uvijek bio simpa...
steta sto nisi citao sto sam jucer pisao.,nes o tutlekastim malim i slabim proxyijima,koji ceckaju Mecku u picku,da dokazu gazdi da imaju neku funkciju...
nes poput onih Pulina koji skakucu i laju na sve zivo u blizini a i onako bez razloga,da dojme svojeg gazdu..
NIsta vise od toga niste..lako ce vas nato spaliti kao one hepo kocke za podlaganje vatrea,KAD TO BUDE ĆIM U INTERESU...
R:I:P:
Budi rusofil to ti nitko ne brani, ali razumi da postoje i oni koji nisu.
Tvoji komentari su tako prozirno rusofilski da ih je meni neugodno čitati.
Izvodiš zaključke bez argumentacije. Realnije od tebe o ruskoj politici
pišu komentatori na većini srpskih portala. Majkemi.
jednostavno,ti ne znas sto radis Ero,kao niti ta patetina postava politicara i uliznika..
Guest- Guest
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» SUD TRUMPU ZADAO UDARAC
» Britanski parlament zadao novi udarac Brexitu
» Biden zadao najteži udarac Kini do sada
» Plenki se direktno obratio Hasanbegovicu:"Ne podrzis li Trgometa letis van" te objavio stranka to sam - ja
» Ramo i Plenki objavili rat Rusima
» Britanski parlament zadao novi udarac Brexitu
» Biden zadao najteži udarac Kini do sada
» Plenki se direktno obratio Hasanbegovicu:"Ne podrzis li Trgometa letis van" te objavio stranka to sam - ja
» Ramo i Plenki objavili rat Rusima
Page 2 of 6